απορια για σχεση που δεν ''τραβαει'' - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κωσταςκ17 View Post
    Ομολογω οτι σε αυτο εχεις ενα δικιο αλλα δυστυχως καταφερνει να με λυγισει και να ξαναμιλησουμε.
    Κώστα πατρίδα... Εμείς εδω λυγιζουμε ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    Quote Originally Posted by κωσταςκ17 View Post
    Καλησπερα σε ολους.Καινουριος στο φορούμ και με διάφορα προβλήματα .....και μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί .....
    οταν μια γυναικα

-φερεται παντα λεσ και ειναι το θυμα σε οτι γινεται σε μια σχεση

-δεν ευχαριστιεται και δεν αναγνωριζει οτι και να κανεται για αυτη

-παντα οτι συμβενει και γινεται γυρο της απο σενα και τον περιγυρο αυτη ειναι σωστη και ολοι οι αλοι φταιχτες

-παντα ζηταει κατανοιση ενω δεν μπορει να διξει....

-οταν θελει τη ζωη της τελεια χωρις τουλαχιστον βασικα προβληματα αλλα να τα βρει ολα ετοιμα χωρισ αυτη να προσπαθισει....

-εχει σχεση και μιλαει και με αλλον λεγοντας οτι την ηρεμει ο αλλος..

-θελει να χωρισει να δει τη συμβενει αλου και αν γυρισει ποτε να εισαι εδω και να μην εχεις καν σκεφτει και κανεισ τιποτα με αλλη γυναικα....

-να κανει οτι θελει και να ζησει οτι θελει χωρισ να δωσει αναφορα σε κανεναν και παραληλα να ξερει τα παντα για σενα σαν πρωην αγωρι της σε περιπτωση που γυρισει καποτε να εισαι καθαροσ και ανεπαφος

-ολα τα προβληματα να τα λυνουν οι αλλοι και αυτοι απλα να παρακολουθει να παιρνει ενημερωση και να θελει ολα να λυτουργουν βαση τη θα... εκανε αυτη χωρισ να στο λεει

-να την αγαπας να της το διχνεις να την καταλαβενεις να τησ φερεσαι αψογα και αυτη σε σενα οπωσ γουσταρει χωρις να τη νοιαζει

-να κανει λαθη να μην τα βλεπει και να υποστηριζει οτι ειναι σωστα....

-φυσικα οτι σε αγαπαει και θα σε αγαπαει για παντα ενω εσυ ποτε δεν ενιοσεσ καν κατα την κριση της

-----φυσικα αυτη τη γυναικα εγω την αγαπαω και θελω να την βοηθισω.πως δεν ξερω-----

τη μπορει να συμβαινει......
    Ευχομαι να κανω λαθος ! αλλα μαλον η κοπελα ειναι για να φευγει , η εχει φυγει και απλα κολλαει να στο πει στα ισια και προσπαθει με πλαγιους τροπους .
    Μακαρι για σενα να κανω λαθος ,αφου την αγαπας

Junior Member
    @xrysaki ομολογουμενος δεν την εχει ακουσει στερεοφωνικα .Παντα ηταν θεμα 3-4 ημερων μεχρι να υποκυψω.
    @μαρκελα ο φοβος μου δεν ειναι μην τυχον και μεινω μονος αλλα μην χασω τη συγκεκριμενη {η τουλαχιστον ετσι νομιζω}
    @giorgos panou κατα βαθος και γω το φοβαμαι γιατι ειχα ανακαλυψει σε καποια φαση οτι μιλουσε με καποιον τυπο στο τηλ. καποιες φορες.Υποτιθεται ομως οτι ηταν μονο τα τηλ. και μια φορα που ειχαν βγει για καφε.....μου μυριζει διπλο ταμπλο η ειναι ιδεα μου?

Κώστα, αν καταλαβα καλά από προηγούμενο σου μνμα η κοπέλα θέλει τη σχέση μαζι σου, δεν μενει ουτε με το ζορι ούτε επειδη ισως την παρακαλας. Εμένα μου φαίνεται κακομαθημένη, ίσως από εσενα, ίσως από τη ζωη της πριν σε γνωρίσει, από το σπίτι της κλπ. Και από την άλλη εσύ να της κάνεις όλα τα χατήρια και να μην ξέρεις να διεκδικήσεις ουτε να επιβληθείς σε μια σχέση.
    γιάννης

Junior Member
    γιαννη εδω συμφωνω παντα τησ ειχα αδυναμια και της εχω αλλα αυτο ισως ειναι το μεγαλητερο λαθοσ παντα λιγηζω και κανω πισω.τωρα πωσ αλαζει αυτο;

Senior Member
    Κώστα ο χαρακτήρας δεν αλλαζει , τα συναισθήματα ειναι πραγματικα ? τοτε καλο κουράγιο .... που ειπε και κάποιος παλιότερα .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Junior Member
    μακαρι να ειναι ολα ενα παιχνιδι....φοβαμε πωσ οχι ομωσ...... τελικα δεν γινεται πρεπει να καταλιξω καπου ολα με κανουν να σαλταρω νιωθω να τα παιρνω πολυ αγρια με το ολο θεμα............
    Last edited by κωσταςκ17; 03-04-2012 at 19:22.

Page 2 of 2 FirstFirst 12