O καλυτερος τροπος για να σας φυγουν ψυχοσωματικα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

O καλυτερος τροπος για να σας φυγουν ψυχοσωματικα

χωρις φαρμακα ειναι ο ερωτας πρωτα και μετα τα ταξιδια. Ειδικα για τα ταξιδια οποτε παω γυρναω ανανεωμενος και με φευγουν καποια αγχοι.Σας προτεινω επειδη τα ταξιδια ειναι πιο ευκολα απο τον ερωτα να το κανετε.ΦΕΥΓΟΥΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ. Α! και το καλυτερο δεν σας το προτεινα - ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ .-

Senior Member
    τα ταξιδια ειναι πολυ καλο μεσο ψυχοθεραπειας αλλα απαιτουν πολλα λεφτα...:(

Banned
    αυτο το θεμα ειναι παρα πολυ στεναχωρο φιλε μου που το λες, για ανθρωπους σαν εμενα πραγματι ειναι! απ'το χαρακτηρα μου ειμαι μοναχικος, κι ενω θα ηθελα να ταξιδεψω δυστυχως δε το κανω λογο ελλειψης χρηματων και αξιολογης παρεας. οποτε αντε να βρει κανεις την υγεια του στο ελλαδισταν, οταν ουτε ερωτευομαστε πλεον ουτε να ταξιδεψουμε γινεται. μακαρι να μπορουσα να τα συνδιασω αλλα με παρατησε και η βλαχαρα, κι αντε τωρα να βρω αλλη που να μενει μεστη φυση και να εχει ορεξη.

Banned
    Εσωτερικη σηψη μιας και εισε σαλονικα,σου προτεινω να πας σοφια.Με 15 ευρο βρισκεις hostel μονο δωματιο με πρωινο.Και ειναι η καθημερινοτητα ειναι ολα στην μιση τιμη.Πχ ενα καφεσ σε καφετερα 80 λεπτα ενα σαντουιτσ 90. Μια μπυρα σε καφετερια 1 ευρο κλπ
    Το κοστος για να πας ειναι 40 ευρο πανε ελα με λεωφοριο του ΟΣΕ.Και τελος η Σόφια ειναι πανεμορφη την ανοιξη

Senior Member
    Καλημέρα labwmene , επέτρεψε μου να μην συμφωνήσω πάρα πολλή , όταν προσδιορίζουμε τον καλύτερο τρόπο ως λύση , αυτός πρέπει να είναι βατός για τον περισσότερο κόσμο. ( αφού κάποιοι δεν έχουν ταίρι , η χρήματα ειδικά αυτούς τους καιρούς. )
    Από εκεί και πέρα δεν μπορείς συνεχώς να κάνεις έρωτα , η ταξίδια , τα θεωρώ υποκατάστατα ευτηχίας , και ειδικά με τα ταξίδια ( μην μπερδευόμαστε εμείς φεύγουμε όχι τα ψυχοσωματικά , όταν επιστρέψουμε , αυτά είναι στην θέση τους και μας χαμογελούν )
    Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα θέλει να το δεις μέσα στα μάτια και να '' ξηλώσεις '' την ρίζα του !!
    Οι έμμεσοι τρόποι εμένα μου μοιάζουν με το κούρεμα τον φίλων της αγριάδας , η ρίζα θα συνεχίσει να υπάρχει , και να ξαναδημιουργεί !
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Senior Member

Thumbs up

Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Καλημέρα labwmene , επέτρεψε μου να μην συμφωνήσω πάρα πολλή , όταν προσδιορίζουμε τον καλύτερο τρόπο ως λύση , αυτός πρέπει να είναι βατός για τον περισσότερο κόσμο. ( αφού κάποιοι δεν έχουν ταίρι , η χρήματα ειδικά αυτούς τους καιρούς. )
    Από εκεί και πέρα δεν μπορείς συνεχώς να κάνεις έρωτα , η ταξίδια , τα θεωρώ υποκατάστατα ευτηχίας , και ειδικά με τα ταξίδια ( μην μπερδευόμαστε εμείς φεύγουμε όχι τα ψυχοσωματικά , όταν επιστρέψουμε , αυτά είναι στην θέση τους και μας χαμογελούν )
    Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα θέλει να το δεις μέσα στα μάτια και να '' ξηλώσεις '' την ρίζα του !!
    Οι έμμεσοι τρόποι εμένα μου μοιάζουν με το κούρεμα τον φίλων της αγριάδας , η ρίζα θα συνεχίσει να υπάρχει , και να ξαναδημιουργεί !
    Γειά σου κι από μένα labwmene,
    συμφωνώ μαζί σου πως το ταξίδι είναι τάση φυγής, από τα προβλήματά μας και μας κάνει να νιώθουμε ελεύθεροι να σκεπτόμαστε, να αισθανόμαστε, αλλά και να κάνουμε ό,τι θέλουμε, αποκλειστικά για μας. Είναι μια ανάγκη ανανέωσης!
    Όμως, συμφωνώ και με τον Φιλομαθή, ότι τελικά, τα θέματά μας αν δεν τα λύνουμε, όπου και να πάμε τα κουβαλάμε μαζί μας, απλά τα κουκουλώνουμε προσωρινά.
    Έτσι στην συνέχεια και με την πρώτη ευκαιρία, ίσως όταν έχουμε επιστρέψει, επειδή δεν έχουμε δει το αίτιο τους, για να λύσουμε κι οριστικά, τότε λοιπόν τα βρίσκουμε ξανά εκεί, μπροστά μας.
    Βλέπεις, δεν βοηθά κι η εποχή-λόγω οικονομικής κρίσης-ώστε να μπορεί κάποιος πιο εύκολα, να ξεφεύγει έστω και λίγο, από την δύσκολη καθημερινότητά του, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι οι απλές λύσεις, που δεν απαιτούν πολλά και μια απ' αυτές, ίσως κι η πιο αξιόλογη και που σε ταξιδεύει με ελάχιστα, κυρίως εντός σου, είναι και το διάβασμα. Καλά ταξίδια! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Eμενα προσωπικα μου εφυγαν αγχωδης διαταραχες με τα ταξιδια.Παραμιλουσα και μολις γυρισα απο το ταξιδι απο την αθηνα μου εφυγε. 3-4 παροιμοια γεγονοτα γιναν και παλιοτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by labwmenos View Post
    Eμενα προσωπικα μου εφυγαν αγχωδης διαταραχες με τα ταξιδια.Παραμιλουσα και μολις γυρισα απο το ταξιδι μου εφυγε. 3-4 παροιμοια γεγονοτα γιναν και παλιοτερα.
    Δεν αμφισβητώ αυτό που γράφεις , ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος , απλά ο χρόνος θα δείξει την διάρκεια του αποτελέσματος.....
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Banned
    Στα αλλα τα 3-4 που σας ειπα οντως εξαφανιστηκαν και δεν ξαναγυρισαν
    Last edited by labwmenos; 23-03-2012 at 15:01.