Results 31 to 45 of 56
Thread: Είμαι απελπισμένη...
-
25-03-2012, 00:52 #31
οταν γνωριστηκαμε ηταν 24-25 και ημουν η πρωτη κοπελα που της ειπε σαγαπω, η πρωτη κανονικη του σχεση... μου ειχε πει σε αγαπαω γιατι με δεχεσαι και με αγαπας γι αυτο που ειμαι και οχι γι αυτο που θα ηθελες εσυ να ειμαι. ειναι πολυ δυσκολος ανθρωπος.. του εχω δωσει τα παντα και το ξερει κ αυτος οτι τον αγαπαω πανω απ ολα.. οταν λεω πως δεν θα βρει το πιστευω οχι γτ δεν υπαρχει καλυτερη απο εμενα, αλλα γιατι μαζι ημασταν υπεροχα και ολοι το λεγανε πως ειμαστε απιστευτο ζευγαρι! δυστυχως ομως οπως ειπες και νωριτερα η σχεση απο αποσταση ειναι οτι χειροτερο! οταν ημασταν μαζι δεν υπηρχε τιποτα αλλο, περνουσαμε υπεροχα και ακομα κ αν μουτρωναμε για λιγο περνουσε αμεσως.. ασε που τον εφερνα στα νερα μου αμεσως!! μολις εφευγε ομως αλλος ανθρωπος.. κλεινοταν δεν ειναι κ ανθρωπος που θα πει ευκολα με λογια τι νιωθει και φυσικα αμα τσακωνομασταν εκανε κ 2-3 μερες να μου μιλησει.... δυο προσωπικοτητες πως να στο πω!!
- 25-03-2012, 00:56 #32
Μην λες οτι πάντα η μεγάλη καψούρα σου θα είναι αυτός. Όλα αυτά τα λόγια τα λέμε όταν έχουμε έντονα συναισθήματα. Τα λέμε όλοι και τελικά αποδεικνύεται οτί τα εννοούσαμε μόνο για κάποια χρονική μόνο περιοδο της ζωής μας και το συνειδητοποιούμε οταν θα βρεθει κάποιος άλλος καλύτερος.. Πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από κάποιον και από εμάς!
25-03-2012, 01:01 #33
25-03-2012, 01:16 #34
ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΕΡΙ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Κ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ.ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΤΩΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ?????ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΙ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ!ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΑΙΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΧΧΧΧ
25-03-2012, 09:51 #35
25-03-2012, 11:08 #36
Sorry που ποστάρω και εδώ αλλά δεν είχα δει οτι υπάρχει ίδιο θέμα σε άλλη κατηγορία.
Αν σας ενδιαφέρει το θέμα έχω παραπλήσιο πρόβλημα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...85%CF%87%CE%AE
Ευχαριστώ.
25-03-2012, 11:58 #37
ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ.ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩ.ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ....ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ......ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΩΡΙΜΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ
25-03-2012, 23:11 #38
δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να μην τον νοιαζω... αν δεν επικοινωνησω εγω αυτος τιποτα..θα τρελαθω!!
25-03-2012, 23:15 #39
Κολοκυθακι γιατι ? μην στενοχώριεσαι , ξέρει ότι νιώθεις έτσι ότι τον θες και για αυτο σου συμπεριφέρεται έτσι .
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
25-03-2012, 23:19 #40
σημερα πηγα εκδρομη με την κολλητη μου εκτος Αθηνας να βρουμε το αγορι της και μια παρεα, να περασουμε ομορφα... τις προηγουμενες ημερες ανυπομονουσα για αυτη την αποδραση... σημερα ομως... οτι κι αν εκανα δεν το ευχαριστηθηκα και στεναχωρησα και την κολλητη μου με αυτη μου τη συμπεριφορα... ξερει και με καταλαβαινει... δεν μπορουσα να περασω καλα δεν γινοτανε... ειχα ενα σφιξιμο μεσα μου.... ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο??
01-04-2012, 12:07 #41
η συμβουλη μου ειναι να βγεις,να ανοιξει το ματι σου,να γνωρισεις αλλο κοσμο και σταδιακα θα τον ξεχασεις,μην ανυσηχεις.απλα μην περιμενεις μια ζωη να αλλαξει αυτος.ισα ισα μπορει και να περναει καλα αυτος και εσυ να καιγεσαι.προχωρα στη ζωη σου οσο δυσκολο κι αν φαινεται τωρα!
01-04-2012, 21:01 #42
mikro mou kolokithaki tha sou pw kai egw tin istoria mou kai telika ti simperasma pou evgala meta apo ola afta.den exoume perasei akrivws ta idia alla mporw na katalavw pws einai na agapas ipervolika kapoion kai na paravlepeis to ti ginetai girw sou.egw kapote eixa enan filo kai kaname poli parea.e aftos ta eixe m kapoia i opoia ton katapieze poli.e ena vrady giname liwma kai egine oti egine.e ektote mpleksame..me ta polla auti ta emathe ola , egw eksafanistika , autoi arravwniastikan kai en telei xwrisan. otan xwrisan emeis ksana mpleksame.to thema itan oti opote kaname kati tin epomeni mera ekeinos to epaiize kinezos kai ekane kai kala oti den trexei tipota.enw opote eimastan mazi kai ginotan oti ginotan fainotan oti ithele.min makrigorw auti i istoria travikse tesseramisi xronia.vevaia se auto to xroniko diastima kai egw empleksa me allous alla padote katestrefa opoiadipote sxesi mou kai girnousa se afton kai mou simperiferotan opws mou simperiferotan diladi xwris sevasmo. to apotelesma einai na mpleksei autos me mia 18 xronia i opooia xapakwnetai k n tin gkastrwsei...kai ti ti sevetai kiolas..telospdwn sou parethesa tin istoria mou kai gia na tonisw kapoia lathi eidika dika mou...prwton ama i kopela i pwti tou kiriou den itan toso katapiestiki den tha eixame mpleksei thewrw...deftteron min perimeneis na s sevastei o allos a de sevesai esi i idia ton eauto sou...sti teliki kathe vrady me auton menoume..triton pathenoume monaxa otidipote prokaloume emeis oi idioi ston eauto mas.ean egw den tou eixa dwsei patimata oti nexomai ola ta parapanw kai pada girnousa den tha eixame kataliksei edw pou kataliksame...telospadwn auta...padws eimai arketo kairo moni mo kai exw apostasiopoiithei apo tin oli fasi. mou exei kanei poli kalo olo auto...an de ta vroume emeis oi idioi me ton eauto mas den prokeitai na eimaste kala me tous allous...
01-04-2012, 22:35 #43
αυτο προσπαθω να κανω τελευταια...βγαινω, φλερταρω ξεχνιεμαι, γελαω.. αλλα οταν γυρναω στο σπιτι οι μασκα πεφτει και με πιανει μια θλιψη... προσπαθω ομως..προσπαθω και να μη του στελνω... αν καποτε γυρισει θα σημαινει οτι το θελει και τοτε θα γινει μια συζητηση εφ ολης της υλης για να δουμε αν γινεται κατι να σωθει..δεν ξερω ισως να μη γυρισει και ποτε!! ο χρονος θα τα δειξει ολα...
01-04-2012, 22:37 #44
sally μου ακριβως το ιδιο εκανα και εγω..τον καταπιεζα παρα πολυ και αν βαλεις και την αποσταση που με εκανε ακομα πιο ανασφαλη σκεψου τι πιεση ετρωγε... δεν τον δικαιολογω ομως!! δεν ξερω τι θα γινει αλλα προσπαθω πολυ να τα βρω με τον εαυτο μου... οπως ειπα και στον ιδιο πριν καποιες μερες, μου ειναι πολυ πιο δυσκολο να συγχωρεσω τον εαυτο μου για τα λαθη που εκανα παρα αυτον... οχι οτι μου ζητησε και συγχωρεση.. δεν ξερω τι κανει, τι σκεφτεται, αν του λειπω... δεν ξερω...
01-04-2012, 23:54 #45