Προς τη διαχειριση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
    Banned
    εγω πιστευω πως για τις περισσοτερες φασαριες εδω μεσα φταιει η διαφορα ηλικιας γενικοτερα. αλλιως βλεπει τη ζωη ενα 20χρονο κι αλλιως μια 40χρονη. δεν ειναι δυνατον λοιπον να συνυπαρχουν αυτοι οι δυο μεσα σε ενα χωρο και να δειξουν ο ενας κατανοηση στα προβληματα του αλλου. κι ετσι οπως συνηθιζεται, οι μεγαλυτερης ηλικιας ειρωνευονται και πολλες φορες αδιαφορουν κι ολας, αντι να κατσουν να βοηθησουν τους μικροτερους. αυτο που λεω το εχω δει να συμβαινει συχνα, και με τον sheldon και με τη Dream collector προσφατα. ισως θα επρεπε να χωριστει το φορουμ, να ειναι ξεχωριστα καπου για τους ανηλικους με πιο φιλικο περιβαλλον, γι'αυτους που ειναι μεχρι 30, και για τις μεγαλυτερες ηλικιες.

Senior Member
    Καλησπέρα σας! Ήρθα κι εγώ εδώ στην όμορφη παρέα σας. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Στην προκειμένη η Βασίλω είμαι εγώ. Μην παρεξηγηθώ κιόλας, γιατί εδώ μέσα είμαστε παρεξηγιάρηδες. Όχι πάντα βέβαια. Καμιά φορά. Σήμερα ήρθα να εκφράσω κάτι που με βασανίζει τώρα. Όοοοοχι μη φοβάστε, δεν είναι απορία αυτή τη φορά. Προβληματισμός είναι, που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως μίλησα με κάποιον που δεν ήταν ο ίδιος. Δηλαδή αυτός ήταν, υπήρχε πραγματικά, αλλά μπορεί να ήταν κι ένας άλλος με άλλο πρόσωπο, που πάντως εγώ δεν είδα. Όχι να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί είναι σημαντικό. Συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτός ο άλλος λοιπόν είναι κι αυτός εδώ και... καλός είναι κι αυτός, δεν λέω, αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην είναι ο δεύτερος αλλά ο πρώτος. Γιατί αν υποψιαστώ πως μιλούσα με αυτόν τον άλλο, που γράφει κι εδώ, εδώ γενικά αλλά και εδώ ειδικά, εδώ που είμαι τώρα για να σας δώσω να καταλάβετε (που δε νομίζω δηλαδή, μπα...) ε, τότε δεν έχω θέση καμία πια εδώ. Ναι, και μην το πάρετε σαν απειλή, όοοχι. Απειλή σίγουρα δεν είναι. Έτσι το είπα. Να βρίσκεται κι αυτό μαζί με τα άλλα που σας βρίσκονται.

Τώρα θα μου πείτε γιατί βάζω αυτόν τον προβληματισμό εδώ, σ' αυτό το θέμα. Δεν είμαι σίγουρη. Μάλλον επειδή εδώ είναι ψηλά, πολύ ψηλά (πιο ψηλά να σκεφτείτε δεν έχει) και ξεχωρίζει εύκολα. Γιατί, αν το δει αυτός ο άλλος που μάλλον δεν ήταν ο πρώτος, μπορεί και να απαντήσει και να διαλευκανθεί το μυστήριο. Αυτά! Τι ωραία που τα είπαμε πάλι σήμερα. Δεν τα ξεκαθαρίσαμε βέβαια, αλλά καμιά φορά μπορεί να είναι και καλύτερα έτσι. Να τα αφήνουμε εκεί που κάθονται ήσυχα ήσυχα και αξεκαθάριστα. Ναι. Κι αν καταλάβατε τίποτα, τι να πω? Ήρωες είστε, γιατί εγώ συνεχίζω να παραμένω με την ίδια απορία στην οποία όμως, εντελώς ξαφνικά και από το πουθενά θα έλεγα, προστέθηκε και ένας προβληματισμός. Άντε παιδιά μου, καλό απόγευμα κι ο Θεός να σας δίνει φώτιση (και σ' εμένα πιο πολύ). Πόσο σας σκέφτομαι κι εσάς δύστυχα που δεν φταίτε σε τίποτα ν' ακούτε ό,τι μου 'ρθει στο κεφάλι... Αλλά εσάς έχω μόνο. Πού αλλού να τα πω? Αυτά και σήμερα! Κι αύριο μέρα είναι! Άντε, γεια σας!

Senior Member
    goofy δεν καταλαβα μια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ουτε και εγω!!!!!!!!!!!
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Λίλιουμ καλησπέρα,

η είσοδος στους ανήλικους απααγορεύεται, με την εξής έννοια: είναι ενεργοποιημένο το COPPA και ο κάθε ένας που γράφεται καλείται να δηλώσει πως είναι ενήλικας. Σίγουρα όμως οι περισσότεροι που γράφονται, ενήλικοι ή ανήλικοι, δεν διαβάζουν τους όρους χρήσης ή/και το COPPA και αυτό είναι εμφανές από τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει δραστηριοποιούνται στο φόρουμ, όπου δεν έχουν έγνοια να ακολουθήσουν και να σεβαστούν τους όρους χρήσης αλλά κινούνται κατά βούληση.

Για να γυρίσω στο θέμα περί ανηλίκων, υπάρχει για μένα ένα αγκάθι ως προς τη συμπεριφορά της διαχείρισης: όταν ένα μέλος, έντιμα και ειλικρινά, δηλώσει, έστω και εκ των υστέρων πως είναι ανήλικο, τότε το διαγράφουμε για όλους τους γνωστούς λόγους.
    Είναι λοιπόν σαν να ωθούμε τους ανήλικους να λένε ψέμματα και να αποκρύπτουν την ηλικία τους, ώστε να πετύχουν την παραμονή τους στο φόρουμ.

Σαφέστατα λοιπόν δεν με ικανοποιεί η συγκεκριμένη πρακτική που ακολουθούμε, ειμαι όμως πέρα για πέρα ανοικτός σε όποια πρόταση υπάρχει και μπορεί να υλοποιηθεί, για την προστασία των ανηλίκων.

Το θέμα περί σεξ και μαστούρας καθώς και το θέμα κατάποσης του σπέρματος, είναι 2 θέματα που τα διάβασα 10 φορές και άλλες τόσες φορές άλλαξα γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να κλειδωθούν γιατί ξεφεύγουν από τα όρια αυτού του φόρουμ ή αν πρέπει να παραμείνουν γιατί κάτι έχουν να δώσουν. (έχουν???... δεν έχω απάντηση, νομίζω πως κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη).

νικο, πραγματικα εκπλησσομαι που ανρωτηθηκες αν εχουν να δωσουν κατι τα 2 θεματα.
    εχουν γινει απειρες συζητησεις για τα ναρκωτικα...
    εννοείται πως γι αυτους που πινουν θα κανουν κ σεξ οταν ειναι πιωμενοι...δν θα σιδερωνουν...
    για ποιο λογο να μν συζητηθει λοιπον?
    εδω δν εχουν κλειδωθει θεματα που επεσε ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ!

οσο για το αλλο θεμα ( καταποση σπερματος ) δν το διαβασα, αλλα ναι καποιοι το καταπινουν...ε και?
    δν το ριχνουν στο στομα μας με το ζορι!
    γιατι ν μν συζητηθει?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    εχεις δικιο αρκτε. κλειδωνονται θεματα μετα απο νυξη καινουργιων μελων που ουτε καν εχουν μπει στην διαδικασια συζητησης

Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εχεις δικιο αρκτε. κλειδωνονται θεματα μετα απο νυξη καινουργιων μελων που ουτε καν εχουν μπει στην διαδικασια συζητησης
    Broken_DoLL αυτό που λες δεν ισχύει.
    Πολλές φορές για το κλείδωμα κάποιων θεμάτων, όπως προανέφερε ο Νίκος, υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Άρκος, όλα τα θέματα μπορούν να συζητηθούν, το θέμα είναι κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία και θεματολογία του συγκεκριμένου φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idella View Post
    Broken_DoLL αυτό που λες δεν ισχύει.
    Πολλές φορές για το κλείδωμα κάποιων θεμάτων, όπως προανέφερε ο Νίκος, υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Άρκος, όλα τα θέματα μπορούν να συζητηθούν, το θέμα είναι κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία και θεματολογία του συγκεκριμένου φόρουμ.

να σαι καλα με εκανες κ γελασα!
    πηγαινε μια βολτα στα γενικα κ ξαναελα να τα πουμε.

Senior Member
    μα ειναι πασηφανες!!!! το σπερμα εχει να κανει με το ΣΕΞ και το χασις με της ΟΥΣΙΕΣ. ασχετα παλι μια φορα ΔΕΝ ητανε . αλλωστε θα προτιμουσα σε μελη που τουλαχιστον δεν προκαλουν προβληματα, να μιλαμε λιγο 1α πριν κλειδωθει ενα θεμα στο ξαφνικο επειδη το ειπε ο καθενας και το παιρνει και πανω του!

Banned
    Quote Originally Posted by Idella View Post
    το θέμα είναι κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία και θεματολογία του συγκεκριμένου φόρουμ.
    οταν τα παντα ολα μπορουν να μας επηρεασουν και επηρεαζουν ψυχολογικα, τοτε δε μπορουμε να κανουμε συζητηση για τα παντα ολα ?

Senior Member
    μα ουτε καν μπαινει κανεις στον κοπο πλεον να δικαιολογει θεμα που προκειται να κλειδωθει!

Senior Member
    Αφού φιλοξενούμαστε, αποδεχόμαστε και τον τρόπο διαχείρισης αυτού του τόπου.

Όποιοι δέν αντέχουν όρια και καλούπια μπορούν ν'ανοίξουν δικό τους blog και να φέρουν και την ευθύνη του.

Σε σχέση με άλλα φόρουμ πάντως διαπιστώνω πως οι mods δίχνουν πολύ μεγάλη ανοχή.
    Και ας μήν ξεχνάμε τον φόρτο, τις δυσκολίες και την ιδιεταιρότητα του καθενός μας εδώ μέσα
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    καμια σχεση με την ανοχη, εχω μπει κ εγω σε αλλα φορουμ. στο φορουμ των διατροφικων διαταραχων αφηνοντουσαν θεματα που προσβαλλανε εντελως την ψυχολογια μελλων πχ. δεν ειναι ανοχη ακριβως.........επισης ενα φορουμ δεν το κανει αυτο που ειναι το ιδιο το φορουμ αλλα τα μελη που το απαρτιζουν! χωρις μελη δεν εχει φορουμ! τελεια και παυλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Αφού φιλοξενούμαστε, αποδεχόμαστε και τον τρόπο διαχείρισης αυτού του τόπου.

Όποιοι δέν αντέχουν όρια και καλούπια μπορούν ν'ανοίξουν δικό τους blog και να φέρουν και την ευθύνη του.

Σε σχέση με άλλα φόρουμ πάντως διαπιστώνω πως οι mods δίχνουν πολύ μεγάλη ανοχή.
    Και ας μήν ξεχνάμε τον φόρτο, τις δυσκολίες και την ιδιεταιρότητα του καθενός μας εδώ μέσα

καλο μου σου απαντησε η ντολ, αλλα το θεμα το χασες θεωρω.
    κανε κ συ μια βολτα σε παλια θεματα για να το πιασεις.

Administrator
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    νικο, πραγματικα εκπλησσομαι που ανρωτηθηκες αν εχουν να δωσουν κατι τα 2 θεματα.
    εχουν γινει απειρες συζητησεις για τα ναρκωτικα...
    εννοείται πως γι αυτους που πινουν θα κανουν κ σεξ οταν ειναι πιωμενοι...δν θα σιδερωνουν...
    για ποιο λογο να μν συζητηθει λοιπον?
    εδω δν εχουν κλειδωθει θεματα που επεσε ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ!

οσο για το αλλο θεμα ( καταποση σπερματος ) δν το διαβασα, αλλα ναι καποιοι το καταπινουν...ε και?
    δν το ριχνουν στο στομα μας με το ζορι!
    γιατι ν μν συζητηθει?
    Είναι μερικά θέματα που από την αρχική τοποθέτηση ή έστω από τα πρώτα μηνύματα της συζήτησης, μοιάζει να κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη και χτυπούν "ένα κόκκινο καμπανάκι" στη διαχείριση, οπότε τα παρακαλουθουμε πιο στενά.

Η γρκίζα ζώνη που αναφέρω ή αλλιώς οι ενδοιασμοί μας για το αν πρέπει να παραμείνουν τα θέματα αυτά ή όχι, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν έχουν να κάνουν με το είδος του θέματος.
    Αν θέλεις, και λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είμαι απεριόριστα ανοικτός να ακούσω και να συζητήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Σε αυτό το φόρουμ, ΟΛΑ τα θέματα χωράνε και δεν υπάρχει ταμπού, για κανένα θέμα.

Όμως, είναι τέτοια η φύση κάποιων θεμάτων, που ακομη κι αν ανοίγονται με την καλύτερη των προθέσεων, ενδέχεται η συζητήση που θα ακολουθήσει, να εξελιχθεί με έναν τρόπο που κατά τη γνώμη μου, απαιτεί κλείδωμα ή ακόμη και διαγραφη του θέματος.
    Παραδειγματα:
    1.ένα θέμα περί θρησκευτικών αντιλήψεων, μια χαρά χωράει στο φόρουμ, σχεδόν πάντα όμως καταλήγει σε συγκρούσεις, άρα ενδέχεται να κλειδωθεί, ανάλογα με την εξέλιξη και όχι εξαιτίας της φύσης του θέματος.
    2. ένα θέμα που προτρέπει σε διατροφή 500 θερμίδων ή που προάγει τον προκλητό εμμετό προς απώλεια βάρους, θα κλειδωθεί και ακόμη καλύτερο θεωρώ το να διαγραφεί πλήρως γιατί προάγει συμπεριφορές που είναι αυτονόητο πως σε κανένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορούμε να προάγουμε.
    Από την άλλη μεριά, έχουν ανοίξει τέτοια θέματα που η πορεία της συζήτησης οδήγησε στο να διατυπωθεί με εξαιρετική ευστοχία και σαφήνια το μέγεθος των προβλημάτων που μπορεί να οδηγήσει μια διατροφή 500 θερμίδων οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, κρίνουμε πως το θέμα όχι μονο μπορεί να παραμείνει, αλλά -τρόπος του λέγειν- μπορεί να καρφιτσωθεί κιόλας ψηλά στο φόρουμ για να το διαβάζουν όσοι σκοπεύουν να ακολουθήσουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Ελπίζω να σε κάλυψα Μαίρη.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast