Καιρός να ξυπνήσουμε.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    παιδια αυτες οι ιστοριες με εξωγηινους συνωμοσιολγιες κλπ εντυπωσιαζανε και θα εντυπωσιαζουν τον ανθρωπο.το internet εχει γινει χειροτερο και απο τα καναλια.επειδη ειναι ενα ελευθερο δικτυο ο καθενας γραφει οτι του κατεβει με αποτελεσμα να εχει γινει το μεγαλυτερο μεσο παραπληροφορησης.εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν,κανενας δεν μπορει να ναι σιγουρος.Αλλα καλο ειναι να μιλαμε με αποδειξεις.
    Μάλλον δεν είδες το βίντεο. Εχει ένα σωρό αποδείξεις που θα σε αφήσουν άναυδο..

Υ.Γ Το βίντεο δεν ξεκίνησε να υπάρχει στο ίντερνετ απλά κατέληξε εκεί. Το βίντεο είναι ντοκιμαντερ.. Τι σχέση έχει αυτό που λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Μπορει να μην χρειαστει να πρέπει να ταξιδέψουμε .... Υπάρχουν και αλλες θεωρίες σχετικα με το πως μπορεις να κινηθείς απο την μια άκρη του σύμπαντος στην άλλη .
    Πολύ σωστά Λάμπρο! Το σύμπαν είναι γεμάτο μάυρες τρύπες, σκουληκότρυπες που ακόμα δεν ξέρουμε που οδήγουν. Ίσως οι εξωγίηνες μορφές να είναι πιο εξελιγμένοι από εμας που να έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους κάθε τι που υπάρχει στο σύμπαν ωστε να καταφέρουν να ταξιδέψουν ή αλλιώς αυτό που λες. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν αν έχουν καταφέρει να μετακινούνται σε χρόνο μηδέν.. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Senior Member
    Μπράβο Χριστίνα !!!! Πολυ ενημερωμένη σε βλέπω ......
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Μπράβο Χριστίνα !!!! Πολυ ενημερωμένη σε βλέπω ......
    Προσπαθώ!!! Μου αρέσει να ψάχνομαι σε αυτά που με ενδιαφέρουν να μάθω και όχι μόνο και μόνο απο εντυπωσιασμό απλά για να μπορώ να καταννοώ κάποια πράγματα...

Senior Member
    το βιντεο δεν το ειδα αλλα εχω δει αλλα.εγω εχω να πω οτι γυρω μας γινονται τα απιστευτα και εμεις ασχολουμαστε με εξωγηινους.μηπως ειναι καπως φιαχτα αυτα για να ξεφευγουμε απο την πραγματικοτητα?

Υ Γ ασε τι δειχνει το βιντεο.εσει εχεις δει τιποτα με τα ματια σου?

Senior Member
    το βιντεο δεν το ειδα αλλα εχω δει αλλα.εγω εχω να πω οτι γυρω μας γινονται τα απιστευτα και εμεις ασχολουμαστε με εξωγηινους.μηπως ειναι καπως φιαχτα αυτα για να ξεφευγουμε απο την πραγματικοτητα?
    κατασκευασμένα και φτιαχτά μπορεί να μην είναι, αλλά ότι έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λες είναι το μόνο σίγουρο!

Senior Member
    το οτι η βενζινη εχει παει 1.8 το λιτρο και μεχρι το πασχα μπορει να φτασει και τα 2 ευρω το εχω δει με τα ματια μου!

Senior Member
    Το ντοκιμαντερ ξεκινησε να παίζεται το 2009. Τώρα αν πιστέυεις οτί είναι φτιαχτα και χωρίς να δεις το συγκεκριμένο αλλά όπως είπες παρόμοια ντοκιμαντερ και είσαι προκατειλημμένη τότε δεν νομίζω οτι έχουμε να πούμε και τίποτα.. Είναι δικό σου θέμα τι θες να πιστέψεις και δική σου απόφαση αν θες να δεις ή όχι το βίντεο και να το κρίνεις όπως θες. Πάντως έχει ένα σωρό αποδείξεις! Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή των ανθρώπων, να συνδυαζουν δλδ τα πάντα με την οικονομική κρίση. Θεωρώ οτι είναι τρομερή τέτοιου είδους φαντασία...

Senior Member
    το οτι οι πολιτικοι μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας και μεις δεν κανουμε τιποτα κι αυτο το εχω δει με τα ματια μου!μηπως οι πολιτικοι ειναι εξωγηινοι? :D

Senior Member
    το οτι η βενζινη εχει παει 1.8 το λιτρο και μεχρι το πασχα μπορει να φτασει και τα 2 ευρω το εχω δει με τα ματια μου!
    Τι σχέση έχει η βενζίνη? Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ η οικονομική κρίση μείνε σπιτάκι σου και μην πηγαίνεις πουθενα, μην βλέπεις τηλεοράση και κάτσε να βλέπεις με παροπίδες.. Αν θες να συζητήσεις περί οικονομικής κρίσης τότε άνοιξε ένα ποστ και μην ασχολείσαι με το δικό μου...

Senior Member
    το οτι οι πολιτικοι μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας και μεις δεν κανουμε τιποτα κι αυτο το εχω δει με τα ματια μου!μηπως οι πολιτικοι ειναι εξωγηινοι? :D
    Οι πολιτικοι οχι αλλά εσυ πρέπει να είσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το ντοκιμαντερ ξεκινησε να παίζεται το 2009. Τώρα αν πιστέυεις οτί είναι φτιαχτα και χωρίς να δεις το συγκεκριμένο αλλά όπως είπες παρόμοια ντοκιμαντερ και είσαι προκατειλημμένη τότε δεν νομίζω οτι έχουμε να πούμε και τίποτα.. Είναι δικό σου θέμα τι θες να πιστέψεις και δική σου απόφαση αν θες να δεις ή όχι το βίντεο και να το κρίνεις όπως θες. Πάντως έχει ένα σωρό αποδείξεις! Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή των ανθρώπων, να συνδυαζουν δλδ τα πάντα με την οικονομική κρίση. Θεωρώ οτι είναι τρομερή τέτοιου είδους φαντασία...
    1oν πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι γυναικα?
    Τι σχέση έχει η βενζίνη? Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ η οικονομική κρίση μείνε σπιτάκι σου και μην πηγαίνεις πουθενα, μην βλέπεις τηλεοράση και κάτσε να βλέπεις με παροπίδες.. Αν θες να συζητήσεις περί οικονομικής κρίσης τότε άνοιξε ένα ποστ και μην ασχολείσαι με το δικό μου...
    2ον πιο πολυ με προβληματιζει η απαθεια των ανθρωπων.

Οι πολιτικοι οχι αλλά εσυ πρέπει να είσαι
    3ον ε εδω σου βγαζω το καπελο!με καταλαβες!

Senior Member
    Το οτί ασχολούμαι και με άλλα πράγματα εκτός απο την οικονομική κρίση με κάνει απαθή? Αν όντως έχεις τέτοια άποψη τότε ναι καλά κάνεις και μου βγάζεις το καπέλο. Απορώ όμως γιατί σε απασχολεί το ποστ μου παρολα αυτά... ασχολήσου με την οικονομική κρίση και άσε με εμένα!

Banned
    1oν πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι γυναικα?
    και να μην εισαι σε ειπε αδερφη, παλι για βρισια μετραει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    και να μην εισαι σε ειπε αδερφη, παλι για βρισια μετραει.
    Μπράβο το βρήκες!!!!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast