απιστία... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by triantafoulitsa View Post
    axl100---πολύ σώστος ο αρκάς αλλά για κάποιους είναι αστεία και για κάποιους στεναχώρια--...ούτε εγώ επέλεξα να με κοροιδέψουν και δεν έχω πλήγωσει κανέναν έτσι..δεν μιλάω πλέον μαζί του εδώ και καιρό..θέλω πολύ να τον συγχωρέσω αλλά φοβάμαι πως θα ξεχάσω το περιστατικό αυτό και πως θα του έχω ξανά εμπιστοσύνη
    αμα χασεις μια φορα εμπιστοσυνη τελειωσε, μια ζωη μπαλωματα θα εχεις

είναι πολύ εύκολο να πω οτι ναι θα προσπαθήσω και θα συνεχίσουμε αλλα πολύ δύσκολο να το κάνω..φοβάμαι οτι θα το ξανακάνει...αν δεν του είχα δώσει τα πάντα δεν θα με πείραζε τοσο.. αλλά μου λέτε πως γίνεται εγώ να έδωσα αγάπη,σεβασμό και ειλικρίνεια και να πήρα ψέμα..δεν λέω οτι δεν μου έδωσε αγάπη αλλά στην φάση που βρίσκομαι σκέφτομαι συνέχως οτι με κοροίδεψε

Senior Member
    Triantafoulitsa εγώ έχω ξεκαθαρίσει στο φίλο μου, ότι αν ποτέ κάνει κάποια αρπαχτή, εφόσον δεν είναι έρωτας, και είναι μόνο σεξ και επειδή μπορεί να συμβεί σε όλους μας, καλύτερα να το χειριστεί μόνος του, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς να ρισκάρει τη σχέση μας με το να μου το αποκαλύψει.
    Στην περίπτωση όμως που εντέλει το μάθαινα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον συγχωρούσα, τουλάχιστον άμεσα.
    Ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι οι άντρες εν πολλοίς δε χρειάζεται να νιώθουν έρωτα για κάποια προκειμένου να πηδηχτούν μαζί της, μόνο η σκέψη ότι έχει κάνει έρωτα και με κάποια άλλη ενώ ήταν μαζί μου, θα με πλήγωνε τόσο πολύ που δε θα τον συγχωρούσα.
    Το πιο πιθανό κιόλας, έτσι όπως με ξέρω, να χανόμουν και αν μην έδινα σημεία ζωής για πολύ καιρό.
    Αλλά οκ, μπορεί εσύ να μην είσαι απόλυτη.
    Αλλά δε σε προβληματίζει το ότι είχε τακτικά σεξ με αυτήν?
    Και μάλιστα, κατά την περίοδο που ήσαστε σε απόσταση?
    Δηλαδή στα δύσκολα την κάνουμε τη μαλακία μας και μάλιστα κατ'εξακολούθηση?
    Και ποιος σου εγγυάται ότι δε θα υποτροπιάσει στο μέλλον? και εσύ θα ζεις με αυτό το άγχος μέσα στο γάμο σου?
    και τι ποιότητα θα έχει αυτός ο γάμος?
    Μήπως είναι αδύναμος σα χαρακτήρας και επιρρεπής?
    Είναι πολλά τα ερωτήματα, και δεν είναι υπερβολικά.
    Τώρα τα υπόλοιπα που λένε οι άντρες εδώ μέσα, σόρυ κιόλας αλλά τα ακούω βερεσέ. Η απιστία πρώτα απ'όλα είναι προδοσία.
    Φυσικά και αξίζει να χαλάσεις μια σχέση όταν κάποιος ουσιαστικά διατηρούσε παράλληλο δεσμό (εστω και αμιγώς σεξουαλικό) μαζί με τη σχέση σας.
    Να πάει να τον π...ξει αν έχει κ...λες. Ας τυφλωθεί κιόλας, δε με νοιάζει. Σου ξαναλέω, με την ξεπέτα κάτι πάει και έρχεται. Με την παράλληλη σχέση όμως τα πράγματα αλλάζουν.
    κάτσε σκέψου το σοβαρά, δώσε χρόνο στον εαυτό σου.
    Σίγουρα τον λατρεύεις, αλλά μπορείς να λατρέψεις κι άλλους. Έχει βρωμίσει ο τόπος από άντρες.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    είναι πολύ εύκολο να πω οτι ναι θα προσπαθήσω και θα συνεχίσουμε αλλα πολύ δύσκολο να το κάνω..φοβάμαι οτι θα το ξανακάνει...αν δεν του είχα δώσει τα πάντα δεν θα με πείραζε τοσο.. αλλά μου λέτε πως γίνεται εγώ να έδωσα αγάπη,σεβασμό και ειλικρίνεια και να πήρα ψέμα..δεν λέω οτι δεν μου έδωσε αγάπη αλλά στην φάση που βρίσκομαι σκέφτομαι συνέχως οτι με κοροίδεψε
    Δεν ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης, αυτο ειναι ξεκαθαρο. Σε βλεπω να παθαινεις καμια καταθλιψη στο μελλον αν βασιστεις σε αυτον.

Senior Member
    Να στο πώ πιο απλά, χώρισε τον οκ, εκτός του οτι ποτέ ίσως δεν θα βρείς άνθρωπο που θα ταιριάζεις τόσο πολύ, πάρε υπόψην σου οτι οι περισσότεροι άνδρες την κουτσουκέλα τους την κάνουν

Παράθεση, ήταν κάτι που έτυχε ή είχε παράλληλη σχέση?

axl100---πολύ σώστος ο αρκάς αλλά για κάποιους είναι αστεία και για κάποιους στεναχώρια--...ούτε εγώ επέλεξα να με κοροιδέψουν και δεν έχω πλήγωσει κανέναν έτσι..δεν μιλάω πλέον μαζί του εδώ και καιρό..θέλω πολύ να τον συγχωρέσω αλλά φοβάμαι πως θα ξεχάσω το περιστατικό αυτό και πως θα του έχω ξανά εμπιστοσύνη
    μα αυτο πρεπει να κανεις κοριτσακι μου...να το ξεχασεις και να του εχεις παλι εμπιστοσυνη...φυσικα η εμπιστοσυνη κερδιζεται οποτε θα πρεπει εκεινος να προσπαθησει πολυ!!! α δεν το ειχα καταλαβει πως ειστε χωρια...για ποσο διαστημα? δεν επικοινωνειτε καθολου? εκεινος πως αντιδραει?

δεν ήταν παράλληλη σχέση ήταν κάτι που έγινε μια φόρα και απλά πρόεκυψε κάτι τώρα(που όντως πρόεκυψε)και ξαναμήλισανε έτσι μου είπε...πιο μέλλον????η κατάθλιψη με τριγυρνάει...νομίζω οτι δεν πρόκειτε να βρεθεί κάποιος άλλος που θα του έχω εμπιστοσύνη...και δεν πρόκειτε να αγαπήσω άλλον άνθρωπο όσο αγάπησα αυτόν..

[QUOTE=void;338431]
    Στην περίπτωση όμως που εντέλει το μάθαινα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον συγχωρούσα, τουλάχιστον άμεσα.
    Ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι οι άντρες εν πολλοίς δε χρειάζεται να νιώθουν έρωτα για κάποια προκειμένου να πηδηχτούν μαζί της, μόνο η σκέψη ότι έχει κάνει έρωτα και με κάποια άλλη ενώ ήταν μαζί μου, θα με πλήγωνε τόσο πολύ που δε θα τον συγχωρούσα.
    Το πιο πιθανό κιόλας, έτσι όπως με ξέρω, να χανόμουν και αν μην έδινα σημεία ζωής για πολύ καιρό.

void τα ιδια ελεγα κι εγω...αστο αμα δεν σου συμβει δεν μπορεις να ξερεις πως θα αντιδρασεις!!! ειλικρινα ειμαστε τοσο απροβλεπτα και περιεργα οντα...!!

Senior Member
    αυτός υποστηρίζει πως οτι γινόταν μαζί της ήταν μόνο η επαφή δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα..
    εγώ πάντως κατάλαβα ότι γινόταν τακτικά..
    και τώρα πως προέκυψε και ξαναμιλήσανε?
    και εσύ πως το έμαθες?

μια βδομάδα δεν μιλάμε και δεν βλεπόμαστε...είναι πολύ απόλυτος σε αυτά που λέμε οπότε όταν του είπα τέλος δεν περίμενα να τρέξει απο πίσω μου...μου είπε να πάρω τον χρόνο μου να πρόσπαθήσω για να τον σύγχωρέσω και οτι θα με περιμένει οσο χρειαστει και οτι μπορεί να κάνει οτι του ζητήσω αρκεί να είμαστε ξανα μαζι

Senior Member
    [QUOTE=koloku8aki;338436]
    Quote Originally Posted by void View Post

void τα ιδια ελεγα κι εγω...αστο αμα δεν σου συμβει δεν μπορεις να ξερεις πως θα αντιδρασεις!!! ειλικρινα ειμαστε τοσο απροβλεπτα και περιεργα οντα...!!
    μου έχει συμβεί ,μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, αλλά ως φοιτητές που σχεδόν μέναμε μαζί.
    Απλώς δεν τον ξαναείδα από τότε. Ούτε καν ξέρω που βρίσκεται.
    Δεν αξίζει πάντα η δεύτερη ευκαιρία.

κοιταξα το κινητο και είχαν στείλει κάποια μηνύματα...η κοπέλα περισσότερα ο δικός μου λίγα..τα μηνύματα απο την κοπέλα ήταν του τύπου οτι σε θέλω και σε σκέφτομαι ακόμα πέρασε ένας χρόνος και σύνεχίζω να σε θέλω κλπ...και ο δικός μου απαντόυσε πιο πρόστυχα του τύπου οτι της είπε μόνο οτι ναι κάναμε ωραιο γαμ..σι...

Senior Member
    τριανταφουλίτσα, πόσων χρονών είσαι?

25 και αυτός 31
    Quote Originally Posted by void View Post
    τριανταφουλίτσα, πόσων χρονών είσαι?

Senior Member
    Τσολιάς!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast