Πολύ φοβάμαι πως το αγόρι μου θα με απατήσει…
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Junior Member

Πολύ φοβάμαι πως το αγόρι μου θα με απατήσει…

Γεια σας,
    έχω μια απορία που θα θελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι με τον φίλο μου 5 χρόνια και η σχέση μας μέχρι τώρα φαινόταν πολύ καλή. Συζητάμε για το κοινό μας μέλλον… γάμο, παιδιά κτλ. Η σεξουαλική μας ζωή (τουλάχιστον για μένα) είναι πολύ καλή. Χτες όμως μια φίλη μου, μου είπε ότι τον πέτυχε σε ένα site γνωριμιών, το erodate.gr. Είναι μια σελίδα γνωριμιών με κύριο θέμα το σεξ. Από περιέργεια μπήκα και εγώ για να δω το προφίλ του και δυστυχώς είναι αυτός, έχει ανεβάσει και δυο φωτογραφίες. Αναφέρει βέβαια ότι έχει σχέση αλλά λέει ότι η σεξουαλική του ζωή είναι πολύ βαρετή και γιαυτό ψάχνει λίγη «περιπέτεια». Απότι καταλαβαίνω θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη. Φυσικά σοκαρίστηκα και έκλαιγα με τις ώρες. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Οι φίλες μου μου είπαν ότι μπορεί κάποιος να έχει κλέψει τις φωτογραφίες του από το facebook… συμβαίνει μερικές φορές σε τέτοια site να βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες για να μην δείξουν το πρόσωπο τους. Τι λέτε να κάνω? Να κάνω και εγώ ένα ψεύτικο προφίλ και να μιλήσω λίγο μαζί του για να δω αν είναι όντως αυτός? Ή να τον ρωτήσω απευθείας για το erodate? Φυσικά και θα πει όχι…
    Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή τη περίπτωση? Σας έχει τύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο?
    Παρεμπιπτόντως, όταν μπήκα στο site βρήκα κατά τύχη και άλλους δυο γνωστούς, που ξέρω ότι έχουν σχέση…. Ο ένας μάλιστα περιμένει και παιδάκι… και παρόλα αυτά ψάχνουν για σεξ!!! Τι γίνεται? Όλοι οι άντρες τα ίδια πια? Τι να κάνω? Περιμένω τις απόψεις σας…

Senior Member
    Καλησπέρα Ερμιόνη!

Δεν μπορώ να πιστέψω οτί έχουν βάλει το προφίλ του φίλου σου άλλοι εκτός από τον ίδιο. Δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου. Μάλλον θα λειτουργούσα άμεσα δλδ θα τον έπιανα και θα τον ρωτούσα αν έχει βαρεθεί με εμάς, αν σεξουαλικά είναι ικανοποιημένος μαζί μου και στο τέλος θα του έλεγα αν γνωρίζει το σαιτ και σαφώς θα τον παρατούσα να ζήσει την ζωούλα του αφού του πω οτί τον βρήκα μέσα με προφίλ... Πόσο χρονών είναι αν επιτρέπεται?

Junior Member
    Είναι 34 χρονών και πραγματικά δεν μου είχε δώσει ποτέ την εντύπωση ότι βαριέται... τόσο λάθος ήμουν? Οπωσδήποτε θέλω να του μιλήσω, και εμένα μου φαίνεται απίθανο κάποιο άλλο άτομο να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του έτσι.... αλλά πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα... θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες...

Junior Member
    Quote Originally Posted by ermionh View Post
    Γεια σας,
    έχω μια απορία που θα θελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι με τον φίλο μου 5 χρόνια και η σχέση μας μέχρι τώρα φαινόταν πολύ καλή. Συζητάμε για το κοινό μας μέλλον… γάμο, παιδιά κτλ. Η σεξουαλική μας ζωή (τουλάχιστον για μένα) είναι πολύ καλή. Χτες όμως μια φίλη μου, μου είπε ότι τον πέτυχε σε ένα site γνωριμιών, το erodate.gr. Είναι μια σελίδα γνωριμιών με κύριο θέμα το σεξ. Από περιέργεια μπήκα και εγώ για να δω το προφίλ του και δυστυχώς είναι αυτός, έχει ανεβάσει και δυο φωτογραφίες. Αναφέρει βέβαια ότι έχει σχέση αλλά λέει ότι η σεξουαλική του ζωή είναι πολύ βαρετή και γιαυτό ψάχνει λίγη «περιπέτεια». Απότι καταλαβαίνω θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη. Φυσικά σοκαρίστηκα και έκλαιγα με τις ώρες. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Οι φίλες μου μου είπαν ότι μπορεί κάποιος να έχει κλέψει τις φωτογραφίες του από το facebook… συμβαίνει μερικές φορές σε τέτοια site να βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες για να μην δείξουν το πρόσωπο τους. Τι λέτε να κάνω? Να κάνω και εγώ ένα ψεύτικο προφίλ και να μιλήσω λίγο μαζί του για να δω αν είναι όντως αυτός? Ή να τον ρωτήσω απευθείας για το erodate? Φυσικά και θα πει όχι…
    Παρεμπιπτόντως, όταν μπήκα στο site βρήκα κατά τύχη και άλλους δυο γνωστούς, που ξέρω ότι έχουν σχέση…. Ο ένας μάλιστα περιμένει και παιδάκι… και παρόλα αυτά ψάχνουν για σεξ!!! Τι γίνεται? Όλοι οι άντρες τα ίδια πια? Τι να κάνω? Περιμένω τις απόψεις σας…
    Αρχικά θα σου έλεγα μην πανικοβάλεσαι...
    Είναι κάτι υγιές απλά πονάει... Δεν σημαίνει χωρισμός αυτό που ανακάλυψες. Μετα από τόσα χρόνια σχέσης, είναι λογικό η αναζήτηση κάτι διαφορετικού. Κάτι καινούριου για την ακρίβεια για την επιβεβαιωση του ανδρισμού του. (ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!)
    Παίξε με αυτό και θα καταλάβεις οτι είναι μόνο για αναζοωγόνηση και τίποτα παραπάνω. Μπες με άλλο όνομα και παίξε μαζί του, με την προυπόθεση ότι δεν θα του το πεις ποτέ. Γίνε εσύ το καινούριο του αλλάζοντας φυσικά τρόπο έκφρασης και θα δεις ότι είναι απλά για να τονώσει το είναι του. Μην ταραχτείς για ότι σου πει ή σου ζητήσει. Εκμεταλεύσου τα θέλω του και δωστου τα ως Ερμιονη σιγα σιγα...
    Μετά από μακροχρόνιες σχέσεις αυτά είναι φυσιολογικά όσο και να μην θέλουμε να τα δεχτούμε. Την πάτησα και εγώ μπορώ να σου πω και έτσουξε πολύ... Η ουσία είναι πως για να είναι 5 χρόνια μαζί σου σε φυσιολογική σχέση σε θέλει. Εκτός αν έχετε αποξενωθεί. Που και πάλι σώζεται αυτό! Άστον να εκφραστεί πίσω από την οθόνη όπως θέλει και αν ζητήσει ραντεβού, απλά μην πας... Κάνε τον να κολλήσει πάνω σου για να μιλάει μόνο μαζί σου στο site. Και το τελικό χτύπημα? Μπες και εσύ ως Ερμιόνη στο σιτε χωρίς να του το πεις. Ας του το σφυρίξει κάποιος δικός σας. Αφού βέβαια παίξεις πρώτα ως new girl...

Junior Member
    Natasama είναι πολύ ωραίο αυτό που λες στη θεωρία αλλά στην πράξη θα χρειαστώ πάρα πολύ ψυχραιμία για να καταφέρω κάτι τέτοιο... Είναι σαν να τον προτρέπω να με απατήσει ... μαζί μου... τώρα καλό είναι αυτό ή κακό?

Senior Member
    Γεια σας,
    Όπως το είπες ολοι οι άντρες το ίδιο ....

Να μήνες σε απογοητευσω αλλα πιθανόν να ειναι πραγματικό το προφίλ και απο την στιγμη που είδες και δυο φίλους .....
    Κανε έγγραφη με ψεύτικο προφίλ και φωτο και όραμα του , αν ειναι αυτός θα το καταλαβεις , μετα όμως κοπέλα μου δώστου αυτο που του αξίζει .
    Να κάθεσαι να στενοχώριεσαι έτσι απλα ? όραμα του , αν του πεις ευθέως θα σου αρνηθεί .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Είναι 34 χρονών και πραγματικά δεν μου είχε δώσει ποτέ την εντύπωση ότι βαριέται... τόσο λάθος ήμουν? Οπωσδήποτε θέλω να του μιλήσω, και εμένα μου φαίνεται απίθανο κάποιο άλλο άτομο να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του έτσι.... αλλά πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα... θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες...
    Σαν άντρας θα σας πω αυτο ....

Αν ειχε βαρεθεί το σεξ δεν θα έψαχνε καθόλου , απλα θέλει να εμπλουτίσει την σεξουαλικη του ζωη ...
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    Όντως θα τη χρειαστείς τη ψυχραιμία... Θα μπορούσες να μην το μάθεις ποτέ και απ'οτι κατάλαβα, δεν σου έχει δώσει δικαίωμα στη σχέση σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να σε χάσει. Άν τον αγαπάς, υπομονή και εκμεταλεύσου λίγο την κατάσταση μιας και το ξέρεις... Δεν μπορώ να σου πω πως όταν συνέβει σε εμενα σε ανάλογο site sto Zoosk δεν έμεινα παγωτο!!! Αλλά πήγαν όλα καλά... Η υποτιθέμενη καινούρια του (εγώ) τον ζάλισα και όταν άρχισα να του λέω παραξενα και βλαμένα για να με κόψει, με έκοψε και έκλεισε και το ζοοσκ για να μην τυχον και πεσει στην αντιληψη μου.

Junior Member
    Λάμπρο ίσως να έχεις δίκιο, αλλά γιατί να μην το συζητήσει μαζί μου? 5 χρόνια είμαστε μαζί, εγώ του έχω ανοιχτεί πολύ σεξουαλικά, γιατί να μην κάνει και αυτός το ίδιο μαζί μου αν του λείπει κάτι? Natasama βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που της έτυχε αυτό.... μου φαίνεται ότι έπραξες πάρα πολύ σωστά... δεν ξέρω , μπορεί να το δοκιμάσω και εγώ...

Senior Member
    και το site τι μας το έγραψες? για να τρέξουμε κι εμείς? κι ο άλλος προτρέπει για ψεύτικο προφίλ... αλλά η εξουσία κωφεύει! μάλλον τυφλεύει... όχι. λάθος είναι. αλλά συγχύστηκα και δεν θυμάμαι τώρα πώς λέγεται. τέλος πάντων, είναι τυφλή εννοούσα. άλλοι έχουν το όνομα κι άλλοι τρώνε τα μπαν αβέρτα εδώ μέσα. αυτά! άντε! γεια! και, όπως πάντα, λολ! πολλά λολ! :D

Junior Member
    Goofy δεν σε καταλαβαίνω, δεν ξέρω αν έκανα κακώς που έγραψα το σάιτ, αν ναι χίλια συγνώμη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natasama View Post
    Αρχικά θα σου έλεγα μην πανικοβάλεσαι...
    Είναι κάτι υγιές απλά πονάει... Δεν σημαίνει χωρισμός αυτό που ανακάλυψες. Μετα από τόσα χρόνια σχέσης, είναι λογικό η αναζήτηση κάτι διαφορετικού. Κάτι καινούριου για την ακρίβεια για την επιβεβαιωση του ανδρισμού του. (ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!)
    Παίξε με αυτό και θα καταλάβεις οτι είναι μόνο για αναζοωγόνηση και τίποτα παραπάνω. Μπες με άλλο όνομα και παίξε μαζί του, με την προυπόθεση ότι δεν θα του το πεις ποτέ. Γίνε εσύ το καινούριο του αλλάζοντας φυσικά τρόπο έκφρασης και θα δεις ότι είναι απλά για να τονώσει το είναι του. Μην ταραχτείς για ότι σου πει ή σου ζητήσει. Εκμεταλεύσου τα θέλω του και δωστου τα ως Ερμιονη σιγα σιγα...
    Μετά από μακροχρόνιες σχέσεις αυτά είναι φυσιολογικά όσο και να μην θέλουμε να τα δεχτούμε. Την πάτησα και εγώ μπορώ να σου πω και έτσουξε πολύ... Η ουσία είναι πως για να είναι 5 χρόνια μαζί σου σε φυσιολογική σχέση σε θέλει. Εκτός αν έχετε αποξενωθεί. Που και πάλι σώζεται αυτό! Άστον να εκφραστεί πίσω από την οθόνη όπως θέλει και αν ζητήσει ραντεβού, απλά μην πας... Κάνε τον να κολλήσει πάνω σου για να μιλάει μόνο μαζί σου στο site. Και το τελικό χτύπημα? Μπες και εσύ ως Ερμιόνη στο σιτε χωρίς να του το πεις. Ας του το σφυρίξει κάποιος δικός σας. Αφού βέβαια παίξεις πρώτα ως new girl...
    Χμμμμ θα σε έβριζα αλλά τέλος πάντων ;) πλάκα κάνω! Απλά διαφωνώ στο οτί είναι υγειές (!) Πόσο υγειές μπορεί να είναι όλα αυτά που αναφέρεις? Για να μένει κάποιος σε μια σχέση για πολλά χρόνια δεν σημαίνει απόλυτα οτί θέλει τον άλλον. Και αν πράγματι τον θέλει τότε πως μπορεί να ψάχνει σε ερωτικά σαιτ γνωριμιών? Καταρχήν ποιον ανδρισμό? Ο ανδρισμός για μένα είναι στην ειλικρίνεια του με τον άλλον και άλλο το να το παίζει αντράκι σε σαιτ κλπ.... Είναι 34 χρόνων άνθρωπος και θα έπρεπε να είναι πιο ώριμος και κατασταλλαγμένος στα θέλω του. Και κάτι τελευταίο, την επιβεβαίωση θα έπρεπε να την αναζητάμε από τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει και όχι από κάτι άλλο διαφορετικό. Αλλιώς ας πάει στην ευχή του Θεού να βγάλει τα μάτια του με το "διαφορετικο". Συγνώμη αν μπορεί σε κάποιους να είμαι κλειστόμυαλη αλλά αυτό θεωρώ οτί είναι το σωστό. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ και δεν μπόρεσα να είμαι ανοιχτόμυαλη σε αυτόν τον τομέα....

Senior Member
    εσένα θα σου άρεσε να πας σε εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη και να διαφημίζεις τη δική μου σπανακόπιτα? ε? επειδή είναι νόμιμο είναι και ηθικό??? :D και λολ!

Senior Member
    Natasama είναι πολύ ωραίο αυτό που λες στη θεωρία αλλά στην πράξη θα χρειαστώ πάρα πολύ ψυχραιμία για να καταφέρω κάτι τέτοιο... Είναι σαν να τον προτρέπω να με απατήσει ... μαζί μου... τώρα καλό είναι αυτό ή κακό?
    Έλα μου ντε?! Καλό ή κακό? Εγώ θα έλεγα κακό και πάλι...

Senior Member
    Λάμπρο ίσως να έχεις δίκιο, αλλά γιατί να μην το συζητήσει μαζί μου? 5 χρόνια είμαστε μαζί, εγώ του έχω ανοιχτεί πολύ σεξουαλικά, γιατί να μην κάνει και αυτός το ίδιο μαζί μου αν του λείπει κάτι? Natasama βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που της έτυχε αυτό.... μου φαίνεται ότι έπραξες πάρα πολύ σωστά... δεν ξέρω , μπορεί να το δοκιμάσω και εγώ...
    Οι άντρες έχουμε μόνο ένα πράγμα στο μυαλο μας ......
    Τι να πω δεν ειναι ωραίο να εισαι με τον άνθρωπο σου να γνωρίζεις τι του αρέσει και πως και να ψάχνεις για αλλα .
    Τι να πω δεν ξέρω ........

Page 1 of 4 123 ... LastLast