Θέλω να βοηθήσω το φίλο μου...σας παρακαλώ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Εγω οταν διαβασα το μηνυμα μου φανηκε οτι απλως στεναχωρεθηκε παρα παλυ με το αμαξι (τι να κανουμε, αυτα γινονται συνεχεια), κ ηθελε να σε αγχωσει για καποιο λογο, αλλα ακομα κ να το εννοουσε, Η "θεωρια" εχει χαοτικη διαφορα με την "πραξη".

Ολοι μας το εχουμε πει αυτο καποια στιγμη στην ζωη μας, αλλα κανεις δεν το εκανε (για την αυτοκτονια μιλαω γιατι φανταζομαι αυτο σε αγχωσε κ ηρθες να γραψεις εδω). -Γνωμη μου παντα-

Μπορεί να πέσαμε έξω Φάντομ, νομίσαμε ότι ο φίλος σου είναι απ αυτους τους κακομαθημένους από πλούσιες οικογένειες, κάτι χαηβάνια νταήδες, αγαπητους στις γκόμενες λόγω show που άμα τους συμβεί μια αναποδιά τρελαίνονται. Δεν μας το ειπες από την αρχή ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια, μεροκαματιάρηδες. Τετοιοι άνθρωποι πραγματικά το χαίρονται το καινούργιο αμάξι, είναι σαν καταξίωση στους κόπους τους και έτσι μεγαλύτερη η ψυχική συνδεση μ' αυτό, και ιδίως όταν πρόκειται για ευαίσθητους ανθρώπους, γι αυτό και ο πόνος που αφησε το ατύχημα. Ειναι και ο νεανικος ενθουσιασμος, αμα παρει κανεις στα χέρια του τετοιο όχημα δεν προσέχει. Ελπίζω να φερθεί τελικά σαν ωριμος και δυνατος χαρακτηρας και να ναι εργατικος σαν τους γονεις του.
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Kοπελια, μετα απο καποιο πολυ ισχυρο χτυπημα ή σοκ, οπως αυτο που θα μπορουσε ανετα ο φιλος σου να ειχε πεθανει, μπορει να παρουσιαστουν αλλαγες στην συμπεριφορα και την ψυχολογια καποιου, το καλυτερο ειναι να πατε ειτε μαζι ειτε μονος του σε εναν ψυχολογο, συντομα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Σάτυρος View Post
    Εγω οταν διαβασα το μηνυμα μου φανηκε οτι απλως στεναχωρεθηκε παρα παλυ με το αμαξι (τι να κανουμε, αυτα γινονται συνεχεια), κ ηθελε να σε αγχωσει για καποιο λογο, αλλα ακομα κ να το εννοουσε, Η "θεωρια" εχει χαοτικη διαφορα με την "πραξη".

Ολοι μας το εχουμε πει αυτο καποια στιγμη στην ζωη μας, αλλα κανεις δεν το εκανε (για την αυτοκτονια μιλαω γιατι φανταζομαι αυτο σε αγχωσε κ ηρθες να γραψεις εδω). -Γνωμη μου παντα-
    Έχεις δίκιο όσον αφορά το θέμα περί αυτοκτονίας...αυτή του η δήλωση με'χει αγχώσει πολύ και όντως πάνω κάτω όλοι μας το΄χουμε σκεφτεί.Ξέρεις κάτι...στεναχωρήθηκε τότε πάρα πολύ...ίσα ίσα που του έπαιρνα κάποια κουβέντα και κοιτούσε συνεχώς τις φωτογραφίες του τρακαρισμένου του αμαξιού...πέρασαν 2 εβδομάδες έτσι και 'μέρα με τη 'μέρα έδειχνε καλύτερα.Άρχισε να μιλάει και για άλλο αμάξι.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί ξανά τώρα;Καταπιέστηκε τότε να νιώσει καλά;Να το ξεχάσει;Να μας δείξει ότι είναι καλά;Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.(Σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου).

Junior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Kοπελια, μετα απο καποιο πολυ ισχυρο χτυπημα ή σοκ, οπως αυτο που θα μπορουσε ανετα ο φιλος σου να ειχε πεθανει, μπορει να παρουσιαστουν αλλαγες στην συμπεριφορα και την ψυχολογια καποιου, το καλυτερο ειναι να πατε ειτε μαζι ειτε μονος του σε εναν ψυχολογο, συντομα.
    Δεν θα'πρεπε αυτές οι αλλαγές να εμφανιστούν άμεσα;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by phantom4 View Post
    Δεν θα'πρεπε αυτές οι αλλαγές να εμφανιστούν άμεσα;
    Oχι, δεν ειναι απαραιτητο, δεν ξερεις ποτε θα εμφανιστει το μετατραυματικο στρες. Εδω π.χ. ανθρωποι χανουν εναν δικο τους, και το συνειδητοποιουνε και αρχιζουν να κλαινε μετα απο εξι μηνες. Καλο θα ειναι οπως και να εχει να συμβουλευτειτε εναν ειδικο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορεί να πέσαμε έξω Φάντομ, νομίσαμε ότι ο φίλος σου είναι απ αυτους τους κακομαθημένους από πλούσιες οικογένειες, κάτι χαηβάνια νταήδες, αγαπητους στις γκόμενες λόγω show που άμα τους συμβεί μια αναποδιά τρελαίνονται. Δεν μας το ειπες από την αρχή ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια, μεροκαματιάρηδες. Τετοιοι άνθρωποι πραγματικά το χαίρονται το καινούργιο αμάξι, είναι σαν καταξίωση στους κόπους τους και έτσι μεγαλύτερη η ψυχική συνδεση μ' αυτό, και ιδίως όταν πρόκειται για ευαίσθητους ανθρώπους, γι αυτό και ο πόνος που αφησε το ατύχημα. Ειναι και ο νεανικος ενθουσιασμος, αμα παρει κανεις στα χέρια του τετοιο όχημα δεν προσέχει. Ελπίζω να φερθεί τελικά σαν ωριμος και δυνατος χαρακτηρας και να ναι εργατικος σαν τους γονεις του.
    Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος και ξέρεις κάτι άλλο..εκείνο το πρωί , που άκουσε τους γονείς του να τσακώνονται και ο πατέρας του πάνω στα νεύρα του είπε κάποια άσχημα λόγια προφανώς και για τον ίδιο..σίγουρα τον επηρέασαν...και κάτι τελευταίο...πιέζεται λόγω σχολής(πρέπει να την τελειώσει),πιέζεται και απ΄την κατάσταση μέσα στο σπίτι του,σίγουρα στεναχωριέται που το μαγαζί δεν πάει καλά(κακές εποχές για ταβέρνες),οι λαϊκή δεν πηγαίνει όπως πήγαινε καλά παλαιότερα,έγινε και το ατύχημα...τι να πω...δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natasama View Post
    Τότε συγνώμη και από εμένα για τα εκτός θέμα λόγια. Παραφέρθηκα... Νόμιζα πως αναφερόσουν σε εμένα καθώς έκανες παράθεση πάνω μου.
    Δεν πειράζει Νατασάμα...λάθος μου που δεν έκανα απάντηση σε παράθεση και μπερδευτήκαμε όλοι.:-)!

Junior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Oχι, δεν ειναι απαραιτητο, δεν ξερεις ποτε θα εμφανιστει το μετατραυματικο στρες. Εδω π.χ. ανθρωποι χανουν εναν δικο τους, και το συνειδητοποιουνε και αρχιζουν να κλαινε μετα απο εξι μηνες. Καλο θα ειναι οπως και να εχει να συμβουλευτειτε εναν ειδικο.
    Όντως,έχεις δίκιο!Το θέμα είναι πως να τον πείσω..όπως γράφω και στην ιστορία μου αρνητικός δεν είναι,αλλά ούτε και θετικός.

Page 3 of 3 FirstFirst 123