ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΦΙΟΝΑ View Post
    βασικα πως θα μπορεσω να καταλαβω τι σοι ανθρωπος ειναι????? σε αυτο δεν μου απαντατε !!!!!! παντος μια φιλη μου με συμβουλευσε να του πωω τι αισθανομαι για εκεινον !!!
    Δηλαδη τι νιώθεις ?

Με επιφύλαξη σε αυτα που λες ότι συμβαίνουν , ρωτάς τι σόι άνθρωπος ειναι , επαναλαμβάνω με επιφύλαξη σε αυτα που αναφέρεις ότι συμβαίνουν βάση της δικής σου οπτικής γωνίας .... ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ γιατι σε θέλει κοπέλα μου γιατι ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    ελα ντε?λαμπρο πολυ ευλογο το ερωτημα σου
    αλλα απ'οτι φαινεται δεν την καλυψε καμια απο τις απαντησεις μας
    αν κοπελια νομισεις οτι απο εμας θα παρεις συμβουλες για να πλησιασεις τον καθηγητη σου κανεις λαθος
    αν δεν θελεις σε λιγο καιρο να κλαις ασχολησου με αλλα θεματα
    δεν υπαρχει περιπτωση να σε παροτρινουμε να κανεις κατι τετοιο
    επισης μην εχεις την εντυπωση οτι ο καθηγητης σου θα σου χαιδεψει το χερι
    και αν ποτε γινει κατι ο,τι γινει και οπως γινει θα ειναι πολυ επωδυνο για εσενα απο ολες τις αποψεις
    για εμενα αν ηταν σωστος ανθρωπος οχι απλα δεν θα σου κολλαγε,αλλα αν αντιλαμβανονταν κατι τετοιο θα σου εδινε ενα χαστουκι και θα τα ελεγε ολα στη μαμα σου
    ισως ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου σε αυτην την ηλικια να δημιουργησεις εναν πλατωνικο ερωτα απο θαυμασμο ως προς καποιον μεγαλυτερο
    αλλα μεχρι εκει..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Φιόνα εγώ θα είμαι αμείλικτη δε χρειάζεται τίποτα να ξέρεις, κ ούτε να ακούσω κ για το γυμναστή γιατί θα εξαγριώθώ τόσο που θα μπω στην οθόνη, όλοι σου εξήγησαν, είσαι το τρυφερό λουλουδάκι ενός ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗθα πληγωθείς γιατί όπως είπε ό Lampros δε θα σε πάει βολτίτσα αλλά μπορεί κ να σε βιάσει κ ξέρεις επειδή ξέρω νόμοι δεν υπάρχουν, θα βγει λάδι θα το κάνει κατά κόρον κ συ θα λες βοηθήστεμε γιατί έπαθα την τάδε ψυχική νόσοδε σε μαλώνω απλά ακουσέμε γιατί μπορεί κ να το έπαθαΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Κ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕς ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑς ΣΟΥ-ΤΩΡΑ ΦΙΟΝΑB]ξεχασέτο, σαγαπώ σαν τις κόρες μου που κλείνουν σε λίγο τα 19[/B]

Senior Member
    Δεν αισθάνεσαι τίποτα,είναι ουτοπία, ο έρωτας θα έρθει στην ώρα του με κάποιον στην ηλικία σου κ κανονικά πρέπει να του τη στήσετε με τους γονείς σου να πάει μέσα διότι εκμεταλλεύεται την εξουσία του κ αυτός αυτό αισθάνεται για σένα ΕΞΟΥΣΙΑ

Senior Member
    Δεν την μαλωνουμε την κοπέλα , απλα προσπαθούμε να της πούμε ότι σκέφτεται λάθος , πολυ λάθος.....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ........ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ????? ΑΑΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ????? ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ >>>?????????????????????????? ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ >>>>>>> ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?????????????????????????????????????

Senior Member
    Τι να του πεις κοριτσι μου ?
    Κάθησε και διάβασε κανε παρέα με τα κορίτσια και τα αγόρια της ηλικίας σου και άφησε τώρα πως να μάθεις .

Senior Member
    Ένας σαρανταπεντάρης που την πέφτει σε μια δεκατετράχρονη μαθήτρια είναι κατά πρώτο λόγο ακατάλληλος για εκπαιδευτικός. Προφανώς είναι παιδεραστής. Και αν τα πράγματα είναι όπως μας τα λες, πιθανότατα είναι απόμακρος από τη στιγμή που τον πήρε χαμπάρι η άλλη καθηγήτρια. Αν τα πράγματα λειτουργούσαν σωστά σ' αυτό το κράτος, θα τον είχαν σουτάρει από το σχολείο και θα κινδύνευε να τον χώσουν μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου.
    Γιατί θέλεις να μάθεις για το παρελθόν του, όταν το παρόν είναι ξεκάθαρο? Ή μήπως, θα σου άρεζε περισσότερο αν μάθαινες ότι είναι και βιαστής?

Senior Member
    Συμφωνώ ,!!!

Senior Member
    Ελα ρε φιονουλα τωρα αστον καθηγητη τον γεροξουρη κ κοιτα κανα αγορακι απο το τμημα σου! ;p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    φιονα ενας ενθουσιασμος ειναι θα σου περασει.αυτοι οι ερωτες ειναι παιδικοι στο μυαλο μονο..δεν υπαρχει πραξη.και θα επρεπε αυτος να σε προστατευσει γιατι εισαι παιδι ακομα ενω αυτος εχει ιδιαιτερη υποχρεωση προς εσενα.μακρια!!αν σου κολαει θελει να σε εκμεταλλευτει τουλαχιστον!κι εγω ημουν ερωτευμενη στο λυκειο με καθηγητη και αυτος εκανε οτι δε καταλαβαινε.τι αλλο να κανε 50 χρονων ανθρωπος με μενα?τωρα το θυμαμαι κ γελαω.ετσι θα κανεις κι εσυ!

Junior Member
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ..............ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ....ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ......ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ...........ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ........... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝ....ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .........ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 18 ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ. 20 ΚΑΙ 19 ......ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 19 ...........ΔΕΝ ΖΚΤΑΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .........ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ [ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ .]...ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ .........ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ................ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ..........ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...........ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ............ΟΤΑΝ Δ3ΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ........ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ .........ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ???????????? ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ......ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ..[[ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ]] ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ......................... ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .....................ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ??????????ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ??????????????:confused:

Junior Member
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ .....ΟΥΤΕ ΚΑΝ.......................................ΔΕ� � ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......... .........ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ......ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ................ΠΟΤΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ????????? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΝΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ..... ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!!!!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 18 , 19 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ , ΤΟΥ !!!! 20 !!!! ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ????? ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ...ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ

Senior Member
    κοπελα μου δεν εισαι σε θεση ουτε εσυ ουτε οι φιλοι σου να αντιληφθουν τις προθεσεις ανθρωπου 45 χρονων.σκεφτεσαι αθωα και ρομαντικα.δεν ειναι ετσι απο τη πλευρα του.δεν επιτρεπεται να σε πιασει απο τη μεση.ουτε να ερωτευεται μαθητριες του.ειναι ΑΝΗΛΙΚΕΣ.ασε τι λενε οι αλλοι.η καθηγητρια καλα σου μιλησε.και να σου πω και κατι ?ερωτευμενος δεν ειναι.

Junior Member
    ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ............ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ..............ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΣΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩΩ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast