Καιρός να ξυπνήσουμε.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 149
    Senior Member
    Έβαλα το βίντεο για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει. Δεν είναι μόνο 1,5 ώρα καθώς υπάρχουν πολλά επεισόδια γιατι είναι ένα μεγάλο θέμα και σαφώς δεν μπορεί να καλυφθεί μόνο με 1,5 ώρα. Όπως είπα οτί θα υπάρξουν αντιδράσεις γι αυτό το θέμα και έτσι έγινε. Όποιος ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει και να πει κάτι καλώς αλλιώς δεν πρόκειται να πω κάτι σε αυτούς που δεν θέλουν να το παρακολουθήσουν..

Senior Member
    Υπαρχουν παρα πολλα στο διαδυκτιο παρομοια βιντεακια... η αποψη μου ειναι οτι ειμαι κατα της εγωκεντρικης ιδεας της ανθρωποτητας οτι ειμαστε μονοι στο συμπαν σε αυτη την μικρη μπλε κουκιδα...υπαρχουν δισεκατομμυρια αστερια και ανεξερευνητα αρα και η πιθανοτητα να μην ειμαστε μονοι ειναι σαφως μεγαλυτερη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Υπαρχουν παρα πολλα στο διαδυκτιο παρομοια βιντεακια... η αποψη μου ειναι οτι ειμαι κατα της εγωκεντρικης ιδεας της ανθρωποτητας οτι ειμαστε μονοι στο συμπαν σε αυτη την μικρη μπλε κουκιδα...υπαρχουν δισεκατομμυρια αστερια και ανεξερευνητα αρα και η πιθανοτητα να μην ειμαστε μονοι ειναι σαφως μεγαλυτερη....
    Σάκη συμφωνώ μαζί σου. Εξάλλου το συγκεκριμένο βίντεο έχει πολλές αποδείξεις περί του θέματος. Αποδείξεις οτί εξωγίηνοι μας επισκέπτονταν από αρχαιοτάτων χρόνων και πως έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα και τελικά δεν θέλουμε να "δουμε"..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σάκη συμφωνώ μαζί σου. Εξάλλου το συγκεκριμένο βίντεο έχει πολλές αποδείξεις περί του θέματος. Αποδείξεις οτί εξωγίηνοι μας επισκέπτονταν από αρχαιοτάτων χρόνων και πως έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα και τελικά δεν θέλουμε να "δουμε"..

Εγω αντιθετως διαβαζα οτι θελουμε να δουμε οι περισσοτεροι. Οτι θελουμε να υπαρχουν εξωγηινοι και η ιδεα μονο οτι ειμαστε μονοι μας στο αχανες συμπαν ειναι πολυ καταθλιπτικη. Απο κει πηγαζουν και τα περισσοτερα , το γεγονος το οτι ειναι κατι που θελουμε να ισχυει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω αντιθετως διαβαζα οτι θελουμε να δουμε οι περισσοτεροι. Οτι θελουμε να υπαρχουν εξωγηινοι και η ιδεα μονο οτι ειμαστε μονοι μας στο αχανες συμπαν ειναι πολυ καταθλιπτικη. Απο κει πηγαζουν και τα περισσοτερα , το γεγονος το οτι ειναι κατι που θελουμε να ισχυει.
    Καλά πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πιστέψουν σε κάτι που τους βολεύει. Το θέμα είναι να βλέπουμε και την πραγματικότητα και ειδικά όταν υπάρχουν αποδείξεις.. δεν μπορώ να αμφισβητήσω τις αποδείξεις και να μένω κολλημένη επειδή φοβάμαι, είτε δεν θέλω να δεχτώ τίποτα από αυτά που ήδη ξέρω και χαλαστώ, είτε γιατί έχω προκαταλήψεις για κάποιους συγκεκριμένους επιστήμονες. Δεν θέλω να στηρίζω την ζωή μου σε προκαταλήψεις. Πάντα θα κοιτάζω και θα ψάχνω χωρίς προκαταλήψεις...

Senior Member
    Ναι Λάμπρο μου το ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο να "διαγράψεις" ότι έχεις μάθει και να αναθεωρήσεις. Είναι δύσκολο να δεχτείς οτί όλα όσα σου έχουν μάθει και ήξερες ξαφνικά γκρεμίζονται. Έτσι είναι αναμενόμενο να υπάρξουν αντιδράσεις..
    Εγω αντιθετως διαβαζα οτι θελουμε να δουμε οι περισσοτεροι. Οτι θελουμε να υπαρχουν εξωγηινοι και η ιδεα μονο οτι ειμαστε
    μονοι μας στο αχανες συμπαν ειναι πολυ καταθλιπτικη. Απο κει πηγαζουν και τα περισσοτερα , το γεγονος το οτι ειναι κατι που θελουμε να ισχυει.
    Κι εμένα δε με χαλάει να υπάρχει κι αλλού ζωή! Ίσα-ίσα είναι παρηγοριά το ότι μπορεί να μην είμαστε μόνοι μας..
    Και βέβαια δεν μου ανατρέπει κι ούτε μου γκρεμίζει όσα θέλανε να ξέρω ή λάθος με διδάξανε.
    Ανοιχτοί σε όλα χρειάζεται να είμαστε εξ άλλου και να κοιτάμε μπροστά και ψηλά, για να παίρνουμε κουράγιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κι εμένα δε με χαλάει να υπάρχει κι αλλού ζωή! Ίσα-ίσα είναι παρηγοριά το ότι μπορεί να μην είμαστε μόνοι μας..
    Και βέβαια δεν μου ανατρέπει κι ούτε μου γκρεμίζει όσα θέλανε να ξέρω ή λάθος με διδάξανε.
    Ανοιχτοί σε όλα χρειάζεται να είμαστε εξ άλλου και να κοιτάμε μπροστά και ψηλά, για να παίρνουμε κουράγιο!
    Πολύ σωστά αν και δεν συμφωνω οτι πρέπει να είμαστε ανοιχτοι για να παίρνουμε κουράγιο. Απλά καλό θα ήταν να είμαστε ανοιχτοί και όχι κολλημένοι... :) Καλό για μας!

Senior Member
    Πολύ σωστά αν και δεν συμφωνω οτι πρέπει να είμαστε ανοιχτοι για να παίρνουμε κουράγιο. Απλά καλό θα ήταν να είμαστε ανοιχτοί και όχι κολλημένοι... :) Καλό για μας!
    Συγνώμη Χριστινάκι το κουράγιο κόλλαγε στο να κοιτάμε και ψηλά, οπότε και με ψηλά το κεφάλι, για να γίνει πιο πλήρες.

Senior Member
    Θα έλεγα ότι σε αυτο που θέλει να αποκαλύψει το βίντεο η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση , ειναι τεράστιο το σύμπαν και βάση πιθανοτήτων θα υπαρχει ζωη και κάπου αλλου , όμως στηριζόμενοι στις ίδιες πιθανότητες θα καταλήξουμε στο συμπερασμα ότι ειναι πολυ λίγες οι πιθανότητες να μας βρει κάποιος .
    Πολλα μπορει να έχουν συμβει καλο ειναι να μην το ισοπεδώνουμε όλα και χάσουμε αξίες που δυσκολα θα ξανα κερδίσουμε .
    Η ελληνικη μυθολογία εχω διαβάσει ότι πιθανόν να μην ειναι μυθολογία , οι 12 θεοί του Ολύμπου μπορει να ηταν ανώτερα όντα της εποχής εκείνης .
    Ο χρονος θα δείξει , αλλα θα προλάβουμε να δούμε κατι ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Θα έλεγα ότι σε αυτο που θέλει να αποκαλύψει το βίντεο η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση , ειναι τεράστιο το σύμπαν και βάση πιθανοτήτων θα υπαρχει ζωη και κάπου αλλου , όμως στηριζόμενοι στις ίδιες πιθανότητες θα καταλήξουμε στο συμπερασμα ότι ειναι πολυ λίγες οι πιθανότητες να μας βρει κάποιος .
    Πολλα μπορει να έχουν συμβει καλο ειναι να μην το ισοπεδώνουμε όλα και χάσουμε αξίες που δυσκολα θα ξανα κερδίσουμε .
    Η ελληνικη μυθολογία εχω διαβάσει ότι πιθανόν να μην ειναι μυθολογία , οι 12 θεοί του Ολύμπου μπορει να ηταν ανώτερα όντα της εποχής εκείνης .
    Ο χρονος θα δείξει , αλλα θα προλάβουμε να δούμε κατι ?
    Λάμπρο θα είμαστε πάντα αισιόδοξοι! Κι εξωγήινους πραγματικούς να μην προλάβουμε να δούμε, δυστυχώς
    έχουμε πολλούς, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!.. Εγώ προς το παρόν ακόμα δεν νιώθω τέτοια έλλειψη..

Senior Member
    Συμφωνα μαλλον με μια θεωρια , βασει των γνωσεων που εχουμε ως τωρα...υπαρχουν εξωγηινοι σε ενα τοσο αχανες συμπαν αλλα το θεμα ειναι οτι συμφωνα με οσα ξερουμε για τους κανονες της φυσικης ειναι αδυνατον να ερθουμε σε επαφη μεταξυ μας.

Καταθλιπτικο επισης μπορει να υπαρχουν εκατομυρια ειδη εξογηινων και το καθε ειδος στην δικια του φουσκα , χωρις δυνατοτητα επαφης με το αλλο , μου θυμιζει λιγο τους εαυτους μας αλλα στο πολυ χειροτερο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Λάμπρο θα είμαστε πάντα αισιόδοξοι! Κι εξωγήινους πραγματικούς να μην προλάβουμε να δούμε, δυστυχώς
    έχουμε πολλούς, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!.. Εγώ προς το παρόν ακόμα δεν νιώθω τέτοια έλλειψη..
    Ούτε και εγω τρελενομαι να τους δώ , μόνο την τεχνολογίας τους με ενδιαφέρει να απολάυσω ...
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Συμφωνα μαλλον με μια θεωρια , βασει των γνωσεων που εχουμε ως τωρα...υπαρχουν εξωγηινοι σε ενα τοσο αχανες συμπαν αλλα το θεμα ειναι οτι συμφωνα με οσα ξερουμε για τους κανονες της φυσικης ειναι αδυνατον να ερθουμε σε επαφη μεταξυ μας.

Καταθλιπτικο επισης μπορει να υπαρχουν εκατομυρια ειδη εξογηινων και το καθε ειδος στην δικια του φουσκα , χωρις δυνατοτητα επαφης με το αλλο , μου θυμιζει λιγο τους εαυτους μας αλλα στο πολυ χειροτερο.
    Όσα ξέρουμε εμείς σύμφωνα με τους δικους μας κανόνες φυσικής , πριν απο 100 χρόνια μπορούσε ο άνθρωπος να φανταστεί ότι κάποια στιγμη θα παει στο φεγγάρι ? σύμφωνα πάντα με τους δικους μας κανόνες της φυσικής και της τοτε τεχνολογίας .
    Ραγδαία εξελίσσεται η τεχνολογία παιδια , αυτα που εμείς βλέπουμε σαν τεχνολογικά επιτεύγματα σημερα ειναι 40 και 50 ετών κατασκευασμένα απο τον άνθρωπο .
    Το άσχημο ειναι ότι ψάχνουμε να βρούμε τι συμβαίνει στο σύμπαν επενδύουν τεράστια ποσά στο διάστημα στην τεχνολογίας αγνοώντας τα δικα μας προβλήματα που ειναι χρόνια και πρέπει να λυθούν .
    Αλλα όλα στο βωμό του συμφέροντος και του κέρδους ...

Senior Member
    Συγνώμη Χριστινάκι το κουράγιο κόλλαγε στο να κοιτάμε και ψηλά, οπότε και με ψηλά το κεφάλι, για να γίνει πιο πλήρες.
    Μπας και δούμε κανέναν εξωγήινο χαχαχαχααα! ;) Πλάκα κάνω! Συμφωνώ λοιπόν στο κουράγιο..

Senior Member
    έχουμε πολλούς, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!
    .. Εγώ προς το παρόν ακόμα δεν νιώθω τέτοια έλλειψη..
    Χαχαχαχαχααα! Φοβερό αλλά δεν έχεις και άδικο ;)

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast