Η φράση : "Σ'αγαπώ" - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Άλλο η αγάπη παιδιά. Ούτε ειλικρίνεια, ούτε διαφάνεια, ούτε συμφεροντολογία, ούτε τίποτα. Άλλο είναι. Δεν αναλύεται. Είναι να ξέρεις τον άλλο και να τον αγαπάς γ\' αυτό που είναι. Είναι εξαιρετικά σπάνιο.
    Τι ακριβώς θες να πεις δεν καταλαβαίνω.

Όταν αγαπάς κάποιον, σημαίνει οτί φοράς την ιδέα της αγάπης και τέρμα; Τέρμα η διαφάνεια, τέρμα η ειλικρίνεια, τέρμα και οι διαφωνίες;

Και το να ξέρεις τον άλλον πως ακριβώς συμβαίνει αν δεν έχει προηγηθεί η σύγκρουση και η διαφάνεια;

Senior Member
    Ο άλλος μπορεί να φανεί ποιός είναι και χωρίς να σου έχει γράψει κατεβατά με το ιστορικό του ή να σου παραδώσει τη βιογραφία του προς μελέτη...

Senior Member
    χα-χα! πολι πραμα, αλεχαντρε.

Originally posted by kanenas
    Γιατί η απόλυτη ειλικρίνεια σημαίνει αγάπη;
    Ούτε κατά διάνοια νομίζω δεν ισχύει αυτό.
    σε καποια πραγματα οντως δεν χρειαζεται να εισαι απολυτα ειλικρινης (πχ σωματικα μειονεκτηματα). ομως, γενικοτερα, σκεψου το εξης: οσες φορες απεκρυψες την αληθεια, το εκανες για αυτην ή για σενα; καταλαβαινεις;

με αλλα λογια, αγαπας καποια/καποιον, μα οχι αρκετα ωστε να εισαι απολυτα ειλικρινης μαζι της/του. κυριως, διοτι φοβασαι μηπως την χασεις εσυ. για σενα το κανεις.
    1. Μάλλον περιέγραψες τον εαυτό σου... :)

2. Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ξέρεις τι λες και τι όχι, πότε σε ποιόν και γιατί, τι θες και δεν θες. Δεν κοροϊδεύεις πρώτα απ\'όλα τον εαυτό σου.
    1. μα ναι, ασφαλως περιγραφω τον εαυτο μου. ομως επειδη κατι ισχυει για μενα, παυει να εχει καθολικη ισχυ;

2. κι εδω συμφωνω, χωρις ωστοσο να καταλαβαινω πως σχετιζεται με την αρχικη επισημανση μου. μπορεις να κοροιδευεις την αλλη, ξεροντας μια χαρα τι κανεις κ γιατι το κανεις. Αυτο σημαινει πως ΔΕΝ την αγαπας αρκετα ωστε να εισαι ειλικρινης.

1. Άλλο η αγάπη παιδιά. Ούτε ειλικρίνεια, ούτε διαφάνεια, ούτε συμφεροντολογία, ούτε τίποτα. Άλλο είναι. Δεν αναλύεται.

2. Είναι να ξέρεις τον άλλο και να τον αγαπάς γ\' αυτό που είναι. Είναι εξαιρετικά σπάνιο.
    1. Δεν υπαρχει κατι που να μην αναλυεται. Εστω κι αν το νοιωθεις, εστω κι αν δεν μπορεις παντα να το μετουσιωσεις σε σκεψεις ή συναισθηματα, υπαρχει ενας βαθμος κατανοησησ, εστω υποσυνειδητα.

1β. Και ναι, η αγαπη ειναι ειλικρινεια/διαφανεια/ιδιοτελεια/ανιδιοτελεια οπως ειπε καπου αλλου η Αφελεια, νομιζω.

2. Δυο ερωτησεις, μοναχα: ειμαι παντα ενα μονο πραγμα; κ κυριως, ολα μεσα μου, αξιζουν να αγαπηθουν; Ειναι δυνατον να αγαπω καποια κ να μη θελω να τη βοηθησω να γινει καλυτερη; Με τροπο που κι αυτη να επιθυμει; (η συμπτωση που ειχε αναφερει η ασιχτιρ, παλιοτερα)

Ο άλλος μπορεί να φανεί ποιός είναι και χωρίς να σου έχει γράψει κατεβατά με το ιστορικό του ή να σου παραδώσει τη βιογραφία του προς μελέτη...
    φυσικα δεν χρειαζεται να διαβασεις κατεβατα για να καταλαβεις την αλλη. την τελευταια φορα που ερωτευτηκα, συνεβει καθως την ειδα να κινειται στο χωρο.

Senior Member
    kanena τα παμε πολυ καλα στο κβοτιν, ε;

Senior Member
    χαααχα
    kanenas έχεις μπερδέψει λίγο τη βούρτσα με τη τσατσάρα :)
    Αυτό που εννοώ είναι ότι μου φαίνονται παιδικά τα επιχειρήματα σου και δεν μου βγάζεις κίνητρο να ασχοληθώ. Αν ζήσεις λίγο περισσότερο ίσως θα καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν χωράνε ούτε σε χίλιες σελίδες. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σου.
    Πάντα φιλικά ε; :)

Senior Member
    kanenas... [α]ν ζήσεις λίγο περισσότερο ίσως θα καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν χωράνε ούτε σε χίλιες σελίδες.
    Originally posted by anitak
    kanena τα παμε πολυ καλα στο κβοτιν, ε;
    σιμπεραζμα: νεος στιν ιλικια, γερος στις παραθεσις κ τρομερος στα λογοπεγνια. http://homepage.eircom.net/~bray/em/msdelite.gif

Senior Member
    Εξήγησέ μου κάτι... Ο άλλος φαίνεται σε σένα κάπως και σε μένα κάπως αλλιώς. Διαφωνείς με αυτό;

Member
    Η ζωή μας έμαθε ότι αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο,
    αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

Senior Member
    Όμορφο σεροτονίν, πολύ όμορφο, εξαιρετικά όμορφο...

Page 3 of 3 FirstFirst 123