Καιρός να ξυπνήσουμε.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 149
    Senior Member
    χαχαχαχαχα! αντε γεια! λολ! :D

Senior Member
    χριστινα απαθεια των ανθρωπων εννοω τον κοσμο που δεν αντιδρα σε αυτα που του συμβαινουν.δεν ειπα οτι εσυ εισαι απαθης,και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου για το αν υπαρχουν εξωγηινοι η οχι,στο κατω κατω εφραψα πιο πανω οτι δεν το αποκλειω απλα δεν ειναι σιγουρο τιποτα.

Senior Member
    κι εγω θεωρω οτι ειναι καπως εγωιστικο να λεμε οτι ειμαστε μονοι μας σε ολο το συμπαν
    και καποτε αδιασειστων επιστημονικων δεδομενων η γη δεν γυρνουσε γυρω απο τον ηλιο
    βλεπουμε τα παντα να ανατρεπονται κι ενταξυ καποιοι δεν ειναι ευκολο να σκισουν τα διπλωματα και να αναιρεσουν τις γνωσεις απο θυσιες μιας ζωης..αδιασειστων επιστημονικων δεδομενων,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα δεδομενα μενουν ιδια..
    ολο και καποια νεα ανακαλυψη γινεται..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    χριστινα απαθεια των ανθρωπων εννοω τον κοσμο που δεν αντιδρα σε αυτα που του συμβαινουν.δεν ειπα οτι εσυ εισαι απαθης,και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου για το αν υπαρχουν εξωγηινοι η οχι,στο κατω κατω εφραψα πιο πανω οτι δεν το αποκλειω απλα δεν ειναι σιγουρο τιποτα.
    τους κρητικούς πάντως στο Ηράκλειο δεν τους βρίσκω καθόλου απαθείς! Παρέλαση δεν άφησαν να γίνει!
    Μια απάθεια στην υπόλοιπη Ελλάδα να πω την αλήθεια μου την παρατήρησα. Περίμενα μια άλλη δυναμική.
    Το θέμα της Χριστίνας είναι ενδιαφέρον, αλλά πράγματι οι καθημερινές μας δυσκολίες σημέρα το μειώνουν σίγουρα.

Senior Member
    Όταν αναφέρεσαι για απάθεια συγκεκριμένα στο ποστ μου και άρα σε μένα είναι λογικό να το πάρω έτσι όπως το πήρα. Δεν κατάλαβα αυτόν τον συσχετισμό οικονομική κρίση-εξωγήινοι. Δεν κολλάει. Τέλος πάντων χωρίς να θέλω να σε προσβάλω απλά θα προτιμούσα να σεβαστείς το θέμα μου και να μην γράφεις άσχετα πράγματα. Σε άλλο θέμα θα πήγαινε και όχι εδω. Όσον αφορά την αποψή σου για το θέμα μου θα συμφωνήσω στο οτί δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά είναι τρομερά ενδιαφέρον να το δεις και δεν θεωρώ οτί συγκρίνεται με άλλα ντοκιμαντερ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    κι εγω θεωρω οτι ειναι καπως εγωιστικο να λεμε οτι ειμαστε μονοι μας σε ολο το συμπαν
    και καποτε αδιασειστων επιστημονικων δεδομενων η γη δεν γυρνουσε γυρω απο τον ηλιο
    βλεπουμε τα παντα να ανατρεπονται κι ενταξυ καποιοι δεν ειναι ευκολο να σκισουν τα διπλωματα και να αναιρεσουν τις γνωσεις απο θυσιες μιας ζωης..αδιασειστων επιστημονικων δεδομενων,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα δεδομενα μενουν ιδια..
    ολο και καποια νεα ανακαλυψη γινεται..
    Εννοείται οτί δεν είναι εύκολο να αναιρέσουν ότι έχουν μάθει... Απλά όπως είπες γίνονται συνεχώς ανακαλύψεις και τίποτα δεν είναι απίθανο, τα πάντα είναι πιθανα! Εύχομαι να δεις κάποια στιγμη το βίντεο!

Senior Member
    οι κριτικοι εχουν διαφορετικο ταμπεραμεντο απο τους υπολοιπους ελληνες γι αυτο τους γουσταρω!οσο για το βιντεο θα το δω αλλα αμα λεει τα δικα του θα πεσει κραξιμο!(πλακα κανω :D)

Senior Member
    οι κριτικοι εχουν διαφορετικο ταμπεραμεντο απο τους υπολοιπους ελληνες γι αυτο τους γουσταρω!οσο για το βιντεο θα το δω αλλα αμα λεει τα δικα του θα πεσει κραξιμο!(πλακα κανω :D)
    Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες!!! :P θα σε κράξω και εγώ μετα χαχαχαχα!

Senior Member
    γουσταρω!!:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Εννοείται οτί δεν είναι εύκολο να αναιρέσουν ότι έχουν μάθει... Απλά όπως είπες γίνονται συνεχώς ανακαλύψεις και τίποτα δεν είναι απίθανο, τα πάντα είναι πιθανα! Εύχομαι να δεις κάποια στιγμη το βίντεο!
    ασε το ειδα κι επαθα παρολο που πασχω απο γνωσεις αγγλικων
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    ασε το ειδα κι επαθα παρολο που πασχω απο γνωσεις αγγλικων
    Καλημέρα Χρυσάκι!!!

:) Είδες? Εγώ να δεις τι έπαθα... Αν σε ενδιαφέρει έχει και άλλα επεισοδια! Πάντως πες μου, πως είναι δυνατόν και με ποιά εργαλεία (δεν έχει βρεθεί κανένα μέχρι στιγμής) καταφέρανε οι άνθρωποι τότε (αν ήταν άνθρωποι) να χαράξουν μια ευθεία σε πέτρες τόσο συμμετρικά? Η κατασκευή όλων αυτών των αξιοθέατων... Απίστευτο?! Στο επόμενο επεισόδιο αναφέρει αυτό το θέμα. Αυτό που είδες είναι πιο γενικό, σιγα σιγα τα επόμενα ειδικεύουν τα θέματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλημέρα Χρυσάκι!!!

:) Είδες? Εγώ να δεις τι έπαθα... Αν σε ενδιαφέρει έχει και άλλα επεισοδια! Πάντως πες μου, πως είναι δυνατόν και με ποιά εργαλεία (δεν έχει βρεθεί κανένα μέχρι στιγμής) καταφέρανε οι άνθρωποι τότε (αν ήταν άνθρωποι) να χαράξουν μια ευθεία σε πέτρες τόσο συμμετρικά? Η κατασκευή όλων αυτών των αξιοθέατων... Απίστευτο?! Στο επόμενο επεισόδιο αναφέρει αυτό το θέμα. Αυτό που είδες είναι πιο γενικό, σιγα σιγα τα επόμενα ειδικεύουν τα θέματα..
    Χριστινάκι μου είναι όντως ν' απορείς! Εκνευρίζομαι όμως περισσότερο, όταν σκέφτομαι πόσα θαυμαστά κατάφερναν
    τότε οι άνθρωποι σε συνεργασία με τους εξωγήινους και σήμερα οι παλιοεξωγήινο,ι μας έχουν αφήσει στο έλεος του
    θεού, αντί να κάνουν κάτι να μας γλυτώσουν απ' όλους αυτούς που θα μας εξαφανίσουν τελικά από προσώπου γης.

Banned
    εγω χωρις να εχω δει το βιντεο μαντευω οτι ειναι κατι σχετικο με αυτα που εχουν γραψει οι Erich von Däniken, Zecharia Sitchin, και David Icke διασημοι συγγραφεις του χωρου (για οσους ασχολουνται με paranormal phenomena).

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω χωρις να εχω δει το βιντεο μαντευω οτι ειναι κατι σχετικο με αυτα που εχουν γραψει οι Erich von Däniken, Zecharia Sitchin, και David Icke διασημοι συγγραφεις του χωρου (για οσους ασχολουνται με paranormal phenomena).
    Πολύ σωστά!!! Erich von Däniken.. Τι γνώμη έχεις γι αυτόν?
    Βασικά είναι πολύ σχετικό γιατί μιλάει μέσα και το ντοκιμαντερ σχετίζεται και με τα βιβλία του.

Banned
    δε μπορω να εχω ολοκληρωμενη γνωμη γιατι τιποτα δεν επαληθευτικε, απλα θεωριες ειναι ολα αυτα, τον συγκεκριμενο τον εχουν χαρακτηρισει και ψυχοπαθη παντως και λενε οτι εχει μια ταση προς το ψεμα (μικροτερος εκλεβε κι ολας). βεβαια εμενα μου ακουγεται λιγακι λογικο και στεκει καπως στο μυαλο μου η ιδεα γενικοτερα να ειμαστε προϊοντα απο αλλου, ειτε μεσω διαστημικης πανσπερμιας, ειτε μεσω πιθηκων που εξελιξαν τη νοημοσυνη τους εξωγηινοι με σκοπο να τους χρησιμοποιησουν (και μετα τους παρατησαν). σε λιγο καιρο κυκλοφορει και σχετικη ταινια του Ριντλεϊ Σκοτ, τσεκαρε http://www.imdb.com/title/tt1446714/

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast