ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Banned
    Μην το συνεχιζεται ρε παιδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by labwmenos View Post
    Μην το συνεχιζεται ρε παιδια...

Μπα οχι απο μενα τελος...εχεις δικιο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Εσυ στειλτα, εσυ την βλεπεις.
    Λυπαμαι παιδια για την συμπεριφορα μου ,αλλα αυτος ξεκινισαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εσυ στειλτα, εσυ την βλεπεις.
    Λυπαμαι παιδια για την συμπεριφορα μου ,αλλα αυτος ξεκινισαι.

Οχι δεν λυπασαι Πανου καθολου , αρκει να κανει καποιος ερευνα στα γραφομενα σου στο φορουμ να το διαπιστωσει.

Banned
    Maκαρι να κανει για να δει! να δει ποιος την λεει συνεχεια σε ποιον! ποιος απλα ξεκινα ενα θεμα και ποιος ! εσυ δλδη συνεχως γραφεις απλα και μονο για να μου την πεις! η να με ταπινωσεις! να δει ποσες φορες εχω χαρακτιρησει εσενα η αλλους εδω μεσα! και ποσες εσυ! μονο αποψε εχεις γραψει τοσα ωραια επιθετα για μενα!
    Αμα εγω γραψω κατι κακο για καποιον εχω την μαγκια να πω το συγνωμη , κι οντος θα εχω ξενερωσει μεσα μου! αλλα εσενα φιλε πωτες δεν στην ειπα πρωτος!! ποτες δεν πηγα να σε ξεφτιλισω εδω μεσα

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οχι δεν λυπασαι Πανου καθολου , αρκει να κανει καποιος ερευνα στα γραφομενα σου στο φορουμ να το διαπιστωσει.

keep...απόρώ που ασχολείσαι και ρίχνεις το επίπεδο σου, λες και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος.
    Αυτό το θέμα έπρεπε να κλειδωθεί από το πρώτο ποστ.
    Απορώ που υπάρχει ακόμη.

Senior Member
    Maκαρι να κανει για να δει! να δει ποιος την λεει συνεχεια σε ποιον! ποιος απλα ξεκινα ενα θεμα και ποιος ! εσυ δλδη συνεχως γραφεις απλα και μονο για να μου την πεις! η να με ταπινωσεις! να δει ποσες φορες εχω χαρακτιρησει εσενα η αλλους εδω μεσα! και ποσες εσυ! μονο αποψε εχεις γραψει τοσα ωραια επιθετα για μενα!
    Αμα εγω γραψω κατι κακο για καποιον εχω την μαγκια να πω το συγνωμη , κι οντος θα εχω ξενερωσει μεσα μου! αλλα εσενα φιλε πωτες δεν στην ειπα πρωτος!! ποτες δεν πηγα να σε ξεφτιλισω εδω μεσα

Εαν ειχες θαρος θα ζηταγες συγγνωμη...οχι μονο απο μενα αλλα και απο τους υπολοιπους,μονο και μονο για το πρωτο ποστ σου. Μπορεις να υποθεσεις και να μαζεψεις οτι ψηγματα απο το φορουμ εχω αναφερει για την προσωπικη μου ζωη και να κανεις τις υποθεσεις σου , αλλα εγω ειμαι αυτος που δεν εχω τσακωθει με το μισο φορουμ και σεβομαι την γνωμη του αλλου. Οσο για το να με ξεφτιλησεις δεν βλεπω πως μπορει να επιτευχθει αυτο , ο μονος που μπορει να με ξεφτιλησει ειναι ο εαυτος μου.

Banned
    Εσυ δλδη εισαι καλος ε? δεν με προσβαλες με αυτα που εγραφες? εσυ συγνωμη δεν εχεις να πεις? με αυτα τα ωραια που μου πες ε?
    Κανεναν δεν πηγα να πσοσβαλω εδω μεσα! ουτε εξω απο εδω!Προβλημα δεν εχω με καποιον , ειχα τοσο καιρο να μπω ,πως να εχω προβλημα με καποιον, δεν ειμαι ολη μερα εδω για να τσακοθω με καποιον.
    Με εσενα νευριασα γτ. μου εγραψες πολυ ασχημα κι ταπινοτικα μηνυματα ! αυτο και μονο αυτο! ουτε ειχα κανενα κολλημα μαζι σου απο πριν για να στην πω! Αμα δεν γουσταρες απλα θα μπορουσες να μην γραφεις ουτε να ασχολιθεις μαζι μου! αλλα απο οτι βλεπουμε αυτο εκανες! και κανεις

Senior Member
    Εσυ δλδη εισαι καλος ε? δεν με προσβαλες με αυτα που εγραφες? εσυ συγνωμη δεν εχεις να πεις? με αυτα τα ωραια που μου πες ε?
    Κανεναν δεν πηγα να πσοσβαλω εδω μεσα! ουτε εξω απο εδω!Προβλημα δεν εχω με καποιον , ειχα τοσο καιρο να μπω ,πως να εχω προβλημα με καποιον, δεν ειμαι ολη μερα εδω για να τσακοθω με καποιον.
    Με εσενα νευριασα γτ. μου εγραψες πολυ ασχημα κι ταπινοτικα μηνυματα ! αυτο και μονο αυτο! ουτε ειχα κανενα κολλημα μαζι σου απο πριν για να στην πω! Αμα δεν γουσταρες απλα θα μπορουσες να μην γραφεις ουτε να ασχολιθεις μαζι μου! αλλα απο οτι βλεπουμε αυτο εκανες! και κανεις
    Εγω δεν κλαιγομαι , οτι εγραψα χαιρομαι που το εγραψα. Και σαφως αναφερομαι στα λεγομενα σου. Μπορεις να πας και σε αλλα φορουμ να προσβαλλεις ανθρωπους και να μη σου λενε τιποτα , αλλα δεν νομιζω να σε αφησουν ετσι.

Senior Member
    Χμμμμ ισως εαν αφαιρεσουμε τα προσβλητικα και τα της "συμμοριας" , ισως να παρανοησα το πρωτο μηνυμα σου και να μην ειχες κακο σκοπο. Τεσπα ας το ληξουμε τι λες?

Banned
    Μαλον ειναι για κλαματα αυτα που κανεις! κανεναν δεν προσβαλα ,κι αμα το εκανα ποτε ειπα συγνωμη! Εσενα η ζωη σου ολη ειναι εδω μεσα κι για αυτο ασχολησαι μαζι μου, επειδη δεν μπορεις να καταλαβεις πως δεν γινετε ολοι να συμφονουν με εσενα η να βλεπουν διαφορετικα τα πραματα. Αρα εσυ εχεις προβλημα ,εγω δεν ασχολουμε μαζι σου , η με καποιον που δεν βγαζω ακρη . σεβομαι την διαφορετικοτητα βλεπεις!

Banned
    Ο.Κ. ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΗΤΑΝ ΛΘΟΣ ΜΟΥ

Banned
    ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ η αντιδραση μου , ειδικα για το να τσακοθουμε απο κοντα ηταν τελειως βλακεια!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast