Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 200
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μια διορθωση, δε πασχω απο αγοραφοβια, απλα αντικοινωνικος ειμαι. το οτι αυτοεξοριστικα απ'τη βρωμερη κοινωνια σας, ειναι επιλογη μου, επειδη δε μπορω να ανεχτω την ανθρωποτητα. οποτε θελω να κυκλοφορησω μια χαρα κυκλοφοραω (συνηθως ειναι μετα τις 7 το βραδυ σαν τους βρυκολακες, αλλα who cares παιρνω τον αερα μου). μπορουν να το επιβεβαιωσουν κι ορισμενες χρηστριες απο εδω μεσα αυτο που με εχουν ηδη γνωρισει. :)
    Αντικοινωνικός σημαίνει αυτός που πάσχει από αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας, προσοχή στους όρους. Δες λίγο τον ορισμό του αντικοινωνικού.

Η αντικοινωνική προσωπικότητα ως ψυχιατρικός όρος ορίζεται από την αδυναμία του ατόμου να αντιληφθεί την έννοια τον τύψεων και από πλήρη αδιαφορία για τα συναισθήματα των άλλων. Δεν αντιλαμβάνεται την άξια της ανθρώπινης ζωής και έχει αδυναμία να υποταχτεί στις κοινωνικές νόρμες. Τα άτομα αυτά αντιλαμβάνονται την έννοια του σωστού και του λάθους, αυτό δεν τους εμποδίζει από το να ακολουθήσουν της βίαιες τάσεις τους. Η συμπεριφορά τους προς τους άλλους χαρακτηρίζεται από χειριστικότητα και εκμετάλλευση.
    http://e-psychology.gr/personality/6...prosopikothtas

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Αντικοινωνικός σημαίνει αυτός που πάσχει από αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας, προσοχή στους όρους. Δες λίγο τον ορισμό του αντικοινωνικού.

Η αντικοινωνική προσωπικότητα ως ψυχιατρικός όρος ορίζεται από την αδυναμία του ατόμου να αντιληφθεί την έννοια τον τύψεων και από πλήρη αδιαφορία για τα συναισθήματα των άλλων. Δεν αντιλαμβάνεται την άξια της ανθρώπινης ζωής και έχει αδυναμία να υποταχτεί στις κοινωνικές νόρμες. Τα άτομα αυτά αντιλαμβάνονται την έννοια του σωστού και του λάθους, αυτό δεν τους εμποδίζει από το να ακολουθήσουν της βίαιες τάσεις τους. Η συμπεριφορά τους προς τους άλλους χαρακτηρίζεται από χειριστικότητα και εκμετάλλευση.
    Ναι οκ αλλα δεν μιλαμε για ψυχιατρικη ή μιλαμε?
    αντικοινωνικός -ή -ό [andikinonikós] Ε1 : 1α.που είναι αντίθετος ή εχθρικός προς την κοινωνία ή τους θεσμούς της: Aντικοινωνική πράξη / συμπεριφορά. Ο κακοποιός είναι αντικοινωνικό άτομο. β. που είναι ασύμφορος για το κοινωνικό σύνολο: Aντικοινωνική πολιτική / φορολογία. 2. (για πρόσ.) που αποφεύγει τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους· (πρβ. ακοινώνητος). ANT κοινωνικός: Παρόλο που γενικά είναι ~, μερικές φορές συμμετέχει στις εκδηλώσεις του συλλόγου. || (ψυχ.) ~ τύπος. αντικοινωνικά ΕΠIΡΡ. [λόγ. αντι- + κοινωνικός μτφρδ. γαλλ. antisocial (anti- = αντι-)]
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post

ριξε μια ματια και στις πρωτες σελιδες που καποιοι μου ειπαν αυτα ακριβως οτι κανω κι εχω ολα τα χαρακτηριστικα. νομιζω φαινονται κι απο τον τροπο που γραφω. γι'αυτο μπλεκω συνεχως και σε καβγαδες.

Senior Member
    Αντιοκοινωνικός είναι κι αυτός που έχει λίγες ή καθόλου κοινωνικές συναναστροφές. Ο "κλειστός" άνθρωπος. Ας μην ανάγουμε κάθε όρο σε διαταραχή!

Banned
    αυτος ειναι ο ακοινωνητος Goofy. εγω ειμαι αντικοινωνικος. δεν ειναι το πληθος εναντιον. εγω ειμαι.

Senior Member
    Ταυτίζεται ο όρος. Κατά τη γνώμη μου, πάντα, γιατί Μπαμπινιώτης δεν είμαι.

Senior Member
    χαχαχα, α ρε κενε!! ..βασικα θα αλλαζα τον τιτλο κ σε: καλο παιδι αλλα ρωσοφιλος!! χαχαχα

Banned
    οι κολλημενες θα συνεχισουν να ειναι κολλημενες. σαν το haters gonna hate. οτι του φανει του λολοστεφανη στο εψυχολοτζυ.

Senior Member
    χαχα..αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!

Senior Member
    KENO φυγε απ τους γονεις ειναι η μονη λυση εγω απο τοτε που εφυγα βρηκα την υγεια μου αν κ αντιμετωπιζω δυσκολιες οπως οτι πρεπει να συντηρω μονη μου ενα παλιοσπιτο του 60, πρεπει να πληρωνω λογαριασμους κ ρευματα, δεν εχω θερμανση κ κανω μπανιο με παγωμενο νερο κ ειμαι με καταρροη συνεχεια, αλλα δεν συγκρινονται ολα αυτα με τπτ με την αισθηση ελευθεριας κ ανεξαρτησιας που σου προσφερει το να μενεις μονος σου επισης θελω να σε ρωτησω κατι αλλο διαβασα καπου οτι παιρνεις φαρμακα κ σου φερνουν νευρα κ ενταση, θελω να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι φαρμακα παιρνεις κ για ποιο λογο, αν θες απαντησε το μου αυτο καλυτερα με πμ.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    KENO φυγε απ τους γονεις ειναι η μονη λυση εγω απο τοτε που εφυγα βρηκα την υγεια μου αν κ αντιμετωπιζω δυσκολιες οπως οτι πρεπει να συντηρω μονη μου ενα παλιοσπιτο του 60, πρεπει να πληρωνω λογαριασμους κ ρευματα, δεν εχω θερμανση κ κανω μπανιο με παγωμενο νερο κ ειμαι με καταρροη συνεχεια, αλλα δεν συγκρινονται ολα αυτα με τπτ με την αισθηση ελευθεριας κ ανεξαρτησιας που σου προσφερει το να μενεις μονος σου επισης θελω να σε ρωτησω κατι αλλο διαβασα καπου οτι παιρνεις φαρμακα κ σου φερνουν νευρα κ ενταση, θελω να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι φαρμακα παιρνεις κ για ποιο λογο, αν θες απαντησε το μου αυτο καλυτερα με πμ.
    εσυ εισαι κοπελα ομως και σου ειναι ευκολοτερο να βρεις δουλεια σε καφετερια. εγω ειδικα εδω στην αθηνα, με τοσους αλλοδαπους, δεν ειναι το ιδιο. αν υπηρχαν λεφτα λοιπον θα εφευγα. δεν υπαρχουν κι αναγκαστηκα παραμενω μαζι τους. οποιος θελει να με φιλοξενησει σφυρατε, λολ. :p

Senior Member
    Λακρυ καλει Κενο οβερ! Σβησε ρε συ πμ δεν μπορω να σε στειλω!

Banned
    εσβησα. κι αυτη τη κουβεντα θα μπορουσαμε να τη κανουμε κι εκτος φορουμ, γιατι μετραει για τσατ.

Senior Member
    ελα ρε συ σιγα ξανασβησε ρε συ !!

Banned
    η ζωη αυτη εδω περα, με τους γονεις ή και χωρις τους γονεις, ειναι τελειως ανουσια. και ειναι τελειως ανουσια γιατι δεν υπαρχουν τα λεφτα να ζησουμε ανθρωπινα, να εχουμε και περισσοτερες επιλογες, να καλοπερναμε, να αναπτυχθουμε, να εξελιχθουμε. ολα οδηγουν στην αυτοκτονια. δεν υπαρχει τιποτα και κανενας να με κρατησει πισω. κι οποιος δεν αυτοκτονει, θα τον γαμησει συντομα η ζωη. ειτε με τον εναν τροπο, ειτε με τον αλλον.

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast