δύσκολες μέρες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Junior Member
    Last edited by pinkshoe; 27-03-2012 at 19:02.

Senior Member
    Pinkshoe τα χαρτιά σου είναι πολύ δυνατά (Πολυτεχνείο+ΜΒΑ). Δεν φταις σε τίποτα που δεν βρίσκεις δουλειά, δυστυχώς οι δουλειές που υπάρχουν είναι λίγες και πρέπει εκτός από
    τυχερός μερικές φορές να έχεις και τα κατάλληλα κονέ για να ξεκινήσεις κάπου. Μία συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να αφήνεις ιδιοχείρως βιογραφικά σε εταιρείες που σε ενδιαφέρουν
    και ας μην έχουν ανάγκη από προσωπικό (αγγελίες σε εφημερίδες) και να ζητάς να βλέπεις τους προϊσταμένους των τεχνικών τμημάτων που σε αφορούν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pinkshoe View Post
    εμένα πάντως μου ακούγεται ως κάποιον κολλημένο με αυτές τις φιλοσοφίες, ή κάποιον που απλά σπάει πλάκα με το τόπικ
    pinkshoe, δεν νομίζω πάντως ότι κάνει πλάκα. έχω παρακολουθήσει κι άλλα ποστς του και δείχνει να θέλει να δώσει
    άποψη, αλλά πάντα με φιλοσοφική χροιά. Έχω την αίσθηση πως αν τα μετέφερε με δικά του λόγια ίσως να μην ήταν και τόσο μπερδεμένα.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

pinkshoe καταλαβαινω τον σκεπτικισμο σου απεναντι σε μενα και τις προθεσεις μου, ισως τα μηνυματα μου να μοιαζουν καπως περιπλοκα αλλα δεν ειναι. Ο τροπος γραφης ειναι τετοιος επειδη (και εδω απανταω και στην Μαρκελα) οταν αναλυεις ενα προβλημα στην φιλοσοφικη του διασταση εισαι αναγκασμενος να το προσδιορισεις με μια εννοιολογικη προσεγγιση και οχι στην αναγνωριση παθολογικων συμπτωματων, με αποτελεσμα η γλωσσα να παιζει ενα πολυ μεγαλο ρολο στην ερμηνεια τις εκαστοτε περιπτωσης. Οσον αφορα τωρα στην πεποιθηση σου πως ειμαι καποιος κολλημενος με την φιλοσοφια θα πρεπει να σου αναφερω οτι η δουλεια μου σχετιζεται με την φιλοσοφια, αρα και την επιμονη ενασχοληση μου με αυτη. Δεν το αναφερω στα μηνυματα μου διοτι δεν επιθυμω να διαφημιστω ως επαγγελματιας και να προσελκυσω "πελατες" μεσα απο ενα forum. Η δουλεια μου οπως καταλαβες ειναι ψυχολογος με μεταπτυχιακο στην Φιλοσοφικη Συμβουλευτικη. Ασφαλως μπορεις να αναρωτηθεις οτι με καποιον τροπο θα μπορουσα να στειλω ακομη και προσωπικα μηνυματα σε καποιους για να προσφερω τις υπηρεσιες μου με σκοπο το κερδος και για αυτον τον λογο γραφω δημοσια αυτο το μηνυμα για να με διαψευση καποιος εαν πραγματι προσελκυσα οποιονδηποτε. Αν αμφισβητεις ακομη τις προθεσεις μου αναφερω επισης οτι δεν ειμαι απο Αθηνα οποτε ουδεποτε τα κινητρα μου ειχαν αλλο σκοπο εκτος απο την προσπαθεια απο μερους μου να βοηθησω οσους επιθυμουν να δουν εναν εναλλακτικο τροπο να διαχειριστουν γεγονοτα της ζωης τους που φαινονται ανυπερβλητα.
    Παρακαλω αν με οποιοδηποτε τροπο ενοχλησα ή προσεβαλα καποιον θα ηθελα να το ξερω. Σας ευχαριστω...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

και, όχι, Πύρρων! δεν έχω δει σε καμία απάντησή σου να προσέβαλες ή να ενόχλησες κάποιον!
    Last edited by Idella; 27-03-2012 at 21:25.

Junior Member
    οχι δεν προσεβαλες πυρων
    Last edited by pinkshoe; 28-03-2012 at 09:23.

Senior Member
    καταρχην μην απαντας σε ασχετους , δεν αξιζει.
    ----συμφωνω κι εγω οτι το εργασιακο -επαγγελματικο ζητημα ειναι κομβικο για την ισσοροπια του καθενος μας .
    Το θεμα ειναι οτι η αγορα εργασιας με τις σπουδες δεν εχουνε και την ιδανικη σχεση ,,ποσο μαλλον μετα κρισης εποχη,,
    αυτο που ισχυει ειναι προσφορα κ ζητηση ,,ανεξαρτητα αυτων που 'αναμενουνε στο ακουστικο τους',,μπορει να εχεις τα καλυτερα πτυχια κ να σε αφησουνε στην 'αναμονη ' μεχρι να εξαντληθεις να αρωστησεις και να χασεις και την οποια ελπιδα σου απεμηνε .
    Προσωπικα θα το αντιμετωπιζα κατεβαζοντας τον πυχη μου, δουλευοντας καπου , οπου υπαρχει δουλιτσα ,κι εντο μεταξυ δεν θα εγκατελειπα τον στοχο μου να αναζητω αυτο που νομιζω οτι μου αξιζει.
    αυτο που ειναι παραλητικο ειναι να βρισκεσαι σε συνεχη αδρανεια ....

Junior Member
    συμφωνώ path. οι στόχοι μου άλλαξαν ήδη από τον τρίτο-τέταρτο μήνα ανεργίας. έχω προσπαθήσει να κάνω και αυτό που λένε οι ειδήμονες-να μην στέλνω ίδιο cv, να μην βάζω όλα τα προσόντα κτλ. ακόμα δεν έπιασε. έχω αρχίσει και απομονωνομαι. δεν έχω διάθεση να δω φίλους, ντρέπομαι και νιώθω σα σκουπίδι, νιώθω σαν να με λυπούνται, δεν μπορώ να τους ανοιχτώ να τους πω τι αισθανομαι γιατι νομιζω θα γελανε, βρίσκω δικαιολογίες όταν με ρωτάνε τι έχω, ή μου λένε να βγούμε.

Junior Member
    υπάρχει κάποια γραμμή που βοηθάει αν αισθανομαστε χαλια?

Senior Member
    ολοι καπως ετσι ειμαστε μια πανω μια κατω.βρες ασχολιες πιστεψε με βοηθαει

Junior Member
    Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    ολοι καπως ετσι ειμαστε μια πανω μια κατω.βρες ασχολιες πιστεψε με βοηθαει
    πηγαινω τρεξιμο καθε μερα. ετσι, για να βγαζω τα νευρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pinkshoe View Post
    υπάρχει κάποια γραμμή που βοηθάει αν αισθανομαστε χαλια?
    στο google υπάρχουν αρκετές τηλ/κές γραμμέςψυχολογικής υποστήριξης, ρίξε μια ματιά και
    http://www.kidsfestival.gr/ για εθελοντές ψυχολόγους στην περίπτωση που μένεις Αθήνα.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12