ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα μην ασχολεισαι τοσο πολυ με τους αλλους ανθρωπους.

κανε τη δουλεια σου, τις σπουδες σου, το επαγγελμα σου και ασε τα υπολοιπα.

οσο περισσοτερο ανακατευεις τα σκατα τοσο θα βρωμανε.

στην ανατολη λενε μη βλεπεις το κακο , μην ακους το κακο, μην μιλας για το κακο..
    νομιζω οτι ειναι σοφο. γιατι αμα ασχολεισαι συνεχεια με το κακο των αλλων τοσο αυτο γιγαντωνεται.

γινε περισσοτερο εγωϊστης και μην ασχολεισαι με τους αλλους αλλα προσεξε τον εαυτο σου και την αποδοση του στη ζωη.
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα μην ασχολεισαι τοσο πολυ με τους αλλους ανθρωπους.

κανε τη δουλεια σου, τις σπουδες σου, το επαγγελμα σου και ασε τα υπολοιπα.

οσο περισσοτερο ανακατευεις τα σκατα τοσο θα βρωμανε.

στην ανατολη λενε μη βλεπεις το κακο , μην ακους το κακο, μην μιλας για το κακο..
    νομιζω οτι ειναι σοφο. γιατι αμα ασχολεισαι συνεχεια με το κακο των αλλων τοσο αυτο γιγαντωνεται.

γινε περισσοτερο εγωϊστης και μην ασχολεισαι με τους αλλους αλλα προσεξε τον εαυτο σου και την αποδοση του στη ζωη.
    εχεις απολυτο δικιο. το θεμα ειναι πως δεν ελεγχεται αυτο! και μαλιστα να φανταστεις οι δικοι μ ειδκα η μανα μ εχει την εντυπωση πως σκεφτομαι μονο τον εαυτο μου. πως ειμαι κλεισμενη στα δικα μου και πως δεν με νοιαζει για αυτους!πως τους ταλαιπωρω κ πως βγαζω προβλ εκει που δεν υπαρχουν για να τους εκδικουμαι πολλες φορες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    για ποιο λογο πιστευει οτι τους εκδικησε ???
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Δεν εχεις δικο σου δωματιο ;
    αναγκαζεσαι να πας να δουλεψεις νομιζοντας οτι σηκωνεις 100 κιλα !
    ελπιζω να μιλας με καποιο γιατρο τουλαχιστον ...
    Καποια οικονομικη βοηθεια παιρνεις ; ενα επιδομα, μια συνταξη 67% ; κατι τελος παντων ;

Senior Member
    δουλευω. παντα δουλευα. εχω και γιατρο. δωματιο δικο μ δν εχω ειμαι με την αδερφη μ. αλλα κ να θελω να κλειστω ολοι με πιπιλανε επειδη ανησυχουνε
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    κοίτα αυτό που λέει ο πατέρας σου είναι ότι όλοι είναι μαλακές μέχρι να αποδείξουν ότι δεν είναι κ τόσο μαλακές γιατί καλός δε βγαίνει κανένας αφού όλοι κάνουν μαλακίες κ χαρακτηρίζονται από αυτές αυτό που λέει ο πατέρας σου το λένε όλοι για όλους καθένας πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος κ μη σου πω βοηθάει αυτό όσους το πιστεύουν αυτό γτ δεν πέφτουν εύκολα γιατί θεωρούν τον άλλο μαλακά άρα κ δε ξέρει τι λέει
    για τα αλλά που είπες σημασία έχει πως σε βλέπουν οι άλλοι γιατί καλωσ η κακώς αν θέλεις να ελέγχεις πρόσωπα κ καταστάσεις κ να τα φέρνεις στα νερά σου μετράει η εικόνα σου :-)

Senior Member
    απο οτι καταλαβα ο δρομος προς τα πανω και την ευτυχια ειναι ατελειωτος οσο και ο δρομος προς τα κατω και την μιζερια ειναι ατελειωτος.

δυστυχως οι καταστασεις ειναι ετσι και οι περισσοτεροι ανθρωποι ακολουθουν τον δρομο προς τα κατω και τη μιζερια. ή η σταση τους μπορει να μην ταιριαζει με εμενα και να μην αισθανομαι ευτυχισμενος αμα ημουν οπως αυτοι.

υπαρχει ομως και ο δρομος προς τα πανω που οπως σου ειπα και πριν ενα μεγαλο κομματι του ειναι να μη κοιτας πισω και να μη μιζεριαζεις. να κλεινεις τα αυτια σου και να κανεις απλως τη δουλεια σου και το καλυτερο που μπορεις να κανεις.

πρεπει να πεισω τον εαυτο μου να κοιταει περισσοτερο το μελλον και επουλωνω πιο γρηγορα τα ψυχικα μου τραυματα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    για τις εμμονες δε νομιζω πως μπορει να βοηθησει κανεις να ξεκολλησει το μυαλο, απλα και λογο ζωδιου βασανιζεσαι, λολ. οσον αφορα τους υπολοιπους ομως σπιτι σου, σ'αυτες τις ηλικιες υποτιθεται μενουμε μονοι μας κι οχι με τους γονεις να μας κρατανε μουτρα και να μας τα πριζουν νομιζωντας τα δικα τους. απ'τα 18-20 ολοι επρεπε να εχουμε ξεκολλησει απ'την αγκαλια της οικογενειας, αλλα λογο χωρας και καταντιας του ελλαδισταν δε το κανουμε. αυτο και ψυχολογικα μονο να το δουμε, που μας αναγκαζουν να τους ανεχομαστε, και που ερχομαστε σε επικοινωνια απλα, προκαλει πολλα προβληματα. γι'αυτο ψαξε βρες κι εσυ σιγα σιγα να ξεκουμπιστεις, οσο κι αν τους στενοχωρει, το να μην εχεις ουτε το δικο σου δωματιο εστω για πεντε λεπτα να ηρεμισεις, ενω δουλευεις κι ολας, δεν ειναι υγεια.

Senior Member
    συμφωνω και εγω εφοσον μπορεις και συντηρεισαι μονη σου, καλυτερα να μενεις μονη σου.

ωστοσο να εχεις και μια παρεα στο σπιτι , το φιλο σου κλπ.

αυτο βεβαια μονο εφοσον οικονομικα , συναισθηματικα και νοητικα στεκεσαι στα ποδια σου.

οταν εισαι χαλια απο τα φαρμακα δε μπορεις να μενεις μονος σου και για αυτο υπαρχουν και τα κεντρα μερας.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 2 of 2 FirstFirst 12