Results 166 to 180 of 200
Thread: Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος.
-
30-04-2012, 17:16 #166
- 30-04-2012, 17:21 #167
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.το φασιστικό βιντεάκι της χρυσής αυγής που προωθείς
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...235#post340235
30-04-2012, 17:24 #168
30-04-2012, 17:31 #169
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Ότι σ΄αρέσει το ΛΑΟΣ γιατί είναι πιο μέινστριμ το δηλώνεις κι εδώ
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...721#post340721
Όλως τυχαίως για τη χρυσή αυγή και ότι σ' αρέσει το ΛΑΟς ποστάρεις!
Και βέβαια μπορείς να ποστάρεις ότι θέλεις!
Αλλά είναι προφανές και τι σ' ενοχλεί!
30-04-2012, 17:33 #170
τι σχεση εχει αν ψηφιζω χρυση αυγη/λαος ή αλλο κομμα ή δε ψηφιζω καθολου, με αυτα που ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ? σου γραφω ξεκαθαρα οτι δε ψηφιζω και με κατηγορεις με το ζορι για χρυσαυγιτη/λαος κι οτι αλλο απλα επειδη ποσταρα ενα βιντεο ή μια ειδηση σχετικη στο παρελθον. και ποτε κυβερνησε η χρυση αυγη ή το λαος ακριβως και τα κατακρινεις ? τα δικα σας αποτελεσματα τα ζουμε ηδη!
30-04-2012, 17:47 #171
Δε σε κατηγόρησα! Τα ίδια σου τα λόγια παρέθεσα!
Και ό,τι ποστάρεις δεν το ποστάρεις τυχαία...
Λες:
"και ποτε κυβερνησε η χρυση αυγη ή το λαος ακριβως και τα κατακρινεις ? "
Eγώ πάντα κατακρίνω τις φασιστικές νουμεράτζες κι αυτό ενοχλεί
όσους τις υποστηρίζουν.
For you
http://www.hantzopoulos.gr/photos/ca...70/120427b.png
30-04-2012, 17:54 #172
μονο που σου εγραψα ξεκαθαρα καμποσες φορες οτι δε ψηφιζω. το γραφω και στην υπογραφη μου ακομα. ποσο πιο ξεκαθαρα να το πω οτι απεχω ? ντε και καλα να μας βγαλεις δεξιους και να μας κολλησεις τη ταμπελα επειδη γραψαμε ενα σχολιο ή μια μαλακια στο παρελθον.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
30-04-2012, 17:57 #173
30-04-2012, 18:23 #174
Κοίτα Κενο δικαιολογίες υπάρχουν άπειρες όπως για σένα έτσι και για μένα. Θα σου πω το εξής για μένα που εν μερη αντιπροσωπεύω το γυναικείο φύλο. Δεν νιώθω τυχερη που είμαι κοπέλα γιατί οι άντρες εκμεταλεύονται το οτιδηποτε σε εμάς. Για να βρω μια δουλειά θα πρέπει να ακούσω την κάθε μαλακισμένη πρόταση του κάθε αυνάνα εργοδότη του τύπου "φόρα λιγότερα ρούχα για να τραβάμε πελάτες", "δείξε τα προσόντα σου (εννοώντας το σώμα μου)", "κάτσε μου και θα σε κάνω οτι θες" κοκ που αν επιλέξω να μην τα κάνω δεν έχω δουλειά και αυτό σίγουρα έχω επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν. Πολλές δυσκολίες είχα Κενο στην ζωή μου ως γυναίκα αλλά έχω αξιοπρέπεια. Οπότε σαν γυναίκα και στον τομέα της δουλειας όχι δε είμαι τυχερη.
Οταν σου ανέφερα να προσέχεις τον εαυτό σου ή να τον φροντίζεις δεν εννοούσα την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά τον εσωτερικο σου κόσμο και την ψυχή σου.
Υ.γ δεν ξέρω τι σχολιασμο έκανες και τροποποιήθηκε γιατι δεν προλαβα να τον δω αλλά οτι σου λεω στα λεω καλοπροαίρετα για να με προσβάλεις. Αν πράγματι έκανες κάτι τέτοιο εμένα να ξέρεις δεν με αγγίζει αντιθέτως εσύ κανεις κακο στον εαυτό σου που δεν εκτιμας την καλοσύνη μου και τις καλές μου προθέσεις. Αυτό δείχνει το ποιον σου. Και πάλι στο ξαναλέω αν έκανες κάτι τέτοιο!
30-04-2012, 19:00 #175
Το γράφει στον τίτλο του νήματος και πράγματι έτσι τον έχω κόψει να είναι. Καλό παιδί που όμως δεν πολυενδιαφέρεται για τους ανθρώπους. Αν είχε κοινωνικοποιηθεί και του είχαν δοθεί οι κατάλληλες ευκαιρίες πιστεύω πως ο Κενό θα ήταν πολύ καλά μέσα του. Τώρα, δεν έχει νόημα να του επιτίθεται κανείς και καμιά γιατί νιώθει απελπισία. Μου θυμίζει αυτό του Αρκά με τα πεινασμένα σπουργίτια που ρωτάει σε μια φάση το μικρό "Τουλάχιστον μπορώ να νιώθω κομάρες?"
Κομάρες συναισθηματικές έχει, λόγω του ότι δεν υπάρχουν άτομα να επικοινωνήσει στο στενό του περιβάλλον, ούτε αυτό το ένα σημαντικό άτομο που θα αποτελούσε ίσως τον καθρέφτη του να δει αλλιώς τον εαυτό του μέσα στα μάτια ενός άλλου. Μη στέκεστε στον τρόπο του τόσο και κοιτάχτε λίγο την ουσία. Και γω του τη λέω συχνά, αλλά το έχω ξαναγράψει, καταλαβαίνω ή μάλλον προσπαθώ να θυμάμαι πώς λειτουργεί όλο αυτό που ζει. Τώρα, η Joann, γιατί δέχτηκε τόσες επιθέσεις ακριβώς? Οι ιδέες της μου αρέσουν, και μου δίνουν ελπίδα μάχιμες στάσεις σε τέτοιους καιρούς αναζωπύρωσης φασιστολατρειών.
Κενό, τι θα μπορούσες να βρεις ως κίνητρο για να αρχίσεις να γυμνάζεσαι και να νιώσεις πιο αισιόδοξος?
Εκτός από τον κινηματογράφο, που τόσο αγαπάς, τι άλλο σε φτιάχνει?
Γύρω από τον κινηματογράφο σε ποιον τομέα θα μπορούσες να απασχοληθείς? Με τόσες ταινίες σινεφίλ που έχεις δει θα μπορούσες να γίνεις άνετα κριτικός κινηματογράφου,
να ξεκινήσεις ένα μπλογκ έστω όπου θα κατέθετες τι αγαπάς και για ποιον λόγο σε κάθε ταινία για παράδειγμα. Να ποστάρεις αγαπημένες σου σκηνές και να τις σχολιάζεις, να δίνεις προτάσεις για νέα έργα που βγαίνουν στις οθόνες, να σου γράφουν σχόλια όσες/οι διαβάζουν και ασχολούνται. Απλά μια ιδέα που μου ήρθε."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-04-2012, 19:05 #176
Να μια καλή ιδέα Κενο απο την RainAndWind! Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσες να κάνεις. Γίνε μαχητης στη ζωή σου. Πάλεψε για σένα!
30-04-2012, 19:12 #177
30-04-2012, 19:51 #178
30-04-2012, 20:00 #179
ειναι απλα επιλογες σας, το λες και μονη σου. σας δινει ο αλλος την επιλογη να του κατσετε και να σας προσλαβει, κι ετσι καλυπτεται και τις αναγκες σας (το σεξ που για να το βρουν οι αντρες που ειναι μονοι αναγκαζονται να πληρωνουν), και πιανετε και μια θεση. μπορεις παντα να του πεις οχι και να ψαξεις αλλου, δε νομιζω να ζητανε οοοοοοολοι οι εργοδοτες να σε πηδηξουν για να σου δωσουν να δουλεψεις. ουτε σε βιαζει κανεις. αν ισχυε κατι τετοιο ολες οι γυναικες θα ηταν πορνες στα μπουρδελα. ειναι αλλο ενα παρε δωσε που υπαρχει απ'τα παλια. ενας αντρας ομως δεν εχει τετοιες επιλογες ξερεις, εκτος αν ειναι καμια γυναικα εργοδοτρια ή κανας gay. μονο που για να προτεινουν κατι τετοιο σε καποιον, θα πρεπει να ειναι πολυυυυυυυυ ομορφος. μη παραπονιεσαι λοιπον που εχεις παραπανω επιλογες.
δεν προσβαλα εσενα αλλα τη Joann, γι'αυτο βλεπεις αρχισε να με βριζει και να με κατηγορει σ'αυτη τη σελιδα.
εδω που ειμαι τιποτα απολυτως. δεν υπαρχει κινητρο. πως να υπαρξει οταν ζεις διπλα απο μεγαλη λεωφορο μεστα αμαξια τη βρωμα και το καυσαεριο και δεν εχεις κανεναν να σε ξεσηκωνει ? και μεχρι το σουπερ μαρκετ να παω με πιανει πονοκεφαλος και κουραζομαι λες και περπατησα χιλιομετρα. θελω μονο να φυγω και να τελειωσουν ολα.
οσον αφορα τον κινηματογραφο πολλα νομιζω θα μπορουσα να κανω, αλλα το θεμα ειναι πως και γιατι ? και κριτικες να εγραφα, παλι για να σε επιλεξουν σε καποιο περιοδικο/εφημεριδα/site πρεπει να εχεις γνωστους, καποιο κονε. το ιδιο ισχυει και για τη μουσικη (αν κι αυτο θα με ενδιεφερε να ασχοληθω περισσοτερο επαγγελματικα αλλα τωρα ειναι αργα), και παλιοτερα με τα βιντεοπαιχνιδια. τελος οσον αφορα το μπλογκ, τζαμπα κοπος επισης, θα καθομαι να γραφω για να τα διαβαζω μονος μου. ασε που δε θα με κανει πιο κοινωνικο αυτο αφου παλι εδω στο διαδικτυο θα ειμαι.
βριζωντας μικροτερους και ανεργους, κατι χειροτερο ειναι αλλα δε το λεμε τωρα γιατι εξαιτιας της εφαγα ηδη μια παρατηρηση. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσηςLast edited by Idella; 30-04-2012 at 20:52.
30-04-2012, 20:14 #180
ΚΕΝΟ να είμαστε αντικειμενικοί κι ειλικρινείς όμως! Η Joann δεν ξεκίνησε με βρισιές! το μόνο της λάθος ήταν τελικά ότι ατυχώς επέλεξε να ποστάρει στο θέμα σου!
Πράγματι, θα μπορούσε να τόχε αποφύγει όλ' αυτό, που ξεκίνησε όμως από τα δικά σου προσβλητικά υπονοούμενα π.χ. "..θα μου δώσεις την συνταξούλα σου;.."Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις