Πολύ φοβάμαι πως το αγόρι μου θα με απατήσει… - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
    Banned
    Quote Originally Posted by ermionh View Post
    Γεια σας,
    έχω μια απορία που θα θελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Είμαι με τον φίλο μου 5 χρόνια και η σχέση μας μέχρι τώρα φαινόταν πολύ καλή. Συζητάμε για το κοινό μας μέλλον… γάμο, παιδιά κτλ. Η σεξουαλική μας ζωή (τουλάχιστον για μένα) είναι πολύ καλή. Χτες όμως μια φίλη μου, μου είπε ότι τον πέτυχε σε ένα site γνωριμιών, το erodate.gr. Είναι μια σελίδα γνωριμιών με κύριο θέμα το σεξ. Από περιέργεια μπήκα και εγώ για να δω το προφίλ του και δυστυχώς είναι αυτός, έχει ανεβάσει και δυο φωτογραφίες. Αναφέρει βέβαια ότι έχει σχέση αλλά λέει ότι η σεξουαλική του ζωή είναι πολύ βαρετή και γιαυτό ψάχνει λίγη «περιπέτεια». Απότι καταλαβαίνω θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη. Φυσικά σοκαρίστηκα και έκλαιγα με τις ώρες. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Οι φίλες μου μου είπαν ότι μπορεί κάποιος να έχει κλέψει τις φωτογραφίες του από το facebook… συμβαίνει μερικές φορές σε τέτοια site να βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες για να μην δείξουν το πρόσωπο τους. Τι λέτε να κάνω? Να κάνω και εγώ ένα ψεύτικο προφίλ και να μιλήσω λίγο μαζί του για να δω αν είναι όντως αυτός? Ή να τον ρωτήσω απευθείας για το erodate? Φυσικά και θα πει όχι…
    Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή τη περίπτωση? Σας έχει τύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο?
    Παρεμπιπτόντως, όταν μπήκα στο site βρήκα κατά τύχη και άλλους δυο γνωστούς, που ξέρω ότι έχουν σχέση…. Ο ένας μάλιστα περιμένει και παιδάκι… και παρόλα αυτά ψάχνουν για σεξ!!! Τι γίνεται? Όλοι οι άντρες τα ίδια πια? Τι να κάνω? Περιμένω τις απόψεις σας…
    καλα θα σου κανει αφου πατε και τα φτιαχνετε με ολα τα καλα παιδια.

ξερεις τι γινεται. αυτος που παει με πολλες αρεσει γιατι στα ματια σας εχει πολλες κατακτησεις και ειναι και ο παραγοντας ζηλεια. ειναι αυτο που ελεγα χθες πως ολη η ελλαδα ειμαστε παιδια απο τρεις φανταστικους πατεραδες.

βεβαια να σου πω τωρα που το διαβαζω καλυτερα μηπως μεγαλοποιεις αυτη τη κατασταση στο μυαλο σου;

ολοι οι αντρες τα ιδια δεν ειναι. απλα σου αρεσει αυτος που παει με πολλες. τιποτα αλλο. και μια σκηνη απο ενα εργο:

"κουβαλαω την αρρωστεια σου. σε αγαπαω."

καταλαβες; χαχα_ πιο μεγαλο ηταν το αισθημα της χαρας παρα του προβληματος...

Quote Originally Posted by sball View Post
    απλα σου αρεσει αυτος που παει με πολλες. τιποτα αλλο. ...
    άρα κι αυτη θα γινει με τη σειρα της μια από τις πολλές
    γιάννης

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234