Θέλω να βοηθήσω το φίλο μου...σας παρακαλώ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Junior Member
    [QUOTE=KENO;336820]παιδια εδω μεσα εισαστε τοσο ξεχωριστοι, οφειλω να σας παραδεχτω ενας κι ενας ολοι σαϊνια!

ξεκιναει ο Konstantinoss που δε μπορεσε να καταλαβει το θεμα, και δικαιολογημενα ο ανθρωπος με τετοιο σεντονι.

συνεχιζει η Goofy η οποια νομιζει οτι ολοι ειναι εναντιον της χωρις να υπαρχει λογος, ρωτωντας με αν το ειπα για εκεινη το πουτανοπλακα ενω στο αρχικο κειμενο (το οποιο μπηκε στο κοπο να διαβασει, αλλιως δε θα απαντουσε στον Konstantinoss) γραφτηκε το εξης πουτανιστικο:

και ερχεται τωρα και δινει το αποτελειωτικο χτυπημα η Natasama απαντωντας στη λιλιουμ, η οποια λιλιουμ απλα το εκανε quote επειδη το αρχικο κειμενο κοπηκε λογο μεγεθους.

επικ ΛΟΛ! ζητω συγνωμη ξανα για τη παρεμβαση, συνεχιστε. :)[/QUO

Καλά όταν διάβασα το μήνυμα σου ΚΕΝΟ (αν δεν κάνω πάλι λάθος...χαχαχα!!) ξεπατώθηκα στα γέλια.... Αλλού για αλλού...

Banned
    χαιρομαι που ειμαι τοσο ευχαριστος κι αγαπητος στο κοσμο, ακομα κι αν του δειχνω τα λαθοι του.

Junior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    χαιρομαι που ειμαι τοσο ευχαριστος κι αγαπητος στο κοσμο, ακομα κι αν του δειχνω τα λαθοι του.
    Επειδή κάθε φορά πλεόν που μπαίνω και διαβάζω όλο αυτό το μπέρδεμα σε αυτό θέμα γελάω πολύ, και για να μην της καταστρέψουμε της κοπέλας το θέμα δεν μπορώ να σου πώ τιποτα άλλο παρά μόνο ευχαριστώ για το γέλιο... Ας μου επικεντρώνεις πως έκανα λάθος!!! Σορυ φαντομ!

Junior Member
    Κοίταξε να δεις...δεν κατάλαβα το χιουμοράκι σου....αν διάβασες είμαι μαζί του 9 χρόνια...ούτε πλούσιος είναι , ούτε χλιδάτη ζωή κάνει.Αγρότες είναι οι γονείς του και τον τελευταίο χρόνο η μητέρα του μαζί με κάποιον άλλο άνοιξαν μια ταβέρνα.Τα χρήματα θα μου πεις που τα βρήκαν...να'ναι καλά ο ΟΣΕ που απαλλοτρίωσε πολλά κτήματα...Ποτέ δεν εκτιμούσα τα ακριβά αμάξια,απλά η σκέψη των γονιών του(και τη θεωρώ λογική)αφού ήρθαν κάποια χρήματα στα χέρια τους ήταν να αγοράσουν ένα ακριβό και ασφαλές αμάξι για το παιδί τους,διότι πολλά συμβαίνουν κάθε 'μέρα στους δρόμους.

Junior Member
    Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ.Ήταν και είναι καλός οδηγός...αυτό δεν μπορεί να δεχτεί πιστεύω...γι'αυτό και δεν μπορεί να μετανιώσει,να ξεχάσει τη μέρα εκείνη...απλά μάλλον δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα...και επίσης πιστεύω πως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του πατέρα του...του πήρε ένα καλό και ασφαλές αμάξι σε συνδυασμό όμως να προσέχει..πράγμα που δεν το έκανε.

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 28-03-2012 at 22:13.

Junior Member
    Quote Originally Posted by phantom4 View Post
    :-)!!Δεν πειράζει Natasama...φαίνεται ο αμόρφωτος άνθρωπος απ΄τα λάθη του...όχι απ΄τα λάθοι του.
    Πρώτα απ'ολα μάθε να ξεχωρίζεις ποιος έγραψε τι... Διάβαζε καλύτερα! Αντι να διαβάσεις το τι έγινε λίγο παραπάνω με παίρνεις από τα μούτρα και αρχίζεις να μου τη λες...
    Λοιπόν... μάθε να δέχεσαι όταν ζητάς την γνώμη στο φόρουμ και να μην γίνεσαι αγενής. Θα μπορούσα να σε στολίσω αλλά δεν το κάνω γιατί θα σου δώσω αξία. Ήδη το ότι έκατσα και διάβασα το θέμα σου και ασχολήθηκα ώστε να σου δώσω μια γνώμη έκανα μεγάλη μαλακία...

Last edited by Idella; 28-03-2012 at 22:12.

Banned
    phantom4 πεσμου ποια απ'ολες τις απαντησεις παει σε μενα, γιατι ουτε παραθεση εκανες, ουτε εγραψες σε ποιο nickname αναφερεσαι, και δε βγαινει νοημα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natasama View Post
    Πρώτα απ'ολα μάθε να ξεχωρίζεις ποιος έγραψε τι... Διάβαζε καλύτερα! Αντι να διαβάσεις το τι έγινε λίγο παραπάνω με παίρνεις από τα μούτρα και αρχίζεις να μου τη λες...
    Λοιπόν... μάθε να δέχεσαι όταν ζητάς την γνώμη στο φόρουμ και να μην γίνεσαι αγενής. Θα μπορούσα να σε στολίσω αλλά δεν το κάνω γιατί θα σου δώσω αξία. Ήδη το ότι έκατσα και διάβασα το θέμα σου και ασχολήθηκα ώστε να σου δώσω μια γνώμη έκανα μεγάλη μαλακία...

Αλήθεια,σε΄μένα αναφέρεσαι;Πότε στην είπα;Ίσα,ίσα που εκτίμησα πολύ την άποψή σου.Στο ''ΚΕΝΟ" αναφερόμουν.Έτσι κι'αλλιώς ζήτησες συγγνώμη που χαλάσατε το θέμα.

Junior Member
    Κοίταξε να δεις...δεν κατάλαβα το χιουμοράκι σου....αν διάβασες είμαι μαζί του 9 χρόνια...ούτε πλούσιος είναι , ούτε χλιδάτη ζωή κάνει.Αγρότες είναι οι γονείς του και τον τελευταίο χρόνο η μητέρα του μαζί με κάποιον άλλο άνοιξαν μια ταβέρνα.Τα χρήματα θα μου πεις που τα βρήκαν...να'ναι καλά ο ΟΣΕ που απαλλοτρίωσε πολλά κτήματα...Ποτέ δεν εκτιμούσα τα ακριβά αμάξια,απλά η σκέψη των γονιών του(και τη θεωρώ λογική)αφού ήρθαν κάποια χρήματα στα χέρια τους ήταν να αγοράσουν ένα ακριβό και ασφαλές αμάξι για το παιδί τους,διότι πολλά συμβαίνουν κάθε 'μέρα στους δρόμους.
    Αυτό αναφέρεται σε'σένα ΚΕΝΟ.

Banned
    εχεις δικιο phantom4. λοιπον Idella σβησε ΟΛΑ τα ακυρα ποστς που γιναν σ'αυτο το θεμα, να ξαναρχισει απ'την αρχη αν ειναι, γιατι της το χαλασαμε της κοπελας χωρις λογο. μονο που δε γραφτηκε καμια θετικη απαντηση και για βοηθεια, αφου μεχρι κι ο axl100 κατα του εγραψε.

Junior Member
    Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ.Ήταν και είναι καλός οδηγός...αυτό δεν μπορεί να δεχτεί πιστεύω...γι'αυτό και δεν μπορεί να μετανιώσει,να ξεχάσει τη μέρα εκείνη...απλά μάλλον δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα...και επίσης πιστεύω πως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του πατέρα του...του πήρε ένα καλό και ασφαλές αμάξι σε συνδυασμό όμως να προσέχει..πράγμα που δεν το έκανε.
    Και αυτό στον Βody-Rocker.

Junior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εχεις δικιο phantom4. λοιπον Idella σβησε ΟΛΑ τα ακυρα ποστς που γιναν σ'αυτο το θεμα, να ξαναρχισει απ'την αρχη αν ειναι, γιατι της το χαλασαμε της κοπελας χωρις λογο. μονο που δε γραφτηκε καμια θετικη απαντηση και για βοηθεια, αφου μεχρι κι ο axl100 κατα του εγραψε.
    Δεν χρειάζεται να σβηστεί κάτι...αλήθεια...και όλα βοηθούν...και τα αρνητικά και τα θετικά.

φαντομ...συμφωνώ με τη Νατασαμα....
    Όλα αυτά δείχνουν σε μένα εκτός των άλλω ότι:
    Προσπαθεί να αποφύγει να πάρει την ευθύνη της σύγκρουσης γιατί προφανώς έφταιγε γιατί σε άλλη περίπτωση θα τον κάλυπτε η ασφάλεια του...:)
    Όταν λέω ευθύνη δεν εννοώ μόνο από τυπικής πλευράς αλλά και απ΄όλους σας που με αυτή του συμπεριφορά γλιτωσε την κατσάδα των δικών του και την απογοήτευση τη δική σου.
    Έτσι, με μια μίνι "κατάθλιψη-απόγνωση" σας έβαλε όλους σε άλλο τρυπάκι, αντέστρεψε το κλίμα και ξεπεράστηκε το σοκ της σύγκρουσης.
    Πρόσεξε: όλα αυτά μπορεί να μη τα κάνει με σχέδιο, να του βγαίνουν ασυνείδητα και αυτόματα ως άμυνα.

Junior Member
    Αλήθεια,σε΄μένα αναφέρεσαι;Πότε στην είπα;Ίσα,ίσα που εκτίμησα πολύ την άποψή σου.Στο ''ΚΕΝΟ" αναφερόμουν.Έτσι κι'αλλιώς ζήτησες συγγνώμη που χαλάσατε το θέμα.
    Τότε συγνώμη και από εμένα για τα εκτός θέμα λόγια. Παραφέρθηκα... Νόμιζα πως αναφερόσουν σε εμένα καθώς έκανες παράθεση πάνω μου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast