Results 76 to 90 of 91
-
31-03-2012, 14:03 #76
- 31-03-2012, 14:31 #77
ετσι ειναι void μου
ευχαριστως να γινω οπως πριν,ας μου παρει μια οικιακη βοηθο,μια μπειμπει σιτερ,ας πλενει και κανενα πιατο και με μεγαλη μου ευχαριστηση κοκετα απο τις λιγες και σε χρονο τε-τε
να μου δωσει και κανενα χιλλιαρικο να δεις,τι ωραια που ψωνιζω
πρωτα πηδανε,κανουνε τα μωρα αβερτα και μετα τους ξυνιζουμε
ευτυχως παντως εγω δεν εχω τετοια θεματακια και μαλλον ειμαι τυχερηΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
31-03-2012, 14:55 #78
Δεν ζήτησα ποτέ να είναι κοκέτα όπως λες. Αυτο κατάλαβες εσύ; Και πάλι έτσι όπως το λες, έχεις δίκιο. Αν δουλεύεις, έχεις τις δουλειές του σπιτιού και απο πάνω έχεις και να περιποιείσαι 2 παιδιά, καταλαβαίνω απόλυτα οτι δε θα είσαι πάντα στην τρίχα, και εγώ δε ζήτησα να είναι παντα στην τρίχα η κοπέλα μου ποτέ. Αλλά το να έχεις μόνο τη δουλειά σου και τις δουλειές του σπιτιού να ΜΠΟΡΕΙΣ να τις μοιραστείς αλλά να μη θέλεις, και να είσαι και εντελώς απεριποίητη, νομίζω πως το "δεν έχω χρόνο" ειναι δικαιολογία. Τελος πάντων, όπως και να 'χει φαίνεται να προχωράει καλά μέχρι στιγμής. Η πορεία θα δείξει. Έρχεται και καλοκαιράκι έτσι κι αλλιώς! ;)
31-03-2012, 15:04 #79
Λοιπον.. επειδη δεν εχω και χρονο.. θα τα πω γρηγορα και σκεψου τα. Α! ειστε και οι δυο αβγαλτοι στο σεξ... 10 χρονια μαζι σημαινει οτι ειχατε μονο ο ένας τον άλλο και αν ξεκινήσατε τοσο μικροι το πιο πιθανό δεν ειχατε εμεπειρία στοσεξ.
1 το κρατούμενο...
2. ΝΑ την φροντισεις εσύ! Τι; Δεν σου πέρασε απο το μυαλό ότι θα ήταν πιο καλά να της κάνεις την αποτρίχωση παρά να της πλύνεις τα πιάτα.. Φρόντισε την αλέιψε την λαδάκι, βαλε της κερί και κάνε την φροντίστρια .. και πιο πολυ θα συνδεθείτε και πιο καλά θα μάθεις το κορμί της χωρίς να έχετε το άγχος της σεξουαλικής επαφής..Αγόρασε της εσσώρουχα νύσε την κάνε την να νιώσει θεά του έρωτα..!!!!
3. Παραδέξου ότι είσαι λιγάκι άσχετος στον έρωτα να πάμε παρακάτω και να αρχίσεις να μαθαίνεις... Ακούγεσαι να περιμένεις τα πάντα να γίνουν έτοιμα και μετά εσύ απλά να φάς το γλυκό.. ¨οχι φίλε το γλυκό το φτιάχνουμε.. το ζαχαρώνουμε.. το ζεσταίνουμε μετά το βάζουμε να κρυώσει και ΜΕΤΑ το τρώμε...!!!!!!
Πως πάει η κοπελια με τους οργασμούε της ξέρεις; Πως της αρέσει να την αγγίζουν ξέρεις; Που της αρέσει να την γλύφουν ξέρεις; Πόσο της αρέσει να συζητάτε και να νιώθει ότι την κατανοείς ξέρεις;
.. Γενικά ακούγεστε να κολυμπάτε σε ρουτίνα επαναλαμβανόμενη και καταθλιπτική...
Αμα γίνεις ο τέλειος φροντιστής ... ο ΄τελειος γνώστης του ερωτισμού της.. ο τέλειος ακροατής της... αμα την λατρέψεις σαν θεά... αν ακόμη και τότε δεν σου κάθεται τοτε δύο θα συμβούν... ή θα βγάλω εγώ βυζιά ή πράγματι είναι άλλο το πρόβλημα της και θα πρέπει να το λύσει μόνη...
Γειαχαρανταν..
31-03-2012, 15:10 #80
εγώ λέω εκτός από τη χαλαουα, να της ισιώνει τα μαλλιά, να της βγάζει φρύδια- μουστάκι, να της λιμάρει τα νύχια, να της τρίβει τους κάλους, α! και μην ξεχάσω να της αλλάζει και το ταμπόν όταν αδιαθετεί...(γιακ)..
τότε σίγουρα θα έρθουν τόσο κοντά που θα χωρίσουν την επόμενη μέρα...
Παιδιά, no mystery no sex..
είπαμε να μας φροντίζουν οι άντρες, αλλά κάποια πράγματα είναι αμιγώς γυναικεία!!!..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
31-03-2012, 15:21 #81
31-03-2012, 15:22 #82
ποιο από τα παραπάνω έκανες και της άρεσε?
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
31-03-2012, 15:34 #83
31-03-2012, 16:21 #84
νασσο προς θεου δεν ειπα για εσενα κατι τετοιο,
και δεν θα μπορουσα να πω,ειδικα οταν βλεπω να λες πως εισαι προθυμος να μοιραστεις τις δουλειες μαζι της
αν εμενες μονο εκει δεν θα μας εγραφες εδω αυτον τον προβληματισμο,αλλα με την πρωτη που θα σου γυαλιζε θα την χωριζες
σου ειπα οτι στην δικη σου περιπτωση που εχει μονο να συντηρει ενα σπιτι κ δουλεια ειναι θεμα θλιψης και καλα κανεις και το ψαχνεις και φυσικα ειναι παραξενο,δηλαδη αν θα κανει ενα δυο παιδια τι θα γινει?
ειμαι συμφωνη μαζι σου αν καταλαβες,απλα λεω για κατι αλλα τυπακια που γραφουν για κατι ξενοπηδηματα
διευκρινηση:
δεν δουλευω,καλα θα ηταν να ειχα την μαμα κοντα να κρατησει το παιδι για να δουλεψω
εχω ενα παιδι οχι δυο
απο μονο του ολο αυτο αποτελει δουλεια ομως
βλεπω κοπελες που τους κρατανε τα παιδια,τους μαγειρευουν τους κανουν και ολες τις δουλειες οι μαμαδες,σχολανε και τα βρισκουν ετοιμα ολα,ξεφευγουν και ειναι και ανεξαρτητες
ετσι θα δουλευα κι εγω!
αλλα μεχρι να μεινω εγκυος δουλευα πολλα χρονιαLast edited by secretly; 31-03-2012 at 16:39.
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
31-03-2012, 16:41 #85
31-03-2012, 16:44 #86
31-03-2012, 20:01 #87
1) Εγώ δεν ήμουν και εντελώς άβγαλτος. Δεν είχα και τις τρελές σχέσεις παρά μόνο σεξ πρίν απο αυτήν, αλλά εκείνη ήταν άβγαλτη και παρθένα. Και δε νομίζω αυτό να ήταν και απόλυτα κακό, γιατί στην ουσία μαζί τα μάθαμε όλα (καμμία σχέση με το "μαζί τα φάγαμε").
2) Της το είχα προτείνει, αλλά όπως με κάλυψαν και άλλες κοπέλες εδω μέσα, κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να παραμένουν γυναικεία για να υπάρχει και ένα "μυστήριο". Παρόλα αυτά της περιποιούμαι τακτικά τα πόδια της, της κάνω πεντικιούρ κλπ, γιατί και μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι μιας και είναι το φετίχ μου, και τη χαλαρώνει και πολύ.
3) Άσχετος δεν είμαι γιατί και έχω διαβάσει αρκετά βιβλία σχετικά με τη σεξουαλικότητα και έχω εφαρμόσει πολλά απο αυτά. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να πώ ποτέ πως τα ξέρω όλα (αυτό το κλασσικό Ελληνικό σύνδρομο) καθόσον όσο ζούμε μαθαίνουμε.
Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια συμβουλών σου, αλλά μου φαίνεται πως ήταν κάπως "άκυρες". Όπως και να 'χει η προσπάθεια μετράει! :)
31-03-2012, 20:02 #88
31-03-2012, 20:07 #89
αδιακριτε
επισης ο καθε ενας που το παιζει εμπειρος μπορει να μην πιανει μια και καποιος με λιγες εμπειριες να ειναι σουπερ
αυτα εχω να πω απο αψοψεις πολλων γυναικων
αυτο πιστευω ειναι τεχνη,η το 'χεις η δεν το 'χεις
δε πα να 'χεις παει με εκατο..αμα δεν το 'χεις..
και η ψυχολογια της καθε γυναικας δεν εξαρτιεται μονο απο το κρεβατι και τον αντρα τηςΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
02-04-2012, 14:52 #90