Γιατι τοση κακια?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Συνάδελφε, έχω περάσει και απο χειρότερο στάδιο. Να τρως την αχαριστία στην μάπα, να απαντάς, και μετα να διαστρευλώνει τα λόγια σου ωστε να σε (κατα)δικάζει οτι την πρόσβαλες. Τραυματικές εμπειρίες ουκ ολίγες.
    Αυτο λες? Σκεψου οτι ηρθε απο την επαρχια για να με βρει, και οχι απο κοντινο μερος,ξοδεψε χρηματα, να μην πειστω οτι ειχε αισθηματα για μενα? Αυτο με τρωει πιστευω, οτι τα πιστεψα ολα τα ψεματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Σκεψου ρε Μαρκελλα, νιωθω λες και φταιω εγω που χωρισαμε!!
    Ε ναι αυτό συμβαίνει πάντα! Και μάλιστα όσο προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα, με το να το πάρουμε όλο πάνω μας, τόσο χειρότερα
    γίνονται από τους αδέξιους χειρισμούς μας. Μόνο όταν αποστασιοποιηθείς, θα δεις ξεκάθαρα ότι δεν φταις στο βαθμό που νιώθεις τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Συνάδελφε, έχω περάσει και απο χειρότερο στάδιο. Να τρως την αχαριστία στην μάπα, να απαντάς, και μετα να διαστρευλώνει τα λόγια σου ωστε να σε (κατα)δικάζει οτι την πρόσβαλες. Τραυματικές εμπειρίες ουκ ολίγες.
    Αποκλείεται να εχεις περάσει απο χειρότερο στάδιο , ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ..... Άκουσε με τι σου λέω .....
    Δεν υπαρχει τιποτα πάνω απο αυτο που εγω περνάω.....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ε ναι αυτό συμβαίνει πάντα! Και μάλιστα όσο προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα, με το να το πάρουμε όλο πάνω μας, τόσο χειρότερα
    γίνονται από τους αδέξιους χειρισμούς μας. Μόνο όταν αποστασιοποιηθείς, θα δεις ξεκάθαρα ότι δεν φταις στο βαθμό που νιώθεις τώρα.
    Μαρκελλα δεν νιωθω οτι φταιω. Αυτος λεει οτι η σταση μου δικαιολογει την αποφαση του να μεινουμε χωρια. ΠΟΙΑ σταση μου? Αφου μου ειπε να χωρισουμε αφου περασαμε μια υπεροχη νυχτα. Και αν τον διεκδικησα ηταν επειδη τα πραγματα δεν ηταν απολυτως ξεκαθαρα. Να εισαι σιγουρη οτι τοτε αν πιστευα οτι ηταν τοσο αναισθητος οσο φανηκε τελικα δεν θα γυρνουσα ουτε να τον κοιταξω. Εχουμε και 16 χρονια διαφορα! Ελεος!!! Και τον διεκδικησα με καποια μνμ και ψαχνοντας τα σαιτ να δω που μπαινει για να τον βλεπω. Ουτε τηλεφωνησα ουτε τον εψαξα να τον βρω. Ημουν απλα ερωτευμενη...κακο ειναι??

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Μαρκελλα δεν νιωθω οτι φταιω. Αυτος λεει οτι η σταση μου δικαιολογει την αποφαση του να μεινουμε χωρια. ΠΟΙΑ σταση μου? Αφου μου ειπε να χωρισουμε αφου περασαμε μια υπεροχη νυχτα. Και αν τον διεκδικησα ηταν επειδη τα πραγματα δεν ηταν απολυτως ξεκαθαρα. Να εισαι σιγουρη οτι τοτε αν πιστευα οτι ηταν τοσο αναισθητος οσο φανηκε τελικα δεν θα γυρνουσα ουτε να τον κοιταξω. Εχουμε και 16 χρονια διαφορα! Ελεος!!! Και τον διεκδικησα με καποια μνμ και ψαχνοντας τα σαιτ να δω που μπαινει για να τον βλεπω. Ουτε τηλεφωνησα ουτε τον εψαξα να τον βρω. Ημουν απλα ερωτευμενη...κακο ειναι??
    Δεν ειναι κακο , επεσες πάνω σε αχάριστο άνθρωπο που εκμεταλευεται τα συναισθήματα σου .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Δεν ειναι κακο , επεσες πάνω σε αχάριστο άνθρωπο που εκμεταλευεται τα συναισθήματα σου .
    ναι, εχεις δικιο, ξερει οτι ποναω αλλα θελει ακομα να βαζει βαθια το μαχαιρι. Εγω ποτε δεν το εχω κανει σε ανθρωπο. Εχω πληγωσει ναι, αλλα παντα με απολυτο σεβασμο στην προσωπικοτητα του αλλου., ακομα και που μου ειχαν κανει τα μυρια οσα. Οταν ημουν φοιτητρια, ενας για να με εκδικηθει ειχε παει στην αστυνομια να μου κανει μηνυση για παρενοχλιση, φυσικα ο αστυνομος γελαγε, μου τηλεφωνησε και μου τα ελεγε απο το τηλεφωνο, ειχα θυμωσει πολυ αλλα δεν τον προσβαλλα. Ηξερα οτι ηταν σπασμωδικη ενεργεια επειδη πονουσε. Σκεψου και εγω να επιχειρουσα ασ πουμε να πηγαινα στην επαρχια να τον βρω, να μιλησουμε, μεχρι και να χωρισουμε απο το τηλεφωνο το ειπε, τοση δειλια, σκεψου αν πηγαινα τί θα με στολιζε τωρα..
    Last edited by julias; 27-03-2012 at 23:21.

....τζούλια διάβασα τα νέα μνμ και πάλι δεν έβγαλα άκρη.
    Όπως σου είπα και πριβέ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο άνθρωπος λειτουργεί έτσι.
    Ας πάρουμε την εκδοχή του να μην είναι στα καλά του, να είναι σαδιστής, να βγάζει απωθημένα.
    Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
    Τίποτα.
    Πάρε μια βαθιά ανάσα και πήγαινε παρακατω....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Ας πάρουμε την εκδοχή του να μην είναι στα καλά του, να είναι σαδιστής, να βγάζει απωθημένα.
    Τίποτα.
    θεοφανια μου, ξερω οτι βγαζει απωθημενα, οτι ειναι πληγωμενος απλα δεν μπορω να τα παρω και ολα πανω μου. Το να βγαζεις τοση κακια σε εναν ανθρωπο που ξερεις οτι σε αγαπησε και σε πονεσε μου φαινεται και μενα αδικαιολογητο! Σκεψου οτι με αποκαλεσε αρρωστη, γιατι εβγαλα το θεμα εδω και φοβηθηκε οτι θα τον αποκαλυψω, λες και τον ξερει κανεις. λες και ηθελα να τον αποκαλυψω! Νιωθει απεχθεια και που τα διαβαζει. Φυσικα αν δεν θελει καποιος, κλεινει και τον υπολογιστη!
    Εγω πραγματικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν τα πραγματα ηταν απο την αρχη ξεκαθαρα, οι ανθρωποι μια ειναι μαζι μια χωριζουν, αλλα τοση απαξιωση! Σκεψου και να τον ειχα ψαξει να τον βρω, να ειχα κανει και ταξιδι! Δεν ξερω τι θα εκανε πια.
    Προσπαθω να παρω την ανασα που λες, πιστευω οτι καθε μερα θα ειναι ενα βημα μπροστα..
    Δεν σου κρυβω οτι πιστεψα στο παραμυθι μαζι του, τον νοιαστηκα γιατι πραγματικα αντιμετωπιζε σοβαρα θεματα, ειχαμε κοινα βιωματα, εχουμε ιδια ενδιαφεροντα, υπηρχε πληρης ταυτιση αποψεων. Ομως δεν υπηρχε νοιαξιμο απο την πλευρα του ουτε αγαπη, δεν ξερω τι υπηρχε! Εκανε ολοκληρο ταξιδι για να με βρει, σαν τρελλος, για να μου πει τωρα οτι υπερεκτιμω τον εαυτο μου αν του λεω οτι ηθελε σεξ μαζι μου!!!Ενω αυτος ηρθε να με βρει..
    Κουραστηκα ομως να ψαχνω τις αιτιες. Το αποτελεσμα ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος μου φερθηκε αισχρα, μου μιλησε απαξιωτικα και δεν νοιαστηκε ουτε μια στιγμη για το πως νιωθω. Αντιμετωπιστηκα λες και φταιω εγω που χωρισαμε, ενω εγω υπεφερα..
    θεοφανια προσπαθω για την ανασα..

Ευχαριστω και για τα πμ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Τίποτα.
    λεω ευτυχως που δεν πηγα να τον βρω. Ημουνα ετοιμη. Ηθελα να δω αν θα μου τα ελεγε ολα αυτα κατα προσωπο, αν θα ειχε τα αρχ...Σχεδον θα εβγαζα εισιτηρια!! Ευτυχως δεν το εκανα, δεν ξερω τι θα γινοταν σε ενα τετ-α-τετ, και μπορει να εφευγα τελειως λιωμα αν και νομιζω οτι δεν θα μπορουσε να με αντιμετωπισει κατα προσωπο. Απιστευτη δειλια για αντρα...

Senior Member
    Μαλλον τωρα που μιλησα αισθανομαι λιγο καλυτερα, τα εβγαλα και απο μεσα μου....πηρα και την βαθια ανασα. Θεωρω οτι δεν εκανα κατι κακο, ουτε ειχα προθεση να κοροιδεψω καποιον, μπορει να ημουν ατσαλη στο χειρισμο της υποθεσης, να εδρασα καποιες φορες ανωριμα αλλα το κινητρο μου ηταν να ειμαι μαζι του γιατι το ελαχιστο διαστημα που ειμασταν μαζι ηταν πραγματικα πολυ καλο δειγμα για το μελλον. Κριμα που δεν μπορεσε να το δει. Κριμα που στην προσπαθεια του να με 'θαψει' δεν ειδε πισω απο τα λογια οτι τον αγαπησα πραγματικα και τον πονεσα και σε τελικη αναλυση αυτο μετραει..

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456