ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ....ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ,ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!). ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΠ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ... ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΕΣΕΝΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ....ΙΣΩΣ,ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ,ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ.... ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ

Senior Member
    Quote Originally Posted by eleon View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ , ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΟΣ ..ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΥΓΑ (ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ) ΠΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ Η ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ Η ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Η ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ..ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ Η ΣΠΡΩΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ 500 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΗ ΧΕΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΣΠΡΩΞΙΑ ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ...ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Η ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????????
    <<<

Θες μαγικο ραβδακι ?? μμμ ξερεις νομιζω σταματησανε να τα βγαζουνε !
    βγαλε κανενα παλουκι απ το φραχτη καλυτερα ,κι οταν θα παει να σε αγγιξει, κρατα τον μακρια ' αφου θαχεις καλεσει πρωτα το 100.

Senior Member
    Σε κάποια απάντηση σου λες: ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ... μα τα πράγματα είναι τραγικά! Ξεκινάνε να γίνονται με τη πρώτη σφαλιάρα που θα πέσει! Δε θέλω να κρίνω τη κατάσταση γαιτί καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο το να φύγεις αλλά θα σου πω κάτι... σκέψου να ήσουν εσύ παιδί ενός βίαιου γονιού κ τα ζούσες όλα αυτά! Τι θα γινόσουν? πόσα ψυχολογικά θα σου δημιουργούσαν? κ μη σκεφτείς ότι είναι μικρό κ δε καταλαβαίνει! Στη περίπτωση αυτή απλά θεωρώ καλό, τη δική σου επιλογή το να μείνεις, δε θα πρέπει να τη πληρώσει το παιδί σου αύριο μεθαύριο. Ο σύζυγός σου, δε σέβεται ούτε εσένα, ούτε το παιδί του, τ ότι δε βρίσκει τραγικό το ξύλο, είναι δικό του θέμα κ μεγάλο πρόβλημα! Αν είχε τέτοιες εικόνες από τη δική του οικογένεια θα του φαίνεται φυσιολογικό! Κ αν αρχίσει να χτυπάει κ το παιδί? Αν γίνει η αρχή δε σταματάει, ούτε μειώνεται, απλά θα χειροτερέψει! Κ προς Θεού... μη δείχνεις ότι τον φοβάσαι γιατί θα το εκμεταλλεύεται. Μιλάμε για τη ζωή σου κ του παιδιού σου! Δε του ανήκουν!

eleon,αφού διάβασα όλα τα ποστ κατέληξα ότι δεν είμαι και σίγουρη για το ποιό απ'όλα τα ποστ με εκφράζει
    Εγώ θα σου πω μόνο το τι πιστεύω για τις ανθρώπινες σχέσεις.
    είναι ουτοπία να περιμένουμε να αλλάξει κάποιος γιατί έτσι θα θέλαμε εμείς
    ο άλλος έχει δικαίωμα να είναι όσο κακός θέλει δε θα μας πάρει την άδεια
    εμείς βάζουμε τα όριά μας και αποφασίζουμε τι θα ανεχτούμε από τους άλλους και τι όχι
    η μητέρα είναι υπεύθυνη σχετικά με το περιβάλλον που επιλέγει να μεγαλώσουν τα παιδιά της
    για να αναγκάσουμε κάποιον να αλλάξει τις συμπεριφορές του πρέπει να αλλάξουμε πρώτοι εμείς
    γιατί να αλλάξει κάποιος όταν είναι μια χαρά βολεμένος???????????

ελπίζω να σε βοήθησα λίγο

Senior Member
    γλυκια μου το προβλημα σου ειναι αν θα σε κρινει το παιδι σου?ξερεις οσο μενεις μαζι του το παιδι σου οταν μεγαλωσει θα τα εχει εκ λαβει ολα αυτα ως φυσιολογικα και αν θελησεις να χωρισεις τοτε ισως σου ριξει κι ευθυνες..αν το κανεις τωρα ομως και μεγαλωσει σε ενα υγειη περιβαλον,θα πει:δικιο ειχε η μανα μου που τον χωρισε.
    επισης εγω αν μου καταλογιζε ευθυνες θα ελεγα:μηπως παιδακι μου να περιμενα να με πνιξει πρωτα και να χωριζα μετα?
    ξερω 'γω?η φιλη σου τι ακριβως βλεπεις μηδαμινο μεσα σε αυτη την αποπνικτικη και ταπεινωτικη κατασταση?νομιζω πως δεν ζεις πια,δεν εισαι ο εαυτος σου,εισπρατεις καθημερινα σωματικη και ψυχολογικη βια και οσο βλεπει οτι τον ανεχεσαι τοσα ποιο πολλα θα σου κανει.γαιδουρι εισαι για να σε χτυπαει?δεν καταλαβα?πες μου κατι,στο παιδι πως φερεται?το χτυπαει και αυτο καθολου για να περασει η ωρα?του τραβαει κανενα αυτι για το σασπενς?
    ο τυπος σου εχει κανει ενα παιδι κ σε πηγαινει γ@@@@@@@ς!σορυ κ ολας!για να καλυψει τις ανασφαλειες του και να ξεσπαει τα νευρα του σε εχει υπο κ σε βασανιζει..
    αντεχεις να το παιζεις ο ''σακος του μποξ''του?
    επειδη την ιστορια λιγο πολυ την γνωριζουμε ολοι σε τετοια θεματα,ακομη και αν πας για λιγες μερες στους γονεις σου και σε παρακαλαει και συ λεει θα αλλαξω,μετα μολις γυρισεις την πρωτη εβδομαδα ισως να ειναι ο τελειος συζηγος,στην συνεχεια ομως θα ξαναβγει ο πραγματικος του εαυτος..και θα σε εξουθενωσει τελειως..
    επισης το παιδι σου κυνδινευει να γινει και βιαιο και καταθληπτικο,βλεποντας εκεινον να σε χτυπαει κι εσενα να κλαις συνεχως.
    πες του να πατε σε ενα ψυχολογο και αν αρνηθει πες του να χωρισετε.να εισαι ξεκαθαρη κι επιβλητικη...
    πες του ας πουμε:
    απαιτω να ειμαι ηρεμη και θα το πληρωσω με ο,τι χρειαστει.τελος
    και κατι ακομη..μην τον λυπασαι,αυτος που λυπαται ειναι ο ΛΥΠΟΥΜΕΝΟΣ!!
    καλυτερα ενα τελος με πονο παρα πονος διχως τελος!
    με εκτιμηση
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Καλο μακακα διαλεξες για αντρα...κατσε τωρα να τις φας και μοκο. A ναι, επειδη ερχοντε κ χριστουγεννα, κανε ενα cv για ρουντολφ στο ελκυθρο του αγιου...
    Σεξ κανετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Καλο μακακα διαλεξες για αντρα...κατσε τωρα να τις φας και μοκο. A ναι, επειδη ερχοντε κ χριστουγεννα, κανε ενα cv για ρουντολφ στο ελκυθρο του αγιου...
    Σεξ κανετε?
    σαν τους πρωτογονους..την τραβαει απο τα μαλλια και ροπαλο φανταζομαι!φυγε κοπελαρα μου να ζησεις,να αναπνευσεις!

...δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε που ζητούσε γνώμες η έλεον...:ΡΡΡΡ

(το πιθανότερο είναι ότι πλέον φορά εξτένσιον)

Senior Member
    :-))))))))))))))))))
    λολ!

Banned
    Ένας "'άνθρωπος'" "εξαρτημένος, που θέλει συνέχεια μαζί, αλλά τον ενοχλούν όσα κάνεις, και θέλει να κάνεις ό,τι θέλει αυτός και να έχει τον απόλυτο έλεγχο και θέλει να πηγαίνετε όπου πάτε όλοι μαζί-προφανώς για να ελέγχει τα πράγματα" ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΑ Η ΙΔΙΑ αγαπούλα πούλα πούλα μας (και δε σε αγαπάει, αποδέξου το.). Είναι η Α Τ Η , όρθια και ανασηκωμένη και τα καβαλάει όλα και τα τρελαίνει τελείως, δεν το καταλαβαίνεις αυτό;

Πρέπει να έχεις ΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ για να θες να τα ελέγχεις ΌΛΑ, και φυσικά αρχίδια ελέγχεις εννοείται, αλλά λέμε τώρα, η επιθυμία σου μένει. Εξαρτημένος είναι κάποιος μόνο όταν ΑΔΕΙΑΖΕΙ μέσα του, όταν ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, για να μπει Η Α Τ Η η ίδια και να τα καβαλήσει όλα. Δεν είναι αστείο αυτό, πολλοί άνθρωποι είναι εξαρτημένοι σε πολλά, αλλά λίγοι ΤΌΣΟ εξαρτημένοι ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ (δηλαδή ΟΛΟ το μέσα τους) για να μπει και μόνο Η Α Τ Η σε ένα ολικά κατεστραμμένο μέρος.

Δεν μπορεί να είστε συνέχεια μαζί, για να σε βλέπει, αλλά να μην αντέχει να σε βλέπει και όσα κάνεις, και να θέλει να κάνεις ό,τι λέει αυτός, δηλαδή ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο Λ Ι Κ Α ΚΑΙ Α Π Ο Λ Υ Τ Α , απλά και μόνο επειδή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Δεν είναι αστείο αυτό, όντως έτσι γίνεται, απλώς οι ψυχές αμά δεν είναι καλό το μέρος ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ και παίρνεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, δηλαδή τότε έρχεται ΚΑΙ Η Α Τ Η .

Πώς σου φαίνεται αυτό; Καταλαβαίνεις πού έμπλεξες; Ο άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, γτ ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ, και τα ρίχνει στο πάτωμα να τα ποδοπατήσει Η //// Τ Ο α τ ι ///////// Α Τ Η . Αυτά τα ολίγα συμβαίνουν όταν παρακολουθείς έναν άνθρωπο "να τα ελέγχει όλα" χωρίς να ελέγχει τίποτα, τότε, αγαπούλα, ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ. Και αυτό δεν είναι επικίνδυνο, είναι ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ενσαρκωμένος σε άνθρωπο.

Senior Member
    Δεν έχω διαβάσει τις άλλες απαντήσεις, επομένως κάτι που μπορεί να σου πώ ίσως στο έχουν ξανα πεί πιό πάνω..
    Αν και είμαι αρκετά μικρή για να εκφέρω γνώμη πάνω στο θέμα, για μένα, οι λύσεις είναι 2:
    Είτε να το πάρεις απόφαση και να χωρίσεις, είτε να συμβουλευτείς ψυχολόγο, γιατί ο άνθρωπος αυτός μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα..
    Τώρα επειδή είπες πως σε παρακολουθεί συνέχεια και δε σε αφήνει να πάς πουθενά, καλύτερα να μιλήσεις στην οικογένιά του (ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ) και να τους πεις να σε βοηθήσουν όσο μπορούν, πχ: πες τους ακριβώς την κατάσταση και πές τους να πάνε εκείνοι σε ψυχολόγο και να σου πούν τί τους είπε.. Κάπως έτσι τέλος πάντων...
    Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό με κάποιο τρόπο, τότε καλύτερα να πάρεις διαζύγιο...
    Αλλά προσπάθησε πρώτα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12