remeron ή valdoxan?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

remeron ή valdoxan?

καλησπερα παιδια.ειμαι νεο μελος και χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.απο το καλοκαιρι που μας περασε αντιμετωπιζω κρισεις πανικου και καταθλιψη.με παρακολουθει ο γιατρος μου και μου εχει χορηγησει το valdoxan και κατα καιρους σε συνδιασμο το seroxat ,seropram δυστυχως μου φερνανε εντονες παρενεργειες και μου τα σταματησε.μου προτεινε το remeron αλλα εγω να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι να το παρω για να μην εχω παλι τις εντονες παρενεργειες δυστυχως δεν βλεπω καποια βελτιωση.με τα valdoxan και πραγματικα εχω προβληματιστει που δεν τα βλεπω εστω και λιγο αισιοδοξα και να συνεχιζονται οι κρισεις πανικου.σας ευχαριστω εκ των προτερων που μου αφιερωσατε τον χρονο σας .

Senior Member
    Αν δεν κάνω λάθος το remeron ρίχνει κάτω και ελέφαντα, μιλάμε για φουλ υπνηλία. Ελπίζω να μην το μπερδεύω με κάποιο άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by haiii View Post
    καλησπερα παιδια.ειμαι νεο μελος και χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας.θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.απο το καλοκαιρι που μας περασε αντιμετωπιζω κρισεις πανικου και καταθλιψη.με παρακολουθει ο γιατρος μου και μου εχει χορηγησει το valdoxan και κατα καιρους σε συνδιασμο το seroxat ,seropram δυστυχως μου φερνανε εντονες παρενεργειες και μου τα σταματησε.μου προτεινε το remeron αλλα εγω να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι να το παρω για να μην εχω παλι τις εντονες παρενεργειες δυστυχως δεν βλεπω καποια βελτιωση.με τα valdoxan και πραγματικα εχω προβληματιστει που δεν τα βλεπω εστω και λιγο αισιοδοξα και να συνεχιζονται οι κρισεις πανικου.σας ευχαριστω εκ των προτερων που μου αφιερωσατε τον χρονο σας .
    γειά σου haiii,
    Tα φάρμακα εκτός από τις παρενέργειες, που αναφέρεις, προσωρινά, μειώνουν και καταστέλλουν τα συμπτώματα, αλλά επειδή δεν αντιμετωπίζουν το αίτιο, την ρίζα του κακού των ψυχολογικών μας προβλημάτων, όταν τα διακόπτουμε τα συμπτώματα επιστρέφουν, με αφορμή κάποιο ψυχολογικό στρεσάρισμα.
    Για οριστικό αποτέλεσμα, χρειάζεται με την βοήθεια ψυχολόγου, να δεις τις αιτίες και της κατάθλιψης και των κρίσεων πανικού, που μάλλον είναι, το ότι δεν αντλείς ικανοποίηση στην καθημερινότητά σου.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    κοίταξε για βαλσαμόχορτο (αγκάθι του Αγίου Ιωάννη). είναι βότανο, έχει τα ίδια αποτελέσματα με τα αντικαταθληπτικά (χωρίς παρενέργιες φυσικά)

Senior Member
    Κοίτα remeron έπαιρνε τουλάχιστον για 2 χρόνια λόγω κατάθλιψης ο άντρας μου , μισό κάθε βράδυ-άσχετα αν διαβάσεις που κάνει τον καμπόσο με αυτά που έπαθα κ μου προκάλεσε- έπαιρνε μισό το βράδυ για την ακρίβεια κ δεν είχε καμμία παρενέργεια.Τώρα από φάρμακα δεν ξέρω ,γιατρός δεν είμαι αλλά συνιστώ εκ πείρας γιατί την πάτησα εκεί πολύ καλό ψυχίατρο,σωστή απόλυτα διάγνωση,ψυχοθεραπεία κ να έχεις τη χημεία να πείς ότι αισθάνεσαι για να πάρεις φαρμακευτικά αγωγή που σου ταιριάζει κ που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλά-δε δέχομαι δε μπορώ να γίνω καλά, διότι αν διαβάσεις πριν λίγο καιρό ήθλελα να αυτοκτονήσω , τώρα με μικρά βηματάκια ξανακτίαω κ λέω ϋπάρχω"

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε!!!