Results 31 to 39 of 39
Thread: Η φράση : "Σ'αγαπώ"
-
23-05-2007, 13:38 #31
Originally posted by alexandros3
Άλλο η αγάπη παιδιά. Ούτε ειλικρίνεια, ούτε διαφάνεια, ούτε συμφεροντολογία, ούτε τίποτα. Άλλο είναι. Δεν αναλύεται. Είναι να ξέρεις τον άλλο και να τον αγαπάς γ\' αυτό που είναι. Είναι εξαιρετικά σπάνιο.
Όταν αγαπάς κάποιον, σημαίνει οτί φοράς την ιδέα της αγάπης και τέρμα; Τέρμα η διαφάνεια, τέρμα η ειλικρίνεια, τέρμα και οι διαφωνίες;
Και το να ξέρεις τον άλλον πως ακριβώς συμβαίνει αν δεν έχει προηγηθεί η σύγκρουση και η διαφάνεια;
- 23-05-2007, 13:44 #32
Ο άλλος μπορεί να φανεί ποιός είναι και χωρίς να σου έχει γράψει κατεβατά με το ιστορικό του ή να σου παραδώσει τη βιογραφία του προς μελέτη...
23-05-2007, 15:59 #33
χα-χα! πολι πραμα, αλεχαντρε.
Originally posted by kanenas
Γιατί η απόλυτη ειλικρίνεια σημαίνει αγάπη;
Ούτε κατά διάνοια νομίζω δεν ισχύει αυτό.
με αλλα λογια, αγαπας καποια/καποιον, μα οχι αρκετα ωστε να εισαι απολυτα ειλικρινης μαζι της/του. κυριως, διοτι φοβασαι μηπως την χασεις εσυ. για σενα το κανεις.
2. Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ξέρεις τι λες και τι όχι, πότε σε ποιόν και γιατί, τι θες και δεν θες. Δεν κοροϊδεύεις πρώτα απ\'όλα τον εαυτό σου.
2. κι εδω συμφωνω, χωρις ωστοσο να καταλαβαινω πως σχετιζεται με την αρχικη επισημανση μου. μπορεις να κοροιδευεις την αλλη, ξεροντας μια χαρα τι κανεις κ γιατι το κανεις. Αυτο σημαινει πως ΔΕΝ την αγαπας αρκετα ωστε να εισαι ειλικρινης.
1. Άλλο η αγάπη παιδιά. Ούτε ειλικρίνεια, ούτε διαφάνεια, ούτε συμφεροντολογία, ούτε τίποτα. Άλλο είναι. Δεν αναλύεται.
2. Είναι να ξέρεις τον άλλο και να τον αγαπάς γ\' αυτό που είναι. Είναι εξαιρετικά σπάνιο.
1β. Και ναι, η αγαπη ειναι ειλικρινεια/διαφανεια/ιδιοτελεια/ανιδιοτελεια οπως ειπε καπου αλλου η Αφελεια, νομιζω.
2. Δυο ερωτησεις, μοναχα: ειμαι παντα ενα μονο πραγμα; κ κυριως, ολα μεσα μου, αξιζουν να αγαπηθουν; Ειναι δυνατον να αγαπω καποια κ να μη θελω να τη βοηθησω να γινει καλυτερη; Με τροπο που κι αυτη να επιθυμει; (η συμπτωση που ειχε αναφερει η ασιχτιρ, παλιοτερα)
Ο άλλος μπορεί να φανεί ποιός είναι και χωρίς να σου έχει γράψει κατεβατά με το ιστορικό του ή να σου παραδώσει τη βιογραφία του προς μελέτη...
23-05-2007, 16:47 #34
kanena τα παμε πολυ καλα στο κβοτιν, ε;
23-05-2007, 17:09 #35
χαααχα
kanenas έχεις μπερδέψει λίγο τη βούρτσα με τη τσατσάρα :)
Αυτό που εννοώ είναι ότι μου φαίνονται παιδικά τα επιχειρήματα σου και δεν μου βγάζεις κίνητρο να ασχοληθώ. Αν ζήσεις λίγο περισσότερο ίσως θα καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν χωράνε ούτε σε χίλιες σελίδες. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σου.
Πάντα φιλικά ε; :)
24-05-2007, 15:31 #36
kanenas... [α]ν ζήσεις λίγο περισσότερο ίσως θα καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν χωράνε ούτε σε χίλιες σελίδες.Originally posted by anitak
kanena τα παμε πολυ καλα στο κβοτιν, ε;
24-05-2007, 19:44 #37
25-05-2007, 00:12 #38
Η ζωή μας έμαθε ότι αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο,
αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.
25-05-2007, 00:23 #39
Όμορφο σεροτονίν, πολύ όμορφο, εξαιρετικά όμορφο...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση