Results 16 to 27 of 27
-
07-09-2007, 11:42 #16
Originally posted by kassi_21Να\'χει απ\'αυτό κι ο Γιούρι Γκέλερ;
- 07-09-2007, 15:49 #17
Φίλε μου προπαθείς να μας πείσεις για τις ικανότητες σου δίνοντας έμφαση στη δύναμη της λογικής παρατήρησης σε ένα φορουμ που αφορά τη ψύχωση...μήπως είσαι προκατειλημένος? Και το πολύ καθαρό και δυνατό μυαλό είναι σχετικό. Οι ψυχωτικοί είναι αυτοί που άλλαξαν τον κόσμο και όχι οι λογικοί. Ειρωνεία για τους δυνατούς \"λογικούς\" δεν θεωρείς...
..προσωπικά δεν υποτιμάω κανέναν μιας και θεωρώ οτι όλοι οι άνθρωποι είναι θαυμάσιοι ο καθένας στο πλαίσιο του. Όταν όμως τα πάντα γύρω μας έχουν ένα μέτρο σύγκρισης αντί για ένα μέτρο προσωπικών δυνατοτήτων (τα όρια μας) τότε πάυουμε να έιμαστε και ο εαυτός μας.
07-09-2007, 22:40 #18
Originally posted by vince
Φίλε μου προπαθείς να μας πείσεις για τις ικανότητες σου δίνοντας έμφαση στη δύναμη της λογικής παρατήρησης σε ένα φορουμ που αφορά τη ψύχωση...μήπως είσαι προκατειλημένος? Και το πολύ καθαρό και δυνατό μυαλό είναι σχετικό. Οι ψυχωτικοί είναι αυτοί που άλλαξαν τον κόσμο και όχι οι λογικοί. Ειρωνεία για τους δυνατούς \"λογικούς\" δεν θεωρείς...
..προσωπικά δεν υποτιμάω κανέναν μιας και θεωρώ οτι όλοι οι άνθρωποι είναι θαυμάσιοι ο καθένας στο πλαίσιο του. Όταν όμως τα πάντα γύρω μας έχουν ένα μέτρο σύγκρισης αντί για ένα μέτρο προσωπικών δυνατοτήτων (τα όρια μας) τότε πάυουμε να έιμαστε και ο εαυτός μας.
07-09-2007, 23:03 #19
Εκανα εντιτ επειδη είπα άσχημα λόγια.
Φιλε μου ποτε δε μιλησα για κουταλάκι. Μην κάνεις το μαλάκα γιατι δεν πιστευω να εισαι
08-09-2007, 15:52 #20
Sharpidon, το βρήκες το σκυλάκι σου μετά;
\"Thinking is a headache thats why we avoid it.\"
08-09-2007, 16:02 #21
το πιο περίεργο πράγμα που μού χει συμβεί όταν ήμουν σε κατάσταση μανίας ήταν να βρίσκομαι σε χώρο με πάρα πολλά άτομα πχ πάρτυ - συναυλία και να με προσέχει πάρα πολύς κόσμος δηλαδή ξαφνικά να με πλησιάζουν και να βρίσκονται δίπλα μου μάλιστα το είχε προσέξει και ο φίλος μου και με ρωτούσε \"τώρα αυτοί σε ξέρουν;\"
ένα άλλο ήταν να μαντεύω τη σκέψη του άλλου
η σκέψη μου να έχει την απόλυτη διαύγεια
με ενοχλούσε το κόκκινο χρώμα
ήθελα όλα γύρω μου να είναι μπλε
και εγώ φορούσα μόνο μπλε
καλά να μην υποβιβάζουμε τη συζήτηση και να την περιορίζουμε μόνο στο λύγισμα κουταλιών
για όλα τα παραπάνω ισχύει ότι το μυαλό μας έχει τεράστια δύναμη.\"Thinking is a headache thats why we avoid it.\"
08-09-2007, 20:02 #22
εμενα μου συνεβη πριν 1,5 χρονο. ηταν σιγουρα η δυνατοτερη και καλυτερη εμπειρια στην ζωη μου.
Το εχει παθει κανεις χωρις την χρηση ουσιών?
08-09-2007, 21:08 #23
Αφού ήταν η καλύτερη σου εμπειρία τότε να το ξανακάνεις.
09-09-2007, 12:39 #24
Originally posted by coma
Sharpidon, το βρήκες το σκυλάκι σου μετά;
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :)
09-09-2007, 18:15 #25
πας καλα επαθες ψυχωτικο επεισοδειο και ειναι οι καλυτερη εμειρεια της ζωης σου εγω το επαθα χωρις να παρω ουσιες νοσιλευτικα σε ψυχιατρικη κ οταν ξυπναγα νομιζα οτι τα ονειρα μου ηταν πραματικοτιτα με συνεφερανε δεν κατανοησα τι επαθα εκοψα τα χαπια μου κ το ξαναπαθα σε καποια φαση με τα χιλια ζορια πηγα τραβολογαγαν στον ψυχιτριο μου λεει εισαι μορφωμρνη κοπελα κ πρεπει να συνειδιτοποιησεις οτι εχεις μια ασθενεια οταν καταλαβεα τι επαθα με πιαναν συνεχεια τα κλαματα γραφτηκα σε μεταπτυχιακο κ εκλεγα μεσα στο πανεπιστιμιο ε με τετοια μανα που εχει εγω παντα ειχα την προαισθηση οτι κατι κακο θα μου συμβει εδωσα παννελληνιες μονο κ μονο για να αλλαξω πολη να φυγω απο τον διναστη μου την μανα μου περασα στην θεσσαλονικη μα την ηρεμια μου δεν την βρηκα με επερνε 20 τηλ την μερα μου ανεβαζε το αιμα στο κεφαλη το πρωτο ετοσ τησ σχολης μου εχει εναν πλατωνικο ερωτα φευγει η μανα μου για την γερμανια της λεω τελειωνουμε για καλοκαιρι της λεω δεν θελω να ερθω στην γερμανια γιτι οταν σμηγουμε οι 4 γυνεται τις *******ς με το συμπαθειο περνω ενα τηλ τον γκομενο κ μου λεει τερμα κολισε το μυαλομου γιατι κπως με παραταει το πα κ στην μανα μου κ αρχισε να μου ριχνει καντηλια γιατι νναιξα σχεση ειχα αυπνοιεσ για πολυ καιρο κια οι μαλακες οι γονεις μου αντι να με παν σε εναν γιατρο μου διναν τσα\'Ι να ηρεμισω ε καποια στιγμη δεν ανταξε γεμισα την μπανιερα με νερο πηρα τα ξυραφια κ αρχιασα να χαρακωκω τα ποδια μου .που ειναι το παιδι λενε σε καποια φαση μπενει στο μπανιο κ ειδε το θεαμα βρεθικα στο νοσοκομειο κ μετα σε ψυχιατρικη κλινικη αν θελεις να για δευτερη φορα τετιοα εμπειρια να σου δανισω την μανα μου εχει την συνταγη να προκαλει ψυχωτικα επεισοδεια ο αδερφος μου δεν την ανεχε κ αυτος εφυγε χιλιομετρα μακρια της πολυ ηλιθεια μανα μανα μιλαμε
09-09-2007, 22:24 #26
με παρεξηγησες vince.
για καποιο διαστημα ημουν σε ασχημη κατασταση αλλα το τελικο αποτελεσμα κοιταω μονο.
η διαταραχη που ειχα μπορει να εριξε στον πατο τη ζωη μου για λιγο, αλλα στην τελικη ηταν ενα δυνατο χαστουκι που εφαγα για να συνελθω και να βαλω τη ζωη μου σε μια ταξη.
Την αξιολογηση των εμπειρειων μου ως καλες ή κακες την κανω με κριτηριο τις συνεπειες που θα εχει στην ζωη μου αυτη η εμπειρεια.
Με ρωτας γιατι δεν το ξανακανω? Πρωτα απ\' ολα δεν το επεδιωξα αλλα μου ρθε. Δευτερον δεν θελω να μου ξαναρθει γιατι δεν γνωριζω τι συνεπειες θα εχει στη ζωη μου ενα δευτερο ψυχωτικο επεισοδιο.
01-10-2007, 17:44 #27
Επειδή είμαι λίγο άσχετη,τι εννοούμε ακριβώς όταν λέμε \"ψυχωτικό\" επεισόδιο? Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στους ψυχικά ασθενείς δηλαδή? γιατί πολλά από αυτά που διάβασα, κυρίως αυτά που γράφει ο/η coma, ξέρω ότι έχουν συμβεί σε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι θεωρούνται-και μάλλον είναι- ψυχικά υγιείς. \'Ισως πάλι δεν το έχουν βιώσει τόσο έντονα όλα αυτά, ή δεν τους έχει ανησυχήσει τόσο ώστε να απευθυνθούν σε κάποιο ειδικό..
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια