ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Κ ΓΙΑΤΙ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Φιλομαθή ναί, εγκέφαλος, αλλά βασικά ένστικτα όπως τα αναλύεις έχουν κ τα ζώα-πείνα,αυτοπροστασία,αναπαρ αγωγή, χωρίς εγκέφαλο Βloodykate k Γιαννάκη μου πεθαίνεις ,για να ζήσεις κ να αποδεχτείς ότι έχεις ένα πόδι π.χ.που έχασες σε ατύχημα πρέπει να στηριχθείς σε αυτό το σημαντικότερο όργανο.Δεν είπαμε όργανο για να πεθάνουμε αλλά όργανο που διευθύνει τελικά τη ζωή μας. Σας αφήνω κ άλλο -ούτε εγώ ήξερα κ θα ζητήσω κ το λόγο γιαυτό, όχι μόνο να πληρώνω ψυχοθεραπείες.

Quote Originally Posted by carry View Post
    χαχαχα!
    Θυμάσαι τη σκηνή που υποδύεται το ζωάριο? ...χαχαχα!!!

(κλίκ)

..ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...μεγάλη μορφη...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Φιλομαθή ναί, εγκέφαλος, αλλά βασικά ένστικτα όπως τα αναλύεις έχουν κ τα ζώα-πείνα,αυτοπροστασία,αναπαρ αγωγή, χωρίς εγκέφαλο Βloodykate k Γιαννάκη μου πεθαίνεις ,για να ζήσεις κ να αποδεχτείς ότι έχεις ένα πόδι π.χ.που έχασες σε ατύχημα πρέπει να στηριχθείς σε αυτό το σημαντικότερο όργανο.Δεν είπαμε όργανο για να πεθάνουμε αλλά όργανο που διευθύνει τελικά τη ζωή μας. Σας αφήνω κ άλλο -ούτε εγώ ήξερα κ θα ζητήσω κ το λόγο γιαυτό, όχι μόνο να πληρώνω ψυχοθεραπείες.
    Έχεις δίκαιο για τα βασικά ένστικτα ότι υπάρχουν και στα ζώα , αλλά έχε υπόψη σου ότι και αυτά διαθέτουν εγκέφαλο από μια υποτυπώδη πρωτόγονη μορφή έως μια αρκετά εξελιγμένη , αλλά πάντα υποδιέστερη του ανθρώπου .
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Είμαι κι εγώ της άποψης ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα όργανο σημαντικότερο απόλα.. το ανθρώπινο σώμα είναι μία τέλεια κατασκευή που για να δουλέψει σωστά χρειάζεται κάθε όργανο του και κάθε σημείο του (ίσως βέβαια κάποια λίγα πράγματα δεν χρειάζονται πια) να δουλεύει με αρμονία και ισορροπία με τα υπόλοιπα.
    Αν όμως έπρεπε να διαλέξω ένα όργανό "ως αγαπημένο" θα διάλεγα τον εγκέφαλο (γενικά το νευρικό σύστημα) γιατί αυτό μαζί με το ενδοκρινικό σύστημα καθορίζει τον υπόλοιπο οργανισμό, συντονίζει τις λειτουργίες και βοηθάει ώστε όλα να λειτουργουν αρμονικά και συνεργατικά. Θα διάλεγα τον εγκέφαλο για τις απεριόριστες δυνατότητές του, για τα μυστικά που κρύβει η λειτουργία του και για την τελειότητα με την οποία είναι δομημένος και δρα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Εμένα το ερώτημα μου φαίνεται τρομερά πολυσύνθετο,
    γιατί αν πεις ότι είναι η καρδιά το πιο σημαντικό,
    τι να το κάνεις αν λειτουργεί η καρδιά του άλλου
    και κάποιος είναι σε κώμα
    οπότε υπολειτουργεί εντελώς ο εγκέφαλος;
    Κι απ' την άλλη αν κάποιος έχει καμιά φοβερή αρρώστια
    όπως ο Steven Hawking,
    τι να το κάνεις το εκπληκτικότερο μυαλό του αιώνα;
    Kι απ' την άλλη, αν ρωτούσες έναν άνθρωπο με αναπηρία,
    θα σου 'δινε μια απάντηση
    ίσως ανάλογη με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Γεια σου Bloodykate , νομίζω πως κάποια όργανα είναι '' ποιο σημαντικά ''
    Με ένα πόδι ....ζείς , με ένα μάτι ..... ζείς , αν είσαι κουφός ....ζεις , αν είσαι ευνούχος πάλι ζεις ..... χωρίς εγκέφαλο όμως ας πούμε δεν ζεις !
    ναι αλλα πως ζεις?... δεν ειναι καλη η ποιοτητα και πολλες φορες αυτα σε βαζουν στο περιθωριο
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Συγνώμη , μπορω να ρωτήσω τελικά ποια ειναι η σωστή απάντηση στο ερώτημα μας ,

Ευχαριστω .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    δεν εχει σημασια ποια ειναι η σωστη απαντηση, σημασια εχει να εχουμε την υγεια μας και αν δεν την εχουμε 100% να μην το βαζουμε κατω και να αρκουμαστε σε αυτα που εχουμε
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 3 of 3 FirstFirst 123