Γιατι τοση κακια?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 85
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Οτι θα ηρεμησω ειναι σιγουρο, αλλα ξερεις απογοητευτηκα πολυ γιατι μετα απο πολυ καιρο μονη, αφεθηκα μαζι του, και πραγματικα ειναι αξιολογος ανθρωπος, με πολλα ενδιαφεροντα αλλα δεν φερθηκε αντρικια, ανοιχτα, και ειναι και πολλα που δεν εχω πει κιολας..
    Δεν με νοιαζει ο χωρισμος, το ειπα και πριν, το οτι αισθανομαι οτι με κοροιδεψαν, και χωρις λογο, αυτο νιωθω..
    και ξερω οτι αν ειμασταν μαζι, θα ειμασταν πολυ καλα, γιατι το ειδα, υπηρχε πληρης ταυτιση αποψεων σε ολα.. αλλα οι εμμονες δεν τον αφησαν
    Αυτη η λεξη εμμονες πολυ πετυχημενη, μπραβο σου. Μια χαρα τα εχεις ψυχολογησει τα πραγματα. Το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι δε σε κοροιδεψε, τουλαχιστον οχι οπως το φανταζεσαι εσυ, οτι συνειδητα επαιξε παιχνιδι εις βαρος σου για να διασκεδασει και να σε πληγωσει. Πολυ απλα ειδες ξεγυμνωμενες τις αδυναμιες ενος ανθρωπου, που γινονται ακομα πιο εντονες οταν αυτος ειναι αγχωμενος, νευριασμενος, σε πανικο, εβγαλε την ανασφαλεια του, το κομπλεξ του και την ταση του να κανει σεναρια για να βολευεται στην φανταστιηκ πραγματικοτητα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αν ερθει εσενα ενας αυριο και σου πει εισαι στραβη δε βλεπεις που πανε τα 4, θα πεις πωπω ναι ειμαι στραβη, ή θα καθεσαι να σκας αχ γιατι αυτος με ειπε στραβη? Οχι βεβαια. Ετσι μην αφηνεις να γεμιζουν το δικο σου συναισθημα αλλοι, με το δικο τους συναισθημα για σενα, για την πρωην, για τον εαυτο τους και τα δικα τους στραβα.
    Επισης μη μπερδευεις το παθος με τα συναισθηματα, οπως και τα συναισθηματα με το ανωτερο καθαρο αισθημα της Αγαπης. Δεν πανε μαζι αυτα παντα.
    Δεν μπερδευω τα συναισθηματα, αυτος ηταν καθετος για το πως νιωθει. Μου ελεγε συνεχεια οτι δεν εχει ξανανιωσει ετσι. Με ενοχλουν οι ανθρωποι που προβαλλουν την αδυναμια τους στους αλλους, και αυτος αυτο εκανε. δεν ηταν απλα παθος. Υπηρχε ταυτιση αποψεων σε ολα, πληρη αρμονια σε ολα, και το τονιζε ειδικα αυτος. Δεν αισθανομαι στραβη. Απλα αναρωτιεμαι γιατι το αισθανεται αυτος για μενα απο την στιγμη που δεν εκανα κατι εκτος απο το να τον ερωτευτω και να τον νοιαστω πραγματικα!!

Senior Member
    Αυτη η λεξη εμμονες πολυ πετυχημενη, μπραβο σου. Μια χαρα τα εχεις ψυχολογησει τα πραγματα. Το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι δε σε κοροιδεψε, τουλαχιστον οχι οπως το φανταζεσαι εσυ, οτι συνειδητα επαιξε παιχνιδι εις βαρος σου για να διασκεδασει και να σε πληγωσει. Πολυ απλα ειδες ξεγυμνωμενες τις αδυναμιες ενος ανθρωπου, που γινονται ακομα πιο εντονες οταν αυτος ειναι αγχωμενος, νευριασμενος, σε πανικο, εβγαλε την ανασφαλεια του, το κομπλεξ του και την ταση του να κανει σεναρια για να βολευεται στην φανταστιηκ πραγματικοτητα του.
    Με τρομαζεις ποσο δικιο εχεις! Δεν πιστευω οτι ηθελε να παιξει μαζι μου, ουτε μια στιγμη. Την τελευταια φορα που καναμε ερωτα ηταν απιστευτα τρυφερος, μου χαιδευε τα μαλλια, μου φιλουσε τα χερια..ηταν απιστευτα. Ξερω οτι εχει εμμονες που βγηκαν ολες πανω μου, με στεναχωρει αυτο πολυ, δεν το δεχομαι ευκολα ειδικα οταν ξερω οτι θα ειμασταν τελεια μαζι και θα καλυπταμε ο ενας του αλλου ολα τα κενα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Δεν μπερδευω τα συναισθηματα, αυτος ηταν καθετος για το πως νιωθει. Μου ελεγε συνεχεια οτι δεν εχει ξανανιωσει ετσι. Με ενοχλουν οι ανθρωποι που προβαλλουν την αδυναμια τους στους αλλους, και αυτος αυτο εκανε. δεν ηταν απλα παθος. Υπηρχε ταυτιση αποψεων σε ολα, πληρη αρμονια σε ολα, και το τονιζε ειδικα αυτος. Δεν αισθανομαι στραβη. Απλα αναρωτιεμαι γιατι το αισθανεται αυτος για μενα απο την στιγμη που δεν εκανα κατι εκτος απο το να τον ερωτευτω και να τον νοιαστω πραγματικα!!
    Ισως γιατι ειναι ανασφαλης και εχει το κομπλεξ της απορριψης, και δε μπορει να πιστεψει οτι τον ερωτευτηκε καποια και τον νοιαστηκε πραγματικα.

Senior Member
    Ισως γιατι ειναι ανασφαλης και εχει το κομπλεξ της απορριψης, και δε μπορει να πιστεψει οτι τον ερωτευτηκε καποια και τον νοιαστηκε πραγματικα.
    Αυτο δεν το εχω σκεφτει, εγω απο την αρχη ηξερα τα προβληματα του, πιστεψα οτι θα μπορουσαμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον, δεν θα με πειραζε να μου ελεγε καταματα οτι εχει αλλαξει γνωμη και δεν γουσταρει, συμβαινουν αυτα..αλλα να φταιω εγω και να βγαινει μισος,,,μα αν εβλεπες τα μνμ τι εβγαζαν θα ελεγες οτι αυτοι οι ανθρωποι τρωνε τις σαρκες τους, λες και ειχαμε σχεση 20 χρονων!!

Senior Member
    Πώς κανουν δυο ανθρωποι που χωριζουν μετα απο καιρο, εχουν ομως αισθηματα ακομα αλλα δεν θελουν να τα βγαλουν και βγαζουν απιστευτο μενος γιατι απλα δεν ξερουν τι αλλο να πουν...καπως ετσι εγινε πριν λιγες μερες...

Senior Member
    Παθιασμενο μου ηθελες, τα εχουν αυτα αυτοι, φερνουν λιγο και στον Αρη (το Βελουχιωτη) :P
    Nα ελαφρυνω λιγο και το κλιμα :)

Senior Member
    Αυτη η σχεση με πηγε πολυ πισω συναισθηματικα. Οχι τοσο για την καταληξη, οσο για το οτι ειδα οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε τελεια μαζι, η ηλικια του δεν του επιτρεπει πολλους μεγαλους ερωτες πια και δεν ξερω και αν εχει και τη διαθεση, αλλα οι εμμονες του και η μιζερια του τον κρατησαν πισω..Και αυτο με σφιγγει, οχι η απορριψη. Δεν αισθανομαι απορριψη

Senior Member
    και οταν ενας ανθρωπος εχει εμμονες και μιζερια, κακια θα βγαλει καλη μου, γιατι δεν ειναι κοντα στις εμμονες και τις ανασφαλειες η αγαπη και η καλοσυνη..

Senior Member
    Παθιασμενο μου ηθελες, τα εχουν αυτα αυτοι, φερνουν λιγο και στον Αρη (το Βελουχιωτη) :P
    Nα ελαφρυνω λιγο και το κλιμα :)
    Εχεις δικιο, βγηκε πολυ παθος στο θυμο, μα και στην αδελφη μου που της τα ελεγα αναρωτηθηκε αν νιωθουμε πραγματα ο ενας για τον αλλον ακομα. Αφου τρωγαμε τις σαρκες μας...

Senior Member
    και οταν ενας ανθρωπος εχει εμμονες και μιζερια, κακια θα βγαλει καλη μου, γιατι δεν ειναι κοντα στις εμμονες και τις ανασφαλειες η αγαπη και η καλοσυνη..
    Κοπελα μου ποσο δικιο εχεις, λες και μιλαω στο ψυχολογο μου. Ναι πραγματικα, και εγω δεν επρεπε να περιμενω κατι αλλο, γιατι ηξερα απο την αρχη τα προβληματα του,απλα με παρεσυρε..με τα λογια και τις πραξεις του. Το ηθελε πιστευω αλλα η μιζερια του ηταν περισσοτερη. Γιατι ειμαι σιγουρη, ειδε το μελλον μαζι μου αλλα το φοβηθηκε και για να μην παρει την ευθυνη, του βγηκε θυμος και κακια. Και στο τελος οταν του το ειπα, γιατι με μισεις? Μου ειπε οτι υποβιβαζω την συζητηση και σταματησε να στελνει μνμ. Μου λεει οτι δεν με μισει. Που να δεις σε τι τονο εγραφε. Λες και ημουν σκουπιδι..

Senior Member
    Ποτε δεν εχω φερθει ετσι σε ανθρωπο. Ακομα και οταν εδιωξα ανθρωπους χωρις να φταινε κιολας, παντα ηταν με το γαντι...
    Αυτος με πληγωσε πολυ..

Senior Member
    Οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι, αλλοι προσεχουν μην πληγωσουν κανεναν και αισθανονται ενοχες αν ποτε συμβει, αλλοι δεν τους νοιαζει αρκει να περνανε αυτοι καλα και τρια πουλακια καθονται, και αλλοι μπορουν να γινουν ακομα και εκδικητικοι και να πληγωσουν ηθελημενα.. Εχει απο ολα τα φρουτα ο μπαξες!

Senior Member
    Οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι, αλλοι προσεχουν μην πληγωσουν κανεναν και αισθανονται ενοχες αν ποτε συμβει, αλλοι δεν τους νοιαζει αρκει να περνανε αυτοι καλα και τρια πουλακια καθονται, και αλλοι μπορουν να γινουν ακομα και εκδικητικοι και να πληγωσουν ηθελημενα.. Εχει απο ολα τα φρουτα ο μπαξες!
    Νσι κοπελα μου το ξερω απλα μου φανηκε στην αρχη οτι ηταν απο αυτος που νοιαζοντουσαν...μετα εκανε τα παντα για να πληγωθω, και το καταφερε και με γεμισε και με την στεναχωρια της εμμονης του, 'εγω δεν θα κανω αλλη σχεση με αλλη γυναικα' μου ειπει και τον πιστευω. Δεν θελει. Θελει να πληγωνει εμενα για τους δικους του λογους ???αλλα και να ποναει και αυτος μεσα στη μιζερια του...

Senior Member
    Τωρα που το σκεφτομαι στη συζητηση μας, μπορει να φταιω γιατι δεν του βγηκα, πιστεψε οτι μπορει να ξεφυγει απο τη μιζερια, ειδε οτι δεν μπορει και οτι θελει να επιστρεψει στην απελπισια του και βγηκε ολη η κακια του και η απογοητευση του..

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast