απιστία... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Τσολιάς!!!
    τι εννοείς???

Senior Member
    Quote Originally Posted by triantafoulitsa View Post
    25 και αυτός 31
    ΔΕν είσαι λίγο μικρή για να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο?
    δε μιλάμε για απλό συμβιβασμό, τύπου "δε με παίρνει τηλ δεκα φορές τη μέρα αλλά πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό".
    Μιλάμε για συμβιβασμό τύπου "θέλω να παντρευτώ κάποιον ο οποίος έκανε σεξ με κάποια άλλη όσο ήμασταν σε απόσταση".
    πιστεύεις δηλαδή ότι δεν μπορείς να βρεις κάποιον που δε θα σου παίξει τέτοια πουστιά?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Αστειεύομαι κ λίγο μη πέσουμε κ σε κατάθλιψη.. εγώ σου είπα, όσο έχουμε ορμές όλα ειναι ρευστά, μπορεί να στην κάνει όποιος και να γνωρίσεις, το 90% την κάνουμε την κουτσουκέλα, κ δεν υπερβάλλω, άντρας είμαι κ κάθε μέρα για αυτα συζητάω και ακούω. Ο άντρας ειναι πολυγαμικό ζώο, τέλος. Οι ποιό σεμνοί άντε να μην ψάχνονται για γκόμενα οκ, σε ενα studiaki όμως το πενηντάρικο θα το σκάσουν, έτσι για την αλλαγή, κατάλαβες? Ωμή πραγματικότητα.

Quote Originally Posted by void View Post
    ΔΕν είσαι λίγο μικρή για να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο?
    δε μιλάμε για απλό συμβιβασμό, τύπου "δε με παίρνει τηλ δεκα φορές τη μέρα αλλά πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό".
    Μιλάμε για συμβιβασμό τύπου "θέλω να παντρευτώ κάποιον ο οποίος έκανε σεξ με κάποια άλλη όσο ήμασταν σε απόσταση".
    πιστεύεις δηλαδή ότι δεν μπορείς να βρεις κάποιον που δε θα σου παίξει τέτοια πουστιά?
    ακριβως επειδη πιστευω πως ειτε σε αυτον ειτε σε καποιον αλλον την απιστια καποια στιγμη θα χρειαστει να την συγχωρεσω..στις μερες μας πλεον το κερατο ειναι σχεδον δεδομενο..μετα απο αυτο δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν,ισως ειναι νωρις βεβαια να λεω τετοια λογια,..void πρεπει να καταλαβεις οτι τον αγαπαω πολυ,δεν ξερω αν μπορεις να φανταστεις ποσο..αν δεν τον αγαπουσα τοσο δεν θα ασχολιομουν κιολας

Αστειεύομαι κ λίγο μη πέσουμε κ σε κατάθλιψη.. εγώ σου είπα, όσο έχουμε ορμές όλα ειναι ρευστά, μπορεί να στην κάνει όποιος και να γνωρίσεις, το 90% την κάνουμε την κουτσουκέλα, κ δεν υπερβάλλω, άντρας είμαι κ κάθε μέρα για αυτα συζητάω και ακούω. Ο άντρας ειναι πολυγαμικό ζώο, τέλος. Οι ποιό σεμνοί άντε να μην ψάχνονται για γκόμενα οκ, σε ενα studiaki όμως το πενηντάρικο θα το σκάσουν, έτσι για την αλλαγή, κατάλαβες? Ωμή πραγματικότητα.
    κανενα προβλημα καλα τα αστειακια σου..και η ωμη αληθεια σου ακομα καλυτερη.....

Senior Member
    Παιδιά ξυπνάτε λίγο, ξέρετε τι γίνεται έξω? Έφαγες κέρατο, οκ, αν το αντέχεις κατάπιε το και συνέχισε τη ζωούλα σου, δεν ήρθε κ η καταστροφή του κόσμου, αν όχι χώρισε τον κ παρακάλα ο επόμενος να είναι πιστός..., άντρας είναι και υπέκυψε σε μια στιγμή αδυναμίας. Όσοι ψάχνουμε την σχέση που ο άλλος νομίζουμε είναι κτήμα μας και δεν έχει μάτια για άλλον είμαστε γελασμένοι, οι καιροί άλλαξαν

Senior Member
    Και μιλαω έτσι σκληρά γιατί κ εγώ έφαγα κέρατο απο τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου

Senior Member
    Εγώ πάντως στην ηλικία σου το κέρατο δεν το θεώρησα δεδομένο, όπως φυσικά και δεν το θεωρώ απίθανο να συμβεί, -σου εξήγησα και στο πρωτο μου ποστ- και χαμένη δεν έχω βγει.
    Αλλά να πάω με τη λογική του "όλοι είναι ίδιοι ή σίγουρα θα μου την κάνει κάποια στιγμή", jamais των jamwn αγαπητή μου.
    Μπορεί να στην κάνει ναι, όπως μπορείς και συ.
    Αλλά δε συμβιβάζεσαι σε μια σχέση έχοντας αυτό ως δεδομένο στο μυαλό σου.
    όπως και να έχει, ελπίζω τελικά να γίνουν όλα με το μικρότερο κόστος για σένα και να έχεις αυτό που σου αξίζει.

Senior Member
    Να στο πώ πιο απλά, χώρισε τον οκ, εκτός του οτι ποτέ ίσως δεν θα βρείς άνθρωπο που θα ταιριάζεις τόσο πολύ, πάρε υπόψην σου οτι οι περισσότεροι άνδρες την κουτσουκέλα τους τIanko_petην κάνουν

Παράθεση, ήταν κάτι που έτυχε ή είχε παράλληλη σχέση?
    Μπα, δεν συμφωνω. Κανενας που σεβεται τον εαυτο του και την σχεση του δεν το κανει. Πρωτα απ'ολα επειδη οταν το κανεις δεν θα εχεις εμπιστοσυνη και στον συντροφο σου, οποτε για ποια σχεση μιλαμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by triantafoulitsa View Post
    καλως ήρθα στο κλάμπ με τους απατημένους...έχουμε εφτά χρόνια σχέση(υποτίθεται σοβαρή)πηγαίναμε προς επισημοποίηση και μαθαίνω πως πριν ένα χρόνο με απάτησε..αυτός υποστηρίζει πως οτι γινόταν μαζί της ήταν μόνο η επαφή δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα..μετά κλασσικά μου έλεγε οτι το μετάνοιωσε οτι δεν μου το είπε γιατι φοβόταν οτι θα με χάσει,οτι μόνο εμένα θέλει κλπ κλπ...ας βοηθήσει κάποιος έχω χάσει τα πάντα γύρω μου,,θέλω να είμαι μαζί του δεν μπορώ χωρις αυτόν..τι κάνουμε σε αυτές τισ περιπτώσεις???
    ..αφού γινόταν και κατ' επανάληψη, μάλλον υπήρχε και συναίσθημα, άσχετα του τι ισχυρίζεται και καλύτερα θάναι να σκεφτείς, ότι το πιθανότερο είναι πως θα ξαναεπαναληφθεί, όσο κι αν επιμένει για το αντίθετο, οπότε μάλλον όσο κι αν σε πονάει καλύτερα να το τελειώσεις τώρα..

Παιδιά ξυπνάτε λίγο, ξέρετε τι γίνεται έξω? Έφαγες κέρατο, οκ, αν το αντέχεις κατάπιε το και συνέχισε τη ζωούλα σου, δεν ήρθε κ η καταστροφή του κόσμου, αν όχι χώρισε τον κ παρακάλα ο επόμενος να είναι πιστός..., άντρας είναι και υπέκυψε σε μια στιγμή αδυναμίας. Όσοι ψάχνουμε την σχέση που ο άλλος νομίζουμε είναι κτήμα μας και δεν έχει μάτια για άλλον είμαστε γελασμένοι, οι καιροί άλλαξαν
    δυστυχως ετσι νομιζω κ εγω πως ειναι τα πραγματα....σπανια βρισκεις πλεον ανθρωπο να μην στην κανει ποτε...εγω προσωπικα δεν ξερω καμια τελεια μακροχρωνια σχεση χωρις κερατο..

Senior Member
    Αυτό που λέω σε πολλούς φίλους μου, άνθρωποι είμαστε κ λάθη κάνουμε, και ο χειρότερος μαλάκας δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία.

Πού σαι όμως.. στη δεύτερη, τζίζ..

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..αφού γινόταν και κατ' επανάληψη, μάλλον υπήρχε και συναίσθημα, άσχετα του τι ισχυρίζεται και καλύτερα θάναι να σκεφτείς, ότι το πιθανότερο είναι πως θα ξαναεπαναληφθεί, όσο κι αν επιμένει για το αντίθετο, οπότε μάλλον όσο κι αν σε πονάει καλύτερα να το τελειώσεις τώρα..
    μου ειπε οτι εγινε μια φορα δεν ηταν παραλληλη σχεση...αυτος και η ψυχη του ξερουν την αληθεια

Senior Member
    Αυτό που λέω σε πολλούς φίλους μου, άνθρωποι είμαστε κ λάθη κάνουμε, και ο χειρότερος μαλάκας δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία.

Το θέμα εδώ είναι ότι δεν το σκέφτεστε λίγο πιο μελλοντικά..
    εάν η δεύτερη είναι στα 40 της, με κανά παιδί, θα πει με την ίδια ευκολία το τζιζ?
    Πόσοι και πόσες εγκλωβίζονται σε γάμους τέτοιους...και πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει κομμάτια.
    και τι κρίμα να λες σε εκείνη την ηλικία "δεν έπρεπε τότε να το είχα χειριστεί έτσι"

αυτο φοβαμαι μηπως αν συγχωρεσεις μια φορα μετα ο αλλος το θεωρησει δεδομενο...θα μου πεις τοτε δεν αξιζει και θα φαει σουτ...αν ομως τοτε τα πραγματα μεταξυ μας ειναι πιο δεμενα...μιλουσαμε για οικογενεια κλπ τοτε τι κανεις?μονο προσευχη?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast