Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 200
    Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ να είμαστε αντικειμενικοί κι ειλικρινείς όμως! Η Joann δεν ξεκίνησε με βρισιές! το μόνο της λάθος ήταν τελικά ότι ατυχώς επέλεξε να ποστάρει στο θέμα σου!
    Πράγματι, θα μπορούσε να τόχε αποφύγει όλ' αυτό, που ξεκίνησε όμως από τα δικά σου προσβλητικά υπονοούμενα π.χ. "..θα μου δώσεις την συνταξούλα σου;.."
    μαρκελα γιατι κανεις τα στραβα ματια ? το "θα μου δωσεις τη συνταξουλα σου" δε νομιζω πως προσβαλλει καποιον, ουτε ειναι βρισια. δε τη μειωσα, αντιθετως αυτη ηρθε και το εκανε αποκαλωντας με βλακα και μιλωντας για νοημοσυνη, απλα επειδη εριξα τις κατηγοριες στις προηγουμενες γενιες γι'αυτο που ζουμε τωρα. το ιδιο ακριβως εκανε και στον χρηστη YannisCrete. λες να ειμαστε ολοι εμεις βλακες κι εκεινη μονο η εξυπνη ? οπως απεδειξε και στα παραπανω ποστ, η ιδια δεν εχει νοημοσυνη και δεν απαντα καν σ'αυτα που τις γραφω, το μονο που ξερει ειναι να με κατηγορει επειδη ποσταρα στο παρελθον κατι της χρυσης αυγης-λαος-οποιουδηποτε αλλου κομματος.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by KENO View Post

δεν προσβαλα εσενα αλλα τη Joann, γι'αυτο βλεπεις αρχισε να με βριζει και να με κατηγορει σ'αυτη τη σελιδα.

βριζωντας μικροτερους και ανεργους, κατι χειροτερο ειναι αλλα δε το λεμε τωρα γιατι εξαιτιας της εφαγα ηδη μια παρατηρηση. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,
    εδώ υπάρχει παραδοχή ότι επίτηδες προσβλήθηκα,
    ΨΕΥΔΗ ότι έβρισα
    και ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
    για τρίτη φορά.
    Τον κάθε τραμπούκο του forum
    η διαχείριση μπορεί να τον σταματήσει ή είναι πάνω από τις δυνάμεις της;
    Last edited by Idella; 30-04-2012 at 20:53.

Senior Member
    μαρκελα γιατι κανεις τα στραβα ματια ? το "θα μου δωσεις τη συνταξουλα σου" δε νομιζω πως προσβαλλει καποιον, ουτε ειναι βρισια. δε τη μειωσα, αντιθετως αυτη ηρθε και το εκανε αποκαλωντας με βλακα και μιλωντας για νοημοσυνη, απλα επειδη εριξα τις κατηγοριες στις προηγουμενες γενιες γι'αυτο που ζουμε τωρα. το ιδιο ακριβως εκανε και στον χρηστη YannisCrete. λες να ειμαστε ολοι εμεις βλακες κι εκεινη μονο η εξυπνη ? οπως απεδειξε και στα παραπανω ποστ, η ιδια δεν εχει νοημοσυνη και δεν απαντα καν σ'αυτα που τις γραφω, το μονο που ξερει ειναι να με κατηγορει επειδη ποσταρα στο παρελθον κατι της χρυσης αυγης-λαος-οποιουδηποτε αλλου κομματος.
    δεν την προσβάλλεις όταν με το υπονοούμενο "της συνταξούλας" υπαινίσσεσαι πως είναι 60ετών και βάλε;
    δεν την προσβάλλεις όταν υπαινίσσεσαι πως αυτή λόγω ηλικίας, αλλά και οι δικοί της έκλεψαν και λεηλάτησαν
    την χώρα κι ότι το μόνο που τους αξίζει είναι να πάνε να φουντάρουν;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    δεν την προσβάλλεις όταν με το υπονοούμενο "της συνταξούλας" υπαινίσσεσαι πως είναι 60ετών και βάλε;
    δεν την προσβάλλεις όταν υπαινίσσεσαι πως αυτή λόγω ηλικίας, αλλά και οι δικοί της έκλεψαν και λεηλάτησαν
    την χώρα κι ότι το μόνο που τους αξίζει είναι να πάνε να φουντάρουν;
    απο που κι ως που η λεξη συνταξουλα και το να ειναι καποιος 60 χρονων και βαλε, ειναι κατι προσβλητικο ? στο λεξιλογιο σας μπορει να ειναι, στο δικο μου οχι δε νομιζω. για τα αλλα τωρα, ποια γενια λες να ευθυνεται για το σημερινο χαλι ? για πεσμου, φταινε τα 18χρονα μηπως που δε ψηφισαν ακομα ? να παω τα σκοτωσω ολα ? φταιω εγω που απεχω ασχετα απ'τις κατηγοριες οτι ειμαι δεξιος ? να παω να αυτοκτονισω ? ποιος ********ς φταιει αν οχι οι παλιοτερες γενιες που εχουν και τις δουλειες τους τωρα κι απολαμβανουν εν αντιθεση με τον καθε ανεργο που αυτοκτονει ?

Senior Member
    ΚΕΝΟ μην κάνεις τον χαζό, γιατί και το ένα περί σύνταξης και τ' άλλο περί των δικών της.. συνδέονται άμεσα!
    Έπειτα ποιός γονιός ρε ΚΕΝΟ που έχει 18χρονο θέλει το κακό του παιδιού του, επιλέγοντας μαλάκες να τον κυβερνήσουν;
    Γιατί δεν βάζεις νερό στο κρασί σου και να δεχτείς, ότι μια μερίδα του λαού την "πάτησε" επιλέγοντας λαμόγια-εξουσία;
    Μπορεί νάχεις δίκιο, αλλά ούτε ν' αυτοκτονήσεις είναι λύση, ούτε και να τους σκοτώσουμε όλους είναι λύση κι αυτό!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Πολύ θα ήθελα να βοηθήσω όποιον έχει ανάγκη
    την οικονομική βοήθειά μου
    -και προς Θεού δε θα θεωρούσα ότι
    είναι λιγούρης και αναξιοπρεπής
    όποιος κάνει εκκλήσεις τύπου
    "δώσε μου τη συνταξούλα σου"
    -κι ας μην παίρνω σύνταξη γιατί δεν έχω αυτήν την ηλικία,
    μπορώ να του δώσω κάτι από το μισθό μου.
    Πάνω απ' όλα πιστεύω στη βοήθεια στο συνάνθρωπο
    που πάσχει σωματικά
    ή που πάσχει... πνευματικά... εγκεφαλικά...
    Last edited by Joann; 02-05-2012 at 14:39.

Banned
    ΚΕΝΟ μην κάνεις τον χαζό, γιατί και το ένα περί σύνταξης και τ' άλλο περί των δικών της.. συνδέονται άμεσα!
    Έπειτα ποιός γονιός ρε ΚΕΝΟ που έχει 18χρονο θέλει το κακό του παιδιού του, επιλέγοντας μαλάκες να τον κυβερνήσουν;
    Γιατί δεν βάζεις νερό στο κρασί σου και να δεχτείς, ότι μια μερίδα του λαού την "πάτησε" επιλέγοντας λαμόγια-εξουσία;
    Μπορεί νάχεις δίκιο, αλλά ούτε ν' αυτοκτονήσεις είναι λύση, ούτε και να τους σκοτώσουμε όλους είναι λύση κι αυτό!
    ακομα κι αν τη πατησε οπως λες, μια χαρα βολευτηκε και βρηκε δουλεια, και θα παρει και συνταξουλα, και οικογενεια εκανε (κι αν οχι ηταν επιλογη της). η δικια μας η γενια μαρκελα τωρα με το ευρω τι θα κανει ? που σου φευγει η ζωη και φτανεις στα 30 χωρις να το χεις παρει χαμπαρι και να εχεις δημιουργησει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. που σε αναγκαζουν να σπουδαζεις τοσα χρονια για να αποκτησεις ριμαδοπτυχια τα οποια σημερα ειναι Α-ΧΡΗ-ΣΤΑ. και καθεσαι και σαπιζεις ανεργος γιατι σε εχουν στη παυση, και γεμιζεις και ψυχολογικα και φτανεις να μη θελεις αλλο να υπαρχεις σε τουτη τη χωρα. το βλεπω κι απ'τους γονεις μου ποσο νοιαζονται ολοι για τα παιδια τους, ολες οι ελληνικες οικογενειες οι καλες.

Senior Member
    Μαρκέλα και λοιποί γιατι συνεχίζετε το ολο θέμα με τον καυγά, το πατε για ομαδικό μπαν?
    Και όσον αφορά αυτο που έγραψες έλεος δλδ και χωρίς παρεξήγηση, με την ίδια λογική πηγαίνετε να κάνετε μήνυση στο g700.blogspot που γράφουν τόνους κατηγορίες για την γενιά του πολυτεχνείου. Λυπάμαι αλλα οχι μονο δεν είστε αντικειμενικοί ορισμένοι, αλλα εθελοτυφλείτε άγρια. Όταν κάνει κάποιος αναφορά για προηγούμενες γενιές, είναι αυτονόητο οτι δεν καταφέρεται προσωπικά σε κάποιους αλλα χρησιμοποιεί μεταφορικά κάποιες λέξεις "πχ η γενιά των γονιών μας κτλ".
    Forbidden dreams

Senior Member
    ακομα κι αν τη πατησε οπως λες, μια χαρα βολευτηκε και βρηκε δουλεια, και θα παρει και συνταξουλα, και οικογενεια εκανε (κι αν οχι ηταν επιλογη της). η δικια μας η γενια μαρκελα τωρα με το ευρω τι θα κανει ? που σου φευγει η ζωη και φτανεις στα 30 χωρις να το χεις παρει χαμπαρι και να εχεις δημιουργησει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. που σε αναγκαζουν να σπουδαζεις τοσα χρονια για να αποκτησεις ριμαδοπτυχια τα οποια σημερα ειναι Α-ΧΡΗ-ΣΤΑ. και καθεσαι και σαπιζεις ανεργος γιατι σε εχουν στη παυση, και γεμιζεις και ψυχολογικα και φτανεις να μη θελεις αλλο να υπαρχεις σε τουτη τη χωρα. το βλεπω κι απ'τους γονεις μου ποσο νοιαζονται ολοι για τα παιδια τους, ολες οι ελληνικες οικογενειες οι καλες.
    Κενο να σε ρωτήσω κάτι? Επειδη αναφέρεις οτι η κατάσταση της χώρας μας σε έφερε χωρίς δουλειά. Πόσα χρόνια έχεις να δουλέψεις?

Banned
    πεντε! :(
    και δυο χρονια να κανω σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Μαρκέλα και λοιποί γιατι συνεχίζετε το ολο θέμα με τον καυγά, το πατε για ομαδικό μπαν?
    Και όσον αφορά αυτο που έγραψες έλεος δλδ και χωρίς παρεξήγηση, με την ίδια λογική πηγαίνετε να κάνετε μήνυση στο g700.blogspot που γράφουν τόνους κατηγορίες για την γενιά του πολυτεχνείου. Λυπάμαι αλλα οχι μονο δεν είστε αντικειμενικοί ορισμένοι, αλλα εθελοτυφλείτε άγρια. Όταν κάνει κάποιος αναφορά για προηγούμενες γενιές, είναι αυτονόητο οτι δεν καταφέρεται προσωπικά σε κάποιους αλλα χρησιμοποιεί μεταφορικά κάποιες λέξεις "πχ η γενιά των γονιών μας κτλ".
    Ας πούμε οτι οι προηγούμενες γενιές φταίνε για όλα όσα λες/λετε. Εσυ Γιάννη και ο καθένας μας στη θεση τους τι θα κάναμε? Θα σκεφτόμασταν τον κώλο μας ή την ανθρωποτητα? Εγώ θα σου πω οτι ο καθένας θα σκεφτόταν τον εαυτο του για να επιβιώσει και το θεωρώ απόλυτα λογικό. Μην μου πεις οτι εσύ δεν θα έκανες οτι κάνανε οι προηγούμενες γενιές? Εύχομαι μονο να μην ζήσεις τις ίδιες κατηγορίες απο τα μελλοντικά παιδιά σου κάποτε στο μέλλον...

Senior Member
    πεντε! :(
    και δυο χρονια να κανω σχεση.
    Λυπάμαι γι αυτο βέβαια! Αλλά να 5 χρόνια δεν έχεις δουλέψει που σημαίνει οτι δεν φταίει η κρίση της χώρας... Θα μπορούσες πολλά να κάνεις και να εκμεταλευτεις όσο ήσουν πιο μικρός και αφήνεις έτσι τα χρόνια να περνάνε.. Ποτε δεν είναι αργά! Απλά σε έχει τυφλώσει η αρνητικότητα. Οτι και να σου πω συνέχεια θα βρεις κάτι να πεις αλλά απο την αρνητική πλευρα. Δεν υπάρχει μόνο αυτη, ψάξου, κάνε κάτι. Απο τα πιο μικρα και απλά εως και μηδαμινα μπορεις να τα κάνεις μεγάλα, λειτουργικά και ωφέλιμα για σένα. Εκμεταλεύσου οτι ξέρεις... Ο άνθρωπος έχει το ένστικτο της επιβίωσης γι αυτο εκμεταλευσου το! Τωρα θα μου πεις τι μαλακίες σου λεω αλλά σου λέω οτι πιστέυω και λειτούργησε σε μένα.

Και όσον αφορά για το αν εχω επιλογές σαν κοπέλα δεν εχω και στο εξήγησα.. Δεν ειναι τόσο απλά όσο νομίζεις οτι είναι! Μακάρι να μπορούσες για μια στιγμη να περνουσες κάποια πράγματα για να καταλάβεις αλλά όπως ειπα οτι και να πω θα έχεις κάτι να πεις γιατί όταν δεν βιώνεις κάτι και δεν το γνωρίζεις πολλά μπορείς να πεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ας πούμε οτι οι προηγούμενες γενειές φταίνε για όλα όσα λες/λετε. Εσυ Γιάννη και ο καθένας μας στη θεση τους τι θα κάναμε? Θα σκεφτόμασταν τον κώλο μας ή την ανθρωποτητα? Εγώ θα σου πω οτι ο καθένας θα σκεφτόταν τον εαυτο του για να επιβιώσει και το θεωρώ απόλυτα λογικό. Μην μου πεις οτι εσύ δεν θα έκανες οτι κάνανε οι προηγούμενες γενειές? Εύχομαι μονο να μην ζήσεις τις ίδιες κατηγορίες απο τα μελλοντικά παιδιά σου κάποτε στο μέλλον...
    Χριστίνα όλες οι γενιές απ ότι ξέρουμε παραδίδουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Είναι φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αυτή. Στην Ελλάδα του 2012, οχι μονο δεν έχουμε την φυσική αυτή εξέλιξη αλλα για πρώτη φορά καλείται γενιά να ζήσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο τις προηγούμενες, ακριβώς γιατι οι προηγούμενες ζούσαν οχι παράγωντας αλλα με δανεικά φεσώνοντας τα ίδια τους τα παιδιά. Και αυτο δεν είναι η δική μου αποψη ή η άποψη του Κενό, είναι κατι το οποίο παραδέχονται ΟΛΟΙ (το σύνολο των πολιτικών κομμάτων, δημοσιογράφων, αναλυτών, μπλόγκερς και δεν συμμαζεύεται).

Τέλος, το αν μια μειοψηφία της γενιάς της μεταπολίτευσης δεν έφαγε απο τα δανεικά (σημερινά χρέη), αυτο δεν σημαίνει οτι η γενιά αυτή είναι άμοιρη ευθυνών. Η πλειοψηφία της, είτε το γνώριζε είτε οχι, ζούσε με δανεικά φεσώνοντας τις νέες γενιές. Τα αποτελέσματα τα πληρώνουμε σήμερα όσοι είμαστε είτε άνεργοι είτε μέλη της γενιάς των 500 ευρώ και κατι ψιλά...
    Forbidden dreams

Senior Member
    ...
    βριζωντας μικροτερους και ανεργους, κατι χειροτερο ειναι αλλα δε το λεμε τωρα γιατι εξαιτιας της εφαγα ηδη μια παρατηρηση...
    Το οτι πάντα σε αναγκάζουν να βωμολοχίες είναι πασιφανές.
    Όπως και το οτι δέν χρησιμοποιείς ποτέ την κοινωνικο-οικονομική σου κατάσταση προκειμένου να μήν αποδίδονται τα του Καίσαρος σε αυτόν.

Οι Άνθρωποι όμως φαίνονται στα δύσκολα
    και μαγκιά αληθινή είναι η αξιοπρεπής στάση μας απέναντι στούς άλλους.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Χριστίνα όλες οι γενιές απ ότι ξέρουμε παραδίδουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Είναι φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αυτή. Στην Ελλάδα του 2012, οχι μονο δεν έχουμε την φυσική αυτή εξέλιξη αλλα για πρώτη φορά καλείται γενιά να ζήσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο τις προηγούμενες, ακριβώς γιατι οι προηγούμενες ζούσαν οχι παράγωντας αλλα με δανεικά φεσώνοντας τα ίδια τους τα παιδιά. Και αυτο δεν είναι η δική μου αποψη ή η άποψη του Κενό, είναι κατι το οποίο παραδέχονται ΟΛΟΙ (το σύνολο των πολιτικών κομμάτων, δημοσιογράφων, αναλυτών, μπλόγκερς και δεν συμμαζεύεται).

Τέλος, το αν μια μειοψηφία της γενιάς της μεταπολίτευσης δεν έφαγε απο τα δανεικά (σημερινά χρέη), αυτο δεν σημαίνει οτι η γενιά αυτή είναι άμοιρη ευθυνών. Η πλειοψηφία της, είτε το γνώριζε είτε οχι, ζούσε με δανεικά φεσώνοντας τις νέες γενιές. Τα αποτελέσματα τα πληρώνουμε σήμερα όσοι είμαστε είτε άνεργοι είτε μέλη της γενιάς των 500 ευρώ και κατι ψιλά...
    Δεν μου απαντάς σε αυτα που σε ρωτάω.. Και δεν αμφισβήτησα στο μνμ μου αυτα που αναφέρεις.

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast