συναισθήματα στην υπερβολή..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    Senior Member

συναισθήματα στην υπερβολή..

δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το βάλω.
    δεν μπορώ άλλο..τα πάντα τα νιώθω πολύ πιο έντονα απ τους άλλους..όταν εκνευρίζομαι,όταν στενοχωριέμαι,όταν χαίρομαι,όταν ερωτεύομαι..όλα μα όλα πολύ πιο έντονα απ τους άλλους..και πάντα παρατηρώ και ξεψαχνίζω το παραμικρό και κανένας δεν αντέχει τις υπερβολικές αντιδράσεις μου και την πίεση..
    και εγώ δεν με μπορώ.
    δεν μπορώ άλλο..αλήθεια..
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Banned
    ετσι σου φαινεται. αλλα και να μην σου φαινεται μονο, μπορει να ειναι λογο ηλικιας. αλλα ακομα κι αν δε φταιει η ηλικια, μπορει να φταιει και το ζωδιο. ενα σωρο λογοι υπαρχουν που μπορεις να νιωθεις υπερβολικα. κι εγω παντως οταν νευριαζω νευριαζω πολυ. κι οταν αγαπαω αγαπαω πολυ. κι οταν στενοχωριεμαι στενοχωριεμαι πολυ. τα παντα ολα φαινονται να ειναι ακραια.

Senior Member
    το θέμα είναι ότι το καταλαβαίνουν κι οι άλλοι..
    και γινεται ακομα χειροτερο στον ερωτα..
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Banned
    ειναι προτιμοτερο να συμβαινει κατι τετοιο και να εισαι υπερβολικη ζωντας εντονα την καθε στιγμη, παρα το αντιθετο να μην νιωθεις τπτ καθολου, να εισαι απαθεστατη κι αδιαφορη, και να μη νοιαζονται.

Senior Member
    Νιφάδα για το πρόβλημά σου δεν φταίει κανένα ζώδιο ή ηλικία. Το είχα και εγώ αυτό μέχρι πρι ένα χρόνο. Βίωνα πολύ έντονα συναισθήματα με υπερβολικό τρόπο. Ένιωθα πολύ άσχημα πάντα και έκανα και τους άλλους να μην αισθάνονται άνετα.. Ένιωθα καταπίεση. Τελικά κατάλαβα οτί δεν είχα ισορροπία μέσα μου. Πάντα λειτουργούσα με το συναίσθημα και ποτέ με την λογική. Αυτο πιστεύω οτι είναι και το πρόβλημά σου. Αφήνεσαι στο συναίσθημα και δεν χρησιμοποιείς την λογική. Πρέπει να ισορροπίσεις...

Banned
    φυσικα και φταιει και το ζωδιο και η ηλικια. καταρχην η ηλικια γιατι οσο πιο μικρος ειναι κανεις, δεν εχει μαθει να ελεγχει και να συγκρατει τα συναισθηματα του. και το ζωδιο του ταυρου ειναι ο ορισμος του ακραιου και υπερβολικου. αλλα μια τοξοτρια που ειναι απο δω κι απο εκει, αναλαφρη σαν να χοροπηδαει, τι να καταλαβει ?

Senior Member
    νιφαδα συγνώμη αλλα αυτά που περιγράφεις εγω δεν τα βλέπω ως μειονέκτημα. Μειονέκτημα θα έλεγα οτι είναι εαν δεν τα εξωτερικεύεις αυτα που νιώθεις και τα κρατάς μέσα σου, και επίσης μειονέκτημα θα έλεγα οτι είναι εαν ΔΕΝ είχες εντονα συναισθήματα αλλα ήσουν παγοκολώνα. Αντι λοιπόν να χαίρεσαι που έχεις ζωή πάνω σου και έντονο ψυχισμό, κάθεσαι και χαλιέσαι (!) γι αυτά.

κοιτα να είσαι ο εαυτός σου και μην θεωρείς ως μειονεκτήματα πράγματα τα οποία είναι πλεονεκτήματα. Στο λέω γιατι κι εγω πολλές φορες έχω κριθεί αρνητικά απο μερικά αναίσθητα τούβλα, ακριβως για τους λόγους που περιγράφεις (πολύ εντονη συναισθηματικότητα κτλ).
    Forbidden dreams

Senior Member
    α, το μονο αρνητικό που παρατήρησα και ξεχασα να σου πω => "και πάντα παρατηρώ και ξεψαχνίζω το παραμικρό και κανένας δεν αντέχει τις υπερβολικές αντιδράσεις μου" ¨
    Πρόσεξε το αυτο γιατι μπορει να σε οδηγήσει σε μη νορμαλ καταστάσεις και ειναι κρίμα (υπερβολική ζήλεια κτλ). Κρατα και λίγο μέτρο, αν δεν κοντρολάρεις και λίγο (ισορροπίες) είναι πρόβλημα.

ΚΕΝΟ, νταξει αμα κρίνουμε με βάση τα ζωδια άστα να πάνε... μπορει και να ισχύουν δεν λέω, αλλα δίνεις πολύ μεγάλη σημασία και μπορει να μην σου βγει σε καλό
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    φυσικα και φταιει και το ζωδιο και η ηλικια. καταρχην η ηλικια γιατι οσο πιο μικρος ειναι κανεις, δεν εχει μαθει να ελεγχει και να συγκρατει τα συναισθηματα του. και το ζωδιο του ταυρου ειναι ο ορισμος του ακραιου και υπερβολικου. αλλα μια τοξοτρια που ειναι απο δω κι απο εκει, αναλαφρη σαν να χοροπηδαει, τι να καταλαβει ?
    Παρότι τοξότης ΚΕΝΟ μέχρι πριν ενα χρόνο αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα.. εντάξει? Αρα ποια ζώδια ρε συ ΚΕΝΟ? Μήπως να σου πω τον ωροσκόπο μου να μου πεις μήπως έχει σχέση αυτό? Να αναφέρω οτί είμαι 29 άρα όχι και μικρή για να έχω τέτοιο θέμα. Γι αυτό ειπα οτί δεν έχει να κάνει με την ηλικία και το ζώδιο.. Εχει να κάνει καθαρά με το ψυχολογικό!

Banned
    αναφερομουν στη νιφάδα Χριστινα, ξερω οτι δεν εισαι μικρη, ελεος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αναφερομουν στη νιφάδα Χριστινα, ξερω οτι δεν εισαι μικρη, ελεος.
    Επειδή ανέφερες το ζώδιο μου. Και η νιφάδα τοξότης είναι?

Senior Member
    ΚΕΝΟ, αφου ξερεις απο ζωδια τι ζωδιο αλήθεια με κάνεις? έτσι απο περιέργεια η ερώτηση να δω κατα ποσο ισχύουν
    Forbidden dreams

Banned
    δε ξερω τα παντα απο ζωδια παρα μονο καποια χαρακτηριστικα, δεν ειμαι η Λιτσα Πατερα. απλα θυμαμαι οτι η νιφάδα ειναι ταυρινα, και εγω ειμαι ταυρος επισης. κι επειδη αυτα τα ζωδια απ'του φυσικου τους ειναι ακραια και υπερβολικα, γι'αυτο και το ανεφερα. και ο τοξοτης που ειναι η Χριστινα σε συγκριση με τον κολλημενο ταυρο, ειναι ενα πολυ αναλαφρο ζωδιο.

Senior Member
    Ανάλαφρο ζώδιο? χμμμμ Στα ζώδια δεν πιστέυω γιατί με μένα τουλάχιστον στα περισσότερα έχουν πέσει έξω.. Ξέρεις ΚΕΝΟ οτί παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος και όχι το ζώδιο απο μόνο του? Άρα δεν ισχύουν τα χαρακτηριστικά των ζωδίων ξεχωριστα και από μόνα τους. Επίσης έχει αναφερθεί οτι το καλύτερο ζώδιο είναι ο τοξότης και τι θα πρέπει να κάνω τώρα εγώ να το γιορτάζω??? Τέλος πάντων βλακειες ολα αυτά και ειδικά αν δεν είσαι και η Λιτσα Πατέρα για να μου απαντήσεις σε όλα αυτά δλδ... αλλιώς τρως άκυρο σορρυ!

Banned
    δεν χρειαζονται ανησυχιες Χριστινα, ολα ειναι καλα κι οταν λεω αναλαφρο εννοω που δεν κολλα να επιμενει και να προβληματιζεται καταντωντας υπερβολικο οπως ο ταυρος. το ξερω οτι παιζουν ρολο και οι ωροσκοποι, δεν κανουμε διαγωνισμο εδω, και δεν υπαρχει καλυτερο ζωδιο απλα το καθενα εχει τα θετικα κι αρνητικα του. κανεις δεν ειναι ιδιος εξαλλου, ας αφησουμε την ελευθερια να υπαρχει διαφορετικοτητα. εσυ πχ μπορει να εκφραζεσαι καλυτερα μεσω μιας νεραϊδας, εγω με κατι αλλο, ο αλλος με αλλο, κλπ. δεν ειναι αναγκη να γινονται ολα τα θεματα gay.

Page 1 of 2 12 LastLast