Για οσους νοσηλευονται/ νοσηλευτηκαν.....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Για οσους νοσηλευονται/ νοσηλευτηκαν.....

Οσοι εχουμε την ατυχια να εχουμε νοσηλευτει ειναι σιγουρα κατι πολυ επωδυνο κ ψυχοφθορο, καθως αν κρινω απο τη δικη μου εμπειρια σε κανει να νιωθεις σκουπιδι κ σε εξαχρειωνει κατα καποιο τροπο. Δεν πρεπει ωστοσο να ξεχναμε οτι ισως μεσα στα στραβα του μας κανει κ ενα καλο, ουδεν κακον αμιγες καλου που λεμε. Υπομονη, προσπαθεια κ θεληση κ εχουμε τη δυνατοτητα να τα ξεπερασουμε ολα. ΟΛΑ. Γιατι το αξιζουμε κ ειμαστε stronger than that.
    Σας αφηνω με ενα τραγουδι, που θεωρω δεν υπαρχει ωραιοτερο.

http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Οσοι εχουμε την ατυχια να εχουμε νοσηλευτει ειναι σιγουρα κατι πολυ επωδυνο κ ψυχοφθορο, καθως αν κρινω απο τη δικη μου εμπειρια σε κανει να νιωθεις σκουπιδι κ σε εξαχρειωνει κατα καποιο τροπο. Δεν πρεπει ωστοσο να ξεχναμε οτι ισως μεσα στα στραβα του μας κανει κ ενα καλο, ουδεν κακον αμιγες καλου που λεμε. Υπομονη, προσπαθεια κ θεληση κ εχουμε τη δυνατοτητα να τα ξεπερασουμε ολα. ΟΛΑ. Γιατι το αξιζουμε κ ειμαστε stronger than that.
    Σας αφηνω με ενα τραγουδι, που θεωρω δεν υπαρχει ωραιοτερο.

http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo
    να σαι καλα

Senior Member
    Εγώ αυτό που έχω να πω περί νοσηλείας είναι να επιβεβαιώσω ότι όντως εκεί μέσα σου φέρονται σαν σκουπίδι, λες κι επειδή είσαι άρρωστη δεν είσαι άνθρωπος εσύ και δεν έχεις αξιοπρέπεια, σου φέρονται χειρότερα κι από ζώο...
    Και θέλω να παραθέσω αυτά τα βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=U4-GD1VqdOA

http://www.youtube.com/watch?v=WuebOcCWMR0

Με τη δεύτερη ασθενή μοιάζω αρκετά εγώ στις αντιδράσεις μερικές φορές...

Συγγνώμη για την κατάχρηση του θέματος Λακρυμόζα... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

σκεφτειται ενα ψυχιατρειο σαν παραδεισο:αντρες γυναικες μαζι φαι αλλα γκουντις αιθουσα για ιντερνετ καφε.αντι για συνεδριες και ψυχολογους ωρα ουζου κτλ.ενα δωματιο τεκε για καπνισμα και ναργιλεδες.ωρα ποτου.υπεροχο κηπο, ωραια γλυκα, απογορευμενο αλλοπεριντιν απογορευμενες καθηλωσεις να μας μιλαν στον πλυθηντικο καθαριοτητα ωραια μουσικη διαλογισμου συνεχεια.ωρα ψυχιατρου που θα σε πηγαινε με τα νερα σου στα θεματα ψυχωσης.βολτα με αυτοκινητο εκδρομες στο βουνο θαλασσα.και αλλα καλα.παιδια τοτε θα καθομασταν πιστευω 2-3 μηνες και τερμα το προβλημα αντε και 6μηνο εγω προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα και για παντα που λεει ο λογος.

Senior Member
    δημητρη απο το στομα σου κ στου Θεου τ αυτι (αν υπαρχει)! Με τετοιες συνθηκες θα μενα ολη μου τη ζωη, σιγα μην εφευγα. Αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι..:(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    βασικα το θεμα ειναι αν υπαρχει σεβασμος στον αλλον ανθρωπο ή οχι.

κατι αντιστοιχο συμβαινει και με αλλες απροστατευτες υπαρξεις π.χ. τα ζωα.
    δε βλεπετε που βαζουν φολες και τα σκοτωνουν κ.λ.π.

οι ψυχικα ασθενεις εχουν καταντησει να ειναι οι πιο περιθωριοποιημενες και αδυναμες υπαρξεις.

αρα και υπαρχει ρατσισμος εναντιον μας των οποιων οι αλλοι θα εκδηλωναν σε οποιονδηποτε αλλο αντιστοιχα αδυναμο και περιθωριοποιημενο.

λυση ποια ειναι ; η παιδεια μονο και η εφαρμογη (και οχι θεσπιση) των νομων.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    σκεφτειται ενα ψυχιατρειο σαν παραδεισο:αντρες γυναικες μαζι φαι αλλα γκουντις αιθουσα για ιντερνετ καφε.αντι για συνεδριες και ψυχολογους ωρα ουζου κτλ.ενα δωματιο τεκε για καπνισμα και ναργιλεδες.ωρα ποτου.υπεροχο κηπο, ωραια γλυκα, απογορευμενο αλλοπεριντιν απογορευμενες καθηλωσεις να μας μιλαν στον πλυθηντικο καθαριοτητα ωραια μουσικη διαλογισμου συνεχεια.ωρα ψυχιατρου που θα σε πηγαινε με τα νερα σου στα θεματα ψυχωσης.βολτα με αυτοκινητο εκδρομες στο βουνο θαλασσα.και αλλα καλα.παιδια τοτε θα καθομασταν πιστευω 2-3 μηνες και τερμα το προβλημα αντε και 6μηνο εγω προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα και για παντα που λεει ο λογος.
    αυτα ειναι!τι ωραια!μπορεις να μου κλεισεις απο τωρα δωματιο;

ναι ελα με κοινωνικου τουρισμου.η αληθεια ειναι ομως οτι θυμαμαι με ειρωνια τον γιατρο να λεει κρατηστε του 1 δικλινο για υποκαθυλωση.αστα να πανε.παντως καλη ιδεα θα τανε ε?