Results 46 to 56 of 56
Thread: Είμαι απελπισμένη...
-
02-04-2012, 00:08 #46
σε καταλαβαίνω...η γνώμη μου είναι πωσ αν ένασ άνδρασ είναι εγωιστήσ και δεν σε διεκδίκησε ποτέ δεν θα το κάνει ούτε τώρα..ο κόσμοσ να χάλασει ο ανδρικόσ εγωισμός δεν σπάει με τίποτα,προτιμούν μείνουν μόνοι τουσ πα΄ρα να ρίξουν τον εγωισμό τουσ.. τον αγαπάς και αν πιστεύεισ οτι αξίζει αυτό που έχετε προσπάθησε το αλλά να είστε μαζί χωρίς απόσταση...καλή τύχη
- 02-04-2012, 00:31 #47
02-04-2012, 02:53 #48
κοριτσι μου σε καταλαβενω!!
δεν ειναι ωραιο να νιωθεις τοσα και να βασανιζεις το μυαλο και να χαλας τη ζωη σου και τη διαθεση σου οταν ομως εχει ραγισει το γυαλι δεν ξανακολαει και να προσπαθισουμε ειναι δυσκολο.αλλα λεμε αρκει η προσπαθεια και δεν ξερεισ αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις τοτε.
ειναι ολα σε σενα και μεσα στο μυαλο σου."οτι δεν λυνεται κοβεται"
σου το λεω δεν συμενει οτι πρεπει να το κανεις.δωσε τη μαχη σου και θα σου πει η καρδια ...
02-04-2012, 07:58 #49
Κολοκυθάκι, θα σου πω κι εγώ τη δική μου άποψη και το ποσοστό κατά το οποίο θα την λάβεις υπόψη σου θα το κρίνεις μόνο εσύ. Κατ'αρχήν θα ήθελα να σου πω πως κι εγώ διατηρώ μια σχέση από απόσταση και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο το να καταφέρνω να κρατώ τις ισορροπίες, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους για τους οποίους ήσουν πιεστική. Προσωπική μου άποψη, ένας πραγματικός άνδρας δεν απατά ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει πραγματικά κι έχει δυνατά συναισθήματα για αυτήν... ΠΟΤΕ!!! Οπότε το να λες πως σε αγαπάει ενώ παράλληλα έχει κι άλλη γυναίκα στη ζωή του, μου μοιάζει κάπως ουτοπία. Θα σου πρότεινα να κάνεις το εξής.. να φροντίσεις να συναντηθείς μαζί του, να βγείτε δηλαδή για έναν καφέ (μόνο καφέ και τίποτε άλλο) και να του πεις ευθέως το πως νιώθεις, αλλά και τι ζητάς από τη σχέση αυτή... θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμη να δεχτείς και την αρνητική του απάντηση. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρη, αλλά και ήσυχη, γιατί θα ξέρεις πως έκανες ότι μπορούσες για να επαναφέρεις αυτή τη σχέση. Αν η απάντησή του είναι αρνητική θα σου πρότεινα να τον ξεχάσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Μην ασχοληθείς ξανά μαζί του ούτε στο ελάχιστο, απλά ξέχασε τον! Είναι δύσκολο, αλλά πίστεψέ με μπορείς να το κάνεις. Είσαι νέο κορίτσι και σίγουρα αξίζεις να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο ο οποίος θα σε αγαπήσει για τα προτερήματα, αλλά και για τα μειονεκτήματά σου, όποια κι αν είναι αυτά. Θα ήθελα να σου πω και το εξής κι ελπίζω να σε βοηθήσει στο να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.. μέχρι πριν γνωρίσω την κοπέλα με την οποία είμαι μαζί της αυτή τη στιγμή, πίστευα πως έχω ζήσει τα πάντα.. είχα αρκετές σχέσεις κατά το παρελθόν, δοκίμασα, απέτυχαν όλες, άλλες φορές από δικούς μου λάθος χειρισμούς κι άλλες το αντίστροφο. Όταν όμως την γνώρισα συνειδητοποίησα πως όλες οι προηγούμενες μου σχέσεις ήταν απλά η "προετοιμασία" για να μπορέσω να δεχτώ αυτή τη σχέση. Σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνω τις προηγούμενες μου σχέσεις, απλά αυτή στην οποία βρίσκομαι αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει μέχρι στιγμής σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως δεν περίμενα με τίποτα να εμφανιστεί η γυναίκα της ζωής μου (αυτό εισπράττω μέχρι στιγμής) στα 36 μου χρόνια κι έχοντας ζήσει 2 "θυελλώδεις" σχέσεις κατά το παρελθόν... έχεις το μέλλον μπροστά σου το οποίο να είσαι βέβαιη πως σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και μην επιτρέπεις σε κανέναν να "βιάζει" το συναισθηματικό σου κόσμο. :)
02-04-2012, 13:52 #50
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον που δειχνετε!!!! Taki36 μακαρι να γινοταν αυτο που λες αλλα δεν υπαρχει τροπος να συναντηθουμε εφοσον εκεινος ζει εκτος Αθηνων... Πως να παμε για καφε λοιπον... Θα ηθελα πολυ να τον δω και να του πω ολα οσα εχω μεσα μου, γιατι σε οποιον και να μιλαω δεν ειναι το ιδιο!! Και τη τελευταια φορα που τον ειδα ηταν η μερα που το εμαθα, ακομα δεν το ειχα συνειδητοποιησει και ημουν υπο το σοκ! Ωστοσο εκεινος υπεκφευγει... δεν μιλαει ποτε, δε νομιζω να μου δωσει απαντησεις... δεν μιλαει σε κανεναν ποτε για το πως νιωθει..ποτε! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως απεναντι μου οποτε παω να επικοινωνησω, βγαζει ενα θυμο να το πω? ειναι καπως αποτομος... δεν μπορω να καταλαβω γιατι? εγω δεν εκανα τιποτα! εκεινος θα επρεπε να με ''κυνηγαει'' τωρα και αντιθετως εκεινος ειναι που εχει θυμο!!! δεν τη παλευω αλλο..τι να πω...... χαιρομαι τοσο πολυ οταν ακουω αντρες να μιλανε ετσι για τις γυναικες τους!!! παιρνω τοσες ελπιδες οτι υπαρχουν ακομη ''πριγκηπες''.. :)
02-04-2012, 16:05 #51
Να θυμάσαι κάτι, όλοι άνθρωποι είμαστε κ λάθοι κάνουμε, και ο χειροτερος μαλάκας στην ιστορία μια δεύτερη ευκαιρία την δικαιούται. Αν τον αγαπάς αληθινά συγχώρησε τον, προχώρα μπροστα την σχέση σου κ κάνε τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις, κ όχι οπως μας μάθανε πως πρέπει.
02-04-2012, 16:10 #52
εγω τον λατρευω, αναγνωριζω και τα δικα μου λαθη κ ειμαι διατεθειμενη να τον συγχωρησω κ να προσπαθησω... αλλα θελει δυο η θεληση...κ εκεινος τωρα ειναι αψυχολογητος... οταν του στελνω κανενα μηνυμα ειναι καπως αποτομος, δειχνει λες και ειναι θυμωμενος για κατι.. επιμενει πως δεν εχει τιποτα κ θελει να ησυχασει το κεφαλι του, επιμενει πως για την αλλη δεν νιωθει τιποτα (φοβαμαι ομως στη σκεψη πως ενιωσε η νιωθει κατι παραλυω) αλλα και απο εμενα απομακρυνεται... ξερω, μαθαινω πως δεν ειναι και στα καλυτερα του ψυχολογικα αλλα δεν καταλαβαιμω το λογο!! προφανως θελει να μεινουμε χωρισμενοι..γιατι ομως δεν ειναι καλα?
03-04-2012, 07:10 #53
@Konstantinoss, για να συγχωρήσει κανείς κάποιον, θα πρέπει πρώτα να καταλάβει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος μας, ούτε το λάθος του αναγνωρίζει (πιστεύει πως δεν έχει κάνει καν κάποιο λάθος) και προφανώς δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει συγγνώμη από την κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση επί 4 χρόνια. Συγγνώμη που θα μιλήσω κάπως ωμά, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη ο τύπος είναι λίγο κότα.. θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο γιατί μοιάζει να είναι προφανές πως μετά από 4 χρόνια επήλθε ο κορεσμός, κρατάει όμως με τον τρόπο του και το κολοκυθάκι μας για καβάντζα μήπως και ξαφνικά το μετανιώσει... ψυχολόγος δεν είμαι, όμως διακρίνω πως αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να ξεκόψει σταδιακά ώστε ο χωρισμός του με το κολοκυθάκι να είναι όσο πιο ανώδυνος γίνεται για αυτόν, αδιαφορώντας για το πως νιώθει η (πρώην) αγαπημένη του...
Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι υπόλοιποι άντρες, προσωπικά όμως δεν έχω απατήσει ποτέ κάποια από τις σχέσεις μου. Το θεωρώ άνανδρο, αναξιοπρεπές και τέλος δεν θα έκανα κάτι το οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να μου κάνουν. Ούτε κι ένιωσα ποτέ την ανάγκη να επιβεβαιώσω τον ανδρισμό μου με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν τόσοι άλλοι! Πιστεύω πως ένα από τα βασικά στοιχεία τα οποία κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από το ζωικό βασίλειο, είναι η συνείδηση, κάτι το οποίο απουσιάζει από κάποιον ο οποίος απατά τον-την σύντροφο του για οποιονδήποτε λόγο. Η απιστία για εμένα είναι ένα ασυγχώρητο λάθος.
03-04-2012, 20:20 #54
εχεις απολυτο δικιο!! οσο κ αν με ποναει να κοιταξω την αληθεια προφανως αυτο συμβαινει...!!! θα το μετανιωσει καποτε, αλλα το πιο πιθανο να ειναι αργα για μενα! εχω κουραστει παρα μα παρα πολυ... μακαρι να σκεφτοντουσαν ολοι οι ανθρωποι σαν εσενα σε αυτο το θεμα... η απιστια δεν ειναι μαγκια ειναι αυτοταπεινωση... αμα σεβεσαι τον εαυτο σου και τον ανθρωπο που εχεις τοσα χρονια, που καποτε ρε αδερφε τον αγαπησες αν υποθεσουμε πως σου περασε τωρα, που εχεις περασει μαζι του ατελειωτες στιγμες κ ηταν μαζι σου σε ολα τα καλα και τα ζορια, τοτε ξεκαθαριζεις..θες να ζησεις τη ζωη σου? να γαμησεις επειδη σε επιασε κριση ηλικιας? καντο αλλα τουλαχιστον προσπαθησε να το κανεις ανωδυνο για εναν ανθρωπο που δεν φταιει σε τιποτα!!!! ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
16-01-2014, 10:00 #55
H Σχέσεις εξ΄αποστάσεως ειναι καταδικασμένες για μένα, πολλές φορές μάλιστα "εξυπηρετούν" και τον άντρα στο να κάνει και παράλληλες σχέσεις χωρίς το φόβο να πιαστεί. Εξαρτάται και απο τον άνθρωπο βέβαια.
Για μένα απο τη στιγμή που χώρισες και μάλιστα πήγε και με άλλη διέγραψέ τον και προχώρα, είσαι πολύ μικρή για να αναλώνεσαι σε σχέσεις τοξικές..
16-01-2014, 10:06 #56
Konstantinoss, πάνε 8 μήνες από το τελευταίο μηνυμα στο θεμα.....
γιάννης