Part 2 Σύνδρομο χρόνιας μαλακίας (εξελίξεις) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Αναμένονται εξελίξεις πάλι αυριο. Άντε να δούμε μπας και βγει το νεο σεκουελ (ΣΧΜ ΙΙΙ) να γουστάρουμε (νταξει, μια πλακίτσα εκανα :p:p:p)
    χαχα,μπα δεν το βλεπω για παρτ 3!!!!εκτος και αν συμβει κατι που θα συγκλονισει τον κοσμο μου,κανεις δεν ξερει!!

Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    πως ακριβως προσπαθησες αλλα τιποτα???
    Εχω πει σε 4 κοπελες να παμε για καφε,όλες ειπαν οχι,μια μαλιστα μου εδωσε και το τηλεφωνο της αλλά ήταν ψεύτικο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Randomguy View Post
    Λοιπον
    @σάτυρε>για μενα δεν σημαινει κατι αν ειμαι ή δεν ειμαι παρθενος,δηλαδη γιατι πηγα?Για να μην ειμαι πλεον παρθενος?
    .
    Πρεπει να καταλαβεις βασικα, οτι στον ανθρωπο, δεν ειναι ολα σκεψεις.

Senior Member
    Εχω πει σε 4 κοπελες να παμε για καφε,όλες ειπαν οχι,μια μαλιστα μου εδωσε και το τηλεφωνο της αλλά ήταν ψεύτικο!!
    sorry κιολας, αλλα δεν μας λες κ πολλα.. πως τις γνωρισες αυτες τις κοπελες?? σε τι φαση τις ειπες να πατε για καφε? σε ηξεραν απο πριν ή γνωριμια απο το ιντερνετ ηταν?

Senior Member
    Που το εγραψε αυτο.. δεν το ειδα... Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος, αφου εφτασε στο σημειο να προσπαθησει, ειναι θεμα χρονου να πετυχει.

οποτε μη χαιρεστε, παρτ αλλο δεν πιστευω οτι θα υπαρξει... αχαχα

Banned
    να πω και εγω την γνωμη μου στα γρηγορα μιας και θα παω σπιτι μου απο στιγμη σε στιγμη!χεχε!
    ρε παλικαρακι μου!καταρχην η περιγραφη που εδωσες με την ***** συγνωμη κιολας!!ηταν εμετικη!συγνωμη αλλα......!!εισαι μικρος ακομα μην τρελενεσαι!γνωρισε καμια κοπελα ομορφα και θα δεις πως θα ερθουν ολα!φυσιολογικα και ωραια!
    δλδ η πρωτη σου φορα γιατι να ειναι με μια *****??(δεν τις υποτιμω!)χαθηκαν οι γυναικες?πως να ευχαριστηθεις την πρωτη σου φορα με μια ***** στα ορθια που κοιταει το ρολοι της..δλδ και μονο που το γραφω τωρα αναγουλα με πιανει!
    αυτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by banned29 View Post
    ...
    Και εσυ επεσες στην παγιδα & γραφεις την αποψη σου για τις πορνες, συμφωνω απολυτα μαζι σου.. αλλα ΔΕΝ ειναι το θεμα μας το αγοραιο σεξ.

Edit: Α... γραφεις για "πρωτη φορα" οποτε συμφωνω, απλως οι παλιοι πηγαιναν τα πιτσιρικια στις πορνες μονο κ μονο για να "ξεκολησουν" την ταμπελα του "παρθενου", οποτε αρκετες φορες λειτουργει αυτο το κολπο, ακομα κ χωρις να το καταλαβει ο πιτσιρικας. :cool:

Το οτι δεν θα το ευχαριστηθει την πρωτη φορα, εγω το θεωρω δεδομενο, το περιεργο θα ηταν να το ευχαριστηθει.

Member
    να πω και εγω την γνωμη μου στα γρηγορα μιας και θα παω σπιτι μου απο στιγμη σε στιγμη!χεχε!
    ρε παλικαρακι μου!καταρχην η περιγραφη που εδωσες με την ***** συγνωμη κιολας!!ηταν εμετικη!συγνωμη αλλα......!!εισαι μικρος ακομα μην τρελενεσαι!γνωρισε καμια κοπελα ομορφα και θα δεις πως θα ερθουν ολα!φυσιολογικα και ωραια!
    δλδ η πρωτη σου φορα γιατι να ειναι με μια *****??(δεν τις υποτιμω!)χαθηκαν οι γυναικες?πως να ευχαριστηθεις την πρωτη σου φορα με μια ***** στα ορθια που κοιταει το ρολοι της..δλδ και μονο που το γραφω τωρα αναγουλα με πιανει!
    αυτα!
    μα δεν ηταν στα όρθια,ήταν στα ξαπλωτα,muahahhaha

Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    sorry κιολας, αλλα δεν μας λες κ πολλα.. πως τις γνωρισες αυτες τις κοπελες?? σε τι φαση τις ειπες να πατε για καφε? σε ηξεραν απο πριν ή γνωριμια απο το ιντερνετ ηταν?
    κοπελες απο το πανεπιστημιο που δεν ειχαμε πολλα πολλα,δηλαδη μιλουσαμε που και που για τα σχετικα της σχολης,αυτη που μου δωσε ψευτικο τηλεφωνο ήταν μια εντελως αγνωστη που της την επεσα στη βιβλιοθηκη

Banned
    Quote Originally Posted by Σάτυρος View Post
    Και εσυ επεσες στην παγιδα & γραφεις την αποψη σου για τις πορνες, συμφωνω απολυτα μαζι σου.. αλλα ΔΕΝ ειναι το θεμα μας το αγοραιο σεξ.

Edit: Α... γραφεις για "πρωτη φορα" οποτε συμφωνω, απλως οι παλιοι πηγαιναν τα πιτσιρικια στις πορνες μονο κ μονο για να "ξεκολησουν" την ταμπελα του "παρθενου", οποτε αρκετες φορες λειτουργει αυτο το κολπο, ακομα κ χωρις να το καταλαβει ο πιτσιρικας. :cool:

Το οτι δεν θα το ευχαριστηθει την πρωτη φορα, εγω το θεωρω δεδομενο, το περιεργο θα ηταν να το ευχαριστηθει.
    δεν γραφω πρωτη φορα δηλωσα σε αλλο θεμα ποια ειμαι..
    την γνωμη μου λεω σαν γυναικα παντα..τι να σου πω τωρα για την ταμπελα του παρθενου?τωρα δλδ που τον "καρφωνε ανελεητα" εφυγε ευχαριστημενος?σεξουαλικα πληρης?δεν ξερω!χαθηκε ο κοσμος καποιος να περιμενει να "κανει ερωτα"?και οχι να ψευτοπηδηξει μια *****?

Banned
    μα δεν ηταν στα όρθια,ήταν στα ξαπλωτα,muahahhaha
    αα συγνωμη απο οσο θυμαμαι τελειωσες εσυ ορθιος στο σπιτι σου..ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ!

Senior Member
    δεν γραφω πρωτη φορα δηλωσα σε αλλο θεμα ποια ειμαι..
    την γνωμη μου λεω σαν γυναικα παντα..τι να σου πω τωρα για την ταμπελα του παρθενου?τωρα δλδ που τον "καρφωνε ανελεητα" εφυγε ευχαριστημενος?σεξουαλικα πληρης?δεν ξερω!χαθηκε ο κοσμος καποιος να περιμενει να "κανει ερωτα"?και οχι να ψευτοπηδηξει μια *****?
    Ειναι οπως οταν κοβεις το τσιγαρο... Αν μετα απο χρονια κανεις ενα ΜΟΝΟ, κατι αλλαζει μεσα σου και το αρχιζεις, καθαρα υποσυνειδητο θεμα.

Με το ενα τσιγαρο δεν εγινε κ τιποτα, ουτε εθιζεσαι κ παλι... ενα τσιγαρο ειναι, σηματοδοτει ομως μεσα σου την αρχη. :)

Member
    αα συγνωμη απο οσο θυμαμαι τελειωσες εσυ ορθιος στο σπιτι σου..ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ!
    "έρωτα"?πολλες ταινιες βλέπεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    φιλε δεν εισουν τερμα "σηκωμενος" γιαυτο δεν ενιωθες ευχαριστηση και δεν τελειωσες.ειναι απο το αγχος που ειναι λογικο δεν ειναι τιποτα.
    Φιλαρακι απο οτι βλεπω εσβησες το θεμα σου αλλα απο τα αλλα ποστς καταλαβα οτι πηγες σε *******. Μπραβο συγχαρητηρια. Οτι ειπα στο αλλο σου ποστ το εγραψες κανονικα. Το ξαναλεω 100 φορες πως ειμαι παθων και εχω σημαντικα πραγματα να σου πω κι εσυ επιμενεις τον χαβα σου.

Τελος παντων η πρωτη φορα ειναι γτπκ και ιδιαιτερα με *******. Κανε ολα οσα σου ειπα και βρες κοπελα. Δεν εχω να προσθεση τπτ αλλο. Το σεξ ειναι πανεμορφη εμπειρια αλλα οπως ολα στη ζωη δεν θα γινει απ την πρωτη φορα τελειο και ωραιο. Αντε καλη επιτυχια

Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Φιλαρακι απο οτι βλεπω εσβησες το θεμα σου αλλα απο τα αλλα ποστς καταλαβα οτι πηγες σε *******. Μπραβο συγχαρητηρια. Οτι ειπα στο αλλο σου ποστ το εγραψες κανονικα. Το ξαναλεω 100 φορες πως ειμαι παθων και εχω σημαντικα πραγματα να σου πω κι εσυ επιμενεις τον χαβα σου.

Τελος παντων η πρωτη φορα ειναι γτπκ και ιδιαιτερα με *******. Κανε ολα οσα σου ειπα και βρες κοπελα. Δεν εχω να προσθεση τπτ αλλο. Το σεξ ειναι πανεμορφη εμπειρια αλλα οπως ολα στη ζωη δεν θα γινει απ την πρωτη φορα τελειο και ωραιο. Αντε καλη επιτυχια
    μα όλα αυτα που μου είπες ήταν ολοκληρη ισστορία,ο χρόνος κυλά,δεν θα περιμενει εμένα!!!!Πήγα στο σίγουρο το πράγμα και δεν έψαχνα συναισθηματικη επαφή επομένως το ότι ηταν η 1η φορα δεν μου λέει κατι,θα ειναι ιδιαιτερο όταν και ΑΝ το κανω με κανονικη κοπελα που αγαπω.......

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast