Results 61 to 75 of 91
-
29-03-2012, 16:27 #61
- In this old house where every door is open
Nasso οπως διαπιστωνεις κι εσυ ειναι γυναικες που πανε μεχρι το περιπτερο στην τριχα, και ειναι αλλες που βαριουνται να κανουν και τα βασικα. Ετσι καποιες γουσταρουν πολυ το σεξ, και αλλες, ειδικα με την παροδο των χρονων, το βλεπουν σαν αγγαρεια.. Αλλες ειναι ετοιμες για σεξ με τη μια, αλλες θελουν μιση ωρα προθερμανση.. Αλλες θελουν να κανουν οτι μπορουν για να ειναι πιο ποθητες στον φιλο τους, και αλλες προτιμουν να κουτσομπολευουν με τις φιλεναδες τους.
Εσυ εχεις μια κοπελια που απο οτι μας λες, εμπιπτει στη δευτερη κατηγορια. Γιατι φανταζομαι απο την αρχη δεν ηταν καμια τρελη για σεξ με αχαλινωτη ορεξη που ηταν συνεχως περιποιημενη στην τριχα! Δεν αλλαζουν αυτα τοσο δραστικα..
Μια τετοια γυναικα για να λειτουργησει καλα ερωτικα, πρεπει να εχει χρονο, να ειναι πολυ ξεκουραστη, και με πολυ χαλαρη διαθεση, και περισσοτερο κοινο χρονο. Για αυτο προφανως το καλοκαιρι εχει περισσοτερη διαθεση για σεξ, λογω διακοπων, δε δουλευει αφου ειναι καθηγητρια, καλυτερη διαθεση με την αλλαγη του καιρου κτλ. Τωρα μονο εσυ ξερεις πως θα το διαχειριστεις αυτο..
- 29-03-2012, 16:31 #62
και με ολα αυτα τα παραπανω, θελω να πω και να καταληξω, οτι δεν ειναι οτι δε σε θελει οπως φοβασαι, ειναι απλα οτι ετσι ειναι ο τυπος της!
30-03-2012, 11:34 #63
Συμφωνώ με το "πολλή προθέρμανση". Απ'ό,τι μας λέει ο nassos η κοπελιά του έχει "κλειδώσει" σε επαγγελματικά & οικονομικά θέματα, καθώς επίσης και πως δέν ήταν ποτέ εξωστρεφής στα ερωτικά. Πιστεύω πως γιά να την "ξεκλειδώσει", κάπως, θα πρέπει να αποφύγει τα σεξουαλικά υπονοούμενα υπό την μορφή εσωρούχων, όπως και το να αναφέρεται σε ζητήματα οικονομικά ή επαγγελματικά, σά να μήν υπήρξαν ποτέ. Το Τί είναι αυτό που θα της έκανε "κλίκ" και θα αφηνόταν και θα ανοιγόταν είναι κάτι που μόνο ο nassos μπορεί να γνωρίζει από την προϊστορία της σχέσης τους. Μιά βόλτα σε αγαπημένο μέρος μαγαζί παγκάκι ect, μιά γεύση απο αγαπημένο γλύκισμα ή κάποια αγαπημένη μουσική που θα είναι -αυστηρά- χαμηλού προϋπολογισμού ή εντελώς τζάμπα. Και κυρίως να είναι κούλ, να μήν καρφώνεται πως "το ζητάει" απεγνωσμένα.
μπορείς απλά να μήν τελειώνεις μέσα
Αυτό φαίνεται σημαντικό:
Μπορεί να νιώθει αποφορτισμένη από την δουλειά, οπότε να προτιμάς ΣαββατοΚύριακα ή αργίες
Μπορεί να βοηθά στην διάθεση η καλοκαιρία, οπότε εκμεταλεύσου τις γιά χαλαρή βολτίτσα προηγουμένως,
Μπορεί να βοηθά η ανεβασμένη θερμοκρασία περιβάλοντος.
Αν ισχύει το τελευταίο φρόντιζε να έχετε σχετική ζέστη δίχως όμως να καταλάβει πως σπαταλάς το ηλ. ρεύμα.
Έτυχε μήπως στην θεματολογία των συζητήσεών της να μήν είσαι δεκτικός όταν προσπάθησε? Ή, γενικότερα, στα σοβαρά (γι'αυτήν) θέματα δίνεις την πρέπουσα προσοχή? Τίς απόψεις σου σε αυτά τις εστερνίζεται?Last edited by carry; 30-03-2012 at 12:08.
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
30-03-2012, 16:53 #64
Δεν αντιλέγω, παρόλο που της αρέσει πολύ το σεξ, δεν είχε ποτέ την αχαλίνωτη όρεξη και ποτέ δεν ήταν συνεχώς στην τρίχα. Και ξεκαθάρισα πως δεν απαιτώ να είναι έτοιμη για σεξ 24/7 και ούτε να είναι περιποιημένη στην τρίχα και κάθε μέρα με σέξυ εσώρουχα. Αλλά είναι διαφορετικό το να μην είσαι στην τρίχα με το να παραμελείς εντελώς τον εαυτό σου.
30-03-2012, 17:05 #65
Το θέμα πλέον είναι πως έχω χάσει την μπάλα και δεν ξέρω κι εγώ τι μπορώ να κάνω για να την "ξεκλειδώσω". Δεν αναφέρομαι σε σεξουαλικά υπονοούμενα και "κρατιέμαι" να μην πετάξω κάποιο ακόμα και αν πάει να μου βγεί πολύ αυθόρμητα. Για τα οικονομικά και επαγγελματικά δεν ξεκινάω ποτέ συζητήσεις, γιατί το οικονομικό ποτέ δεν καθόρισε τη ζωή μου. Ποτέ μου δεν είχα πολλά χρηματα, αλλά πάντα περνούσα όσο μπορούσα καλύτερα με αυτά που είχα.
μπορείς απλά να μήν τελειώνεις μέσα
Αυτό φαίνεται σημαντικό:
Μπορεί να νιώθει αποφορτισμένη από την δουλειά, οπότε να προτιμάς ΣαββατοΚύριακα ή αργίες
Μπορεί να βοηθά στην διάθεση η καλοκαιρία, οπότε εκμεταλεύσου τις γιά χαλαρή βολτίτσα προηγουμένως,
Μπορεί να βοηθά η ανεβασμένη θερμοκρασία περιβάλοντος.
Αν ισχύει το τελευταίο φρόντιζε να έχετε σχετική ζέστη δίχως όμως να καταλάβει πως σπαταλάς το ηλ. ρεύμα.
Έτυχε μήπως στην θεματολογία των συζητήσεών της να μήν είσαι δεκτικός όταν προσπάθησε? Ή, γενικότερα, στα σοβαρά (γι'αυτήν) θέματα δίνεις την πρέπουσα προσοχή? Τίς απόψεις σου σε αυτά τις εστερνίζεται?
30-03-2012, 17:12 #66
εαν την εχεις θιξει πως δεν περιποιειται θα εχεις να περιμενεις μεχρι να σου κατσει...
30-03-2012, 17:22 #67
30-03-2012, 17:34 #68
γειά σου Νάσο,
νάσαι σίγουρος ότι θα την αφοπλίσει το αληθινό σου ενδιαφέρον για κείνην, που έχει να κάνει κυρίως με την επικοινωνία
μεταξύ σας και με τον χρόνο που διαθέτεις για να την ξεκλειδώσεις και να σου μιλήσει για όσα την απασχολούν.
Ξέρεις, εμάς τις γυναίκες, επειδή κατακλύζει το συναίσθημα, μ' αποτέλεσμα να θέλουμε κάποιον να είναι όλος αφτιά! Αυτά! :)
30-03-2012, 17:51 #69
30-03-2012, 18:21 #70
30-03-2012, 18:28 #71
Δεν το εκανες ισως με τον καταλληλο τροπο και πληγωθηκε, το ζητησες ομως, και ξερει οτι εχεις δικιο, δε μπορουσε να σου θυμωσει για παντα! Και ετσι ειδες τι αποτελεσμα ειχε. Η κοπελα σε θελει, μπορει να εχει βολευτει καπως, αλλα αμεσως ανελαβε δραση οταν την ξυπνησες!
30-03-2012, 18:31 #72
Μακάρι να είναι έτσι, γιατί δε θα 'θελα σε καμμία περίπτωση να χωρίσω, και δε θα μου άρεσε ούτε να την απατήσω. Και μην θεωρείς οτι κάποιος απατά μόνο και καλά για να επιβεβαιωθεί, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να απατήσει κάποιος όταν δε βλέπει ανταπόκριση απο τη σχέση του. Εγώ όμως θα προτιμούσα τον χωρισμό απο το να την απατήσω, όσο και αν αυτό με πλήγωνε παραπάνω.
30-03-2012, 18:39 #73
Eγω οπως σου ανεφερα στο ποστ #62, στο οποιο κατεληξα απο το ποστ #61, και απο οτι φαινεται απο την αμεση αντιδραση της που περιεγραψες τωρα και απο ολα αυτα που μας ειπες για εκεινη, ειμαι σιγουρη οτι σε θελει, και μπραβο σου για τον χαρακτηρα σου και το φερσιμο σου. Πρεπει να μαθεις λοιπον να της ζητας αυτο που θες, πρεπει να μαθαινουμε να λεκτικοποιουμε τις αναγκες μας με ομορφο τροπο, γιατι νομιζουμε οτι ο αλλος πρεπει να ξερει τι νιωθουμε και τι σκεφτομαστε, ομως δυστυχως δεν παει ετσι :)
30-03-2012, 18:50 #74
30-03-2012, 19:10 #75
καποτε δεν εβγαινα απο το σπιτι μου αν
πεταγε μια τριχα
δεν ηταν ασορτι το παουτσι με το καπελο-τσαντα
δεν ημουν βαμενη
δεν φορουσα κολονια
αν δεν ειχα βαψει το νυχι
αν...αν...
τωρα η κοκεταρια φανταζει αστεια
εγω πρεπει να σηκονομαι στις 7 για να κανω γαλα στο παιδι
να κανω 2 φαγητα και του μωρου χωριστα τις σουπες
να το αλλαζω-πλενω-κοιμιζω-ταιζω σε ολη την διαρκεια της ημερας
να φιαχνω που και που κανενα γλυκο
πλενω τα πιατα
σφουγγαριζω-ξεσκονιζω-σιδερωνω βαζω πλυντηρια
που δεν τελειωνουν ε τα φορμακια που αλαζει το μικρο ανα μση ωρα
να βαζω σκουπα γιατι ολο και κατι θα εχει το πατωμα ολη την ωρα απο σοκολατενια μπαλακια τζουνιορ ως μπανανοφλουδες και κομματακια που κοβω για να τρωει αχλαδακια
να καθαριζω το μπανιο και συγχρονοςνα κοιταω να εχει ο κυριος καθαρο πουκαμισο την ιδια ωρα που
γιατι δεν του επλυνα τα αθλητικα ε??
ε,οχι,δεν ειμαι οπως πριν
περιποιεμαι οσο μπορω,προσπαθω να ειμαι χτενισμενη-αποτριχωμενη και καθαρη,φοραω και μια κρεμουλα προσωπο
αν ολο αυτο αρκει για να ξενοπηδηξει και να αναιρεσει τα ονειρα μιας ζωης
θα αρκει και για εμενα να απομυθοποιηθει απο τα ματια μου και να ξενερωσω για παντα
και τιπιστευετε καλε?εγω δεν μπορω μετα να ξενο....χτω?
αυτα ειναι ανωριμοτητες απο αντρες που δεν εζησαν την ζωη τους και με την πρωτη που φανταζει στα ματια οπτασια τρεχουν σαν παιδακια με την γλωσσα εξω
και φιλε νασσο εσυ δεν εισαι απο αυτα τα παιδακια γι αυτο το ψαχνεις
συνεχισε φιλε κι αστους να λενε εδω οτι θελουνΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...