Πολύ φοβάμαι πως το αγόρι μου θα με απατήσει… - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χμμμμ θα σε έβριζα αλλά τέλος πάντων ;) πλάκα κάνω! Απλά διαφωνώ στο οτί είναι υγειές (!) Πόσο υγειές μπορεί να είναι όλα αυτά που αναφέρεις? Για να μένει κάποιος σε μια σχέση για πολλά χρόνια δεν σημαίνει απόλυτα οτί θέλει τον άλλον. Και αν πράγματι τον θέλει τότε πως μπορεί να ψάχνει σε ερωτικά σαιτ γνωριμιών? Καταρχήν ποιον ανδρισμό? Ο ανδρισμός για μένα είναι στην ειλικρίνεια του με τον άλλον και άλλο το να το παίζει αντράκι σε σαιτ κλπ.... Είναι 34 χρόνων άνθρωπος και θα έπρεπε να είναι πιο ώριμος και κατασταλλαγμένος στα θέλω του. Και κάτι τελευταίο, την επιβεβαίωση θα έπρεπε να την αναζητάμε από τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει και όχι από κάτι άλλο διαφορετικό. Αλλιώς ας πάει στην ευχή του Θεού να βγάλει τα μάτια του με το "διαφορετικο". Συγνώμη αν μπορεί σε κάποιους να είμαι κλειστόμυαλη αλλά αυτό θεωρώ οτί είναι το σωστό. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ και δεν μπόρεσα να είμαι ανοιχτόμυαλη σε αυτόν τον τομέα....
    Μαζι σου !!!!!
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ermionh View Post
    Goofy δεν σε καταλαβαίνω, δεν ξέρω αν έκανα κακώς που έγραψα το σάιτ, αν ναι χίλια συγνώμη
    Τι λάθος να έκανες , οποίος θέλει να το βρει δεν χρειάζεται ειναι ευκολο , τι ζητάς συγνώμη .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natasama View Post
    Όντως θα τη χρειαστείς τη ψυχραιμία... Θα μπορούσες να μην το μάθεις ποτέ και απ'οτι κατάλαβα, δεν σου έχει δώσει δικαίωμα στη σχέση σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να σε χάσει. Άν τον αγαπάς, υπομονή και εκμεταλεύσου λίγο την κατάσταση μιας και το ξέρεις... Δεν μπορώ να σου πω πως όταν συνέβει σε εμενα σε ανάλογο site sto Zoosk δεν έμεινα παγωτο!!! Αλλά πήγαν όλα καλά... Η υποτιθέμενη καινούρια του (εγώ) τον ζάλισα και όταν άρχισα να του λέω παραξενα και βλαμένα για να με κόψει, με έκοψε και έκλεισε και το ζοοσκ για να μην τυχον και πεσει στην αντιληψη μου.
    Ξέρεις? Πολλές φορές οι άνθρωποι φοβόμαστε να χάσουμε κάποιον από ανασφάλεια και δεν μιλάμε,δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς και φτάνουμε στο σημείο να κοροιδεύουμε τον άνθρωπό μας. Ε! αυτό δεν είναι εγωιστικό και ύπουλο?... Αυτό είναι ένα μεγάλο ελαττωμα που έχουμε δυστυχώς!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον, μου φαίνεται ότι θα κάνω ένα προφίλ και θα τον προσεγγίσω από εκεί... ίσως να είναι και αρρωστημένο αλλά μάλλον αυτό θα κάνω, goofy, συγνώμη και πάλι για την σπανακόπιτα, δεν το ήθελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ermionh View Post
    Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον, μου φαίνεται ότι θα κάνω ένα προφίλ και θα τον προσεγγίσω από εκεί... ίσως να είναι και αρρωστημένο αλλά μάλλον αυτό θα κάνω, goofy, συγνώμη και πάλι για την σπανακόπιτα, δεν το ήθελα
    Πες μας και πως πήγε έχω απορία και αγωνία αν τελικά θα λειτουργήσει όπως είπε η Νατασαμα... Καλή τυχη να έχεις και να κάνεις πάντα αυτό που ΕΣΥ θεωρείς καλύτερο για σένα!

Senior Member
    Πάντως συμφωνώ στο να φτιάξεις ένα προφίλ δικό σου με την φωτογραφία σου κάποια στιγμη να δούμε πως θα του φανεί και αυτουνου...

Junior Member
    Χμμμμ θα σε έβριζα αλλά τέλος πάντων ;) πλάκα κάνω! Απλά διαφωνώ στο οτί είναι υγειές (!) Πόσο υγειές μπορεί να είναι όλα αυτά που αναφέρεις? Για να μένει κάποιος σε μια σχέση για πολλά χρόνια δεν σημαίνει απόλυτα οτί θέλει τον άλλον. Και αν πράγματι τον θέλει τότε πως μπορεί να ψάχνει σε ερωτικά σαιτ γνωριμιών? Καταρχήν ποιον ανδρισμό? Ο ανδρισμός για μένα είναι στην ειλικρίνεια του με τον άλλον και άλλο το να το παίζει αντράκι σε σαιτ κλπ.... Είναι 34 χρόνων άνθρωπος και θα έπρεπε να είναι πιο ώριμος και κατασταλλαγμένος στα θέλω του. Και κάτι τελευταίο, την επιβεβαίωση θα έπρεπε να την αναζητάμε από τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει και όχι από κάτι άλλο διαφορετικό. Αλλιώς ας πάει στην ευχή του Θεού να βγάλει τα μάτια του με το "διαφορετικο". Συγνώμη αν μπορεί σε κάποιους να είμαι κλειστόμυαλη αλλά αυτό θεωρώ οτί είναι το σωστό. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ και δεν μπόρεσα να είμαι ανοιχτόμυαλη σε αυτόν τον τομέα....
    Δυστυχώς αυτή είναι η ζωή των αντρών. Το ότι δεν ακούμε συχνά περιστατικά όπως αυτό της Ερμιόνης, δεν σημαίνει οτι δεν συμβαίνουν. Απλά άλλα αποκαλύπτονται και άλλα όχι. Η επιβεβαίωση μιας γυναίκας είναι ευκολότερη από του αντρα. Οπως εμείς οι γυναίκες έχουμε ανάγκη να επιβεβαιωθούμε μέσα από την καθημερινότητα μας και λίγο πολύ όλο και κάποιο κοπλιμέντο θα λάβουμε στο δρόμο ή στη δουλειά, εξίσου την ανάγκη αυτή την έχει και ο άντρας, απλά συμβαίνει με διαφορετικο τρόπο όπως καταλαβαίνεις... Αυτός πρέπει να κυνηγήσει για να το πάρει το κοπλιμέντο.
    Επίσης όταν σε μια σχέση δεν υπάρχει στεφάνι ή παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να αποφύγεις να πεις τέρμα σε μια κατάσταση που δεν θέλεις... Άρα θεωρώ πως του αρέσει που είναι μαζί της απλά θέλει να κάνει κάτι για να επιβεβαιωθεί. Όχι οτι είναι ΣΩΣΤΟ, απλά συμβαίνει... Δεν είναι θέμα ωριμότητας μόνο, νομίζω παιζει και η ανασφάλεια και πολλα άλλα που επηρεάζουν και εμας. Είμαι από τις πιο ζηλιάρες γυναίκες, όσο και να σου φανει παράξενο, προσπαθω όμως να βρίσκομαι στην πραγματικότητα.
    Και μην ξεχνάμε κάτι... Ο περίγυρος επηρεάζει πολύ... Ας επικεντρωθεί και εκεί λίγο η Ερμιόνη.

Junior Member
    Ξέρεις? Πολλές φορές οι άνθρωποι φοβόμαστε να χάσουμε κάποιον από ανασφάλεια και δεν μιλάμε,δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς και φτάνουμε στο σημείο να κοροιδεύουμε τον άνθρωπό μας. Ε! αυτό δεν είναι εγωιστικό και ύπουλο?... Αυτό είναι ένα μεγάλο ελαττωμα που έχουμε δυστυχώς!
    Έχεις δίκιο. Ισχύει αυτό που λες. Είναι τόσες πολλές όμως οι προκλήσεις που όπου μπορείς και σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να προστατέψεις αυτό που αγαπάς. Πολλες φορές κάνοντας πράγματα ίσως όχι τόσο αξιοπρεπή. Ανασφάλεια και εγωισμός. Σωστή.

Senior Member
    Έχεις δίκιο. Ισχύει αυτό που λες. Είναι τόσες πολλές όμως οι προκλήσεις που όπου μπορείς και σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να προστατέψεις αυτό που αγαπάς. Πολλες φορές κάνοντας πράγματα ίσως όχι τόσο αξιοπρεπή. Ανασφάλεια και εγωισμός. Σωστή.
    Θεωρώ οτί τις προκλήσεις θέλουμε και τις βλέπουμε... Αν δεν θέλουμε δεν τις βλέπουμε ως προκλήσεις αλλιώς ψαχνόμαστε!

Junior Member
    Θεωρώ οτί τις προκλήσεις θέλουμε και τις βλέπουμε... Αν δεν θέλουμε δεν τις βλέπουμε ως προκλήσεις αλλιώς ψαχνόμαστε!
    Μην είσαι τόσο κάθετη σε αυτό. Και εμείς οι γυναίκες έχουμε αποθρασυνθεί. Στο πιάτο φόρα παρτίδα... για πόσο θα γυρίζει τα μάτια του ο άλλος απ'την άλλη...

Αρα λουράκι σκύλου... χαχα!!!

geia sou ermionh...ta exw perasei akrivws ta idia..me to agori mou p eimaste mazi 4 xronia...den kserw an uparxei an8rwpos pou na se katalavainei perissotero apo emena auth th stigmh... egw thn prwth fora pou vre8ika se auth th 8esh ekana to prwto pou eipes pseutiko profil klp klp.. perasa wres meres ateleiwtes klaigontas giati den mporousa na katalavw ti tou eleipe apo emena..den tous leipei kati apo emas aplws einai sth fush tous, 8eloun thn epivevaiwsh..kai kuriws tous eksitarei na kanoun cyber sex me mia pantelws agnwsth!! an apofasiseis na kaneis to pseutiko profil gia na tou milhseis prepei prwta na eisai sigourh pws eisai etoimh na antimetwpiseis thn alh8eia... an den eisai rwta ton eu8ews gt na eisai sigourh pws 8a sou pei auta p 8es na akouseis, oti dn shmainei tpt, oti htan mia xazomara tou klp klp... mporei na tou ginei ma8ima, mporei k na to ksanakanei.. sth dikh mou periptwsh sunexise na to kanei kai panta panta isxurizotan pws eimai trelh k dn kanei tpt.. katalhksame twra p s milaw na exoume xwrisei kai na exw anakalupsei pws me apathse k sth pragmatikothta pera apo tis diadiktuakes tou xazomares... oute egw skerw ti na kanw.. k dn lew pws to agori sou einai san to diko mou se kamia periptwsh.. skepsou polu polu kala ti 8eleis.. skerw pws niw8eis gremisthkan ta panta gurw sou.. se niw8w toso polu!

καλα κρασα απαντησα 2 φορες γτ μετα το πρωτο μου ηρθε μηνυμα πως απαγορευονται τα greeklish κ νομιζα πως σβηστηκε... σορυ παιδια πρωτη μερα εδω θα μαθω!!!

Senior Member
    Μην είσαι τόσο κάθετη σε αυτό. Και εμείς οι γυναίκες έχουμε αποθρασυνθεί. Στο πιάτο φόρα παρτίδα... για πόσο θα γυρίζει τα μάτια του ο άλλος απ'την άλλη...

Αρα λουράκι σκύλου... χαχα!!!
    Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που λέω ή απλά το θεωρείς εντελως αδυνατο! Και για ποιο λουράκι σκύλου λες?

Senior Member
    Αν αγαπάς πραγματικα δεν εχεις ματια για άλλον , άλλη .
    Όταν μια σχέση ειναι επιφανειακή έχει προβλήματα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Αν αγαπάς πραγματικα δεν εχεις ματια για άλλον , άλλη .
    Όταν μια σχέση ειναι επιφανειακή έχει προβλήματα .
    Συμφωνώ! Όταν αγαπάς νιώθεις την ανάγκη για επιβεβαίωση από τον δικό σου άνθρωπο. Πως γίνεται να αγαπάς και να ψάχνεις το "διαφορετικο"? Αφου η καρδιά σου είναι σε έναν άνθρωπο... άρα δεν αγαπάς!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast