3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Exclamation 3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....

ΛΟΙΠΟΝ.... ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ... ΤΕΣΠΑ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ... ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΝ ΕΧΩ ΠΙΑ.. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ? ΝΑΙ ΕΧΩ! ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ...... ΝΑΙ ΕΧΩ! ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ? ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ....
    ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΣΤΙΑΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΓΤ...
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΝ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ...
    ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ... ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΩ!!!! ΕΜ ΝΑΙ... ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Η ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΤ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ! ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.. ΤΕΣΠΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.. ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.. ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΝ ΗΡΕΜΩ... ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΠΑΛΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ!
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΤ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙ? ΤΡΕΝΟ?
    ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ? ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΣΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΟ? ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΙΑΡΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ... Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΣΥΓΧΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΟΚ... ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΚΟΙΝΩΣ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΝΗΜΗΣ 0ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΛΑ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ.. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ... Η ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΚ.. ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΝΕΚΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΤΑ ΧΑΝΩ? ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ? ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ???

Senior Member
    "ΚΟΙΝΩΣ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΝΗΜΗΣ 0ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΛΑ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ.. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ... Η ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΚ.. ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΝΕΚΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ."

Ομοιοπαθής Μαριάννα, μια από τα ίδια και εγώ. Εδώ και 2 βδομάδες που κάπως νιώθω καλύτερα κάτι κρατάσει το κεφάλι μου. Πριν, το απόλυτο μηδέν. Νομίζω ωστόσο ότι είναι
    παρελκόμενα φαινόμενα καταθλιψούλας με όλιγη από αγχώδη διαταραχή που πολλές φορές αυτά τα δύο πάνε μαζί. Η περίπτωσή σου μου θυμίζει κάπως τη δική μου. Και εγώ
    περνάω περιόδους πχ 2 χρόνια όλα γκουντ και μετά κάποια αλλαγή στη ζωή μου θα μου προκαλέσει άγχος και θλίψη και πάλι από την αρχή τα βάσανα και δώστου ψυχοθεραπείες να
    μπει ο η σκέψη σε λογικούς δρόμους και πάλι και άντε πάλι χαπάκια για να μας φτιάξει η διάθεση και να μετριαστεί το άγχος.
    Ορίστε, σου έκανα διάγνωση μέσω ιντερνετ! (Αυτά τα εμοτικονς πώς στο καλό μπαίνουν, η τελευταία πρόταση έχει φανταστική φάτσα που γελάει, για να μην παρεξηγηθώ!!!)

Καποτε ειχα και εγω το ίδιο πρόβλημα μαζι σου, αρρωστουσα με τη σκέψη ότι θα παω σε κλαμπ, καφε, δεξίωση, συγκεντρωση κλπ όπου πολλής κόσμος. Σήμερα επιδιωκω να βρίσκομαι σε τετοιους χωρους και λατρευω εκεί να συναντω κοσμο. Από μια η συνηδειτοποίηση ότι θέλω κοινωνική ζωή και ότι η απομόνωση μόνο ζημια κανει κι απ την άλλη η κατανόηση με όλη της την εννοια ότι η κοινωνικη φοβια δεν υπάρχει πουθενα αλλού παρα μονο μεσα στο κεφαλι και ότι με την έκθεση στους χωρους όπου υποτιθεται φοβιζουν το πρόβλημα ξεπερνιέται ελυσαν τα χερια. Άσε που οταν πας σε τετοιους χωρους και διακατεχεσαι απο αισθημα φοβιας οι αλλοι το προσεχουν και το σχολιαζουν. Κάπως ετσι. Εισαι δυνατος ανθρωπος και ξερω ότι θα τα καταφερεις!
    γιάννης

Junior Member

HEY

KALHMERA PAIDIA! EUXARISTW GIA TIS APANTISEIS!!! DLD NA MIN ANHSUXW E? MWRE DN EINAI OTI DN THELW NA VGW EXW THELW... APLA OK! THELETE NA VGOUME MAZI? :PPP OSO GIA TIS FATSOULES POU RWTISATE DN THUMAMAI POIOS GT EXW K TO ALTSXAIMER :PP EINAI AKRIVWS DIPLA )))

Quote Originally Posted by LIGHTST0RM View Post
    KALHMERA PAIDIA! EUXARISTW GIA TIS APANTISEIS!!! DLD NA MIN ANHSUXW E? MWRE DN EINAI OTI DN THELW NA VGW EXW THELW... APLA OK! THELETE NA VGOUME MAZI? :PPP OSO GIA TIS FATSOULES POU RWTISATE DN THUMAMAI POIOS GT EXW K TO ALTSXAIMER :PP EINAI AKRIVWS DIPLA )))
    ........αν μενεις καπου εδω κοντα να βγουμε χα χα χα.................
    γιάννης

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σόρι για το άσχετο που θα πετάξω,
    γέλασα με τον τίτλο...
    κάνοντας συνειρμούς τύπου
    "τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το λημέρι",
    "τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ" κ.ά

Senior Member
    Quote Originally Posted by LIGHTST0RM View Post
    Μια χαρά "ακούγεσαι" βγες τη βόλτα σου και μην κολλάς!

Senior Member
    πρέπει να καταλάβεις ότι σε ένα καφέ κ γενικότερα μη σου πω είναι παπαριέσ μεγίστου είδους κ δεν πρέπει να δίνεις καμία σημασία δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ........αν μενεις καπου εδω κοντα να βγουμε χα χα χα.................
    και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω,και κοντευω να παρεξηγηθω στους γνωστους μου.να βγουμε ολοι μαζι βρε παιδια να τα πουμε!χαχαχα να διαλεξουμε και ενα μαγαζι με πολυυυ κοσμο!lol

Senior Member
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΝ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ...
    ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ... ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΩ!!!! ΕΜ ΝΑΙ... ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Η ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΤ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ!
    Καλησπέρα LIGHTSTORM , νομίζω πως αν τα άτομα που έχεις την ευκαιρία να ποιείς μαζί τους καφεδάκι είναι '' πράγματι ενδιαφέρων '' και εσύ αρνήσαι την ιδέα..... αλλά και γενικότερα αναφέρεις ότι τρέμεις στην ιδέα να βγεις έξω από το σπίτι , μάλλον έχεις κοινωνική φοβία.
    ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΙΑΡΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ...
    Όσο μεγαλύτερη απόκλιση υπάρχει ανάμεσα στης προσδοκίες μας και στην πραγματικότητα , τόσο εντονότερη είναι η αίσθηση απουσίας ικανοποίησης , και ενδιαφέροντος !
    ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΟΚ... ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
    από όσο έχω διαβάσει η αποπραγματοποίηση είναι ένας εσωτερικός αμυντικός μηχανισμός , και η παρουσία του έχει τον εξής σκοπό : όταν υπάρχει μια έντονη και άλυτη ψυχική σύγκρουση , δημιουργείται μια νέα '' προβληματική '' κατάσταση ποιο γνωστής και ήπιας μορφής , για να παρασύρει την προσοχή και την ενασχόληση της σκέψης σε κάτι ποιο εύκολα αντιμετωπίσιμο , έτσι ούτως ώστε να προκύψει ανακούφιση !
    Καλή δύναμη !
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

ειναι λογικο απο την στιγμη που περασες κατι με την ψυχολογια σου να σε τρομοκρατει τωρα αυτη η κατασταση....και εγω ετρεμα οταν ημουν εξω και κυριως οταν γνωριζα καινουρια ατομα..αλτσχαιμερ δεν παιζει να εχεις μην ανησυχεις!!!!!απλα το μυαλο σου ειναι φορτομενο με σκεψεις.αυτο ειναι

Junior Member
    EXETE DWSEIS TIS KALUTERES APANTISEIS EVER KAI EISTE TA PIO EUXARISTA ATOMA EVER HDH APO TIS APANTISEIS POU MOU DWSATE PANTWS EIMAI POLU KALUTERA SIMERA! OSO GIA TO POU MENW :P EGW MENW ATHINA KALLITHEA ))