Προς τη διαχειριση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,127
    μα ετσι παει φυσικα, 1α ξεκιναμε κατι και μετα το παραταμε στην μεση.
    I m a Good Person With Bad Attitude

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    934
    ενταξυ το θεμα της καναβης απασχολησε πολυ καποια μελη..τα οποια με την σειρα τους απασχολησαν την διαχειρηση
    θα ηθελα να πω καπου εδω οτι κατα την γνωμη μου το απλο χασις αν χρησιμοποιειται με μετρο ειναι ενα καλο ηρεμηστικο χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει επιπτωσεις
    επιπτωσεις εχουν και τα ψυχοφαρμακα και αυτα ειδος καποιου ναρκωτικου αποτελουν και ειναι και χημικα σε αντιθεση με το χασις που ειναι φυσικο.η μονη διαφορα ειναι οτι τα ψυχοφαρμακα ειναι νομιμα
    αυτο αναφερω για καποιους που ακουν χασις και λενε:παναγια μου ναρκωτικα!!
    φυσικα και καμια ουσια δεν κανει καλο στον ανθρωπινο οργανισμο..
    και το απλο μαλμπορο ναρκωτικο ειναι,αλλα και αυτο ειναι νομιμο
    φυσικα και κανεις δεν παροτρινε κανεναν να δοκιμασει κατι τετοιο
    εγινε καποια ανταλαγη αποψεων σχετικα με ενα θεμα και δοθηκε τεραστια εμφαση
    θεωρω οτι οσο κυνδινευει καποιος ανηλικος να μπει εδω και να επηρεαστει διαβαζοντας για καποιον που πασχει απο ιδψ,και αναφερει οτι εχει εμμονες να αποκεφαλισει την οικογενεια του πχ.αλλο τοσο ειναι επικυνδινο να βλεπει και ποστ για την μαστουρα
    συμφωνω απολυτα οτι ειναι θεμα κι ευθηνη γονιου να προστατευσει το ανηλικο παιδι του και οχι ευθηνη αυτου η οποιουδηποτε φορουμ να προστατευει τα ανηλικα παιδια
    οσο για τα ατομα εδω,
    ειμαστε ενηλικοι και αν καποιος δεν μπορει να προστατεψει τον εαυτο του ως ενηλικος,εχει την δικη του ευθηνη πιστευω
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    athens
    Posts
    291
    Για να είμεθα ακριβείς δεν "σχολίασα αρνητικά", αλλά προβληματίστηκα *συγκεκριμένα* πάνω στη διατύπωση του τίτλου.

    "Νομίζω πως τείθεται ... Θα ήταν αρκετά διαφορετικό, πιθανότατα"

    = Άποψη προσωπική: ούτε νόμος, ούτε δωσμένη εριστικά / υβριστικά,


    later
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

  4. #19
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    και μονο οτι εκατσες και σχολιασες τιτλο θεματος ενος μελους που μπορει να εγραφε βιαστικα/μπορει να εγραφε υπο την επιρροια/μπορει να εγραφε με χιλια δυο στο κεφαλι του, δειχνει μικροπρεπεια και κατιναριο κι αυτο απο μονο του ειναι αρνητικο. φαντασου να ανοιξεις εσυ αυριο θεμα στα γρηγορα επειδη χρειαζεσαι κατι και θες απλα να διαβασεις περισσοτερες αποψεις, και να καθομαι εγω να σχολιαζω μια λεξη που χρησιμοποιησες στο τιτλο. δε θα σου φανει βλακωδες και ηλιθιο ?

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    athens
    Posts
    291
    Όσες και όσοι έχουν διαθέσεις μικροπρέπειας και κατιναριού, έχω την εντύπωση ότι διαφένεται στη στάση και τη γραφή τους.

    και εδώ σας χαιρετώ, γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει όρεξη για διάλογο, αλλά για ανταλλαγή βελών.

    καλό απόγευμα παιδιά.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,127
    oh mindie πολυ κλισε αν και εκλεπτισμενο! αποχωρει η κομισσα
    I m a Good Person With Bad Attitude

  7. #22
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    ε ναι μωρε τωρα, ο παλιομπασταρδος ο KENO εφταιγε για ολα, παντα οτι κι αν συμβει εδω μεσα. αυτο το σκουπιδι που ποτε του δεν επεσε στο επιπεδο να νοιαστει και να σχολιασει (ή σωστοτερα προβληματιστει) κανενος το τιτλο.

    οσοι δε με αντεχουν σαν εχθρο τους, καλυτερα να με κανουν φιλο τους. δε ξερω με τι τροπο, βρειτε εναν. σας ξερω καλα εσας τις ακουαρελες (στο ζωδιο), δε μπαινετε σε διαδικασιες αλλα το παιζετε εξυπνοτεροι.

    προσοχη ομως στα σκυλια που δαγκωνουν!

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    934
    παιδακια μου,μπροκεν και κενο,
    που ειστε και γαμω τα ατομα,ας μην επεκτεινουμε οποια επιθεση
    ουτος η αλλος δεν ηταν η μποντυ ροκερ εκεινη που ανοιξε το θεμα διαμαρτυριας ως προς την διαχειρηση
    απλα ειπε την αποψη της για την διαιτα(να μην πεσετε και κατω)δεν ηταν τοσο εχθρικη και κακη ωσπου να δοθει τοση επεκταση
    αλλωστε αποψεις ανταλλασουμε
    με σεβασμο παντα
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,495
    Αν το θέμα είναι η διαφορά ανάμεσα στα "μαλακά και σκληρά" τότε αλλάξε μπρόκεν τον τίτλο και κάντον "το σεξ είναι καλύτερο όταν είσαι μαστουρωμένος από χασίς" (να ξέρουμε και με τι είναι καλύτερο το σεξ όταν είσαι μαστουρωμένος, γιατί έχω μια ένσταση αν θα είναι το ίδιο ευχάριστο πχ με την ηρωίνη)
    Θα την πω την κακία μου. Προχτές έγραψες σε κοπέλα ότι είναι κακογάμητη και τώρα καυχιέσαι για ένα θέμα ευχαρίστησης του σεξ όταν την έχεις δει. Και γω άμα πιω βλέπω τον Βενιζέλο Πατσίνο και τον Γιωργάκη Κιάνου δεν το συζητώ. Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο ό,τι νά'ναι. Το ό,τι νά΄ναι είναι ό,τι νά'ναι και είναι πασιφανές και δεν θά'πρεπε να χωράει σε ένα φόρουμ με χαρακτήρα ψυχολογικής υποστήριξης. Γιατί αν δεν το έχετε σκεφτεί υπάρχει και ένα subforum με τίτλο "Εξαρτήσεις" όου γιες! Και φαντάζομαι ότι εκεί δεν υπάρχουν και τόσο γκρίζες ζώνες.
    Αν λοιπόν το σεξ είναι καλύτερο όταν είσαι μαστουρωμένη, τότε κανένας δε σου απαγορεύει να μαστουρώνεις και να κάνεις άπλετο ευχάριστο σεξ. Αλλά μπορεί να σου υποδείξει ότι είναι άλλο αυτό και άλλο να το συζητάμε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Επίσης, γιατί σε ένα φόρουμ που ΕΠΙΣΗΣ υπάρχει σαμπφόρουμ για ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ χωράει άνετα ένα νήμα για πως να χάσετε εκατό κιλά σε ένα μήνα ακόμη και αν ήσαστε ήδη παγιδευμένες στον κύκλο μιας διατροφικής διαταραχής, εεε, εδώ θέλει παραπάνω εξέταση του τι και τι όχι. Είναι θέμα διαχείρισης και όχι του κάθε κενό και ρέην και μπρόκεν και οποιουδήποτε και κακώς τη λέτε στο κάθε μέλος που εκφράζει άποψη διαφορετική. Αν αύριο βάλω ένα θέμα για σνιφάρισμα βενζίνης, δε θα είναι γκρίζα ζώνη αν το θέσω ως πρόβλημα, θα είναι όμως αν το θέσω ως ανεβαστικό στο κρεβάτι μου.
    Αυτά και shoot at will. ΛΟΛ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

  10. #25
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    εγω την αποψη μου την ειπα στο πρωτο ποστ. δε θα καθομουν να ξαναπαντησω εαν δεν εβλεπα να ενοχλειτε η Broken_Doll με κατι που με εχει ενοχλησει κι εμενα στο παρελθον, το κατιναριο εδω μεσα. δεν ειναι δυνατον να καθομαστε να ασχολουμαστε με ολα τα ανουσια δλδ, αν ο τιτλος ή το ταδε ποστ γραφτηκε σωστα ή πως μπορουσε να γραφτει, και να χανουμε ολο το νοημα, ολη την ουσια. αυτα, και δε προκειται να ξαναενοχλησω.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    352
    Για άλλο thread πήγαινε το σχόλιο και από λάθος περάστηκε σε αυτό.

    Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνουμε κάποιο μήνυμά μας;
    Last edited by Tasos75; 21-03-2012 at 08:03.

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    934
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Για άλλο thread πήγαινε το σχόλιο και από λάθος περάστηκε σε αυτό.

    Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνουμε κάποιο μήνυμά μας;
    απο οσο γνωριζω μονο η διαχειρηση εχει αυτην την ιδιοτητα αν κι εφοσον το θεωρησει απαραιτητο ομως
    η διαχειρηση σου δινει το δικαιωμα παντως της επεξεργασιας ενος μυνηματος για καποιο χρονικο οριο
    νομιζω μια εβδομαδα,εχεις το δικαιωμα να επεξεργαστεις οποιο μυνημα σου ωστε να το μετατρεψεις
    καποτε ειπε ο νικος πως ηταν απεριοριστου χρονου το δικαιωμα αυτο αλλα στην πορεια αλλαξε γιατι εμπαιναν νεα μελη κι εβλεπαν πχ 20 ξεκαρφωτες απαντησεις χωρις το πρωταρχικο ποστ
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,127
    δεν λεω κακογαμητο καποιον χωρις λογο ουτε εχω αρχισει τσακωμο εδω μεσα 2,5 χρονια χωρις να με προκαλεσουνε!
    I m a Good Person With Bad Attitude

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,331
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Λίλιουμ καλησπέρα,

    η είσοδος στους ανήλικους απααγορεύεται, με την εξής έννοια: είναι ενεργοποιημένο το COPPA και ο κάθε ένας που γράφεται καλείται να δηλώσει πως είναι ενήλικας. Σίγουρα όμως οι περισσότεροι που γράφονται, ενήλικοι ή ανήλικοι, δεν διαβάζουν τους όρους χρήσης ή/και το COPPA και αυτό είναι εμφανές από τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει δραστηριοποιούνται στο φόρουμ, όπου δεν έχουν έγνοια να ακολουθήσουν και να σεβαστούν τους όρους χρήσης αλλά κινούνται κατά βούληση.

    Για να γυρίσω στο θέμα περί ανηλίκων, υπάρχει για μένα ένα αγκάθι ως προς τη συμπεριφορά της διαχείρισης: όταν ένα μέλος, έντιμα και ειλικρινά, δηλώσει, έστω και εκ των υστέρων πως είναι ανήλικο, τότε το διαγράφουμε για όλους τους γνωστούς λόγους.
    Είναι λοιπόν σαν να ωθούμε τους ανήλικους να λένε ψέμματα και να αποκρύπτουν την ηλικία τους, ώστε να πετύχουν την παραμονή τους στο φόρουμ.

    Σαφέστατα λοιπόν δεν με ικανοποιεί η συγκεκριμένη πρακτική που ακολουθούμε, ειμαι όμως πέρα για πέρα ανοικτός σε όποια πρόταση υπάρχει και μπορεί να υλοποιηθεί, για την προστασία των ανηλίκων.

    Το θέμα περί σεξ και μαστούρας καθώς και το θέμα κατάποσης του σπέρματος, είναι 2 θέματα που τα διάβασα 10 φορές και άλλες τόσες φορές άλλαξα γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να κλειδωθούν γιατί ξεφεύγουν από τα όρια αυτού του φόρουμ ή αν πρέπει να παραμείνουν γιατί κάτι έχουν να δώσουν. (έχουν???... δεν έχω απάντηση, νομίζω πως κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη).
    νομιζω οτι εχει νοημα να μιλαμε ΜΟΝΟ για τους ανηλικους που ειτε απ την αρχη ειτε εκ των υστερων δηλωνουν την πραγματικη τους ηλικια, διοτι τους υπολοιπους που ισως συμμετεχουν, λεγοντας μια ψευτικη ηλικια, μονο οι κηδεμονες τους μπορουν να τους σταματησουν. ΟΥΤΕ καν ενα "κλειστο" φορουμ, γιατι κι εκει μπορουν να πουν ενα ψεμα και να συμμετεχουν κανονικα.

    οι ανηλικοι που συμμετεχουν για να παρουν βοηθεια για ενα προβλημα τους λοιπον, αφενος βρισκονται σε ενα περιβαλλον ακαταλληλο γι αυτους.
    αφετερου, δεν εχει κανενα νοημα να συμμετεχουν σε ενα φορουμ "αυτοβοηθειας", καθως το φορουμ δεν εχει ανηλικους!!!! οποτε που συμμετεχουν εν τελει?
    σε ενα φορουμ οπου απλα θα δεχτουν συμβουλες απο ενηλικες , συμβουλες ειτε σωστες ειτε λανθασμενες, που ειτε οι ιδιοι ειτε κι αυτοι που τις δινουν (με καθε καλη προθεση φυσικα) δεν ειναι σε θεση να αξιολογησουν.......
    κι αυτα, διατρεχοντας παραλληλα τον κινδυνο, εκτος απο το να εκτεθουν σε καθε ειδους επιβλαβεις συμβουλες, να δεχτουν και παρενοχλησεις απο καθε ειδους απιθανους τυπους που παρεπιδημουν σε ολους τους αντιστοιχους διαδικτυακους τοπους, και εχουμε θαυμασει κι εδω την δραση τους ...

    κανεις δεν μενει ασυγκινητος βεβαια στην παρουσια ενος ανηλικου σε αδιεξοδο, με (σχεδον παντα) κακη επικοινωνια με τους γονεις του, απελπισμενο και δυστυχισμενο.
    το γεγονος αυτο, μαζι με την αμηχανια της διαχειρισης ως προς αλλα "αμφισβητουμενα" θεματα και την "διαχειριση" των ανηλικων, εχει οδηγησει στην τωρινη συνθηκη, οπου οι ανηλικοι που κατ αρχας λενε ψεματα, εισερχονται και μετα εστω κι αν πουν αμεσως την ηλικια τους τους δινεται ατυπα ενα χρονικο περιθωριο μηπως προλαβουν να παρουν καποια βοηθεια και στην συνεχεια απομακρυνονται...
    κι αν αντι για βοηθεια, "παρουν" τον βλαμμενο??????

    εχω προταση.
    δεδομενου οτι το φορουμ αυτο ειναι αυτοβοηθειας και οι ανηλικοι δεν παιρνουν καμια βοηθεια απο συνομηλικους, αλλα το μακρυ και το κοντο του καθε πικραμενου (η και οχι) προτεινω οι ανηλικοι κατ εξαιρεση να βοηθουνται απο ειδικους επιλογης του διαχειριστη (γιατι κυκλοφορουν εδω μεσα ελευθερα και "ειδικοι" που ειναι πιο διαταραγμενοι κι απο τους ασθενεις).
    να υπαρχει δλδ κατα την εγγραφη, σημειωση που να μην απαγορευει απλα την εισοδο στους ανηλικους, αλλα να τους δινει παραλληλα την δυνατοτητα να κανουν το ερωτημα που τους βασανιζει σε εναν ειδικο και να λαβουν απαντηση σε ενα ευλογο διαστημα.
    ετσι, και ουσιαστικη βοηθεια μπορει να δωθει σε εναν ανηλικο και να προστατευτει απο τα παρατραγουδα.
    θα υπαρξει ενα κοστος χρονικο για τον διαχειριστη βεβαια, πιστευω ομως οτι ειναι πολυ μικροτερο απο τον πονοκεφαλο της συμμετοχης-μη συμμετοχης ανηλικων εδω.
    Last edited by Remedy; 21-03-2012 at 12:21.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,127
    εγω προτεινω να ανοιξει θεμα ''ανηλικοι'' και εκει να χουν την δυνατοτητα να απαντανε ΜΟΝΟ ειδικοι.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. προς τη διαχείριση
    By Joann in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 7
    Last Post: 25-01-2012, 13:29
  2. ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
    By dora-agxos in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 117
    Last Post: 20-12-2011, 01:21
  3. ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
    By Gypsy Cello in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 31
    Last Post: 15-08-2011, 23:45
  4. Που είναι η διαχείριση;
    By whitecandle in forum Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα
    Replies: 875
    Last Post: 23-08-2010, 17:29
  5. Διαχείριση Συγκρούσεων
    By canda in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 7
    Last Post: 29-05-2009, 22:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •