Πολύ φοβάμαι πως το αγόρι μου θα με απατήσει… - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνώ! Όταν αγαπάς νιώθεις την ανάγκη για επιβεβαίωση από τον δικό σου άνθρωπο. Πως γίνεται να αγαπάς και να ψάχνεις το "διαφορετικο"? Αφου η καρδιά σου είναι σε έναν άνθρωπο... άρα δεν αγαπάς!
    Έτσι ειναι ακριβώς !!!
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    Καλημέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις,
    το σκέφτηκα πολύ να κάνω το προφίλ και τελικά το έκανα... μάλιστα επειδή χτες εμεινε στους γονείς του αυτός μιλήσαμε και στο σάιτ...
    τι να πω? ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μια μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι είναι σε σχέση και ότι μπήκε στο σάιτ απλά για να μιλά, να ακούει καμια πικάντικη ιστορία και τέτοια... τον ρώτησα αν είναι ευτυχισμένος με την κοπέλα του (με μένα δηλαδή) και απάντησε πολύ, αλλά οτι χρειάζεται καινούρια ερεθίσματα στο μυαλό του, χωρίς να απατήσει... δεν ξέρω αν μου το έπαιζε καλό παιδί ή κατάλαβε τίποτα, τέλως πάντων... προσπαθώ να το δω ήρεμα το θέμα σήμερα ... μάλλον θα πρέπει να ανανεώσω και εγώ λίγο τη σχέση μας και να του τα προσφέρω εγώ τα καινούρια ερεθίσματα που χρειάζεται... θα δω πως θα πάει...

Senior Member
    Καλημερα Ερμιονη! :)

Αυτα μου ακούγονται θετικά και δεν νομίζω οτί υπάρχει λόγος να στο παίζει καλό παιδί γιατί πίσω από μια οθόνη και μπαίνοντας σε τέτοια σαιτ συνήθως οι άνθρωποι εκφράζονται όπως δεν θα μπορούσαν στο έξω κόσμο... Και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να του προσφέρεις καινούρια ερεθίσματα. Κάνε τα γυναικεία σου, ξέρεις! ;) Απλά κάποια στιγμη μπορείς να τον ρωτήσεις...

Junior Member
    Quote Originally Posted by ermionh View Post
    το σκέφτηκα πολύ να κάνω το προφίλ και τελικά το έκανα... μάλιστα επειδή χτες εμεινε στους γονείς του αυτός μιλήσαμε και στο σάιτ...
    τι να πω? ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μια μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι είναι σε σχέση και ότι μπήκε στο σάιτ απλά για να μιλά, να ακούει καμια πικάντικη ιστορία και τέτοια... τον ρώτησα αν είναι ευτυχισμένος με την κοπέλα του (με μένα δηλαδή) και απάντησε πολύ, αλλά οτι χρειάζεται καινούρια ερεθίσματα στο μυαλό του, χωρίς να απατήσει... δεν ξέρω αν μου το έπαιζε καλό παιδί ή κατάλαβε τίποτα, τέλως πάντων... προσπαθώ να το δω ήρεμα το θέμα σήμερα ... μάλλον θα πρέπει να ανανεώσω και εγώ λίγο τη σχέση μας και να του τα προσφέρω εγώ τα καινούρια ερεθίσματα που χρειάζεται... θα δω πως θα πάει...
    ermionh η melenia32 η Naida οπως σε λενε στα αλλα φορουμ που εχεις γραψει ακριβως τα ιδια πραγματα....ωραιο το παραμυθακι σου για να διαφημισεις το σαιτ σου

Quote Originally Posted by ermionh View Post
    Καλό αυτό, φτάνει να μην κατάλαβε ότι είσαι εσύ και να μη σου ζητησε ή να αφησε υπονοούμενα για σεξ και για να βρεθείτε από κοντά. Όπως τα λες σ' αυτο σου το μνμ φαίνεται να ναι ευχαριστημένος μαζί σου, κάπου όμως δείχνει να νοιώθει μια μονοτονία, ρουτίνα και να επιζητα κατι διαφορετικό. Πρόσφερε του καινούρια ερεθισματα όπως σου λέει η Χριστίνα. Ψαξε τον τι άλλο θα ήθελε, μίλησε μαζί του γι αυτό, παρε πρωτοβουλια. Θα μπορουσες με καποιο τροπο να παρακολουθησεις την επικοινωνία του στο σαητ? κανε γρηγορα αυτα που πρεπει γιατι τετοιες συμπεριφορες στους αντρες είναι τα πρώτα βήματα στη σκέψη για να απατησουν. Άμα η σκέψη για κατι διαφορετικο δε βρισκει ανταποκριση στη συντροφο μπορει να εξελιχτει σε σκέψη για εξαπάτηση κι αν τα πραγματα εξακολουθουν το ίδιο μετα να γινει και πράξη.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by omerta View Post
    ermionh η melenia32 η Naida οπως σε λενε στα αλλα φορουμ που εχεις γραψει ακριβως τα ιδια πραγματα....ωραιο το παραμυθακι σου για να διαφημισεις το σαιτ σου
    έχεις δίκιο τελικά (κλίκ)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Ρε παιδιά σοβαρά τώρα? Είπε μια ιστορια για να διαφημίσει το σαιτ? Και έλεγα και γω πως αμολάει έτσι ένα όνομα σαιτ τόσο απλά...!

Quote Originally Posted by omerta View Post
    Έκανα κλικ στο λινκ που λεει ο carry. δεν διαφημίζει κανένα σαητ η κοπέλα, απλά το πρόβλημα της λεει όπως και εδω! δεν είναι δικαίωμα της να πει το δικό της πρόβλημα σε όσα σαητ θελει για να πάρει γνωμες και να βρει τη βοηθεια που χρειαζετε? ποιο ειναι το πρόβλημα δλδ?
    γιάννης

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι διαφημίζει ένα site γνωριμιών. Αναφέρεται στο πρώτο post. Επίσης προκαλεί τεχνιέντως την περιέργεια ανδρών ΚΑΙ γυναικών, αναφέροντας ότι σ' αυτό το site και όλως τυχαίως, "πέτυχε" γνωστούς της, και δη δεσμένους. Εγώ, αν ήμουν παντρεμένη και διάβαζα κάτι τέτοιο, θα έτρεχα να γραφτώ, για να δω αν "παίζει" τίποτα επιλήψιμο και με τον δικό μου σύντροφο. Μεγαλώνει αυτομάτως το target group. Επιχειρησιακό μυαλό χρειάζεται να έχεις μόνο, για να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Ή/και να είσαι τόσο διεστραμμένος, όπως εγώ, και να φαντάζεσαι το χειρότερο για το κίνητρο του άλλου...

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Το πρόβλημα είναι ότι διαφημίζει ένα site γνωριμιών. Αναφέρεται στο πρώτο post. Επίσης προκαλεί τεχνιέντως την περιέργεια ανδρών ΚΑΙ γυναικών, αναφέροντας ότι σ' αυτό το site και όλως τυχαίως, "πέτυχε" γνωστούς της, και δη δεσμένους. Εγώ, αν ήμουν παντρεμένη και διάβαζα κάτι τέτοιο, θα έτρεχα να γραφτώ, για να δω αν "παίζει" τίποτα επιλήψιμο και με τον δικό μου σύντροφο. Μεγαλώνει αυτομάτως το target group. Επιχειρησιακό μυαλό χρειάζεται να έχεις μόνο, για να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Ή/και να είσαι τόσο διεστραμμένος, όπως εγώ, και να φαντάζεσαι το χειρότερο για το κίνητρο του άλλου...
    Μοιάζει με σεναριο αυτο που λες... μπορεί να χεις δίκιο, θα δείξει...
    γιάννης

Senior Member
    Ναι, είχα μια υποψία ότι εκτός από διεστραμμένη είμαι και φαντασιόπληκτη. Γι' αυτό γράφτηκα σ' αυτό το forum. Ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε!

Senior Member
    Ναι, είχα μια υποψία ότι εκτός από διεστραμμένη είμαι και φαντασιόπληκτη. Γι' αυτό γράφτηκα σ' αυτό το forum. Ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε!
    Φαντασιοπληκτο Γκουφακη! :) Εμένα μου αρέσει έτσι όπω τα λες ακόμα και τα λολ σου! Αντε γεια Γκουφάκι! ;)

εντάξει έχεις δίκαιο! το ψαξα λίγο παραπάνω και φαίνεται για καλοστημενο τρικ για να προωθησουν κατι καινούργιο. μπράβο σου που το καταλαβες πρώτη απ όλους! .... άρα δεν εισαι φαντασιόπληκτη και ουτε μου εδωσες ποτε εικονα διεστραμμένης
    γιάννης

Senior Member
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
    Αφού γράφτηκα και δύο ώρες τώρα μόνο τζούλιες βλέπω. Φωτό του Γκούφη ...πουθενά! ;)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Junior Member
    παιδια συγγνωμη για το θεμα που δημιουργησα αλλα διαβαζα το φορουμ οπως κ αλλα κ το ειχα πετυχει πολλες φορες αυτο το θεμα κ δεν μου αρεσει η κοροιδια
    συγγνωμη κ παλι αν εκανα καποιο λαθος

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast