προβλημα στυσης - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε πιανει μια στις ρωσιδες ρε! και περισσοτερο μυαλο εχουν απ'αυτη, και βυζαρες οπως συνηθιζουν. με μια ελλεϊνιδα ανικανη να δωσει αγαπη και να σκεφτει,
    Φιλε ποιο άουτ δεν γίνεται, τελείως άκυρα αυτα που γράφεις.
    Άμα θεωρείς υπόδειγμα τις Ρωσίδες όσον αφορά αγάπες και τα σχετικά άστο, ποιο άκυρος δεν γινεται.
    Forbidden dreams

Banned
    νταξει ειμαι ακυρος εγω, κι εγκυρος εσυ με τις ελλεϊνιδες, οι οποιες ειναι υποδειγμα λατρειας, γι'αυτο μας εχουν χεσει κυριολεκτικα σε τουτη τη χωρα! οτι να'ναι δε τα ζω, ειμαι εξωγηινος.

Senior Member
    νταξει ειμαι ακυρος εγω, κι εγκυρος εσυ με τις ελλεϊνιδες, οι οποιες ειναι υποδειγμα λατρειας, γι'αυτο μας εχουν χεσει κυριολεκτικα σε τουτη τη χωρα! οτι να'ναι δε τα ζω, ειμαι εξωγηινος.
    παρε μια σερβα να τρως και τις φαπες σου χαχαχαχα

Senior Member
    εγω θελω να μπει ο αλλος που δεν του εκανε κου κου να δει ποσες σελιδες εχουν γραφτει για παρτη του!μετα απο αυτο μπορει να αλλαξει και φυλο ο ανθρωπος!

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    παρε μια σερβα να τρως και τις φαπες σου χαχαχαχα
    οι σερβες ειναι ψυχρες και βαρανε δεν ατειευονται..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    εγω θελω να μπει ο αλλος που δεν του εκανε κου κου να δει ποσες σελιδες εχουν γραφτει για παρτη του!μετα απο αυτο μπορει να αλλαξει και φυλο ο ανθρωπος!
    χαχαχα! το καλύτερο σχόλιο που διάβαδα στη σημερινή Στυσιάδα! :D

Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    οι σερβες ειναι ψυχρες και βαρανε δεν ατειευονται..
    δεν ξέρω αν βαράνε οι Σέρβες. ξέρω όμως άντρες που τους αρέσει να τις τρώνε από γυναίκες (Σέρβες ή μη)! :D

Senior Member
    Πότε μίλησα εγω για Ελληνίδες? Εγω απλά σου είπα το (κοινό μυστικό) οτι το μόνο πράγμα που μπορουν να αγαπήσουν οι Ρωσίδες σε εναν άνθρωπο είναι η τσέπη του. Απο κει και πέρα ρε συ Κενο, αστο γιατι εισαι τελείως οφ σε πολλά θέματα. Την μια μου λες οτι οι Κρητικές είναι πρότυπο χαρακτήρα εν συγκρίσει με τις άλλες Ελληνίδες (μποινγκ) την άλλη οτι οι Ρωσίδες είναι γυναίκες για σχέση και αγάπη (οχι άλλο κάρβουνο). Είσαι τελείως άκυρος σου λεω.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    παιδια οταν του αντρα δε του κανει `κουκου`επανηλειμενως οταν παει με μια γυναικα που ποθει τι σημαινει?συγκεκριμενα εχει τυχει σε φιλη μου ενω ολα ηταν ιδανικα να βρεθει με καποιον που την ηθελε πολυ και δε μπορεσε να κανει τιποτα 2 φορες.η κοπελα εχει απογοητευτει και αρχιζει να πιστευει οτι ειναι gay οτι δεν μπορει να λειτουργησει με γυναικες.ο τυπος δεν παιρνει φαρμακα ουτε εχει δειξει σημαδια οτι του αρεσουν οι αντρες ισα ισα το παιζει πολυ αντρας και την κοπελα την θελει.πως μπορεις να καταλαβεις αν κατι δε παει καλα?αυτος ειπε οτι λογω αγχους δε λειτουργησε αλλα οκ την πρωτη και τη δευτερη?μπορει να ειναι και ψυχολογικο αλλα δε μπορω να καταλαβω αν ποθεις την αλλη γιατι να γινει αυτο??
    Καλημέρα Kaity , με τα όσα γνωρίζω οι αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας είναι πέντε : πρώτο και σπάνιο ( ευτυχώς ) οργανικό πρόβλημα , δεύτερο αν υπάρχει πράγματι ερωτική έλξη ( μόνο το ίδιο το άτομο μπορεί με σιγουριά να το γνωρίζει , είναι αρκετά περίπλοκο , υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κατασταλτικών παραγόντων π.χ. φόβος δέσμευσης , συνολική εικόνα συντρόφου η οποία δεν ταυτίζεται με το ιδανικό για εμάς κ,τ.λ. ) , τρίτο ανασφάλεια αξιολόγησης , τέταρτο συχνός αυνανισμός , και πέμπτο ακατάλληλες συνθήκες περιβάλλοντος ( μην μας δουν - καταλάβουν , θέματα υγιεινής , κρύο , στενότητα χώρου. )
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Πότε μίλησα εγω για Ελληνίδες? Εγω απλά σου είπα το (κοινό μυστικό) οτι το μόνο πράγμα που μπορουν να αγαπήσουν οι Ρωσίδες σε εναν άνθρωπο είναι η τσέπη του. Απο κει και πέρα ρε συ Κενο, αστο γιατι εισαι τελείως οφ σε πολλά θέματα. Την μια μου λες οτι οι Κρητικές είναι πρότυπο χαρακτήρα εν συγκρίσει με τις άλλες Ελληνίδες (μποινγκ) την άλλη οτι οι Ρωσίδες είναι γυναίκες για σχέση και αγάπη (οχι άλλο κάρβουνο). Είσαι τελείως άκυρος σου λεω.
    η κουβεντα αφορουσε ελλεϊνιδες - ρωσιδες (οχι ελληνιδες). κι αφου με βρισκεις οφφ κι ακυρο σε τοσα θεματα, δε χρειαζεται καν να μου δινεις σημασια. ignorακι και παμε γι'αλλα, δε γραφω εδω μεσα για να με εγκρινει ο καθενας, κι αλιμονο αν το εκανα, θα ειχα τρελαθει!

Senior Member
    η κουβεντα αφορουσε ελλεϊνιδες - ρωσιδες (οχι ελληνιδες). κι αφου με βρισκεις οφφ κι ακυρο σε τοσα θεματα, δε χρειαζεται καν να μου δινεις σημασια. ignorακι και παμε γι'αλλα, δε γραφω εδω μεσα για να με εγκρινει ο καθενας, κι αλιμονο αν το εκανα, θα ειχα τρελαθει!
    ΚΕΝΟ,

1ον όταν συμμετέχεις σε μια αγορά ιδεών (αυτο είναι τα φορουμ), τοτε να δέχεσαι και την κριτική ή την άλλη άποψη πάνω σε αυτα που γράφεις.
    2ον απο την μία γράφεις "δε γραφω εδω μεσα για να με εγκρινει ο καθενας" και απο την άλλη επιτίθεσαι σε όποιον σχολιάζει αυτα τα οποία γράφεις ! Και τοτε λοιπον, στην τελική γιατι γράφεις σε φορουμ?

Τωρα για την αντίδραση σου δεν θα σχολιάσω...
    Forbidden dreams

Banned
    1.την δεχομαι οταν ο αλλος θελει να κανει διαλογο. οταν καταληγει σε ενα συμπερασμα μονος του και με χαρακτηριζει αρνητικα, τοτε με βαζει σε θεση αμυνας αυτοματα. εσυ ηρθες και με κατηγορισες για ακυρο, ΧΩΡΙΣ να ρωτησεις καν γιατι εχω θετικη αποψη για τις ρωσιδες και να κατσουμε να το συζητησουμε.
    2.δεν πεταχτηκα σε κανενα θεμα να σου κανω επιθεση με βαση κατι που εγραψες και δεν συμφωνω. συνηθως οταν διαφωνω με καποιον αλλα δεν θελω να τον χαλασω, δε το λεω καν. ή το λεω με το τροπο μου, βρισκωντας κατι αλλο να συμφωνισω. θα μπορουσες λοιπον αντιστοιχα να σχολιασεις τις ελλεϊνιδες, αντι για τις ρωσιδες, που στο κατω κατω δεν παντρευτηκα ακομα. αλλα οποιαδηποτε αλλη κι αν ανεφερα, αρνητικα θα με εκρινες, για τους δικους σου λογους. εδω μου ανεφερες και τις κρητικες απ'το αλλο θεμα, λες και ζω στη κρητη κι οχι την αθηνα, λολ. τεσπα δεν ξανασχολουμαι, εχω κι αλλα προβληματα.

Senior Member
    1.την δεχομαι οταν ο αλλος θελει να κανει διαλογο. οταν καταληγει σε ενα συμπερασμα μονος του και με χαρακτηριζει αρνητικα, τοτε με βαζει σε θεση αμυνας αυτοματα. εσυ ηρθες και με κατηγορισες για ακυρο, ΧΩΡΙΣ να ρωτησεις καν γιατι εχω θετικη αποψη για τις ρωσιδες και να κατσουμε να το συζητησουμε.
    2.δεν πεταχτηκα σε κανενα θεμα να σου κανω επιθεση με βαση κατι που εγραψες και δεν συμφωνω. συνηθως οταν διαφωνω με καποιον αλλα δεν θελω να τον χαλασω, δε το λεω καν. ή το λεω με το τροπο μου, βρισκωντας κατι αλλο να συμφωνισω. θα μπορουσες λοιπον αντιστοιχα να σχολιασεις τις ελλεϊνιδες, αντι για τις ρωσιδες, που στο κατω κατω δεν παντρευτηκα ακομα. αλλα οποιαδηποτε αλλη κι αν ανεφερα, αρνητικα θα με εκρινες, για τους δικους σου λογους. εδω μου ανεφερες και τις κρητικες απ'το αλλο θεμα, λες και ζω στη κρητη κι οχι την αθηνα, λολ. τεσπα δεν ξανασχολουμαι, εχω κι αλλα προβληματα.
    1ον
    Για τις "ελλεϊνίδες" σε πολλά που έχεις γράψει συμφωνώ (οχι σε όλα όμως, γιατι υπερβάλεις σε ορισμένα). Αλλα το σχόλιο μου παραπάνω δεν ειχε να κάνει με αυτές.

2ον
    Απο κει και πέρα διακρίνω απο την πλευρά σου έλλειψη σεβασμού απέναντι στον συνομιλητή σου (σιγα μην μας κάνεις και χάρη που "(ξανα)ασχολείσαι" :p ), χωρίς να κάτσεις να σκεφτείς οτι αυτός κάθεται και δαπανά ΔΙΚΟ ΤΟΥ ελεύθερο χρόνο για να απαντήσει σε ορισμένες λανθασμένες αντιλήψεις που κουβαλάς στο κεφάλι σου.

Τεσπα, καλή καρδιά
    Forbidden dreams

Senior Member
    Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, πιστεύω πως δεν μπορούμε να κρίνουμε κανένα από τα 2 αυτά άτομα της ιστορίας.
    Ούτε μπροστά ήμασταν, ούτε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως νιώθουνε και πώς σκέφτονται.
    Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί το παλικάρι να μην μπόρεσε ν' ανταποκριθεί ποικίλουν και αν δεν γνωρίζουμε το άτομο αυτό και τον χαρακτήρα του και τον τρόπο σκέψης του αλλά και τις συνθήκες εκείνης τη στιγμής δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος λόγος ίσχυσε στην περίπτωσή του.

Senior Member
    Ρωσίδα μου έχει πει ακριβως αυτό το πράγμα οτί τους νοιάζει η τσέπη του άλλου. Ποιά αγάπη ρε Κενο? Γιατί έχεις νιώσει ποτέ σου αγάπη για να ξέρεις τι εστί? Αγάπη τι είναι απλά να σου είναι διαθέσιμη η άλλη όποτε γουσταρεις να σου ανοίγει τα πόδια αλλιώς δεν σε αγαπά και δεν σε φροντίζει... αυτο είναι αγάπη? Ένας μισάνθρωπος και ένας μισογύνης τι την θέλει την αγάπη και γιατί παραπονιέσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρωσίδα μου έχει πει ακριβως αυτό το πράγμα οτί τους νοιάζει η τσέπη του άλλου. Ποιά αγάπη ρε Κενο? Γιατί έχεις νιώσει ποτέ σου αγάπη για να ξέρεις τι εστί? Αγάπη τι είναι απλά να σου είναι διαθέσιμη η άλλη όποτε γουσταρεις να σου ανοίγει τα πόδια αλλιώς δεν σε αγαπά και δεν σε φροντίζει... αυτο είναι αγάπη? Ένας μισάνθρωπος και ένας μισογύνης τι την θέλει την αγάπη και γιατί παραπονιέσαι?
    ε δεν μισει ολες τις γυναικες βρε Χριστινακι, μονο αυτες που αγαπανε με το αζημιωτο :Ρ

Έχει θετική άποψη για τις ρωσσίδες γιατι του κανουν καλό σεξ, ασχέτως ότι τις πληρώνει και άρα ειναι ευκολα τα πράγματα.
    γιάννης

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast