Προς τη διαχειριση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 75 of 75
    Senior Member
    Καλησπέρα. Νίκο δεν έγραψα κάπου ότι "πιστεύω κάτι τέτοιο". Νιώθω να υποτιμάται πάλι η νοημοσύνη μου. Μικρή ή μεγάλη, τουλάχιστον δεν εκτιμάται ως έχει μάλλον. Έγραψα ότι μου το ανέφερε κάποιος/α απ' τους μοδεράτορες. Σαφής νομίζω είμαι.

... και ξέρεις φαντάζομαι πως το θέμα μου δεν είναι αυτό. Ή τουλάχιστον μπορείς να το υποθέσεις. Το θέμα είναι πως δε με παραξένεψε καθόλου μα καθόλου. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Idella View Post
    Joann θεώρησα περιττή την αιτιολόγηση κλειδώματος τέτοιων θεμάτων αφού ο λόγος είναι αυτονόητος.
    Στο ίντερνετ υπάρχουν αρκετά κατάλληλα ελληνικά forum όπου μπορεί κάποιος να υποβάλει ερώτηματα εκπαιδευτικά/εργασιακά.
    Δεν υπάρχει άλλος λόγος, αν αυτό αναρωτιόσουν.
    Tο ότι τα περισσότερα θέματα ανοίγουν με κάποιον τίτλο,
    αλλά σπάνια oι αναρτήσεις μένουν on topic
    είναι γνωστό σε όλους μας,
    όπως και γνωστό είναι για όποιον διάβασε το ένα από τα δύο θέματα
    που κλειδώθηκαν (γιατί εγώ ήμουν η μία από τις δυο που έγραφαν)
    ότι οι αναρτήσεις από ένα σημείο κι ύστερα δεν είχαν καμία σχέση με τον τίτλο,
    αλλά είχαν ξεκάθαρα υποστηρικτικό ύφος.
    Αν υπάρχει αυστηρός περιορισμός στο τι θέματα μπορούμε να ανοίγουμε στο Γενικά,
    ή αν απαγορεύεται να ανοίγονται κάποια συγκεκριμένα θέματα,
    μπορούμε να το ξέρουμε μόνο αν μας γίνει επίσημη ανακοίνωση.
    Γιατί εύλογα μπορώ ν' αναρρωτηθώ γιατί θέματα, όπως
    "μικρή πληγή μετά από στοματικό έρωτα"
    δεν κλειδώνονται,
    αφού θα 'πρεπε να απευθύνονται σε forum αφροδισιολόγων
    (και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου
    το θέμα "μικρή πληγή μετά από στοματικό έρωτα"
    ούτε μ' ενοχλεί
    ούτε θέλω καθόλου να κλειδωθεί,
    ένα παράδειγμα είπα για το τι συνάδει τελικά
    με την αυστηρότητα της θεματολογίας του forum) .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Tο ότι τα περισσότερα θέματα ανοίγουν με κάποιον τίτλο,
    αλλά σπάνια oι αναρτήσεις μένουν on topic
    είναι γνωστό σε όλους μας,
    όπως και γνωστό είναι για όποιον διάβασε το ένα από τα δύο θέματα
    που κλειδώθηκαν (γιατί εγώ ήμουν η μία από τις δυο που έγραφαν)
    ότι οι αναρτήσεις από ένα σημείο κι ύστερα δεν είχαν καμία σχέση με τον τίτλο,
    αλλά είχαν ξεκάθαρα υποστηρικτικό ύφος.
    Αν υπάρχει αυστηρός περιορισμός στο τι θέματα μπορούμε να ανοίγουμε στο Γενικά,
    ή αν απαγορεύεται να ανοίγονται κάποια συγκεκριμένα θέματα,
    μπορούμε να το ξέρουμε μόνο αν μας γίνει επίσημη ανακοίνωση.
    Γιατί εύλογα μπορώ ν' αναρρωτηθώ γιατί θέματα, όπως
    "μικρή πληγή μετά από στοματικό έρωτα"
    δεν κλειδώνονται,
    αφού θα 'πρεπε να απευθύνονται σε forum αφροδισιολόγων
    (και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου
    το θέμα "μικρή πληγή μετά από στοματικό έρωτα"
    ούτε μ' ενοχλεί
    ούτε θέλω καθόλου να κλειδωθεί,
    ένα παράδειγμα είπα για το τι συνάδει τελικά
    με την αυστηρότητα της θεματολογίας του forum) .
    Και εγω συμφωνω, γιατι και εγω αναρωτηθηκα, ειχα στειλει μνμ και στον Νικο!

Senior Member
    βασικα επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας και πολλα θεματα εχουν ασχημο αντικτυπο ως προς την ψυχολογια καποιον,αναλογος με βιωματα και λοιπα
    παιρνει ο νικος αναφορες και παραπονα αβερτα
    τι να κανει ο ανθρωπος?προσπαθει να ειναι ολοι καλα
    καποιου η καρδια θα χαλασει και στις περισσοτερες του ποιο ευαλωτου,
    αφου πρεπει να αναγκαστει να παρει καποιου το μερος
    ας εχουμε κατανοηση κι εμεις ο νικος δεν ειναι θεος ενας διαχειρηστης ειναι ενταξυ
    νομιζω οτι δεν υπαρχει τοση αυστηροτητα αλλα δημιουργειται απο αναφορες και συναφη,
    γιατι αν δεν ηθελε να υπαρχουν τα τσατ πχ στο γενικα δεν θα υπηρχαν,αλλα τ'αφηνει να υπαρχουν τονιζοντας ομως να μην γινεται καταχρηση και να μην φευγουμε απο την ουσια..την αλληλοβοηθεια
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Banned
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    για το θεμα της ξωτικο,εφοσον λετε οτι εχει καποια αρμοδιοτητα εδω στο φορουμ,αποκλειεται να το εσβησε μονη της?
    γιατι πραγματικα δεν υπαρχει αυτο το θεμα
    πατας εμφανιση σε ολα τα θεματα που εχει ξεκινησει και αυτο δεν υπαρχει
    Όχι, δεν αποκλείεται, αλλά αν έγινε έτσι, αυτό είναι κακή χρήση ενός 'προνομίου' (των δυνατοτήτων δηλαδή που έχει ως mod).

Γι' αυτό παραπάνω αναρωτήθηκα γενικά για το ρόλο των 'moderators'.

Banned
    εγω παντως θελω να πω στο Ξωτικό, αν το διαβαζει αυτο, οτι μου λειπει και ηταν ιδιαιτερη παρουσια στο φορουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Όχι, δεν αποκλείεται, αλλά αν έγινε έτσι, αυτό είναι κακή χρήση ενός 'προνομίου' (των δυνατοτήτων δηλαδή που έχει ως mod).

Γι' αυτό παραπάνω αναρωτήθηκα γενικά για το ρόλο των 'moderators'.
    και παλι,τι να εκανε αιτηση σε ανωτερο για να της σβηστει?θα το πιστευες αν στο ελεγε?
    ενταξυ το οτι ειναι mod σημαινει οτι εχει λιγοτερα δικαιωματα απο εμας?

Banned
    Ξωτικό ποσταρε κανονικα. τα της Δωρας ειναι οτι πιο ΑΝΟΥΣΙΟ συνεβη πραγματικα τους τελευταιους μηνες, περαστικη ηταν η κοπελα και μαλλον ειπε να κανει τη πλακα της. εχουν υπαρξει απιστευτα χειροτεροι τσακωμοι εδω μεσα. ή εισαι πολυ ευαισθητη ή δε ξερω κι εγω τι παιζει μαζι σου κι επηρεαζεσαι τοσο απο ενα θεμα. αν ηθελες να μου σβησεις τα μηνυματα ας το εκανες. θα μπορουσες να μου στειλεις και πριβε να το πεις, κι ολα οκ. δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι τοσο πολυ, να ησουν η Idella θα το καταλαβαινα, αλλα εισαι το Ξωτικό ρε γμτ, και το Ξωτικό οι περισσοτεροι το αγαπανε.

Banned
    ξωτικο μπηκα μονο για να σου απαντησω..!δεν σου κρυβω οτι θυμωσα με ολο αυτο στον βαθμο τον νορμαλ ομως..οχι να χασω και τον υπνο μου!τα σοβαρα με κανουν και χανω τον υπνο μου!δεν σε ξερω προσωπικα οπως και κανεναν εδω..οσο ημουν μελος ειχαμε καποιες προστριβες τυπου μελος-μοντ αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν σε θεωρω μια αξιολογη παρουσια εδω!δεν θα σταθω στο συμβαν δεν με ενδιαφερει εχω και 1 εκατομμυριο αλλα προβληματα απο πισω μου..
    επειδη εδω αρκετα προβληματα εχουμε ολοι δεν θα βαλουμε και αλλο ενα ακομα στο κεφαλι μας ξεχνα οτι εγινε..αν θα μπορουσα να σου ασκησω κριτικη ως μελος προς μοντ θα σου ελεγα μονο να εισαι το ιδιο αντικειμενικη με ολα τα μελη!αυτο μονο δεν εχω να σου προσαψω κατι αλλο!
    την ημερα που μπηκα εδω..δεν μπηκα για να σε στεναχωρησω αλλα για να "απολογηθω".
    πριν ξαναμπαναριστω να ευχηθω σε ολους καλο πασχα!

dora-agxos.

Senior Member
    ξωτικακι καλως ηρθες!!δεν χρειαζεται να απολογεισαι για κατι,το θεμα ηταν δικο σου εξαλλου,τι να περιμενες να στο σβησουν,τι να το κανεις μονη σου μια η αλλα,το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο και παλι

Μια απορια εχω. Δεν απευθυνομαι μονο στη διαχειρηση, οποιος ξερει κατι ας μου πει. Δεν ηξερα που να την γραψω.
    Οταν προσπαθω να συνδεθω απο τον υπολογιστη στο σπιτι μου στο φορουμ γραφω κανονικα το username και τον κωδικο, μου δειχνει ευχαριστουμε που συνδεθηκατε, με δειχνει στους συνδεδεμενους χρηστες αλλα δεν ειμαι συνδεδεμενη. Δεν μπορω να γραψω κτλ. Τωρα γραφω απο αλλον υπολογιστη σε αλλο σπιτι. Με εκνευριζει πολυ αυτο, δεν μπορω ποτε να μπω απο το σπιτι μου, γιατι?
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Μια απορια εχω. Δεν απευθυνομαι μονο στη διαχειρηση, οποιος ξερει κατι ας μου πει. Δεν ηξερα που να την γραψω.
    Οταν προσπαθω να συνδεθω απο τον υπολογιστη στο σπιτι μου στο φορουμ γραφω κανονικα το username και τον κωδικο, μου δειχνει ευχαριστουμε που συνδεθηκατε, με δειχνει στους συνδεδεμενους χρηστες αλλα δεν ειμαι συνδεδεμενη. Δεν μπορω να γραψω κτλ. Τωρα γραφω απο αλλον υπολογιστη σε αλλο σπιτι. Με εκνευριζει πολυ αυτο, δεν μπορω ποτε να μπω απο το σπιτι μου, γιατι?

Δοκιμασε να μπεις με αλλο browser πχ Mozilla ή internet explorer. Εαν δεν εχεις αλλο browser ισως αν καθαρισεις τα cookies απο τον browser να φτιαξει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    Καλησπερα
    Συγνωμη και λυπαμαι για την απουσια μου, λογοι ψυχικης υγειας.
    Θα αναφερθω μοναχα στο θεμα που αναφερθηκε για το θρεντ μου
    Ναι, εκανα τροπον τινα καταχρηση.
    Και ειναι απο τους λογους που απουσιαζω.
    Εξηγουμαι:
    στεναχωρηθηκα πολυ με το θεμα δωρας κενο μουα κλπ
    Ειπα να σβησω τα μηνυματα του κενο που αναφερεται στο μελος αλλα με πιασαν κρισεις συνειδησης, θεωρησα εαυτον υπευθυνο και ειπα να διαγραψω το θεμα.
    Ειχα την ανεση διοτι δεν θα μου παραπονιομουν οπως ισως εαν εσβηνα καποιου μηνυμα. Στα μηνυματα μελων προσπαθω να ειμαι επιεικης, αληθεια. Στα δικα μου ωρες ωρες λεω ειμαι δικαιη.

Επειδη δε, το να το ζητησω απο τον αντμιν θα επαιρνε μερες και εγω δεν αντεχα να μην διορθωσω πραγματα ακομα και για πραγματα που δεν ειπα, εκανα αυτη την κινηση.

Νιωθω ηδη ασχημα γι αυτο. Η αληθεια ειναι δε πως πιστευα οτι δεν θα ενδιαφερθει -προσεξει κανενας σας μιας και ηταν δικο μου θεμα, χωρις καποιο σοβαρο θεμα απο ψυχολογικη σκοπια.

Αυτα.
    Λυπαμαι, ελπιζω να κατεστησα σαφη τα κινητρα μου αν και χλωμο.
    Αυτα.
    Καλη σας συνεχεια
    Ξωτικό, χαίρομαι που απάντησες κι ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα από υγεία. Για το θέμα που σβήστηκε, δεν συμφωνώ καθόλου με το σκεπτικό που εκφράζει το xrusaki. Προτιμώ και βρίσκω σωστό το ‘και αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας’, παρά το να ευλογεί πρώτα τα γένια του… :P

Νομίζω οι περισσότεροι βλέπουμε να περιφέρονται θέματα άσχετα, να παραμένουν ως μέλη άτομα που παραβιάζουν τους όρους χρήσης, μηνύματα προσβλητικά να μη διαγράφονται ποτέ ή με μεγάλη καθυστέρηση… και οκ, κατανοητό πως μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά, δεν γίνεται οι διαχειριστές να είναι πάνω από κάθε μα κάθε μήνυμα, κάθε ώρα και στιγμή. Όταν όμως εν μια νυκτί εξαφανίζονται χωρίς λόγο κι εξήγηση, θέματα και μηνύματα συμβατά με το φόρουμ, ενδιαφέροντα και καλά διατυπωμένα, νομίζω πως αυτό αφαιρεί πολύ περισσότερο από την αξιοπιστία του χώρου και όσων έχουν διαχειριστικό ρόλο, γιατί δεν είναι παράβλεψη, αλλά αυθαιρεσία.

Εξάλλου εσύ η ίδια είχες πρόσφατα τοποθετηθεί ενάντια στη δυνατότητα διαγραφής κι επεξεργασίας μηνυμάτων, στο θέμα “Να μπορουμε ή να μη μπορουμε να επεξεργαζομαστε παλιοτερα μηνυματα μας;” . Μάλιστα, σε αυτό το θέμα ο κιπ είχε γράψει πως αν σβήνονται ολόκληρα νήματα, τότε παραβιάζονται τα δικαιώματα όσων εχουν απαντήσει σε αυτό το νήμα. Ε, αυτό ακριβώς ένιωσα.

Στο θέμα που είχες ανοίξει, δεν θυμάμαι αν και τι είχε γραφτεί από τα μέλη που αναφέρεις, αλλά εκτός από τα ωραία δικά σου κείμενα, υπήρχαν πολλές αξιόλογες απαντήσεις. Τέλος πάντων, κανένας μας δεν τα κάνει όλα σωστά. Αυτά.

Junior Member
    Καλημέρα σας. Μια προτροπή όχι τόσο προς την διαχειρηση αλλά προς ολους εμάς που ανόιγουμε νέα θέματα. Καλό θα ήταν ο τίτλος ενος θεματοςνα αναφερει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το πρόβλημα και να μην εινια του στυλ "βοηθεια", "πειτε μου τι να κάνω" "ξερει κανεις" κλπκλπ κλπ. ετσι δε θοηθατε κανεναν. υπαρχουν πολλοι που κανουν αναζητηση στο γκουγκλ κι ενας σωστος τιτλος θα τους βοηθπυσε πολυ περισσοτερο από αοριστολογιες και γενικολογιες. φιλικα παντα. και παλι καλημερα σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    τσεκαρε το firewall
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345