Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 200
    Banned
    μια διορθωση, δε πασχω απο αγοραφοβια, απλα αντικοινωνικος ειμαι. το οτι αυτοεξοριστικα απ'τη βρωμερη κοινωνια σας, ειναι επιλογη μου, επειδη δε μπορω να ανεχτω την ανθρωποτητα. οποτε θελω να κυκλοφορησω μια χαρα κυκλοφοραω (συνηθως ειναι μετα τις 7 το βραδυ σαν τους βρυκολακες, αλλα who cares παιρνω τον αερα μου). μπορουν να το επιβεβαιωσουν κι ορισμενες χρηστριες απο εδω μεσα αυτο που με εχουν ηδη γνωρισει. :)

Senior Member
    σε καταλαβαινω. αλλα σκεψου οτι αυτο δε θα συμβαινει επ απειρον. σε λιγα χρονια δε θα ζουν και θα τους εχεις χασει ετσι και αλλιως.

ξερω οτι μενεις Αθηνα. με το μετρο κατεβαινεις στο Φαληρο ή εκει κοντα και με το τραμ πας παραλιακη..

υπαρχουν επισης λεωφορεια που πανε κοντα σε θαλασσα.

υπαρχουν και συλλογοι που κανουν εκδρομες στη φυση με ελαχιστα λεφτα ή μπορει π.χ. να κανεις μια βολτα στον Υμηττο.

δεν υπαρχει αυτο που λεμε "δωρεαν γευμα".. αμα θελεις να παιρνεις παραπανω λεφτα απο το επιδομα πρεπει να δουλεψεις οπουδηποτε.

εξαλλου ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμενος να δραστηριοποιειται.

τωρα οτι δεν ελεγχεις τα νευρα σου με τα φαρμακα , προσεξε το γιατι οντως μπορει να το προκαλουν τα φαρμακα αυτο. παιρνεις φαρμακα να σου φτιαξουν κατι και χαλουνε δεκα. ασε. μιλα με το γιατρο σου.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε τις ελεγχω τις σκεψεις. ουτε τα νευρα μου. αυτα συγκεκριμενα απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, βλεπεις κι εδω μεσα ποσο μισητος εχω γινει. μου ειναι αδυνατο να συγκρατηθω ειδικα οταν συμβαινει κατι και διαταρρασει την ησυχια μου. πχ παθαινει μια κριση καποιος στο σπιτι, κι ενω πρεπει να παρουμε το 166, αρνουνται κι αναγκαστικα κατανταμε νοσοκομειο, με τους μαλακες τους νεοτερους (δλδ εμενα) να τρεχουν να φερνουν νερα κι οτι αλλο χρειαστει. εδω μεσα που ζω δεν ειναι το σπιτι μου, δεν εχω σε καμια περιπτωση την ανεση μου. εγω απλα φιλοξενουμενος ειμαι. το αρρωστο παραπαιδι τους. αν ειχανε σταβλο, εκει θα κοιμομουν. χειροτερος κι απο αλβανος.

μακαρι να υπηρχε εξοχη ή θαλασσα κοντα αλλα δεν εχουμε. μακαρι να ημουν και πιο κοινωνικος οπως παλια, να σαπιζω ολη μερα σε καφετεριες, αλλα δεν γινεται ζωουλα ετσι, ουτε λεφτα υπαρχουνε. αθηνα ζω, οποιος δεν γνωριζει, καλο ειναι να μη μιλαει και να κρινει. καταλαβαινω οτι αυτο το φορουμ περιλαμβανει ανθρωπους απο επαρχεια οπως και πολλες βλαχαρες, οι οποιες αδυνατουν να δειξουν την πρεπουσα κατανοηση, γι'αυτο ακριβως ξεκιναν οι καβγαδες.

ομως εγω προσωπικα εδω νιωθω πως εχω φτασει στα ορια μου. και δε θελω καθολου να ανηκω και να παιξω ρολακι σ'αυτο το θεατρο του παραλογου που ονομαζεται κοινωνια. το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παρω οσο το δυνατον περισσοτερα θυματα μαζι μου. να πληρωσουν για τη ζωουλα που μου καταστρεψαν και μου καταστρεφουν ακομα! αν μου διναν οπλο να βγω στο δρομο να σκοτωνω τυφλα οποιον βρω, θα ηταν το ιδανικοτερο για να ξεσπασω. αλλιως δε γινεται να νιωσω ανθρωπος παλι. δεν υπαρχει κατι περισσοτερο απο αυτο που συμβαινει τωρα, μονο χειροτερα θα γινουν τα πραγματα.

τα λεω και ξεσπαω, κι ας ερθει η Idella ή ο αντμιν κι ας τα σβησουν ή κι ολοκληρο το θεμα, δε με νοιαζει.

τελος οσον αφορα τις γκομενες, πολυ ευκολα σας φαινονται ολα, οταν εχουμε να κανουμε με ανθρωπους κι οχι σκυλακια, που οποτε τα θελεις να τα φωναζεις να ερχονται κι οποτε δε τα θελεις φευγουν. πας στο μπουρδελο μια, πας δυο. πας στο ξενοδοχειο, πας και σπιτι της (που οι περισσοτερες σημερα πεινανε, οποτε δεν εχουν καν, εκτος αν ειναι καμια φοιτητριουλα που της τα παρεχουν ολα, που σιγουρα ειναι πιασμενη), ΑΝ τα καταφερεις και σου κατσει καμια, γιατι χωρις δουλεια σημερα, δεν εχει κοκο.

ολα ειναι ανουσια. γι'αυτο λοιπον κι εγω την εχω χεσμενη την ανθρωποτητα σας, δεν υπαρχει ουτε το παραμικρο ιχνος σεβασμου για τη ζωη που ζουμε σημερα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    μια διορθωση, δε πασχω απο αγοραφοβια, απλα αντικοινωνικος ειμαι. το οτι αυτοεξοριστικα απ'τη βρωμερη κοινωνια σας, ειναι επιλογη μου, επειδη δε μπορω να ανεχτω την ανθρωποτητα. οποτε θελω να κυκλοφορησω μια χαρα κυκλοφοραω (συνηθως ειναι μετα τις 7 το βραδυ σαν τους βρυκολακες, αλλα who cares παιρνω τον αερα μου). μπορουν να το επιβεβαιωσουν κι ορισμενες χρηστριες απο εδω μεσα αυτο που με εχουν ηδη γνωρισει. :)
    αυτο ειναι καλο κενο
    θα ειναι ποιο ευκολο να κοινωνικοποιηθεις τοτε
    Last edited by secretly; 06-04-2012 at 02:23.
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    βασικα το θεμα ετσι οπως εξελιχθηκε μοιαζει λιγο με το θεμα "φαρμακα για παντα".

περιμενουμε απο τον καλο Θεο πατερουλη να μας δωσει λεφτα να ζησουμε αντι να δουλεψουμε μονοι μας.

ο ανορθολογισμος δε στεκει ενω η πραγματικοτητα παντα επικρατει.

κανεις δε μας λυπαται και κανεις δε προκειται να μας δωσει κατι δωρεαν σε αυτη τη ζωη.

στη ζουγκλα αμα εισαι αμα δε κινηθεις μονος σου θα σε φανε τα θηρια.

ολα οσα εχει η ανθρωποτητα εγιναν με κοπο και με κοπο και οχι θαυματα ή εξωγηινους θα βγουν τα καινουργια επιτευγματα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    σε καταλαβαινω. αλλα σκεψου οτι αυτο δε θα συμβαινει επ απειρον. σε λιγα χρονια δε θα ζουν και θα τους εχεις χασει ετσι και αλλιως.

ξερω οτι μενεις Αθηνα. με το μετρο κατεβαινεις στο Φαληρο ή εκει κοντα και με το τραμ πας παραλιακη..

υπαρχουν επισης λεωφορεια που πανε κοντα σε θαλασσα.

υπαρχουν και συλλογοι που κανουν εκδρομες στη φυση με ελαχιστα λεφτα ή μπορει π.χ. να κανεις μια βολτα στον Υμηττο.

δεν υπαρχει αυτο που λεμε "δωρεαν γευμα".. αμα θελεις να παιρνεις παραπανω λεφτα απο το επιδομα πρεπει να δουλεψεις οπουδηποτε.

εξαλλου ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμενος να δραστηριοποιειται.

τωρα οτι δεν ελεγχεις τα νευρα σου με τα φαρμακα , προσεξε το γιατι οντως μπορει να το προκαλουν τα φαρμακα αυτο. παιρνεις φαρμακα να σου φτιαξουν κατι και χαλουνε δεκα. ασε. μιλα με το γιατρο σου.
    ναι αλλα θα το εχω χασει εγω ομως, οταν εχω τρελαθει ηδη απο τωρα. οποτε μαλλον καταληγουμε σε καμια κλινικη στη καλυτερη περιπτωση ?
    τη ζωη δε περιμενει κανεις για να τη ζησει. αλλα οσοι δεν εχουν μερος δικο τους, αναγκαζονται οπως οπως...
    δε ξερω ποιο επιδομα λες, δε παιρνω απολυτως κανενα επιδομα! δεν εχω φραγκο, αν ειχα δε θα καθομουν σπιτι. δε μου προσφερει τπτ η κοινωνια, αντιθετως μονο ζηταει.
    κι οταν εχεις χαλασμενη διαθεση κι αρνητισμο, δεν εχεις ορεξη και για παρα πολλα, ειδικα οταν εισαι μονος και κανεις δε σε ξεσηκωνει.

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    αυτο ειναι καλο κενο
    θα ειναι ποιοευκολο να κοινωνικοποιηθεις τοτε
    ναι αλλα δεν θελω. εκει ειναι το προβλημα. δε μπορω να ανεχτω τους ανθρωπους διπλα μου, ειδικα οταν δε νιωθω κατι θετικο γι'αυτους. δε θα εγραφα τη λεξη μισανθρωπος, αν δεν τους αντιπαθουσα το λιγοτερο. ασχημο πραγμα και δυσκολο να γινει κατανοητο, το ξερω.

Senior Member
    δεν υπαρχει κανενας ο οποιος εχει κερδισει την συμπαθεια σου σε αυτη την ζωη?

Banned
    οι πρωην. μεχρι που χωρισαμε. και μετα τις σιχαθηκα.

Senior Member
    αμα παιρνεις φαρμακα για ψυχωση δικαιουσαι επιδομα. ειναι γυρω στα 300 ευρω το μηνα. ψαξτο.

Banned
    δεν παιρνω ψυχοφαρμακα. ουτε σε ψυχολογο/ψυχιατρο παω. δεν υπαρχουν λεφτα λεμε.

Senior Member
    τοτε αυτο δεν ειναι ψυχωση και αδικα γραφεις εδω. μαλλον ψυχοπαθεια ειναι.

τουλαχιστον εισαι τυχερος που δεν εχεις τις παρενεργειες των φαρμακων που εχουμε εμεις ,που μας κανουν φυτα και που θα πεθανουμε και μια ωρα αρχιτερα απο διαβητη,εγκεφαλικο,καρδια κ.λ.π.

αμα δεν εχεις λεφτα και εισαι υγιης ειναι καθαρα θεμα αδρανειας σου. στη χειροτερη πηγαινε εξωτερικο.

μακαρι να ημουν υγιης.

βασικα αμα δεν εχεις λεφτα για ψυχιατρο και δεν εχεις ασφαλιση μπορεις να βγαλεις ασφαλεια της προνοιας που ειναι δωρεαν και ειναι για οσους δεν εχουν καπου αλλου ασφαλεια.

τα ψυχοφαρμακα ειναι τελειως δωρεαν και θα εχεις και τα στοιχειωδη ιατρικα κ.λ.π.
    δεν παιρνω ψυχοφαρμακα. ουτε σε ψυχολογο/ψυχιατρο παω. δεν υπαρχουν λεφτα λεμε.

Banned
    ουτε που θυμομουν σε ποια κατηγορια το ανοιξα και γιατι. Idella αμα το δεις μετακινησε το.

εξωτερικο θελω να παω απ'τα 19. αλλα ειναι δυσκολο. ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν λεφτα.

κι εγω νωριτερα μαλλον θα πεθανω. σε λιγο καιρο παιζει να παθω και καρκινο.

Quote Originally Posted by maus View Post
    αμα παιρνεις φαρμακα για ψυχωση δικαιουσαι επιδομα. ειναι γυρω στα 300 ευρω το μηνα. ψαξτο.
    Hello maus,

Πρέπει να παίρνεις αντιψυχωτικά ?

Senior Member
    ειδες αυτο που σου ειπα για εξωτερικο αυστραλια?με 4.000 ευρω τον μηνα
    σου βγαζουν διπλωμα ταξι
    εξοδα διαδρομης κ μεταφορας δικα τους
    αν θες σου στελνω πμ την σελιδα

Banned
    ναι αν και η Αυστραλια ειναι στην αλλη πλευρα της γης. στειλε οτι θελεις, μη το ρωτας. απλα μονος σε ξενη χωρα (οποιαδηποτε), ειδικα αν δε μιλας και τη γλωσσα και δεν εχεις κανεναν, δυσκολα...
    επισης θελω να ξαναπω οτι δεν φυτρωσα μια μερα ετσι. εχω περασει απο ολα τα σταδια, ειχα ονειρα και σχεδια οπως ολοι οι ανθρωποι, και δουλεια εψαχνα και βιογραφικα ειχα στειλει, το τελευταιο το φθινοπωρο που μας περασε. ομως πλεον βλεπεις δεν εχουν ουτε αυτοι που αξιζουν με πεντακοσα πτυχια, θα εχω εγω που ειμαι του λυκειου ? κατσε σκεψου το κι ολας αμα ησουν μονη, και δεν εβλεπες μελλον, ποσες φορες θα αξιζε να μπεις στη διαδικασια να προσπαθησεις, να τρεξεις, να αγχωθεις, και στο τελος να τους πληρωνεις κι ολας για να δουλευεις ? και τι δουλεια να βρω αληθεια εδω ? και ποσο να ειναι ο κατωτατος μισθος, ενα δυακοσαρικο ? και πως να τη κρατησω οταν δεν αντεχω πολυκοσμια και ηλιθιοτητα γυρω μου ? χορτασαμε απ'τις επιλογες που προσφερει αυτη η χωρα. και τωρα σου ρχονται και σου ζητανε και τους ψηφους, ενω ξερουμε οτι δεν αλλαζει τπτ προς το καλυτερο.

Senior Member
    τοσο ειναι για βαρια αναπηρια που θεωρειται η ψυχωση.

τωρα αμα εσυ παιρνεις κανενα αντιεπιληπτικο ή εχεις βαρια καταθλιψη δε ξερω, ισως να παιρνεις και τοτε.

Quote Originally Posted by peter28 View Post
    Hello maus,

Πρέπει να παίρνεις αντιψυχωτικά ?

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast