I GOT A HANGOVER
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

I GOT A HANGOVER

Θελω να ρωτησω οσους ακουν φωνες αμα ακουν κ τραγουδια. Εννοω να παιζει το τραγουδι μεσα στο κεφαλι σου σαν να εχεις ενσωματωμενο i-pod το ακους να ερχεται μεσα απο το κεφαλι οχι απ εξω το παθαινω οταν ξαπλωνω κ δεν μπορω να το σταματησω. Απο φωνες συνηθως ακουω τη μανα μου (στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει αφου μενω μονη μου) αλλα την ακουω να μιλαει κ την βλεπω να σκυβει απο πανω μου, παραισθησεις δλδ. Μεσα μου εκεινη τη στιγμη λεω "ειρηνη μη μασας ξερεις οτι ειναι ψευτικες οι φωνες κ θα σταματησουν" αλλα μπερδευομαι χειροτερα. Παιρνω αμπιλιφαι κ σεροκουελ κ δεν μου φευγουνβ. Φοβαμαι να ξαπλωσω γιατι δεν ξερω τι θα ακουσω παλι. Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY&ob=av3n

Κι ενα ωραιο που μ αρεσει :)

εγω οταν κοιμαμαι ειναι σαν να ακουω μουσικη στερεοφονικη δυνατα,αστα.παλια ακουγα και φωνες στον ξυπνιο μου ομως με φυγανε με το αμπιλιφαη

Senior Member
    δεν ειναι ακριβως οταν κοιμαμαι. τα ακουω οταν εχω ξαπλωσει κ εχω ηρεμησει κ εχει απολυτη ησυχια. οταν περπαταω ακουω φωνες απροσδιοριστες αλλα την ημερα επειδη κανω χιλια δυο πραγματα ειναι αλλου το μυαλο μου. μηπως ειναι εκδηλωση οταν ησυχαζει ο εγκεφαλος? εσενα πως σου φυγανε?

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    δεν ειναι ακριβως οταν κοιμαμαι. τα ακουω οταν εχω ξαπλωσει κ εχω ηρεμησει κ εχει απολυτη ησυχια. οταν περπαταω ακουω φωνες απροσδιοριστες αλλα την ημερα επειδη κανω χιλια δυο πραγματα ειναι αλλου το μυαλο μου. μηπως ειναι εκδηλωση οταν ησυχαζει ο εγκεφαλος? εσενα πως σου φυγανε?
    νομιζω απο το αμπιλιφαη μου φυγανε φωνες και καταθλιψη αλλα και εγω βοηθησα τον εαυτο μου παιρνόντας καλυτερα και ερτωγα οτι ηθελα.και ηταν μια φωνη που μου ελεγε να μην καπνιζω την οποια την εγραψα και ξανααρχισα το καπνισμα και ετσι εφυγε η φωνη

Senior Member
    εγω εχω χρονια να ακουσω φωνες νιωθω σχετικα καλα αλλα φοβαμαι να αφησω κ τα φαρμακα οσες φορες προσπαθησα εφαγα υποτροπες..δημητρη κακως τη παρακουσες εκεινη τη φωνη για το τσιγαρο...για πρωτη φορα μια φωνη ελεγε κατι καλο:D

Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    εγω εχω χρονια να ακουσω φωνες νιωθω σχετικα καλα αλλα φοβαμαι να αφησω κ τα φαρμακα οσες φορες προσπαθησα εφαγα υποτροπες..δημητρη κακως τη παρακουσες εκεινη τη φωνη για το τσιγαρο...για πρωτη φορα μια φωνη ελεγε κατι καλο:D
    αυτες τις φωνες πρεπει να τις παμε κοντρα για να φυγουν.εγω ηθελα παρα πολυ να καπνισω και η φωνη μου εκοβε την μοναδικη μου ευχαριστηση.και οσο δεν καπνιζα τοσο ανεβαινε η καταθλιψη.αστα να πανε οι φωνες δεν ειναι για καλο ειναι υπουλες.εσυ soufly εχεις κανα ψυχωτικο καταναγκασμο(ιδεα)?

Senior Member
    νομιζω πως μου "μιλανε" οι σκεψεις των αλλων κ τρωω φρικες....καπως ετσι δλδ δεν υπαρχουνε συγκεκριμενες λεξεις να το πω αλλιως..ειναι πολυ παραξενο συναισθημα...εχει υποχωρησει αρκετα τωρα ομως

Banned
    lacrymosa akous fwnes enw pairneis 2 antipsuxwtika?Einai polu epikinduno auto pou les

Senior Member
    μπορεί να μην είναι από την ψύχωση αλλά από το άγχος...

Senior Member
    λαβωμενε και γω παιρνω 2 αντιψυχ και υπηρχε περιοδος που επαιρνα και 3!οι φωνες ομως δε μου εφυγαν ποτε και μου ειπε η γιατρος μου οτι πρεπει να μαθω να τις διαχειριζομαι αλλιως..
    ειναι αληθεια επικινδυνο;

Banned
    δεν ξερω εγω μονο πριν παρω φαρμακα ακουγα ποτε αλλοτε.Γι αυτο το θεωρησα επικυνδινο.Δεν ξερω τι να πω...

Senior Member
    λαβωμενε με τρομαζεις ματια μου, τι εννοεις δλδ επικινδυνο? Ναι παιρνω αμπιλιφι κ σεροκουελ κ παλι ακουω

Banned
    εξηγησα πανω δεν ξερω δεν ειμε ψυχιατρος για να βγαλω συμπερασματα

Senior Member
    {Θελω να ρωτησω οσους ακουν φωνες αμα ακουν κ τραγουδια. Εννοω να παιζει το τραγουδι μεσα στο κεφαλι σου σαν να εχεις ενσωματωμενο i-pod το ακους να ερχεται μεσα απο το κεφαλι οχι απ εξω το παθαινω οταν ξαπλωνω κ δεν μπορω να το σταματησω. Απο φωνες συνηθως ακουω τη μανα μου (στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει αφου μενω μονη μου) αλλα την ακουω να μιλαει κ την βλεπω να σκυβει απο πανω μου, παραισθησεις δλδ.}<<
    -Τη μανα σου οταν σκυβει απο πανω σου,, τι σου λεει ; κορουλα μου, μωρο μου, κλπ __σχολιαζει κατι απ τη μερα που περασε ; __ σου δινει μια συμβουλη; __ σε μαλωνει για κατι; _ειναι επαναλαμβανωμενη η καθε φορα κατι διαφορετικο;;
    θελω να πω , περα απ το γεγονος κ μονο που μας ξενιζει και στεκομαστε απεναντι (συνηθως), και το πολεμαμε με φαρμακα κλπ να φυγει ,,μηπως να διναμε και λιγη σημασια στο περιεχομενο;
    Τι και ποιος μας μιλαει , τι λεει , και ποτε το λεει; Δηλαδη να μπεις στην αναζητηση καποιου νοηματος (?), αντικειμενικου η συμβολικου (σημειολογικου ) καποιου λογου -σκοπου , ,,,
    _____τωρα για το αν μπορει να ακουσεις μουσικη?: σιγουρα μπορεις να ακουσεις κ μουσικη, και γενικα επειδη αυτη η διαδικασια περναει μεσα απ τη φαντασια,(δηλαδη χρησιμοποιει τη φαντασια του ανθρωπου που ακουει , -και την ενεργεια του δυστυχως-) και αναλογα ποσο δυνατη φαντασια διαθετει καποιος,, οι φωνες που ακουγονται και οι ηχοι ειναι Περισσοτεροι και πιο ποικιλοι, απ τις φωνες και τους ηχους που ακουμε στον πραγματικο κοσμο.
    Πχ, στον πραγματικο κοσμο δεν ακους το... ψυγειο να σου μιλαει ,,οι φωνες μπορουν να 'υποδυθουν ' το ψυγειο , την καφετιερα η δεν ξερω γω οτι μπορεις να φανταστεις. Και να σου 'μιλησουν' σαν να ηταν αυτο !!
    Το θεμα με την μουσικη ομως (απο μαρτυριες) δεν μπορει να εχει διαρκεια και ευκρινια συγχρονως . Δηλαδη αν ακουγες ενα τραγουδι καθαρα οπως το ακους στο στερεοφωνικο σου , για 3-4 λεπτα ,θα χεις εξαντληθει τοσο που μετα θα εισαι να σε μαζεψουνε σιγουρα!
    μπορει να ακους ετσι στο φλου μια μελωδια ας πουμε για ωρα πολυ,
    η να ακουσεις ενα σκοπο σε ντολμπυ στερεο σαραουντ (!!!) αλλα μονο για κλασματα δευτερολεπτου , τρεις τεσερεις νοτες δηλαδη,,

Page 1 of 2 12 LastLast