Results 1 to 15 of 22
-
01-04-2012, 18:10 #1
απορια για σχεση που δεν ''τραβαει''
Καλησπερα σε ολους.Καινουριος στο φορούμ και με διάφορα προβλήματα .....και μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί .....
οταν μια γυναικα
-φερεται παντα λεσ και ειναι το θυμα σε οτι γινεται σε μια σχεση
-δεν ευχαριστιεται και δεν αναγνωριζει οτι και να κανεται για αυτη
-παντα οτι συμβενει και γινεται γυρο της απο σενα και τον περιγυρο αυτη ειναι σωστη και ολοι οι αλοι φταιχτες
-παντα ζηταει κατανοιση ενω δεν μπορει να διξει....
-οταν θελει τη ζωη της τελεια χωρις τουλαχιστον βασικα προβληματα αλλα να τα βρει ολα ετοιμα χωρισ αυτη να προσπαθισει....
-εχει σχεση και μιλαει και με αλλον λεγοντας οτι την ηρεμει ο αλλος..
-θελει να χωρισει να δει τη συμβενει αλου και αν γυρισει ποτε να εισαι εδω και να μην εχεις καν σκεφτει και κανεισ τιποτα με αλλη γυναικα....
-να κανει οτι θελει και να ζησει οτι θελει χωρισ να δωσει αναφορα σε κανεναν και παραληλα να ξερει τα παντα για σενα σαν πρωην αγωρι της σε περιπτωση που γυρισει καποτε να εισαι καθαροσ και ανεπαφος
-ολα τα προβληματα να τα λυνουν οι αλλοι και αυτοι απλα να παρακολουθει να παιρνει ενημερωση και να θελει ολα να λυτουργουν βαση τη θα... εκανε αυτη χωρισ να στο λεει
-να την αγαπας να της το διχνεις να την καταλαβενεις να τησ φερεσαι αψογα και αυτη σε σενα οπωσ γουσταρει χωρις να τη νοιαζει
-να κανει λαθη να μην τα βλεπει και να υποστηριζει οτι ειναι σωστα....
-φυσικα οτι σε αγαπαει και θα σε αγαπαει για παντα ενω εσυ ποτε δεν ενιοσεσ καν κατα την κριση της
-----φυσικα αυτη τη γυναικα εγω την αγαπαω και θελω να την βοηθισω.πως δεν ξερω-----
τη μπορει να συμβαινει......
- 01-04-2012, 20:02 #2
Συγνώμη που θα στο πω , θέλει συνέχεια να την προσεχεις , συνέχεια και το ποιο σημαντικο ειναι απλα πολυ κακομαθημενη .
Αν την αγαπάς παραγματικα θα πρέπει να ξέρεις ότι πρώτα θα αγαπησεις όλα της τα άσχημα στο χαρακτήρα της , τα καλα όπως εχω ξαναπεί ειναι ευκολο να τα αγαπησουμε .
Τώρα πως να την βοηθήσεις , θα μας πουν οι γυναίκες σαν ποιο ειδικές , εγω απλα αυτα που γράφεις τα καταλαβαινω γιατι τα εχω ακριβώς όπως εσύ ζήσει .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
01-04-2012, 20:42 #3
Κοίτα να βοηθήσεις τον εαυτό σου, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω, εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται βοήθεια.
Αυτή μια χαρά κάνει τη ζωή της απ' ότι βλέπω και μάλλον σ' έχει γραμμένο.
01-04-2012, 20:59 #4
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτο που λέει η Μαριαν..
Κώστα τι ακριβώς αγαπάς σε αυτη την κοπέλα? Απαντησε μου σε παρακαλώ?
01-04-2012, 21:49 #5
καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...απο κει και περα τι αγαπησα ....μμμμ μαλλον οτι με πετυχε σε μια περιεργη φαση της ζωης μου (οταν τελειωσε ο γαμος μου)και μου εδωσε ολα οσα μου ειχαν λειψει μεσα στο γαμο μου.Δεν ηταν παντα ετσι η συμπεριφορα της ,τον τελευταιο χρονο εχει αλλαξει τοσο πολυ. Για οποια απορια σας μπορω να σας δωσω και καποιες περαιτερω λεπτομερειες (απλα δεν εγραψα ολη την ιστορια γιατι θα εβγαινε σεντονι ...τουλαχιστον)
01-04-2012, 21:52 #6
Κώστα , σε αγαπάει ? στο δειχνει ? στο λέει ? Τώρα τον τελευταίο χρόνο ρωτάω .
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
01-04-2012, 21:58 #7
Και μου το λεει και μου το δειχνει καποιες φορες αλλα τον υπολοιπο καιρο συμβαινουν ολα τα παραπανω .Μια μερα ημαστε καλα και πεντε χαλια.Εχω κανει και εγω τις μ...κιες μου και εχω ανεχτει πολυ περισσοτερα απο οσα θα επρεπε αλλα......
01-04-2012, 22:05 #8
Τι να σου πω βρε Κώστα , δεν ξέρω .
Θα σου πουν ποιο δυνατα μέλη του φόρουμ τι να κανεις .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
01-04-2012, 22:12 #9
Η οποια βοηθεια-ιδεα ειναι ευπροσδεκτη γιατι πραγματικα εχω πελαγωσει .Ευχαριστω
01-04-2012, 22:24 #10
Κώστα αφού η σχέση δεν "τραβάει" αποτραβήξου εσύ για ένα διάστημα, λέγοντάς της, ότι χρειάζεσαι χρόνο να μείνεις
μόνος σου, γιατί πιέζεσαι, έχεις χάσει τον εαυτό σου, αλλά και για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου απέναντί της.
Τότε θα καταλάβεις αν αληθινά ενδιαφέρεται για σένα, οπότε στην περίπτωση που αποφασίσεις να γυρίσεις στην σχέση,
θα βάλεις πλέον όρια, αλλά και θα διεκδικήσεις καλύτερη συμπεριφορά!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
01-04-2012, 22:31 #11
Το ειχα δοκιμασει σε καποια φαση να απομακρυνθω αλλα δεν αφηνει περιθωρια η ιδια. Ενω της λεω να μην με ξαναενοχλησει αυτη συνεχιζει ακαθεκτη .Οταν ομως με καταφερνει να ξανασυζητησουμε και ας πουμε οτι τα "βρισκουμε" αρχιζει παλι τα δικα της.Εντωμεταξυ οταν της λεω να χωρισουμε μου απανταει οτι δεν γινεται να με αφησει μονο μου γιατι θα παω με αλλη.
01-04-2012, 22:40 #12
τί θα πει δεν αφήνει περιθώρια η ίδια; δεν είναι στο χέρι της να σου κάνει την ζωή κόλαση! μόνο αν εσύ το επιτρέπεις, που προφανώς
αυτό και κάνεις! Όσο εσύ δεν σέβεσαι τις αποφάσεις που παίρνεις π.χ. να απομακρυνθείς και να μην σε ξαναενοχλήσει για ένα διάστημα,
γιατί να σε σεβαστεί εκείνη; Στέλνεις λοιπόν αντιφατικά μηνύματα, που της δίνουν το δικαίωμα να σου κάνει ό,τι θέλει.
Και ξέρεις σημασία δεν έχει τι σου απαντάει εκείνη, αλλά κατά πόσο σταθερός είσαι εσύ σ' αυτά που διεκδικείς!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
01-04-2012, 22:48 #13
Ομολογω οτι σε αυτο εχεις ενα δικιο αλλα δυστυχως καταφερνει να με λυγισει και να ξαναμιλησουμε.
01-04-2012, 22:55 #14
εγω σου λεω να της σφυξεις λιγο τα χαλιναρια
αν σε αγαπαει θα μεινει εκει για εσενα,αλλα οχι υπο τους δικους της παραλογους ορους
εκει θα δοκιμαστουν ολα και αν την χασεις σημαινει οτι δεν αξιζε
εχει νιωσει ποτε οτι σε χανει και αυτο να διαρκεσει ωστε να την ''ακουσει καλα''?
για δοκιμασε το
ξερεις οσα περιθωρια δινουμε σε καποιον τοσο μας χτυπαει κατω και σε αυτο δεν φταιει ο οποιος καποιος αλλα εμεις που δεν ειμαστε σε θεση να μας υπερασπιστουμε
αυτο που σου λεει η μαρκελα
μεινε σταθερος στην αποψη σου για λιγο,επεμεινε
τωρα σε εχει σιγουρο και ειναι λαθος αυτοΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
01-04-2012, 22:57 #15
το ότι καταφέρνει να σε λυγίσει σημαίνει ότι έχεις ανασφάλειες, μ' αποτέλεσμα να υποκύπτεις από τον φόβο σου μην μείνεις
μόνος σου. Εσύ θα δεις τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης κι επειδή όλα είναι θέμα επιλογών, είναι δική σου υπόθεση να δεις
και ν' αποφασίσεις, αν αξίζει να συνεχίσεις να ματαιώνεσαι.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις