Results 91 to 99 of 99
Thread: Βοήθεια...
-
06-04-2012, 13:33 #91
Καλημέρα...
Όχι, σ' αυτό δεν θα πω όχι γιατί δεν σας κρύβω ότι γεννήθηκε μια μικρή ελπίδα μέσα μου...
Θα πω όμως "δεν ξέρω"...
Βέβαια τώρα πόνεσε η κοιλιά μου πάλι επειδή έκλαψα και φώναξα πριν, είναι φυσιολογικό αυτό; Παρόλα αυτά θα κάνω ένα κουράγιο και θα βγω για λίγο έξω να πάρω τα φάρμακα που πρέπει για τον πόνο (έχω τη συνταγή στην τσάντα μου εδώ και λίγες μέρες και την είχα ξεχάσει εντελώς, δεν πάω καλά) και κάτι άλλα πράγματα που πρέπει από το σουπερ μαρκετ αλλά μέχρι να γυρίσω πες μου αν θέλεις κι αν ξέρεις βέβαια αν είναι φυσιολογικό να σε πονέσει μια πληγή όταν φωνάξεις...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 06-04-2012, 14:39 #92
Κύκνε μου δεν είμαι γιατρός αλλά φυσιολογικό είναι όταν βρισκόμαστε σε ένταση να "ακολουθεί" και το σώμα μας οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σκας.
Επίσης είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι σε ανησύχησε κάπως ο σωματικός πόνος που ένιωσες. Τώρα που ανοίγει ο καιρός μπορείς να βγαίνεις και για κανένα καφεδάκι,
όσο καθόμαστε μέσα τόσο τρωγόμαστε με τις σκέψεις μας.
Καλή σου μέρα και όλα θα πάνε καλά.
06-04-2012, 17:25 #93
Βασικά δεν σκάω αλλά με πείραξε που πόνεσα γιατί όσο να 'ναι δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα και σε περιορίζει κάπως...πονάω όταν περπατάω...πήρα τα χάπια και πήρα το μεσημέρι ένα, κανονικά είναι 3 φορές την μέρα δηλαδή πρωί - μεσημέρι - βράδυ αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω τώρα το πρωινό που έχασα και μετά ξανά το βράδυ για να μην πονάω...έχεις δίκιο μάλλον γι' αυτό με την ένταση και θυμήθηκα κι ότι έκανα μια απότομη κίνηση την ίδια ώρα οπότε αυτό σίγουρα φταίει...δεν είμαστε για τέτοια τώρα, θέλει προσοχή, έτσι δεν είναι;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-04-2012, 18:52 #94
Θέλει ηρεμία και να δίνεις χρόνο και περιθώρια στον εαυτό σου να κάνει και λάθη και παραλείψεις και απ'όλα.
Και δεν είναι κακό να ξεσπάμε πού και πού. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να πληγώνουμε τους εαυτούς μας.
Μια χαρά θα τα πας, εσύ βγαίνεις και έξω για ψώνια! Εγώ θυμάμαι κάτι εποχές που δεν έβγαινα από το σπίτι ούτε
για τα τσιγάρα μου!
06-04-2012, 19:54 #95
Κύκνε μου είπαμε θα πονέσουμε, θα κλάψουμε, θα φωνάξουμε, αλλά μετά θα πάμε και παρακάτω.
Αν δεν το κάνουμε και μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν και στα λάθη που ίσως έγιναν, αλλά δεν διορθώνονται
δεν κάνουμε τίποτα ή μάλλον το μόνο που κάνουμε είναι άδικα να βασανίζουμε τον εαυτό μας.
Κι αν σου ανέφερα σαν εναλλακτική ίσως επαφή μ' άλλους ανθρώπους τον εθελοντισμό, δεν σημαίνει ότι
αμέσως εσύ θα ενταχθείς σ' έναν χώρο! Πας, βλέπεις κι αν σου κάνει αποφασίζεις, αν θα μείνεις!
Μετά κι εκεί μπορεί που ξέρεις να δεχτείς κι εσύ βοήθεια ή στήριξη με τον άλφα ή βήτα τρόπο.
Οι άνθρωποι, για τους λόγους τους.. μπορεί να φύγουν από κοντά μας. Αν όμως εμείς έχουμε καλή σχέση
με τον εαυτό μας και το αντέχουμε και το ξεπερνάμε σιγά-σιγά. Αυτή την σχέση χρειάζεται να κερδίσεις!
γιατί είναι η μόνη γνήσια και σταθερή σχέση στο χρόνο! Αγάπησε τον εαυτό σου! Αυτός μόνο σου ολοκληρωτικά ανήκει!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-04-2012, 19:56 #96
07-04-2012, 01:02 #97
Αφού βγαίνεις είσαι σε καλό δρόμο. Κύκνε όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς, όλα τα παιδιά σε στηρίζουν, αποφάσισες και πήγες σε κάποιον ειδικό, εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, μια χαρά.
Δώσε λίγο χώρο στο χρόνο και θα δεις πώς σιγά σιγά θα έρθει και η γαλήνη.
Καληνύχτα! με το ζόρι γράφω μετά από τόσα ποτάκια αλλά χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι καλύτερα
16-04-2012, 23:51 #98
Άργησα αλλά είπα να το πω ίσως επειδή μίλησες και για ποτάκια...κι εγώ τα κέρατα μου ήπια χθες...όμως από τότε δεν είμαι πια καλύτερα, είμαι όπως ήμουν όταν άνοιξα το θέμα, πάλι τα ίδια...ουφ...αυτό μόνο ήθελα να γράψω τώρα για τα ποτάκια και να κάνω μια ερώτηση: αφού απόψε δεν ήπια, γιατί ζαλίζομαι; Επίσης, να ξαναπιώ; Ναρκώνει τον πόνο, λέει...αλλά μήπως το παρακάνω; Πείτε εσείς γιατί εγώ δεν είμαι νηφάλια για να αποφασίσω...αλλά μια μπύρα θα την έπινα και μάλλον θα την πιω, πάω να δω αν έχει στο ψυγείο...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-04-2012, 23:54 #99
Και ναι, έχει...άντε γεια μας! Τρώω και πατατάκια που είναι αλμυρά για τη ζαλάδα και πάει μια χαρά...
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή