Αποτελέσματα 91 μέχρι 105 από 357
-
14-09-2012, 07:54 #91
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
http://www.youtube.com/watch?v=GGMHSbcd_qI
Αφιερωμενο εξαιρετικα
Στον γερο μου που μπηκε σημερα για εγχειρηση καρκινου στο στομαχι (βαστα γερα γερο μου)
Στην Blue9791 που ειναι φαν της Joan Baez
Στην Soutsi που ηθελα να απαντησω στο μηνυμα της ωστε να εξαναγκασουμε την Μπλου να πεταξει καμμια κουφη ατακα αλλα λογω της καταστασης με τον μπαμπα δεν πολυτραβαω αυτες τις μερες.Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
- 14-09-2012, 10:09 #92
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2007
Καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου!!
Ολα καλα θα πανε
14-09-2012, 14:41 #93
- Ημ. Εγγραφής
- Dec 2011
Δυστυχως μπορω να καταλαβω πως νιωθεις , ο πατριος μου χειρουργειται για τον ιδιο λογο την δευτερα.
Σου ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα.
14-09-2012, 19:10 #94
- Ημ. Εγγραφής
- Jun 2012
Υπομονή αγαπητοί toute kai betegeuse , εύχομαι ολα να πάνε καλά!
Εσεέις κοιτάξτε να το χειριστείτε καλά, να είστε ψυχραιμοι κ να σκέφτεστε θετικά.
Περαστικά να ναι ολα αυτά, περαστικά :-)Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
26-09-2012, 21:27 #95
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
http://www.youtube.com/watch?v=vBadAVsdixk&feature=related
No comments...Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
27-09-2012, 22:56 #96
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
musical perfection
Ειχα εναν φιλο στην δουλια , εχει βγει στην συνταξη τωρα, καθε φορα που με εβλεπε μου ελεγε "Ηρεμια ψυχης φιλε μου και τιποτα αλλο..."
http://www.youtube.com/watch?v=3FzM_XrgtPoΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
02-10-2012, 17:08 #97
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
ΓΥΡΙΣΑΜΕ...WE WIN...Ρε σεις ο γερος μου 75 χρονω παλληκαρι γυρισε σημερα μετα απο εγχειρηση στο στομαχι για καρκινο.Μεσα σε τρεις μηνες εκανε εγχειρηση μπαι πας γιαεμφραγμα και εγχειρηση για καρκινο στο στομαχι. Και το σκορ ειναι ΧΑΡΟΣ - ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ = 0-2...(καθοτι ο γερος μου επαιζε και στα δυο παιχνιδια εκτος εδρας). Ετσι οπως τον κοβω σε κανα μηνα θαξαναμπει στην εφηβεια...
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
02-10-2012, 19:40 #98
- Ημ. Εγγραφής
- Dec 2011
16-10-2012, 19:09 #99
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
Λοιπον εδω και τεσσερεις μηνες κανω θεραπεια με ξαναξ και εφεξορ. Εδω και ενα πενθημερο σταματησα τα ξαναξ γιατι πλεον δεν μου χρειαζονται. Το περιεργο ειναι οτι δεν παρουσιασα συμπτωματα στερησης οπως τις αλλες φορες που προσπαθησα να τα μειωσω. Ρε μπας και εχει αρχισει να δρα το εφεξορ και με καλυπτει πλεον.Οχι τιποτε αλλο εχουν περιοριστει και οι ενοχλησεις στο γαστρεντερικο. Μακαρι να πηγαινω προς το καλυτερο. Αμα κατσει και το λοτο τι με θες μετα.
16-10-2012, 20:57 #100
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2007
Τετοια λυσσα που εχεις παθει με το λοτο στο τελος θα σου κατσει και θα γελαμε!!
Θελω να πας να δωσεις ενα πολυ μεγαλο φιλι στον μπαμπα!
Και μετα να δωσεις και ενα φιλι στον καθρευτη!
17-10-2012, 09:24 #101
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2012
Καλησπερα.
Παρομοια κατασταση κ εγω και ειπα να τη μοιραστω στο ιδιο τοπικ με τον συμπασχων.
Ειμαι 28 καταρχην, αν και δε ξερω εαν παιζει κανεναν ρολο
Κατα το Πασχα με επιασαν κατι περιεργοι πονοι. Ηταν λες και εχω εναν καυστικο αφρο στο στομαχι μου που καταληξει λιγο πριν το στομα μου.
Το ενοιωθα ειδικα μετα το φαγητο και επειδη ετρωγα καυτερα + σκορδο και επινα κ αρκετα εκεινο τον καιρο ειπα να το χαλαρωσω να δω τι ειναι.
Το προβλημα δεν εφτιαξε αλλα στην αρχη δεν ηταν κατι εντονο και δεν εδωσα σημασια.
Μετα απο 1 μηνα πανω κατω, ετυχαν πολλα κακα στην οικογενεια μου λογο κρισης, λογο υγειας, ειχα κ θεματα στη σχεση μου και στον επαγγελματικο μου τομεα (το τελευταιο ακομα το χω) και γενικα ημουν υπο συνεχομενη πιεση. Σε αυτο το σημειο να δηλωσω πως εχει γινει διαγνωση καταθλιψης και πως εκανα θεραπεια επι 4 χρονια με Seroxat και αλλαξα σε Saroten. Εχω να παρω μια τετοια θεραπεια πανω απο 2 χρονια.
Εχω κοψει το καπνισμα επισης.
Τα γραφω λιγο μπερδεμενα οπως τα θυμαμαι μπας και βγει καποιο νοημα.
Εκεινο τον καιρο λοιπον που μου ετυχαν ολα μαζεμενα, το στομαχι μου εγινε πολυ χειροτερα σε σημειο να εχω αναγουλα, εντονη καουρα που ξεκινουσε απο στομαχι και τελειωνε στο λαρυγγα μου ωσπου μια μερα που ημουν μεσα στα νευρα, εβγαλα αιμα στον εμετο.
Αυτο εγινε και 2η φορα οποτε αρχισα να το ψαχνω λιγο και επειδη βιβλιαριο δεν ειχα μιας και δεν εχω δουλεια και εβγαλα μεσω του ΟΑΕΔ αλλα ετυχαν καποια θεματα και δεν ανανεωσα, βρηκα μεσα στο ιντερνετ οτι αυτο ισως ειναι Γαστριτιδα.
Πηγα στο φαρμακειο της γειτονιας και μου δωσε Penrazol + Simeco.
Ολο το καλοκαιρι την εβγαλα με γαλακτοκομικα χαμηλων λιπαρων, ζυμαρικα, ρυζι παραβρασμενο και δεν ετρωγα καθολου φυτικες ινες.
Βιβλιαριο ακομα δεν ειχα ομως εκανα τη θεραπεια με Penrazol + Simeco. Σε καποια φαση δεν επιανε τιποτα και απο τα νευρα μου και παλι και τη στεναχωρια μου εβγαλα και παλι αιμα και μαλιστα αυτη τη φορα πιο εντονο και ζωηρο σε χρωμα οποτε πηγα στα επειγον σε ενα νοσοκομειο και μου εγραψαν Nexium (δεν μου εξετασαν καν το στομαχι με καποια γαστροσκοπιση. αιμα μου πηραν μου εκαναν ακτινογραφιες και μου βαλαν εναν ορο για 2 ωρες).
Με τα Nexium ημουν καλα για 1,5 - 2 μηνες ομως εκλεισα ενα ραντεβου για 26/09 να με δουν οπως και να χει. Αλλα επειδη ειμαι ατυχος, στη Θεσσαλονικη εχουμε 1-2 γαστρεντερολογους σε δημοσιο, εκεινη την ημερα ο ΜΟΝΟΣ στη Θεσσαλονικη ειχε παρει μερος στην απεργια. Εκλεισα και αλλο ραντεβου μεσω ΕΟΠΥΥ και τωρα περιμενω ομως εχω προσεξει τα εξης που με πειραζουν:
Πιπερια (δεν εχει σημασια εαν ειναι καυτερη η οχι και δε με πιανει παντα)
Ψυχολογια (αμα ειμαι θυμωμενος η στεναχωρημενος με πιανει πιο εντονα μεχρι που βγαζω και αιμα)
Βροχη - Υγρασια
Αγχος (γιατι εχω αρκετο)
Το ποτο δε με ενοχλει, ο καφες δε με ενοχλει, το σκορδο η καυτερο δε με ενοχλει, ανθρακικο δε με ενοχλει.
Ελπιζω συντομα να μαθω ακριβως τι ειναι και επιτελους να κανω την εξεταση γιατι σε 1 μηνα απο τωρα δε θα εχω βιβλιαριο και παλι και αυτη τη φορα θα περιμενω αλλους 3 μηνες μεχρι να μπορω να κανω το οτιδηποτε.
Ο τελευταιος γαστρεντερολογος που ειδα μεσω ΕΟΠΥΥ, δε με εξετασε απλα μου δωσε παραπεμπτικο, με τρομαξε αρκετα λεγοντας μου για ελκη, καρκινους και τετοια πραγματα.
Τωρα ειμαι με Maalox Plus και μεχρι στιγμης και αυτα δε βοηθανε.
17-10-2012, 10:05 #102
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
Τι να σου γραψω τωρα. Η λυση ειναι να πας σε ιδιωτη γαστρεντερολογο αλλα θελει 100ρικο κι ετσι οπως τα γραφεις υπαρχει οικονομικη στενοτητα. (παντως αν βρεις 100ρικο πολυ καλοι στην δουλεια τους ειναι δυο γαστρεντερολογοι στην Εγνατιας 100 (στο υψος της Αγιας Σοφιας). Παντως το τραβας πολυ καιρο και δεν κανεις καλα. Για εμετο με αιμα δεν ξερω αλλα ο αδερφος μου οταν επαθε γαστροραγια εμφανισε τετοιο συμπτωμα. Η ουσια ειναι οτι πρεπει να ελεγξεις το στομαχι το συντομοτερο. Οσο το αφηνεις τοσο αυξανεται το αγχος κι οπως γραφεις εχεις κανει και θεραπεια για καταθλιψη. Τελος γαμ..σε τα ρε φουστη μου ολοκληρη σαλονικη και εχει δυο γαστρεντερολογους στο δημοσιο.
17-10-2012, 10:20 #103
- Ημ. Εγγραφής
- Oct 2012
Φιλε, ο λογος που το αφησα τοσο καιρο ηταν επειδη δεν ειχα βιβλιαριο. Δε μπορουσα να κανω και κατι.
Και τον ΕΟΠΥΥ, επειδη δε βλεπω τηλεοραση και επειδη γενικα δεν ασχολουμε με νεα κτλ για να μη τις κοψω εν τελη, τον εμαθα προσφατα. Πριν απο αυτο ειχα κλεισει στο Παναγια (αφου πρωτα περασα μια οδυσσεια μεχρι να βρω οτι εκει εχει γιατρο!!) και μου κλεισαν μετα απο 2 μηνες. Περιμενα λοιπον και τη μερα εκεινη ειχε απεργια. Οταν πηρα 2-3 μερες πριν να επιβεβαιωσω, ο γιατρος αυτος μεχρι και που ειχε εξαφανιστει (!) και δεν υπηρξε και ποτε. Εν τελη μετα απο πιεσεις εμαθα οτι γιατρος εκει υπαρχει αλλα θα απεργουσε.
Τωρα εκλεισα και παλι ραντεβου για εξεταση στις 25. Εχω αλλον ενα μηνα βιβλιαριου και μετα παπαλα.
Λεφτα μηδεν.
17-10-2012, 10:46 #104
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
Οποτε υπομονη μια βδομαδα ακομα και θα δεις τι γινεται. Παντως με οσα γραφεις το συμπτωματα γινονται πιο εντονα αμα νευριασεις. Παρομοια ημουν κι εγω οταν τα επαιρνα ασχημα γαμιοταν ολο το γαστρεντερικο. Τωρα βεβαια μετα απο ψυχοθεραπειες και φαρμακα ειμαι πιο χαλαρα και κοιταω να μη νευριαζω γιατι οπως μου ειπε ο ψυχολογος την πρωτη φορα το αγχος προκαλει νευρα ανεξελεγκτα και απο εκει και περα ο οργανισμος αντιδραει χτυπωντας στο πιο ευαισθητο σημειο (στην περιπτωση μας το γαστρεντερικο). Τι να σου πω να κοιταξεις να ηρεμησεις, πως γινεται αυτο δεν ξερω, μπορει και σε μενα να συμβει καμια μακακια στα επομενα λεπτα και να νευριασω οποτε θα σφιξει το στομαχι θα αρχισουν οι καουρες και οι πονοι στο εντερο.
05-11-2012, 08:08 #105
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2011
Εχομεν και ημεις καλλιτεχνικας ανησυχιας κυρια Μπλου , βουκολικου τυπου θα μας πεις αλλα παντως καλλιτεχνικας...
http://i1075.photobucket.com/albums/...ishere67/6.jpg
http://i1075.photobucket.com/albums/...ishere67/5.jpg
http://i1075.photobucket.com/albums/...ishere67/4.jpg
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/3-1.jpgΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
Παρόμοια Θέματα
-
Η θάλασσα μέσα μου
Από mirtw στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταΜηνύματα: 26Τελευταίο μήνυμα: 09-06-2011, 23:04 -
Το κακο ζει μεσα μας
Από carrot στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαΜηνύματα: 2Τελευταίο μήνυμα: 27-11-2010, 11:13 -
Η φωνη μεσα μου
Από Bibo στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαΜηνύματα: 12Τελευταίο μήνυμα: 24-06-2010, 14:59 -
...τη δημοκρατία μου μέσα!
Από DissolvedGirl στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαΜηνύματα: 138Τελευταίο μήνυμα: 14-04-2010, 16:32 -
Μεσα απο νερο
Από Παστελι στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήΜηνύματα: 7Τελευταίο μήνυμα: 15-07-2009, 13:32
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 στο Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή