Γιατι τοση κακια?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ότι έγινε, έγινε. τώρα κάνε χρήση της λογικής και χωρίς την εμμονή της επανάκτησης,
    παραμέρισε τις ανασφάλειές σου.. και πάμε γι' άλλα! :)
    μα δεν υπαρχει επανακτηση. Απλα με εχει πληγωσει πολυ οτι δεν δεχεται οτι μπορει να ποναω και βυθιζει το μαχαιρι ολο και πιο βαθια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    μα δεν υπαρχει επανακτηση. Απλα με εχει πληγωσει πολυ οτι δεν δεχεται οτι μπορει να ποναω και βυθιζει το μαχαιρι ολο και πιο βαθια!!
    εννοώ ότι κατά βάθος ίσως ακόμα ελπίζεις.. αυτό όσον αφορά την ανάγκη επανάκτησης και σ' αυτήν οφείλονται και οι άστοχες ενέργειες, που κάνουμε και κάνουν τα πράγματα σ' αρκετές περιπτώσεις ακόμα χειρότερα.

Τώρα, για το γεγονός ότι σ' έχει πληγώσει πολύ, έχεις αναρωτηθεί κατά πόσο εσύ το επιτρέπεις να συμβαίνει..
    Μήπως χρειάζεται να "παγώσεις" το συναίσθημα, ελέγχοντας τον κυκεώνα των σκέψεων που κάνεις; :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    εννοώ ότι κατά βάθος ίσως ακόμα ελπίζεις.. αυτό όσον αφορά την ανάγκη επανάκτησης και σ' αυτήν οφείλονται και οι άστοχες ενέργειες, που κάνουμε και κάνουν τα πράγματα σ' αρκετές περιπτώσεις ακόμα χειρότερα.

Τώρα, για το γεγονός ότι σ' έχει πληγώσει πολύ, έχεις αναρωτηθεί κατά πόσο εσύ το επιτρέπεις να συμβαίνει..
    Μήπως χρειάζεται να "παγώσεις" το συναίσθημα, ελέγχοντας τον κυκεώνα των σκέψεων που κάνεις; :)
    Μαρκελλα μου, τί να ελπιζω για εναν ανθρωπο που με λεει 'αρρωστη', που μου λεει οτι δεν ηθελε ουτε σεξ απο εμενα, αλλα ηρθε απο την επαρχια για να με βρει. Τι να ελπιζω??
    Μακαρι να μην τον γνωριζα ποτε!!
    Λες και φταιω εγω που χωρισαμε.
    Οσο για τις σκεψεις εχεις δικιο. Βασανιζομαι γιατι δυστυχως μου ειναι δυσκολο να δεχθω οτι οπως και να φερθεις σε καποιον, οσο και να τον νοιαστεις, μπορει παντα να σου φερθει σκαρτα και να σε πληγωσει..

Senior Member
    Και επαναλαμβανω, δεν με νοιαζει που χωρισαμε τοσο πολυ, οσο η απιστευτη σκληροτητα και τα πολυ βαρια λογια που μου ειπε, γνωριζοντας οτι εχω πληγωθει πολυ, και οντας μαζι μονο 20 μερες. Πού μαζεψε τοση απέχθεια? Χωρις να εχω κανει κατι σοβαρο για να εμποδισω τη ζωη του..

Senior Member
    Συγνώμη που επεμβαίνω , μηπως πληρώνεις εσυ τα σπασμένα της γυναίκας του ?
    Δηλαδη μηπως απο εγωισμό σε κράτησε κοντα του λιγο καιρο και μετα σε έδιωξε έτσι για να νιώσει την ικανοποιηση .

Μην τα παίρνεις όμως έτσι μαύρα , θελω να πω υπαρχουν πάντα χειρότερα πολυ χειρότερα , απο Άγιος και φυλακας Άγγελος ξαφνικα μετα απο 10 μήνες σε λέει , ψεύτη πονηρό , κακοποιο και το χειρότερο όλα αυτα γιατι ετρεξες να βοηθήσεις ετρεξες να την σηκώσεις απο το έδαφος έκανες ότι μπορούσες καλύτερο για να την βγαλεις απο την κόλαση της .

Αυτα....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Μαρκελλα μου, τί να ελπιζω για εναν ανθρωπο που με λεει 'αρρωστη', που μου λεει οτι δεν ηθελε ουτε σεξ απο εμενα, αλλα ηρθε απο την επαρχια για να με βρει. Τι να ελπιζω??
    Μακαρι να μην τον γνωριζα ποτε!!
    Λες και φταιω εγω που χωρισαμε.
    Οσο για τις σκεψεις εχεις δικιο. Βασανιζομαι γιατι δυστυχως μου ειναι δυσκολο να δεχθω οτι οπως και να φερθεις σε καποιον, οσο και να τον νοιαστεις, μπορει παντα να σου φερθει σκαρτα και να σε πληγωσει..
    Όσο καλύτερα φερθεις σε καποιον τοσο αυξανεις τις πιθανότητες να σε πληγώσει .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Οτι πληρωσα σπασμενα ειναι το μονο σιγουρο. Οτι οσο καλυτερα φρεθεις σε καποιον αυξανεις τις πιθανοτητες να σε πληγωσει, δεν το πιστευω. Για τον συγκεκριμενο ισχυει. Γιατι δεν μπορει να δεχθει οτι ο,τι και να εκανα (που δεν εκανα και τιποτα οικτρο) ηταν απλα για να ειμαι μαζι του. Δεν δεχεται οτι εχω δικαιωμα να ποναω. Τετοια αναισθησια που σε τρελλαινει...

Senior Member
    ++++++1

Και να προσθέσω: Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος !

Senior Member
    Μηπως σου είπε ότι δεν εχεις καρδια για να πονεσεις ?
    Υπάρχουν και χειρότερα , εγω ειμαι τα χειρότερα .... τοσο που δεν υπαρχει χειρότερο .... παίρνω βραβείο .

Μην κατηγορεις τον εαυτο σου , δεν αξίζει να σε στενοχώρει το τι λέει ο άλλος και ας εχεις κάνει τα πάντα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    ++++++1

Και να προσθέσω: Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος !
    Ναι , εγω ειμαι η κραυγαλέα απόδειξη ...

Ότι καλο κανεις δεν το θυμούνται .
    Όταν κανεις ένα λάθος έστω και ασήμαντο θα το θυμούνται για πάντα.... και θα στο χτυπάνε μια ζωη ....

Senior Member
    Οτι πληρωσα σπασμενα ειναι το μονο σιγουρο. Οτι οσο καλυτερα φρεθεις σε καποιον αυξανεις τις πιθανοτητες να σε πληγωσει, δεν το πιστευω. Για τον συγκεκριμενο ισχυει. Γιατι δεν μπορει να δεχθει οτι ο,τι και να εκανα (που δεν εκανα και τιποτα οικτρο) ηταν απλα για να ειμαι μαζι του. Δεν δεχεται οτι εχω δικαιωμα να ποναω. Τετοια αναισθησια που σε τρελλαινει...

Γιατί να δεχτεί ότι έχεις το δικαίωμα να πονάς; Κάτι τέτοιο ίσως του δημιουργεί κι ενοχές, λέω εγώ τώρα!
    Απ' την άλλη όμως αναρωτιέμαι, αξίζει να πονάς για κάποιον, που με τόση ευκολία σ' ακυρώνει και που
    τόσο σύντομα έφτασε να σε φωνάξει κι "άρρωστη";
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ναι φυσικα, θα του δημιουργουσε ενοχες, εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει αυτο!
    Φυσικα και δεν αξιζει να ποναω για αυτον, δεν αξιζει ουτε ενα δακρυ μου, ειναι ό,τι χειροτερο μου εχει τυχει, και θυμωνω με τον εαυτο μου που ακομα αφηνομαι και πληγωνομαι με τισ σκεψεις μου...

Senior Member
    Σκεψου ρε Μαρκελλα, νιωθω λες και φταιω εγω που χωρισαμε!!

Senior Member
    Μηπως σου είπε ότι δεν εχεις καρδια για να πονεσεις ?
    Υπάρχουν και χειρότερα , εγω ειμαι τα χειρότερα .... τοσο που δεν υπαρχει χειρότερο .... παίρνω βραβείο .

Μην κατηγορεις τον εαυτο σου , δεν αξίζει να σε στενοχώρει το τι λέει ο άλλος και ας εχεις κάνει τα πάντα .
    Λαμπρο μου κατηγορω τον εαυτο μου, γιατι ημουν πολυ διστακτικη την αρχη αλλα ηταν τοσο διαχυτικος που αφεθηκα και ειπα να ζησω το παραμυθι..που να ηξερα...

Senior Member
    Ναι , εγω ειμαι η κραυγαλέα απόδειξη ...

Ότι καλο κανεις δεν το θυμούνται .
    Όταν κανεις ένα λάθος έστω και ασήμαντο θα το θυμούνται για πάντα.... και θα στο χτυπάνε μια ζωη ....
    Συνάδελφε, έχω περάσει και απο χειρότερο στάδιο. Να τρως την αχαριστία στην μάπα, να απαντάς, και μετα να διαστρευλώνει τα λόγια σου ωστε να σε (κατα)δικάζει οτι την πρόσβαλες. Τραυματικές εμπειρίες ουκ ολίγες.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast