Results 76 to 90 of 94
Thread: θεωρειται σεξουαλικη κακοποιηση;
-
26-03-2012, 10:14 #76
Πραγματικά νίπτω τας χείρας μου.
- 26-03-2012, 11:19 #77
Κοριτσάκι μου κάπου εδώ, όπως πολύ σωστά το έθεσες κι εσύ θάπρεπε το θέμα νάχει λήξει! Κι αντί λοιπόν
να πάρεις την γνώμη κάποιου τρίτου ή και τέταρτου.., πήρες αντικρουόμενες απόψεις, που δεν ξέρω κι αν
σε βοήθησαν τελικά! Συνέβη κάτι, ευτυχώς που δεν ήταν κάτι χειρότερο και ναι είναι σεξουαλική κακοποίηση,
αλλά μην χρεώνεσαι εξ ολοκλήρου το φταίξιμο. Έπειτα μέσα από ένα λάθος κέρδισες μια εμπειρία. Καλή συνέχεια!
26-03-2012, 17:25 #78
Ευχαριστω πολυ ολους για την καταθεση των αποψεων τους και για τη συμβολη τους να διαλευκανω μια κατασταση ,ακομα και αν εχει παραμεινει θολη.
Επιπλεον συγγνωμη που μετατραπηκε τοσο πολυ σε συγκρουση,δεν ηταν ο σκοπος μου και κανεις δεν φταιει.Ο καθενας 3εσπα διαφορετικα με τις δικες του προσωπικες εμπειριες και ερρεθισματα κατα νου.
Καλη συνεχεια,θα τα 3αναπουμε
26-03-2012, 18:06 #79
νεοφερμένε φίλε piccaro...
εσένα σου φανηκε απίστευτα γελοίο το ποστ της body rocker, εμένα πάλι με βρισκει απόλυτα σύμφωνη
όταν είπα ότι δεν πρέπει να ξεφεύγουμε με χαρακτηρισμούς όπως αυτον που έχω σε μαυρα γραμματα το είπα όχι γιατι με πειραξε που χρησιμοποίησε πρωτη η body rocker αυτο τον χαρακτηρισμό που όμως δεν αναφεροταν φυσικά σε μέλος του φορουμ αλλά σχολίαζε το αγόρι στο συμβάν αλλά που ΕΣΥ εμπνευσμένος από τη φράση που χρησιμοποίησε την χρησιμοποιήσες για να προσβάλλεις κατα μουτρα την body rocker.
Εγω ζήτησα συγγνωμη μονο απο τον Λαμπρο που καταλάθως του απέδωσα αυτη την ΠΡΟΣΒΟΛΗ που ομως εσυ έκανες. Το καταλάθως αυτό έγινε επειδή είδα σε ξαφνικά να μου επιτίθεται ο Λάμπρος χωρίς να καταλαβαίνω και κοιτώντας πίσω τις απαντήσεις έκανα λάθος, είδα αυτή την απάντηση σαν του Λάμπρου.
Οποτε εσυ οφειλεις μια συγγνωμη σε μενα που πετάχτηκες να με ειρωνευτεις "σωστη και δίκαιη"
Όπως βλέπεις σε αυτό το φόρουμ αποφεύγουμε τις ταμπέλες και κρίνουμε μόνο τις πράξεις!
Προς Λάμπρο: Οταν μου επιτέθηκες σου ζήτησα και συγγνώμη που παρεξήγησες το γεγονός ότι συμφώνησα με την ALIA σε κάτι και πολύ αναλυτικά σου εξήγησα ότι δεν σε είπα σεξιστή όπως και η ALIA επεξήγησε ότι δεν σε είπε σεξιστή...
Εσύ μου επιτέθηκες εν ολίγοις επειδή συμφώνησα σε κάτι που είπε η ALIA που θεώρησες ότι υπονοούσε ότι σε αποκαλεί σεξιστή αλλά δεν υπονοούσε κάτι τέτοιο και άρα σε είπα κι εγώ σεξιστή! Ουάου! Η γη γυρίζει, οι ρόδες γγυρίζουν αρα η γη είναι μία ροδα!
Μήπως με έχετε στήσει λίγο στον τοίχο; Γιατί τόση βιασύνη να θιχτείτε;
Τελοσπάντων, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.
Η diamantina τυπικά το έχει κλείσει το θέμα.
26-03-2012, 23:15 #80
26-03-2012, 23:25 #81
παλιοφερμένη φίλη σάνυ,
Καταλαβαίνω το μπέρδεμά σου. Σίγουρα δεν σε πείραξε αυτή η φράση γιατί προέρχεται από έναν χρήστη ενός forum και απευθύνεται σε κάποιον που δεν τον ξέρουμε και είναι απολύτως λογικό και σεβαστό να σε πειράζει η χιουμοριστική ίσως και δεικτική αναπαραγωγή της, προς τον ίδιο άνθρωπο που πρώτος τη χρησιμοποίησε. Οπότε όπως καταλαβαίνουμε το πόσο ευαίσθητοι είμαστε σε κάποιες εκφράσεις είναι ευθέως ανάλογο, του αν αυτές απευθύνονται προς μέλη του forum, αλλιώς είμαστε ανεκτικοί. Το έπιασα.
Παράλληλα εγώ δεν ανέφερα ποιός/ποιά πρέπει να τραβήξει μια μαλακία εσύ έκανες το connection (δεν ξέρω άν γνωρίζεις κάτι παραπάνω από μένα, λογικά ναι γιατί είμαι νεοφερμένος)
Ακόμα και αν όμως (όπως λες εσύ) αναφερόμουν ευθέως σε συγκεκριμένο άτομο, σίγουρα ήθελα να τη προσβάλω, ενώ η body rocker ήθελε να εκθειάσει αυτό το παιδί χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη φράση.
Συγγνώμη που στο λέω αλλά δεν νομίζω οτι σου οφείλω καμία συγγνώμη γιατί η ειρωνεία είναι λογικό σχήμα και όχι προσβολή, αν την ειρωνεία την εκλαμβάνεις έτσι δεν σου φταίω εγώ.Last edited by Picaro; 27-03-2012 at 13:34.
26-03-2012, 23:50 #82
27-03-2012, 00:00 #83
27-03-2012, 13:08 #84
Τα παραπάνω ισχύουν για ενήλικα άτομα - Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τα νομικά, τα παραθέτω με επιφύλαξη γιατί τα βρήκα από το net (κατά βάση απ' τον ποινικό κώδικα είναι). Αν δεν θεωρούν ορθή τη παράθεση, οι mods μπορούν να τη σβήσουν
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
Άρθρο 338
Κατάχρηση σε ασέλγεια
1. Όποιος με κατάχρηση της παραφροσύνης άλλου ή της από οποιαδήποτε αιτία προερχόμενης ανικανότητας του να αντισταθεί*, ενεργεί επ' αυτού συνουσία ή άλλη ασελγή πράξη τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών
2. Όποιος καταχράται τις παραπάνω καταστάσεις και ενεργεί άλλη ασελγή πράξη σε γυναίκα ή άντρα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. (αλλαγή: 3500/2006)
*όπως η μέθη
__________________________________________________ ________________
(Η Νομολογία των Ελληνικών Δικαστηρίων έχει κρίνει ότι ασελγείς πράξεις συνιστούν ή απλή ψαύση των γεννητικών οργάνων, οι ασπασμοί και θωπείες στο στήθος, στους μηρούς και στην περιοχή του αιδοίου, καθώς και η θέση του δακτύλου του δράστη σε αυτό, εφόσον διεγείρουν την γενετήσια επιθυμία του δράστη. Μάλιστα, το θύμα μπορεί να αναγκασθεί να προβεί στην ασελγή πράξη είτε στο ίδιο του το σώμα είτε στο σώμα του δράστη).
ΔΕΝ ΛΕΩ να "κρεμάσουνε" τον τύπο,
αλλά δεν φτάνει που μερικά άτομα νομίζουν ότι έχουν προνόμιο ορμών έναντι των γυναικών (και φέρονται αναλόγως), έχουν και την "εξέδρα" από πίσω, να τους σιγοντάρει. Μα, αν είναι ποτέ δυνατόν!
Σάνυ thanks, δεν προσβάλομαι στο ελάχιστο με το "τράβηγμα μαλακίας".
Πφ! Ρε, μωρά είμαστε;http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
27-03-2012, 13:31 #85
27-03-2012, 13:43 #86
έχει να προσφέρει όταν ... ακόμα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις παρενοχλήσεις από τις κακοποιήσεις.
http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
27-03-2012, 17:18 #87
Body rocker εννοείται ότι δεν είναι κάτι μεμπτό ο αυνανισμός. Εγώ με τη φράση αυτή του piccaro ενοχλήθηκα για την επιθετική της χρήση για να κρατήσουμε λίγο τα πνεύματα ήρεμα στη συζήτηση και ενα επίπεδο. Αν πάλι εσένα δε σε ενοχλεί, αν και κατα τη γνώμη μου ξεπερνάει το όριο, κακώς το επισήμανα.Ισως όμως δεν το έκανα τόσο για να για να προστατέψω εσένα αλλά επειδή μου χτύπαει πολύ άσχημα όταν διαφωνεί κάποιος με κάποιον, να χρησιμοποιούμε τέτοιες φράσεις όπως μου χτυπάει άσχημα να κατηγορούμε τους άλλους χωρίς λόγο όπως έγινε στην περιπτωση μου.
Οσον αφορά το απόσπασμα που παρέθεσες, είναι πάρα πολύ σωστό
παρέθεσα κι εγώ κάτι αντίστοιχο πριν λίγες μέρες, αλλά δε με νοιάζει πια αν μπορώ να πείσω τους άλλους για το πώς το βλέπουμε κάποιοι, ότι το γεγονός όπως περιγράφεται
ήταν -ίσως- εξαναγκασμός σε ασέλγεια και όχι "απλά του κάθησε!" με βάσει όχι μόνο υποκειμενικές απόψεις αλλά και αντικειμενικά κριτήρια
Σημασία έχει ότι το κορίτσι είναι καλά
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
27-03-2012, 18:23 #88
Να ρωτήσω γιατί ίσως να μου διέφυγε. Τι ακριβώς της έκανε ξέρουμε?
27-03-2012, 18:36 #89
τίποτα δεν της έκανε. απλά τροφή για άτομα με διακαή και ανεκπλήρωτο πόθο να ασκήσουν δικηγορία...
27-03-2012, 18:43 #90