Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 200
    Senior Member
    Είναι λυπηρο που δεν σέβεσαι κανέναν άνθρωπο. Οι μεγαλύτεροι μας δλδ πατεράδες, παπούδες, μητέρες, γιαγιάδες πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και μόχθησαν να καταφέρουν να αγοράσουν έστω ένα σπίτι. Δεν τα βρήκαν όλα έτοιμα και φυσικά εγώ τους σέβομαι περισσότερο απο κάποιους που βρίσκονται κοντα στην ηλικία μας που μιλάνε όπως εσύ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν να φάνε αλλά είχαν στόχους για να φτιάξουν ένα σπιτικό.. και ναι αυτοι είναι πιο άξιοι σαν άνθρωποι γιατί ξέρουν τι σημαίνει ζωή! Ξέρουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι και να ξεπερνάνε προβλήματα, ξέρουν τι σημαίνει να κοιτάς μπροστα και να μην λυγίζεις παραμένοντας στους στοχους τους για να έχουν τα δικά τους παιδιά κάτι για να μην τα βρουν δύσκολα. Απο τέτοιους βγήκαμε όλοι.. Πάντα όμως υπάρχουν και οι κακοί και τα λαμόγια σε όλες τις ηλικίες. Όπως υπάρχουν και παιδια της ηλικίας σου που έχουν μια καφετέρια και αντι να δώσουν σε εσένα δουλειά που έχεις ανάγκη δίνουν σε μια κοπέλα που την θεωρούν όμορφη κλπ.. ποιος λοιπον φταίει? Για άνοιξε τα μάτια σου καλύτερα γιατί αν δεν σέβεσαι τους ανθρώπους δεν πρόκειται να σε σεβαστεί κανένας ποτέ..

Banned
    πιο δυσκολα απο τωρα ? αμφιβαλλω αν ηταν και στη χουντα. δεν την εζησα ομως να ξερω, αλλα οκ ηταν πιο προσγειωμενοι πιστευω αναγκαστικα κι ολας. το σημερινο χαλι ειναι ξεφτυλα. εσυ μπορει να μη το βλεπεις και να μη το αναγνωριζεις ετσι γιατι θες να σκεφτεσαι θετικα και καλωπερνας σαν κοπελα. κι εγω οταν σκεφτομαι θετικα ή ειμαι υπο την επιρροια μπορει να μη το βλεπω, αλλα το χαλι παραμενει!

δε μπορω να σεβαστω καποιον που δε μου προσφερει αντιθετως μου τρωει τη ζωη. οι γονεις μας, κι ολοι οι μεγαλυτεροι αυτο κανουν. ακομα κι αν δε γινεται αμεσα, το καναν εμεσα με τις επιλογες τους και τις ψηφους τους. τοσα χρονια ποιος ψηφιζε το 18χρονο που δεν ειχε ενηλικιωθει ? οχι βεβαια, οι κωλογεροι και οι κωλογριες ψηφιζαν, τα ιδια και τα ιδια, οπως και φετος παλι. γι'αυτο ξυλο, κλειδωμα, κι αντε στο καλο. οτι ειχαν να ζησουν το εζησαν. πρεπει κι εμεις να χαρουμε λιγο.

Senior Member
    Και αυτοι οι άνθρωποι έζησαν μεγάλη φτώχεια αλλά τα κατάφεραν..
    Βλέπω και αναγνωρίζω πράγματα και όχι επειδή είμαι κοπέλα και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το φύλο μου προς όφελος μου άνετα και να ζούσα ζωή χαρισάμενη. Ούτε τα έχω εύκολα, απο μικρό παιδι ζούσα σαν τσιγγάνα μια απο δω μια απο κει και στο σπίτι μου ζούμε 4 άτομα απο τα οποία δουλεύουν τα 2. ούτε είχα κανέναν να με βοηθά, πάντα μόνη ήμουν σε όλα. Όμως μου έμαθε η ζωή υπομονή και να βλέπω θετικά για να μπορώ να ανταπεξέλθω στη ζωή, μου έμαθε να σέβομαι και να μην κατηγορώ, να έχω στόχους κλπ.. Έμαθα να ζω!

Banned
    εζησαν αλλα δεν ηταν τοτε τα πραγματα οπως τωρα, να ειναι οι κοπελες ψωνισμενες κι αδιαφορες με απαιτησεις και λοιπα, να διαλυουν τις σχεσεις για πλακα. τοτε δεν ειχαμε τετοιο εγωισμο γενικοτερα. αυτο εσυ μπορει να μη το αναγνωριζεις, αλλα δυστυχως συμβαινει. δε θα εβλεπες τοσους και τοσους μονους σημερα και τοσα διαζυγια. και η μοναξια παιζει ρολο στο να αυτοκτονισει καποιος. για σκεψου εναν ανεργο που τον πεταξαν εξω απ'το σπιτι του, και δεν εχει που να παει, δεν εχει κανεναν απολυτως, ποσο ευκολο ειναι να αυτοκτονισει ? τι τον κραταει πισω ? τιποτα απολυτως. γιατι να μη το κανει λοιπον ?

δε ξερω που ησουν πριν πας εκει που εισαι τωρα, μα και για την ηλικια σου δεν ειναι φυσιολογικο να ζεις ακομα με τους γονεις, με 4 ατομα μεστο ιδιο σπιτι. σιγουρα θελεις τον χωρο σου και δε νιωθεις και τοσο ανετα. στην ελλαδα δε λεγεται ζωη αυτο που ζουμε ακριβως, ειμαστε σκλαβοι. απ'τα 20 ολοι επρεπε να μενουμε μονοι μας, αλλα σε μια καθυστεριμενη χωρα σαν αυτη εδω, πως να γινει κατι τετοιο. τελος οι επιλογες που εχει μια κοπελα ειναι σαφως περισσοτερες απο τις επιλογες που εχει ενας αντρας, το ειπες και μονη σου πριν. γι'αυτο ειναι πιο δυσκολα για μας, αλλα πως να το καταλαβουν οι κοπελες που το μονο που θελουν ειναι να καλοπερασουν ?

Senior Member
    Οι άνθρωποι είναι μόνοι τους γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία κυρίως και οχι επειδή οι γυναίκες εγιναν πουτάνες και οι άντρες γαμιάδες (πάντα υπήρχαν αυτα απλά τώρα έχουμε μεγαλύτερη ελεύθερια για να φαίνονται όλα αυτα σε σχέση με την παλια εποχη που δεν μπορουσες να εκδηλωθεις γιατι η κοινωνια δεν το επέτρεπε). Οπότε μην καταδικάζεις μόνο το γυναικείο φύλο αλλά και το αντρικο γιατί χάρη σε αυτούς τους γαμιάδες εσεις οι άντρες δυσκολεύεστε και έτσι οι πιο "έξυπνες" γυναίκες πιάσανε το νόημα και το εκμεταλεύονται γιατι είναι όλα θέμα επιβίωσης. Βέβαια όλο αυτό το κατακρίνω. Και εμένα μου έχουν τύχει πολλά και να μην έχω δουλεια γιατί δεν καθόμουν σε αυτους τους γαμιάδες. Αλλά προτιμώ να είμαι χωρίς δουλειά παρά να χάσω την αξιοπρέπειά μου.

Ξέρω οτι το φυσιολογικο θα ήταν να μενω μόνη απλά δεν έγινε και μέχρι να γίνει έχω την δύναμη να κάνω υπομονή με όλα αυτα που περνάω στο σπίτι μου, έχω μάθει να τα ελέγχω μέσα μου. Έχω λοιπον υπομονη και κάνω οτι μπορώ καλύτερο για να ζω καλά όσο μπορώ ναι και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω.

Όπως είπα ναι η κοπέλα έχει επιλογές γιατι έτσι επιτρέπει η κοινωνία μας δυστυχώς. Γιατί η κοινωνια που ζούμε δεν στηρίζεται στην αξιοκρατία και έτσι την θέση σου θα την πάρει μια με ωραιο κώλο. Γιατί οι άντρες με θεσεις διευθυντη επιλέγουν τις γυναίκες παρά τους άντρες. Επιλέγουν μια που τους κάθεται ή τα πετάει όλα παρά εμένα που δεν το κάνει. Με λυπει πολύ αυτο πραγματικά αλλα έτσι δυστυχώς έχουν γίνει τα πράγματα. Δεν υπάρχει αναγνώριση και αξίες. Γιατι το καλάμι το καβαλάνε πολλοι. Γι αυτο ίσως χρειάζεται ένας κατακλεισμος όπως με τον Νωε ή έστω μια βόμβα για να χτιστουν πάλι απο την αρχη και με σωστες βάσεις αλλά δυστυχως οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι οπότε η ιστορια θα κάνει μονιμως κύκλους.

Αναγνωρίζω λοιπον την κατάστασης της χώρας μας και τους ανθρωπους της..

Γι αυτο στην ζωή σου εκμεταλεύσου τα προτερήματά σου και πάλεψε για σένα! Τον τρόπο τον ξέρεις εσύ και αν δεν τον γνωρίζεις καποια στιγμη θα σου φανερωθει..

Senior Member
    Βρε Κενο αν διαβαζε αυτα που γραφουμε εμεις ενας ανθρωπος που εχει περασει κατοχη θα γελαγε με την καρδια του.Επισης κακως υποτιμας τις προηγουμενες γενιες γιατι σε πληροφορω οτι εχουν δοθει σκληροι αγωνες για να κατακτηθουν αυτα που σημερα καταργουνται,αγωνες που ανθρωποι πεινασαν,υπεφεραν και εδωσαν και την ζωη τους ακομα....οι γενιες που αδρανησαν ειναι απο το πολυτεχνειο και μετα.....ξαφνικα η καλη ζωη,τα ακριβα αυτοκινητα,ο ωχαδελφισμος,οι ωραιες γκομενες εγιναν αυτοσκοπος μεχρι και στο τελευταιο χωριο.Η περιβοητη λεξη φιλοτιμο επαψε να ακουγεται και το να εισαι φτωχος εγινε κατι σαν αρρωστια.
    Ακουσες τον Παγκαλο να λεει μαζι τα φαγαμε και το καταπιες αμασητο...γιατι αυτο θελουν να σε κανουν να πιστεψεις.Λιγοι τα φαγανε,οι περισσοτεροι κακομοιρηδες δανειστηκαν απο χιλιες πλευρες για να ζησουν την μεγαλη ζωη και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.Παλια ελεγες σπιτι και εννοουσες ενα κανονικο βολικο σπιτακι....απο το 90 και μετα σπιτι ειναι μονο η μεζονετα.Φταινε φυσικα οι ελληνες γιατι ψηφισαν ξανα και ξανα τους ιδιους μαλακες...αλλα το θεμα ειναι τωρα τι γινεται.Δεν ωφελει να κλαις πανω απο το χυμενο γαλα...αγωνας χρειαζεται,αντιδραση.Μας ειπαν υπαρχει κριση και το καταπιαμε σαν χαπι για τον πονοκεφαλο και δεν ειναι σε αυτο απενοχοποιημενη και η δικη σου η γενια.Οταν αυτοκτονησε ο συνταξιουχος στο συνταγμα επρεπε να γινει κατω της πουτ....ας γιατι η πραξη του ανθρωπου ηταν συμβολικη γι αυτο και εγινε στην ιερη πλατεια του συνταγματος οπου πρωτη φορα δοθηκε συνταγμα στον λαο μας.Τα 18χρονα,τα 20χρονα και τα 30χρονα δεν ειχαν ποδαρακια να κατεβουν επειδη η μαμα κι ο μπαμπας τα κανανε σκατα?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    [QUOTE]
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτη ειναι απαντηση χρηστριας που εχει ηδη δουλεια,
    Mαγκιά μου! Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος,
    ούτε ήμουνα ποτέ! Από πιτσιρίκι με μάθανε
    ότι αν δε δουλέψω, δεν έχει μάσα!

που εφτιαξε τη ζωουλα της, που ψηφιζε τοσα χρονια, και της φταινε τωρα οι μικροτεροι
    Φυσικά και ψηφίζω!
    Ποτέ δεν ήμουν απαθής! Aντιθέτως εσύ δηλώνεις ότι δε θα ψηφίσεις
    ή ότι θα πολιτευτείς με τον Καμμένο γιατί
    όπως λες, έχει μιλφόνια και τούμπανα σαν τη Ρούσσου
    και ξέρει ο Καμμένος από γκομενάκια!
    Το αν ό,τι εγώ ψηφίζω έχει σχέση ή όχι με ό,τι κυβερνάει,
    ή με τον κάθε ντενεκέ ξεγάνωτο, φαίνεται ολοκάθαρα!
    Πού έγραψα ότι μου φταίνε οι μικρότεροι;
    Τι κολοκύθια τούμπανα είναι αυτά που λες;

μιλησες για 60χρονες και θεωρησα οτι εισαι μεγαλυτερη.
    Διαστρεβλώνεις αυτά που έγραψα και το ξέρεις!
    Καλά έκανες και νόμισες ότι είμαι μεγαλύτερη
    κι εγώ σου λέω ότι είμαι 70άχρονη!

εκρινες τους 30χρονους σαν πιτσιρικαδες λες και δεν εχουν αναγκες,
    Αυτό πάλι είναι δικό σου!

μου φταινε οι μεγαλυτεροι ακριβως γιατι αυτοι ζησαν οτι επρεπε να ζησουν, και τις οικογενειες τους καναν (κι αν οχι ηταν επιλογη τους), και δουλεψαν οσο ηταν να δουλεψουν. οι μικροτεροι που δε θα παρουν ποτε συνταξη τι να πουν ?

Φαίνεται ότι το κατέχεις καλά το συνταξιοδοτικό,
    αλλά κι εγώ ξέρεις στα 67 θα βγω σε σύνταξη,
    δηλ ακριβώς ό,τι ισχύει και για τη δική σου ηλικία!

γι'αυτο λοιπον κανονικα θα επρεπε να απολυουν ολους οσους ειναι χρονια βολεμενοι, μπας κι αδειασει καμια θεση και για τους μικροτερους, να ζησουν. αντ'αυτου ομως βλεπουμε χουφταλα να εχουν ριζωσει σε καμποσες θεσεις.
    Μάλιστα! Μην ανησυχείς! Σου 'χω νέα!
    Θ΄ απολύσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες σύντομα και μαζεμένους!
    Μπορείς να χαρείς αν θες,
    γιατί θα προστεθούν καμιά 150αριά χιλιάδες άνεργοι ακόμα
    στους ήδη υπάρχοντες!

τιμοι και περηφανοι ειναι ολοι. γι'αυτο γινονται ολα. κι ολοι χρωσταμε.
    Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, για τους γονιούς μου μίλησα
    που ήταν εργάτες βιομηχανίας.

θυματα ψαχνω. παρε φορα κι οργανωσε την αμυνα.
    ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣOYME ΟΛOI.
    Ή πολύ Κανάκη βλέπεις ή Στέφανο Χίο!
    Σ' αυτόν τον τελευταίο, στο Στέφανο Χίο, δίνεις και respect σ' ένα post σου!
    Καλά κάνεις και ψάχνεις θύματα! Εγώ δεν προσφέρομαι!
    Κι ούτε είμαι ρατσίστρια με γέρους ή γριές,
    οι ανεγκέφαλοι μου φταίνε
    ανεξαρτήτως ηλικίας!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Οι άνθρωποι είναι μόνοι τους γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία κυρίως και οχι επειδή οι γυναίκες εγιναν πουτάνες και οι άντρες γαμιάδες (πάντα υπήρχαν αυτα απλά τώρα έχουμε μεγαλύτερη ελεύθερια για να φαίνονται όλα αυτα σε σχέση με την παλια εποχη που δεν μπορουσες να εκδηλωθεις γιατι η κοινωνια δεν το επέτρεπε). Οπότε μην καταδικάζεις μόνο το γυναικείο φύλο αλλά και το αντρικο γιατί χάρη σε αυτούς τους γαμιάδες εσεις οι άντρες δυσκολεύεστε και έτσι οι πιο "έξυπνες" γυναίκες πιάσανε το νόημα και το εκμεταλεύονται γιατι είναι όλα θέμα επιβίωσης. Βέβαια όλο αυτό το κατακρίνω. Και εμένα μου έχουν τύχει πολλά και να μην έχω δουλεια γιατί δεν καθόμουν σε αυτους τους γαμιάδες. Αλλά προτιμώ να είμαι χωρίς δουλειά παρά να χάσω την αξιοπρέπειά μου.

Ξέρω οτι το φυσιολογικο θα ήταν να μενω μόνη απλά δεν έγινε και μέχρι να γίνει έχω την δύναμη να κάνω υπομονή με όλα αυτα που περνάω στο σπίτι μου, έχω μάθει να τα ελέγχω μέσα μου. Έχω λοιπον υπομονη και κάνω οτι μπορώ καλύτερο για να ζω καλά όσο μπορώ ναι και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω.

Όπως είπα ναι η κοπέλα έχει επιλογές γιατι έτσι επιτρέπει η κοινωνία μας δυστυχώς. Γιατί η κοινωνια που ζούμε δεν στηρίζεται στην αξιοκρατία και έτσι την θέση σου θα την πάρει μια με ωραιο κώλο. Γιατί οι άντρες με θεσεις διευθυντη επιλέγουν τις γυναίκες παρά τους άντρες. Επιλέγουν μια που τους κάθεται ή τα πετάει όλα παρά εμένα που δεν το κάνει. Με λυπει πολύ αυτο πραγματικά αλλα έτσι δυστυχώς έχουν γίνει τα πράγματα. Δεν υπάρχει αναγνώριση και αξίες. Γιατι το καλάμι το καβαλάνε πολλοι. Γι αυτο ίσως χρειάζεται ένας κατακλεισμος όπως με τον Νωε ή έστω μια βόμβα για να χτιστουν πάλι απο την αρχη και με σωστες βάσεις αλλά δυστυχως οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι οπότε η ιστορια θα κάνει μονιμως κύκλους.

Αναγνωρίζω λοιπον την κατάστασης της χώρας μας και τους ανθρωπους της..

Γι αυτο στην ζωή σου εκμεταλεύσου τα προτερήματά σου και πάλεψε για σένα! Τον τρόπο τον ξέρεις εσύ και αν δεν τον γνωρίζεις καποια στιγμη θα σου φανερωθει..
    δε καταδικαζω μονο το γυναικειο φυλο ρε γμτ, απλα ειμαι straight και μονο απ'αυτο εχω εμπειριες, οποτε μονο γι'αυτο μπορω να μιλησω και να παραπονεθω. δε ξερω τι κανουν οι αντρες, εσεις που ειστε κοπελες μπορειτε να μας πειτε και να κανετε οσα παραπονα θελετε. ειναι προτιμοτερο να πεις κατι σε καποιον να διορθωθει, παρα να αδιαφορησεις. κι εγω παντως προσωπικα δε θυμαμαι να ψωνιστικα τοσο και να αρνηθηκα κατι σε καποια, οταν συμπεριφερεται καλα. ειδικα τετοια εποχη.

επισης που την ειδες την ελευθερια οταν οι περισσοτεροι αναγκαζονται να παραμενουν με τους γονεις ? ποσο ελευθερα μπορεις να εκφραστεις οταν εισαι μαζι τους ? εσυ μπορει να μπορεις να κανεις υπομονη, εγω δε μπορω να κανω αλλη και φαινεται κι απ'τα σπασμενα μου νευρα. ισως και να φταιει που ειδα πως ειναι να μενεις μακρια απ'το πατρικο για λιγο με συγκατοικο, και γλυκαθηκα και τωρα μου κακοφαινεται που δε μπορω να το ξανακανω παλι.

με τα υπολοιπα και ειδικα με τον κατακλυσμο δε διαφωνω καθολου.

Quote Originally Posted by nflu View Post
    Βρε Κενο αν διαβαζε αυτα που γραφουμε εμεις ενας ανθρωπος που εχει περασει κατοχη θα γελαγε με την καρδια του.Επισης κακως υποτιμας τις προηγουμενες γενιες γιατι σε πληροφορω οτι εχουν δοθει σκληροι αγωνες για να κατακτηθουν αυτα που σημερα καταργουνται,αγωνες που ανθρωποι πεινασαν,υπεφεραν και εδωσαν και την ζωη τους ακομα....οι γενιες που αδρανησαν ειναι απο το πολυτεχνειο και μετα.....ξαφνικα η καλη ζωη,τα ακριβα αυτοκινητα,ο ωχαδελφισμος,οι ωραιες γκομενες εγιναν αυτοσκοπος μεχρι και στο τελευταιο χωριο.Η περιβοητη λεξη φιλοτιμο επαψε να ακουγεται και το να εισαι φτωχος εγινε κατι σαν αρρωστια.
    Ακουσες τον Παγκαλο να λεει μαζι τα φαγαμε και το καταπιες αμασητο...γιατι αυτο θελουν να σε κανουν να πιστεψεις.Λιγοι τα φαγανε,οι περισσοτεροι κακομοιρηδες δανειστηκαν απο χιλιες πλευρες για να ζησουν την μεγαλη ζωη και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.Παλια ελεγες σπιτι και εννοουσες ενα κανονικο βολικο σπιτακι....απο το 90 και μετα σπιτι ειναι μονο η μεζονετα.Φταινε φυσικα οι ελληνες γιατι ψηφισαν ξανα και ξανα τους ιδιους μαλακες...αλλα το θεμα ειναι τωρα τι γινεται.Δεν ωφελει να κλαις πανω απο το χυμενο γαλα...αγωνας χρειαζεται,αντιδραση.Μας ειπαν υπαρχει κριση και το καταπιαμε σαν χαπι για τον πονοκεφαλο και δεν ειναι σε αυτο απενοχοποιημενη και η δικη σου η γενια.Οταν αυτοκτονησε ο συνταξιουχος στο συνταγμα επρεπε να γινει κατω της πουτ....ας γιατι η πραξη του ανθρωπου ηταν συμβολικη γι αυτο και εγινε στην ιερη πλατεια του συνταγματος οπου πρωτη φορα δοθηκε συνταγμα στον λαο μας.Τα 18χρονα,τα 20χρονα και τα 30χρονα δεν ειχαν ποδαρακια να κατεβουν επειδη η μαμα κι ο μπαμπας τα κανανε σκατα?
    ειπα οτι δεν την εζησα τη χουντα. αν κρινω ομως με ολους οσους βλεπω στην ηλικια των γονιων μου, μια χαρα τα καταφεραν. επαληθευεις λοιπον αυτο που ελεγα πριν, οτι σημερα εχουμε γινει εγωιστες, ψυχροι κι αναποδοι. ζουμε πιο καλα μεν απο τοτε (οσο γινεται με τη φτωχεια που υπαρχει), αλλα λιγοτερο ανθρωπινα. τι κι αν εχω πχ δεκαπεντε τηλεορασεις μεστο σπιτι μου, οταν δεν εχω εναν ανθρωπο να με καταλαβει και να ανταλλαξουμε μια κουβεντα, μου ειναι αχρηστα ολα τα υπολοιπα. ζουμε τη ζωη του φτωχου (πνευματικα), ολο και πιο πλουσια. φτασαμε να ασχολουμαστε με ολα τα ανουσια.
    δεν ευθυνομαι ομως εγω που ψηφιζαν συνεχεια ξανα και ξανα τους ιδιους μαλακες. γι'αυτο ριχνω στους μεγαλυτερους τις κατηγοριες, αφου εγω δεν επελεξα το σημερινο χαλι. για την ακριβεια δεν επελεξα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στη ζωη μου, ουτε καν αυτο που σπουδασα.
    τελος οσον αφορα αυτο που λες για τα 18χρονα, 20χρονα και 30χρονα, υπαρχει και η καταθλιψη ξερεις που σε κανει να χανεις το νοημα. οταν τους γαμησατε τη ζωη και τα κανατε να μην εχουν λογο υπαρξης, πως να τρεξουν μετα να διαμαρτυρηθουν ?

Senior Member
    Εγω δεν γαμησα κανενος την ζωη γιατι εχω να ψηφισω απο αποψη 15 χρονια κι ουτε εφαγα ποτε την φολα της ωραιας ζωης.Οσο για την καταθλιψη που λες υπηρχε παντα...απλα τωρα μαθαμε να μιλαμε γι αυτην.Η αποξενωση που λες συνεβει γιατι οι ανθρωποι εγιναν πιο σκληροι,πιο σιγουροι για τον εαυτο τους και πιο αλαζονες στηριζομενοι ομως σε πηλινα ποδια.Θα δεις τωρα οτι τα πραγματα θα αλλαξουν,ο κοσμος εχει προβληματα και μιλαει για αυτα κι ετσι γινεται και πιο ανθρωπινος...δυο δεκαετιες πισω το μονο σοβαρο προβλημα ηταν τα ερωτικα κι οχι γιατι δεν υπηρχαν προβληματα αλλα γιατι δεν ηταν cool.Αυτα μας φαγανε.....τωρα εσυ κι εγω και ολοι λεμε πως δεν εχουμε λεφτα και κανενας δεν ντρεπεται πριν ηταν σαν να κουβαλας καποιο μιασμα γι αυτο κι ολοι προσπαθουσαν να το παιξουν καπως.Γιναμε πολυ σκληροι και τωρα ηρθε η ωρα αυτο να αλλαξει....θα το δεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Mαγκιά μου! Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος,
    ούτε ήμουνα ποτέ! Από πιτσιρίκι με μάθανε
    ότι αν δε δουλέψω, δεν έχει μάσα!
    χαιρω πολυ, αλλοι που πεινανε και θελουν να δουλεψουν αλλα τρωνε τ'@@ τους αναγκαστικα και επιβιωνουν δυσκολα δεν ειναι μαγκες ?

Φυσικά και ψηφίζω!
    Ποτέ δεν ήμουν απαθής! Aντιθέτως εσύ δηλώνεις ότι δε θα ψηφίσεις
    ή ότι θα πολιτευτείς με τον Καμμένο γιατί
    όπως λες, έχει μιλφόνια και τούμπανα σαν τη Ρούσσου
    και ξέρει ο Καμμένος από γκομενάκια!
    Το αν ό,τι εγώ ψηφίζω έχει σχέση ή όχι με ό,τι κυβερνάει,
    ή με τον κάθε ντενεκέ ξεγάνωτο, φαίνεται ολοκάθαρα!
    Πού έγραψα ότι μου φταίνε οι μικρότεροι;
    Τι κολοκύθια τούμπανα είναι αυτά που λες;
    αυτο για τον Καμμενο ητανε πλακα. αμα δε μπορεις να το ξεχωρισεις δεν ευθυνομαι. και το λες και μονη σου οτι ψηφιζεις, αρα τοσα χρονια ευθυνεσαι κι εσυ γι'αυτα που βγαιναν! και μη μου πεις οτι ψηφιζες αλλους, γιατι τοτε δεν ειχαμε πεντακοσα κομματα οπως σημερα.

Φαίνεται ότι το κατέχεις καλά το συνταξιοδοτικό,
    αλλά κι εγώ ξέρεις στα 67 θα βγω σε σύνταξη,
    δηλ ακριβώς ό,τι ισχύει και για τη δική σου ηλικία!
    οριστε ? χαχαχαχα!!!!! σιγα μη παρω συνταξη ποτε μου. με τι ενσημα ακριβως ?

Μάλιστα! Μην ανησυχείς! Σου 'χω νέα!
    Θ΄ απολύσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες σύντομα και μαζεμένους!
    Μπορείς να χαρείς αν θες,
    γιατί θα προστεθούν καμιά 150αριά χιλιάδες άνεργοι ακόμα
    στους ήδη υπάρχοντες!
    great success!

Ή πολύ Κανάκη βλέπεις ή Στέφανο Χίο!
    Σ' αυτόν τον τελευταίο, στο Στέφανο Χίο, δίνεις και respect σ' ένα post σου!
    Καλά κάνεις και ψάχνεις θύματα! Εγώ δεν προσφέρομαι!
    Κι ούτε είμαι ρατσίστρια με γέρους ή γριές,
    οι ανεγκέφαλοι μου φταίνε
    ανεξαρτήτως ηλικίας!
    Χιο διαβαζω, δε τον βλεπω γιατι δεν ασχολουμαι με τη τηλεοραση.

Senior Member
    δε καταδικαζω μονο το γυναικειο φυλο ρε γμτ, απλα ειμαι straight και μονο απ'αυτο εχω εμπειριες, οποτε μονο γι'αυτο μπορω να μιλησω και να παραπονεθω. δε ξερω τι κανουν οι αντρες, εσεις που ειστε κοπελες μπορειτε να μας πειτε και να κανετε οσα παραπονα θελετε. ειναι προτιμοτερο να πεις κατι σε καποιον να διορθωθει, παρα να αδιαφορησεις. κι εγω παντως προσωπικα δε θυμαμαι να ψωνιστικα τοσο και να αρνηθηκα κατι σε καποια, οταν συμπεριφερεται καλα. ειδικα τετοια εποχη.

επισης που την ειδες την ελευθερια οταν οι περισσοτεροι αναγκαζονται να παραμενουν με τους γονεις ? ποσο ελευθερα μπορεις να εκφραστεις οταν εισαι μαζι τους ? εσυ μπορει να μπορεις να κανεις υπομονη, εγω δε μπορω να κανω αλλη και φαινεται κι απ'τα σπασμενα μου νευρα. ισως και να φταιει που ειδα πως ειναι να μενεις μακρια απ'το πατρικο για λιγο με συγκατοικο, και γλυκαθηκα και τωρα μου κακοφαινεται που δε μπορω να το ξανακανω παλι.

με τα υπολοιπα και ειδικα με τον κατακλυσμο δε διαφωνω καθολου.
    Οκ είσαι στρειτ και φυσικά ενδιαφέρεσαι για το γυναικείο φύλο αλλά θέλω να σου πω οτι δεν φταίνε και αυτες μονο αλλά και αυτοι οι γαμιάδες άντρες που θέλουν το μπιμπελο γιατι τους γυαλισε παρά εσένα. Οι άντρες σε θεσεις διευθυντη επιλέγουν αυτες και απλά για θέμα επιβίωσης κάποιες το εκμεταλεύονται.

Όταν αναφέρθηκα στην ελευθερια δεν αναφερόμουν στην ανεξαρτητοποίση των νεων απο τους γονεις αλλά στην κοινωνια που υπάρχει περισσότερη ελευθερία να εκφράζεται κάποιος και να λειτουργει χωρις να νιώθει οτι κατακρίνεται και ντροπιάζεται. Σου ξαναγράφω το συγκεκριμένο σημειο του προηγούμενου μνματος μου:

Οι άνθρωποι είναι μόνοι τους γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία κυρίως και οχι επειδή οι γυναίκες εγιναν πουτάνες και οι άντρες γαμιάδες (πάντα υπήρχαν αυτα γιατι στην σημερινη εποχή έχουμε μεγαλύτερη ελεύθερια για να φαίνονται όλα αυτα, σε σχέση με την παλια εποχη που δεν μπορουσες να εκδηλωθεις γιατι η κοινωνια δεν το επέτρεπε).

Εύχομαι να έγινα καλύτερα κατανοητη!

Senior Member
    ρε φιλε να σε ρωτησω κατι??εχω δει σε πολλα ποστσ να λεσ αυτο το πραγμα...το θεμα ειναι ομωσ εσυ τι κανεισ γι αυτο????λεσ οτι ενασ μισθοσ δεν φτανει γι αυτο...οκ να δεχτω λιγα τα λεφτα...αλλα γτ δεν ζητασ απο τουσ γονεισ σ να σε στηριξουν για καποιο διαστημα....ειναι τοσο απλο πεσ τουσ θελω να ειμαι ανεξερτητοσ απο ολουσ σασ....δεν θελωω να ζω εδω μαζι σασ γι αλλο....αφου εξαλλου λεσ και οτι οι σχεσεισ σασ δεν ειναι και οι καλυτερεσ δυνατεσ...
    οσο γι αυτο
    δε καταδικαζω μονο το γυναικειο φυλο ρε γμτ, απλα ειμαι straight και μονο απ'αυτο εχω εμπειριες, οποτε μονο γι'αυτο μπορω να μιλησω και να παραπονεθω.
    εχω δει και αλλα ποστ που εχεισ κανει και μονο αυτο βλεπω...ειναι πολλεσ οι φορεσ οπου υποτιμασ τισ γυναικεσ...καποιεσ απο αυτεσ τησ υποτιμασ ενω αυτεσ εχουν δικιο.....οχι μονο οταν εχουν αδικο ή ειναι τραβηγμενεσ οι αποψεισ τουσ.....και το οτι εισαι σστρειτ και εχεισ εμπειριεσ μονο απο αυτο δεν το βρισκω ωσ δικαιολογια που ειναι ορθη..

Senior Member
    ΚΕΝΟ το ξέρω ότι θ' αρπαχτούμε πάλι, αλλά θα σου πω κάτι που μόνος σου έχεις πει κι ίσως δεν το θυμάσαι!
    Τα γυναικάκια και τα κοριτσάκια λοιπόν που κατηγορείς για ψωνισμένες, αδιάφορες κ.λπ. μόνος σου έχεις παραδεχτεί
    σ' άλλο σου θέμα, ότι τα απομάκρυνες με την νευρική συμπεριφορά σου, δηλ. τον άσχημο τρόπο με τον οποίο
    συμπεριφέρεσαι πολλές φορές αναίτια, ακόμα κι εδώ μέσα! Χρειάζεται ν' αποβάλλεις αυτήν την κακία, που έχεις-κι αυτήν την έχεις
    παραδεχτεί!-και γενικά να αρχίσεις να συγχωρείς, όχι για τους άλλους, αλλά για σένα, γιατί διαφορετικά μένεις δεμένος με το κακό.
    Όλ' αυτά που νιώθεις τα εκπέμπεις κι η κάθε μια άλλη τα διαισθάνεται κι όπου φύγει-φύγει.
    Άρα μήπως δεν φταίνε τελικά μόνο οι άλλοι κι αλλά εσύ κι η συντηρητική συμπεριφορά, που διαιωνίζεις;
    Κι όσο για το τι ψήφισαν οι μεγαλύτεροι, δεν σ' έχω ακούσει να λες ότι κάποιοι ίσως και να εξαπατήθηκαν και ψήφισαν
    τους κλέφτες, οπότε δεν θα χρειάζεται να βγάζεις τόσο δηλητήριο γι' ανθρώπους που δεν φταίνε τόσο όσο εσύ καταλογίζεις!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εγω δεν γαμησα κανενος την ζωη γιατι εχω να ψηφισω απο αποψη 15 χρονια κι ουτε εφαγα ποτε την φολα της ωραιας ζωης.Οσο για την καταθλιψη που λες υπηρχε παντα...απλα τωρα μαθαμε να μιλαμε γι αυτην.Η αποξενωση που λες συνεβει γιατι οι ανθρωποι εγιναν πιο σκληροι,πιο σιγουροι για τον εαυτο τους και πιο αλαζονες στηριζομενοι ομως σε πηλινα ποδια.Θα δεις τωρα οτι τα πραγματα θα αλλαξουν,ο κοσμος εχει προβληματα και μιλαει για αυτα κι ετσι γινεται και πιο ανθρωπινος...δυο δεκαετιες πισω το μονο σοβαρο προβλημα ηταν τα ερωτικα κι οχι γιατι δεν υπηρχαν προβληματα αλλα γιατι δεν ηταν cool.Αυτα μας φαγανε.....τωρα εσυ κι εγω και ολοι λεμε πως δεν εχουμε λεφτα και κανενας δεν ντρεπεται πριν ηταν σαν να κουβαλας καποιο μιασμα γι αυτο κι ολοι προσπαθουσαν να το παιξουν καπως.Γιναμε πολυ σκληροι και τωρα ηρθε η ωρα αυτο να αλλαξει....θα το δεις.
    Το ακούω απο πολύ κόσμο αυτο και νομιζω οτι όντως θα γίνει...
    Επίσης κενο ακόμα και τα νεαρα παιδια πόσο μάλλον με κατάθλιψη έχουν λόγο και θα έπρεπε να αγωνιστουν και όχι να κάθονται στην μιζέρια τους και να κατακρίνουν τους πιο μεγάλους (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα). Εγώ θα κατέκρινα στην θεση σου τους νέους που δεν αγωνίζονται όπως κάποτε κάνανε οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας. Οι νεοι ειναι εκεινοι που πρέπει να αλλάξουνε τον κόσμο. Δυστυχώς όμως έχουμε μάθει να τρώμε απο τα έτοιμα που φτιάξανε με μόχθο οι προγονοί μας... Λυπάμαι που γίναμε ζόμπυ!

Senior Member
    Θα αλλαξει κοριτσι μου γιατι οι ανθρωποι δεν ντρεπονται πια να ειναι ανθρωποι με ανθρωπινα προβληματα....εσεις οι νεοτεροι δεν φταιτε τοσο γιατι μεγαλωσατε και θεωρησατε δεδομενη αυτη την σκληροτητα και τη αλαζονεια....αλλα δεν γινεται να κατσεται με σταυρωμενα τα χερια,ο κοσμος σας ανηκει και προτεινω να τον κανετε ανω κατω....

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast