Χωρισμός μετά απο 10 χρόνια σχέσης; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 91
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Φίλε, έχω ζήσει ακριβώς το ίδιο σκηνικό με το "εσώρουχο" που γράφεις και απλά σου εκφράζω την αλληλεγγύη μου, ειλικρινά. Εγω απλά ουτε καν ζήτησα, αλλα εξέφρασα την επιθυμία μου να βάλει καμια φορα κανα σεξι εσώρουχο, και αυτή το εξέλαβε οτι δεν την θέλω πια κτλ, και επακολούθησαν μούτρα, μέγας καυγάς και στο τέλος χωρισμός. Δεν συνεχίζω γιατι δεν θέλω να εκθέσω άλλες λεπτομέρειες, πάντως αν την αγαπάς και πραγματικά την θέλεις είναι γελοίο να χωρίσετε για τέτοιες ηλιθιότητες.
    Την θέλω και την αγαπώ πραγματικά, και αν ήταν να την χώριζα για αυτόν τον λόγο θα το είχα κάνει ήδη και δε θα το σκεφτόμουν και πολύ. Παρολα αυτά δε θεωρώ καθόλου γελοίο το σεξουαλικό θέμα σε ένα ζευγάρι. Προσωπικά πιστεύω οτι τουλάχιστον το 60% μιας σχέσης έχει να κάνει με τη σεξουαλική ζωή.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εμενα μου φντ πως η κοπελα εχει καταθλιψη και χρειαζεται πιο πολυ την στηριξη σου, μην της ξαναπεις πως ειναι απεριποιητη - το αντιθετο, πρεπει να την κολακευεις με καθε ευκαιρια και να προσπαθεις να την ανεβαζεις ψυχολογικα. Χρειαζεται πιο πολυ αγαπη απο σενα τωρα και δειχνε την με καθε τροπο. τωρα αν τοσο σε ενοχλουν μερικες τριχες παραπανω μην ξαναπεις πως την αγαπας...
    Την στίριξη μου την έχει. Πάντα την κολακεύω, την λέω κούκλα μου, ζωή μου, ομορφιά μου και άλλα πολλά. Αλλά αυτή τη φορά με έφερε στο αμήν, γιατί ενώ εγώ δεν έλεγα τίποτα για τα μη αποτριχωμένα πόδια της, εκείνη δε με άφηνε ούτε να τα βλέπω και ούτε να τα αγγίζω, και έτσι με έκανε να της πώ το γιατί! Γιατί να μην περιποιείσαι τον εαυτό σου; Μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα, γιατί ενώ εγώ προσπαθούσα να μη δώσω σημασία σε αυτό, εκείνη το έκανε θέμα, λες και είναι κάτι που δεν εξαρτάται απο την ίδια!

Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Εμένα πάντως με απογοητεύει η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει μια γυναίκα για να προσελκύει σε βάθος χρόνου το σύντροφό της. Αποτριχώσεις απο πανω μέχρι κάτω, προσοχή στα κιλά, θυληκά ρούχα, ψηλά σέξι παππούτσια, λούσιμο ώστε να μη σε δει λαδωμένη έστω και λίγο... Μη σε δει άρρωστη, μη σε ακούσει όταν πας τουαλέτα, μη σε δει το πρωί ξεμαλλιασμένη...
    Η παραπάνω εικόνα είναι η υπερβολή, το ξέρω, αλλά όλα αυτά δεν κάνουμε συνήθως στην αρχή μιας γνωριμίας? Μα δεν είμαστε εμείς αυτο όμως. Υπάρχουν και γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση κι όταν είναι μόνες στο σπίτι τους, αλλά η πλειοψηφία είναι ατημέλητη σε ένα βαθμό όταν κανείς δε την βλέπει. Δε μιλάω για απλησιά..
    Εννοώ πως ο άντρας είναι καθιερωμένος να είναι με το κάζουαλ ρουχαλάκι του, τη βράκα του, την αξυρισιά του.. Γιατί να μην είμαστε κι εμείς έτσι? Γιατί η κοινωνία έχει συνηθίσει έτσι τη γυναίκα? Είναι μεγάλος μπελάς! Εγώ μόλις βγήκα απο μια σχέση όπου ήμασταν φιλαράκια, δλδ άφηνα και να με δει ελαφρώς ατημέλητη, δεν ήμουν στην τρίχα, αλλά φρόντιζα να περιποιούμαι τον εαυτό μου για να μην το χάσω, και ειδικά στο κρεβάτι. Δεν ξέρετε τι θέλετε. Το παιδί εδώ που γράφει πρέπει πραγματικά να εκτιμάει τη σχέση του για να έχει αρκεστεί με τόσα λίγα. Δλδ το να ζητάει το ελάχιστο, να είναι καμιά φορά περιποιημένη η κοπέλα του και αν γίνει αυτό να είναι αρκετο. Μπράβο παλικάρι μου που αρκείσαι σε αυτά, οι περισσότεροι άντρες βαριούνται μετά από λίγο καιρό που βλέπουν την πραγματική θηλυκή πλευρά της κοπέλας, που δεν μοιάζει καθόλου με τη θεογκόμενα βγαλμένη απο τσόντα που περιμένει.... :/

Τώρα τι να κάνεις... αν δε θέλει η άλλη να περιποιηθει τον εαυτο της δε θα το κάνει. Ίσως αν την άφηνες να την ταρακουνούσες. Αν δεν είναι αυτό που θες και της το έχεις πει κιόλας και δε τη νοιάζει, αστηνα.. Γτ να στεναχωριέσαι.. Υπάρχουν τόσες γυναίκες που μπορούν να στα προσφέρουν αυτά, τα βασικά της θηλυκότητας...
    Αγαπητή Νατάσα, δεν θέλω να ζώ με ψευδαισθήσεις... Το ξέρω και κατανοω απόλυτα οτι ως άνθρωπος δε γίνεται να είναι πάντα στην τρίχα και ποτέ δεν απαίτησα κάτι τέτοιο. Αυτό που της έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι πως καλό είναι να περιποιείται τον εαυτό της πρωτίστως για την ίδια και δευτερευόντως για εμενα. Εσύ ως γυναικα, δε νιώθεις πιο όμορφα όταν είσαι καθαρή, αποτριχωμένη, με ρούχα που τονίζουν τη θυλυκότητα σου; Και πάλι σου λέω πως δεν της απαίτησα ποτέ να είναι η καθημερινή της "ρουτίνα" αυτή. Αλλά ρε γαμώτο, μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον να φορούσε και ένα σέξι εσώρουχο και να έκανε την αποτρίχωση της κλπ είναι κάτι το τόσο δύσκολο; Δεν έχω πρόβλημα με το ελαφρώς ατημέλητη που λές, αλλά το βαρέως ατημέλητη με χαλάει! Και με χαλάει γιατί προπάντων εγώ περιποιούμε περισσότερο τον εαυτό μου, και όχι μόνο τώρα που είμαι άνεργος, αλλά ανέκαθεν. Το μόνο πρόβλημα μου ειναι η κοιλίτσα, (την οποία έχω χρόνια, και δεν απέκτησα επειδή θεώρησα οτι την έδεσα), και την οποία κάνω ότι μπορώ για να την ρίξω. Αλλά πάντα είμαι καθαρός, κάνω μπάνιο κάθε μέρα χειμώνα-καλοκαίρι, της είμαι ξυρισμένος και αρωματισμένος. Είναι μεγάλη απαίτηση απο τη σύντροφο μου η βασική της περιποίηση;

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Όταν ζούμε με τον άλλον, σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε στην τρίχα ανά πάσα στιγμή. Όμως, πάντα μπορούμε να είμαστε καθαροί, με καθαρά ρούχα, περιποιημένοι ως ένα βαθμό, άντρες και γυναίκες. Αυτό πρώτα απ' όλα έχει να κάνει με το πόσο καλά αισθανόμαστε οι ίδιοι και με το τι θέλουμε να βλέπουμε στον καθρέφτη.
    Τώρα, η κοπέλα ή απλώς είναι βρωμιάρα και το ανακάλυψες τώρα που μένετε μαζί ή περνάει κάποιου τύπου κατάθλιψη, δυσθυμία και έχει παραμελήσει τον εαυτό της. Εσύ, είσαι πάντα φρεσκοξυρισμένος, φρεσκοπλυμένος και μοσχομυριστός και ορεξάτος? Ή θεωρείς ότι μόνο η γυναίκα οφείλει να είναι περιποιημένη? Το λέω αυτό γιατί πολλοί άντρες δεν κοιτάνε τα χάλια τους αλλά τους φταίνε οι γυναίκες τους.
    Απάντησα στα ερωτήματα σου στο προηγούμενο μου μήνυμα.

Senior Member
    Νάσσο μήπως βαρέθηκε ρε φίλε την σχέση σας η κοπέλα και δεν έχει τρόπο να στο πέι?

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Βρε εδω ο Χιου ειχε την Χαρλει και ξενοπηδηξε με μια τεταρτης κατηγοριας ιεροδουλη, βρειτε αλλες δικαιολογιες να ξενοπηδατε! Παραδειγμα ο Νασσος τοσα χρονια ειναι μαζι της και δεν εχει ξενοπηδηξει.

Νασσο, αν δεν εχεις αποφασισει χωρισμο, μπορεις να κανεις μερικα πραγματα για να αναζωπυρωσεις την ερωτικη της διαθεση. Για παραδειγμα, κανε δουλειες του σπιτου και ας μη σε αφηνει για να την ξεκουρασεις. Αφου εσυ εισαι ανεργος και αυτη δουλευει, σιγουρα εχεις το χρονο να το κανεις χωρις να σε δει και να στην πει. Δευτερον, οταν ξερεις οτι ειναι πιο ξεκουραστη, πχ τα Σαββατοκυριακα, ξεκινα το πρωι που θα ναι ακομα πιο φρεσκια με πολλα προκαταρκτικα. Μερικες γυναικες θελουν πολλη προθερμανση. Καντης οτι ξερεις οτι της αρεσει πιο πολυ, πολληηηη ωρα. Επικεντρωσου στην ευχαριστηση της, χωρις να φαινεται οτι ζητας και εσυ κατι αρχικα, να γουσταρει μονο εκεινη, μπας και παρει μπρος και δεν αγχωθει οτι "πρεπει" να το κανετε κτλ, γιατι αυτο το πρεπει σκοτωνει την ορεξη! Επισης θα σου ελεγα να της κανεις ενα δωρακι, οπως ωραια εσωρουχα, και να περιποιεισαι εσυ τον εαυτο σου, για να δει οτι δεν αφηνεσαι παρα τα χρονια στη σχεση και ισως ξυπνησει! ΑΝ μετα απο ολα αυτα δε λειτουργησει τπτ, ισως η σχεση εχει περασει σε επιπεδο αδερφακια, και δε μπορει να σωθει, αν εσυ θες ενεργη και ζωντανη ερωτικη ζωη...
    ΕΠισης, 10 χρονια ειστε μαζι, αυτη η σχεση που παει? ΑΥτη δηλωνει οτι δε θελει παιδια, αν εσυ θες, πως θα συνεχιζετε μαζι?
    Δεν έχω αποφασίσει τον χωρισμό. Είμαι πολύ μπερδεμένος βασικά. Το οτι την αγαπώ πολύ το γνωρίζει, όπως και οτι "συγχωρώ" τέτοια θεματάκια, και ίσως αυτό είναι το κακό. Οτι πολλές φορές παραείμαι επιεικής μαζί της σε αυτά τα θέματα, οπότε παραμελείται. Δε θέλω να φροντίζει τον εαυτό της απο τον φόβο να μην με χάσει. Θέλω να τον φροντίζει γιατί της αξίζει! 32 χρονών κοπέλα είναι και φαίνεται σαν 25. Αν περιποιούταν τον εαυτό της θα έμοιαζε με 20άρα, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι να αγαπήσει τον εαυτό της, το σώμα της και να το περιποιείται χωρίς φόβους. Όσο για τα προκατακτικά που λές, όση όρεξη και να έχω, δε με αφήνει να τα κάνω πάλι για τον ίδιο λόγο. Επειδή τις περισσότερες φορές δεν έχει περιποιηθεί, και δε θέλει να τη βλέπω έτσι, όταν πάω να ασχοληθώ με το κορμί της ή να της προσφέρω στοματική ευχαρίστηση, με τραβάει απλά πάνω της για να κάνουμε σεξ ενώ ακόμα είναι στεγνή. Δεν είναι όμως αυτό μόνο το σεξ! Δεν είναι μόνο το να ανοίξει τα πόδια της, να μπώ να τελειώνουμε και τέλος! Θέλω να την χαίρομαι ολόκληρη, πώς το λένε! Όσο για γάμο και παιδιά, είμαστε και οι 2 κατά, οπότε σε αυτό έχουμε ταιριάξει, αλλά ακόμα και για το θέμα αυτό, για να απολαμβάνουμε πιο ελεύθερα το σεξ, της έχει προτείνει ακόμα και ο γυναικολόγος της να παίρνει αντισυλληπτικά, αλλά ούτε να ακούει δε θέλει για κάτι τέτοιο. Δε γουστάρει να χαπακώνεται κλπ... :(

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Νάσσο μήπως βαρέθηκε ρε φίλε την σχέση σας η κοπέλα και δεν έχει τρόπο να στο πέι?
    Κοίτα να δείς, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ και της το έχω πεί. Αν με βαρέθηκες, πες το μου να ξέρω τι γίνεται. Αλλά το αρνείται. Χθές, μετά απο τα προχθεσινά γεγονότα, με αγκάλιασε και μου ζήτησε συγγνώμη, και μου είπε πως δε θέλει με τίποτα να με χάσει, και πως δε μπορεί να σκεφτεί ούτε λεπτό τη ζωή της χωρίς εμένα. Τώρα το τι θα ακολουθήσει, δεν ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nassos View Post
    Την θέλω και την αγαπώ πραγματικά, και αν ήταν να την χώριζα για αυτόν τον λόγο θα το είχα κάνει ήδη και δε θα το σκεφτόμουν και πολύ. Παρολα αυτά δε θεωρώ καθόλου γελοίο το σεξουαλικό θέμα σε ένα ζευγάρι. Προσωπικά πιστεύω οτι τουλάχιστον το 60% μιας σχέσης έχει να κάνει με τη σεξουαλική ζωή.
    Δεν είπα οτι είναι γελοίο ρε συ. Είπα οτι επειδή την αγαπάς και την θέλεις όπως γράφεις κάνε μια υποχώρηση. Βάλτα κάτω και δες τα, τι άλλο μπορείς να κάνεις? Στα γραφω επειδή έχω περάσει τα ίδια σε χειρότερο βαθμό, σε κατανοώ πλήρως φίλε. Αλλα δεν νομίζω οτι ενας άνθρωπος αλλάζει έτσι απλά επειδή το θέλουμε εμείς. Αμα της το ζήτησες και σου αντέδρασε έτσι απλά δεν αλλάζει. Ή κάνε υποχώρηση σταθμίζοντας πάνω απ όλα την αγάπη που λές, ή τι να πώ. Στο κάτω κάτω δεν σ αφήνει και με το πουλί στο χέρι.

Φίλε, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ θέσε τις προτεραιότητες και κάνε τις σταθμίσεις, μην περιμένεις τι θα σου πει ο ένας κι ο άλλος. Βάλτα κάτω, σκέψου και πάρε τις αποφάσεις σου (οχι βιαστικά).

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αν επικεντρωθεις σε αλλες ερωτογενεις ζωνες, πχ. στηθος, και χαδια παντου? Για πολλη ωρα? Μην το δεχεσαι συνεχεια αυτο, να ειναι στεγνη και οκ σεξ ψεκαστε σκουπιστε τελειωστε. Καντην να γουσταρει, να θελει. Δεν εχει καθολου ορμες?

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αν επικεντρωθεις σε αλλες ερωτογενεις ζωνες, πχ. στηθος, και χαδια παντου? Για πολλη ωρα? Μην το δεχεσαι συνεχεια αυτο, να ειναι στεγνη και οκ σεξ ψεκαστε σκουπιστε τελειωστε. Καντην να γουσταρει, να θελει. Δεν εχει καθολου ορμες?
    Μόνο τα καλοκαίρια έχει περισσότερες ορμές. Τον χειμώνα είναι λες και μπαίνει σε χειμερία νάρκη! :) Και σε αυτά που λές επικεντρώνομαι, αλλά εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι με ολόκληρο το κορμάκι της πριν την είσοδο μου, απο τα δάχτυλα των ποδιών της και της πατούσες της μέχρι πάνω! Επίσης όταν της κάνω στοματικό που της αρέσει πολύ, αν το κρατήσω αρκετή ώρα τελειώνουν τα υγρά της και φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα!!! Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό.

Senior Member
    Την έχεις απατήσει ποτέ?

Senior Member
    Νάσσο γεια και από μένα.
    Το ποστ σου είναι πάρα πολύ σαφές και δεν προκύπτει σε καμμία περίπτωση ότι θέλεις η κοπέλα σου να είναι στην τσίτα όλη την ώρα.
    Και είναι αλήθεια ότι στις απαιτητικές δουλιές, που είσαι όλη μέρα στο πόδι δεν αντέχεις όχι να κάνεις αποτρίχωση, ούτε να φας δεν είσαι σε θέση.
    Είναι λοιπόν αιτιολογημένη η συμπεριφορά της κοπέλας σου και το γεγονός ότι δεν περιποιείται τόσο τον εαυτό της. Από την άλλη βέβαια, είναι απόλυτα δικαιολογημένο και αυτό που νιώθεις εσύ.
    Ακριβώς επειδή και λόγω της συγκατοίκησής σας και επειδή με δική της ευθύνη φυσικά, δε σε αφήνει να κάνεις δουλειές, ο χρόνος της είναι ακόμα πιο περιορισμένος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
    Και εννοείται ότι αν είσαι γυναίκα και νιώθεις σκατά με την εμφάνισή σου, δεν θες να κάνεις σεξ. Τουλάχιστον, αν κρίνω από τον εαυτό μου, πάντα έχω πολύ μεγαλύτερη διάθεση όταν νιώθω όμορφη...δεν είναι τυχαίο που όταν είσαι έτοιμος να βγεις για έξοδο, και είσαι βαμμένος και καλά ντυμένος, παρφουμαρισμένος τότε σου βγαίνει η διάθεση για σεξ!
    Θα σου πρότεινα να της κάνεις αυτή τη συζήτηση, εκτός σεξ εννοείται, δηλαδή δεν ήταν ωραίο που ήταν η κοπέλα στο κρεβάτι, γυμνή (προφανώς) , "εκτεθειμένη" και της τα έχωσες συγκρίνοντάς την με άλλες! αυτό ήταν άσχημο, και λογικό είναι να την πλήγωσε, να την έφερε σε δύσκολη θέση.
    Μπορείς λοιπόν, αντί να μπεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι τι δεν πάει καλά, και μήπως έχει κατάθλιψη και όλα αυτά, να της κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση, ακριβώς στο ύφος που τα λες σε εμάς εδώ. Και αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει. Διότι η έλλειψη περιποίησης είναι στανταρ σε μια σχέση όπου με τον άλλον τείνετε να γίνετε αδέλφια..
    Τώρα απόψεις τύπου "γι'αυτό ξενοπηδάμε, επειδή δεν κάνετε αποτρίχωση" τις ακούω βερεσέ.
    Ξενοπηδάει κάποιος μέσα στη σχέση απλώς γιατί κατά βάση δε σέβεται και δεν αγαπάει ειλικρινά αυτόν που έχει απέναντί του.
    Εσύ όμως, επειδή δεν φαίνεται να είσαι έτσι, κάνε απλά μια συζήτηση με την κοπέλα.
    Κατά τη γνώμη μου όμως πρέπει γενικότερα να δείτε πως εξελίσσεται η σχέση...
    Κοινοί στόχοι υπάρχουν?
    πέρα από το γάμο, μπορείτε να βάλετε κοινούς στόχους, όπως επίσης να ξεκινήσετε μαζί διάφορα πράγματα να ανανεώσετε τη σχέση.
    Όλοι αυτό κάνουμε Νάσσο. Είναι ανθρώπινο να αφήνεσαι κάπως μετά από χρόνια.
    Βρείτε γενικά ισορροπίες και ο ένας και ο άλλος.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Την έχεις απατήσει ποτέ?
    Όχι! Γιατί θα έπρεπε;

Quote Originally Posted by void View Post
    Νάσσο γεια και από μένα.
    Το ποστ σου είναι πάρα πολύ σαφές και δεν προκύπτει σε καμμία περίπτωση ότι θέλεις η κοπέλα σου να είναι στην τσίτα όλη την ώρα.
    Και είναι αλήθεια ότι στις απαιτητικές δουλιές, που είσαι όλη μέρα στο πόδι δεν αντέχεις όχι να κάνεις αποτρίχωση, ούτε να φας δεν είσαι σε θέση.
    Είναι λοιπόν αιτιολογημένη η συμπεριφορά της κοπέλας σου και το γεγονός ότι δεν περιποιείται τόσο τον εαυτό της. Από την άλλη βέβαια, είναι απόλυτα δικαιολογημένο και αυτό που νιώθεις εσύ.
    Ακριβώς επειδή και λόγω της συγκατοίκησής σας και επειδή με δική της ευθύνη φυσικά, δε σε αφήνει να κάνεις δουλειές, ο χρόνος της είναι ακόμα πιο περιορισμένος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
    Και εννοείται ότι αν είσαι γυναίκα και νιώθεις σκατά με την εμφάνισή σου, δεν θες να κάνεις σεξ. Τουλάχιστον, αν κρίνω από τον εαυτό μου, πάντα έχω πολύ μεγαλύτερη διάθεση όταν νιώθω όμορφη...δεν είναι τυχαίο που όταν είσαι έτοιμος να βγεις για έξοδο, και είσαι βαμμένος και καλά ντυμένος, παρφουμαρισμένος τότε σου βγαίνει η διάθεση για σεξ!
    Θα σου πρότεινα να της κάνεις αυτή τη συζήτηση, εκτός σεξ εννοείται, δηλαδή δεν ήταν ωραίο που ήταν η κοπέλα στο κρεβάτι, γυμνή (προφανώς) , "εκτεθειμένη" και της τα έχωσες συγκρίνοντάς την με άλλες! αυτό ήταν άσχημο, και λογικό είναι να την πλήγωσε, να την έφερε σε δύσκολη θέση.
    Μπορείς λοιπόν, αντί να μπεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι τι δεν πάει καλά, και μήπως έχει κατάθλιψη και όλα αυτά, να της κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση, ακριβώς στο ύφος που τα λες σε εμάς εδώ. Και αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει. Διότι η έλλειψη περιποίησης είναι στανταρ σε μια σχέση όπου με τον άλλον τείνετε να γίνετε αδέλφια..
    Τώρα απόψεις τύπου "γι'αυτό ξενοπηδάμε, επειδή δεν κάνετε αποτρίχωση" τις ακούω βερεσέ.
    Ξενοπηδάει κάποιος μέσα στη σχέση απλώς γιατί κατά βάση δε σέβεται και δεν αγαπάει ειλικρινά αυτόν που έχει απέναντί του.
    Εσύ όμως, επειδή δεν φαίνεται να είσαι έτσι, κάνε απλά μια συζήτηση με την κοπέλα.
    Κατά τη γνώμη μου όμως πρέπει γενικότερα να δείτε πως εξελίσσεται η σχέση...
    Κοινοί στόχοι υπάρχουν?
    πέρα από το γάμο, μπορείτε να βάλετε κοινούς στόχους, όπως επίσης να ξεκινήσετε μαζί διάφορα πράγματα να ανανεώσετε τη σχέση.
    Όλοι αυτό κάνουμε Νάσσο. Είναι ανθρώπινο να αφήνεσαι κάπως μετά από χρόνια.
    Βρείτε γενικά ισορροπίες και ο ένας και ο άλλος.
    Έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λες, αλλά πιστεύω πως η κούραση και η έλλειψη χρόνου σε πολλές περιπτώσεις είναι υποκειμενική. Αν κάτι μπορεί να μας δώσει έλεγχο στη ζωή μας, αυτό είναι η θέληση! Και γιατί το λέω αυτό; Γνωρίζω και την αδερφή της κοπέλας μου, η οποία επίσης δουλεύει, και μάλιστα σε 2 δουλειές και ξεποδαριάζεται κάθε μέρα. Η δουλειά της είναι πολύ πιο κοπιαστική, σωματικά τουλάχιστον, απο ότι της κοπέλας μου. Και όμως, αυτή ακόμα και στο περίπτερο να πάει για τσιγάρα, θα έχει ακόμα και κραγιόν και ωραία ρούχα και παπούτσια! Δε συμφωνώ ούτε με αυτήν την κατάσταση βέβαια, καθόσον τη θεωρώ υπερβολική. Απλά το φέρνω σαν παράδειγμα οτι ο θεμέλιος λίθος είναι η θέληση. Το ίδιο συμβαίνει και με φίλους που μπορεί να χάνεσαι λόγω έλλειψης χρόνου. Αν ο άλλος ΘΕΛΕΙ να σε δεί, θα έρθει ακόμα και αν είναι να σε δεί για 10 λεπτάκια.
    Αυτό ήταν κυρίως που με στεναχώρησε και με έριξε πολύ ψυχολογικά. Το γεγονός οτι γύρισε και μου είπε πως προτιμάει να μιλάει 1μιση ώρα στο τηλέφωνο με τη φίλη της, παρά να περιποιηθεί τον εαυτό της. Αποδεικνύεται δηλαδή οτι δεν είναι ελλειψη χρόνου, αλλά έλλειψη θέλησης, που εγώ το βλέπω σαν έλλειψη ενδιαφέροντος και για εμένα.

Senior Member
    Είσαι πολύ γλυκός φίλε μου αλλα δε με πέιθεις, ή εσύ κανεις κάτι στραβά η αυτη σε βαρέθηκε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Οταν γουστάρουμε κάτι θέλουμε να είμαστε αρεστοί, θέλουμε να μας ποθεί κ πόσο μάλλον να προσέχουμε τον εαυτό μας.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast