Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 200
    Senior Member
    ΚΕΝΟ ο στόχος είναι να δεις κι από άλλη οπτική και να μην εγκλωβίζεσαι! Αλλοίμονο, θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε, όπως
    κάνουμε με όλους! Κι ο confuse χτες ήταν σε πολύ άθλια κατάσταση, μας άκουσε όμως, μας δέχτηκε και να που σήμερα
    όλα είναι πολύ καλύτερα για κείνον. Χτες για τους λόγους του.. μιλούσε κι εκείνος για το απόλυτο τίποτα, αλλά όλ' αυτό άλλαξε..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Θα αλλαξει κοριτσι μου γιατι οι ανθρωποι δεν ντρεπονται πια να ειναι ανθρωποι με ανθρωπινα προβληματα....εσεις οι νεοτεροι δεν φταιτε τοσο γιατι μεγαλωσατε και θεωρησατε δεδομενη αυτη την σκληροτητα και τη αλαζονεια....αλλα δεν γινεται να κατσεται με σταυρωμενα τα χερια,ο κοσμος σας ανηκει και προτεινω να τον κανετε ανω κατω....
    Έτσι πρέπει να γίνει! Αλλά λυπάμαι που οι νεοι (και εγώ μέσα) δεν κάνουν τίποτα... :(

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    [QUOTE]
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    χαιρω πολυ, αλλοι που πεινανε και θελουν να δουλεψουν αλλα τρωνε τ'@@ τους αναγκαστικα και επιβιωνουν δυσκολα δεν ειναι μαγκες ?
    Όχι, δεν είναι απαραίτητα μάγκες, απλά τους τρέφει η μάνα τους κι ο πατέρας τους!
    Σιγά τη μαγκιά!
    Μαγκιά είναι να βγαίνεις εκεί έξω και να τρως τα σκ#τ# στα μούτρα
    για πενταροδεκάρες!

αυτο για τον Καμμενο ητανε πλακα. αμα δε μπορεις να το ξεχωρισεις δεν ευθυνομαι. και το λες και μονη σου οτι ψηφιζεις, αρα τοσα χρονια ευθυνεσαι κι εσυ γι'αυτα που βγαιναν! και μη μου πεις οτι ψηφιζες αλλους, γιατι τοτε δεν ειχαμε πεντακοσα κομματα οπως σημερα.
    Και πλάκα να μην ήτανε, δικά σου τα κριτήρια, δικό σου και το θέμα!
    Φυσικά και ψηφίζω
    και όχι βέβαια αυτά αυτά που λες,
    δηλ αυτούς που βγαίνουν.
    Κόμματα υπήρχαν και υπάρχουν, αν εσύ δεν το ξέρεις,
    εγώ δε φέρω καμιά ευθύνη!
    Εμπλούτισε τις ιστορικές σου γνώσεις
    για να κάνεις μια συζήτηση επιπέδου!

οριστε ? χαχαχαχα!!!!! σιγα μη παρω συνταξη ποτε μου. με τι ενσημα ακριβως ?
    Περίμενε! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
    Απ' την άλλη, αν είσαι εισοδηματίας -όπως εγώ φερ' ειπείν- μπορείς κάλλιστα να τα εξαγοράσεις
    και να μη δουλέψεις ποτέ!

great success!
    Σοβαρολογείς; Πού την είδες;

Χιο διαβαζω, δε τον βλεπω γιατι δεν ασχολουμαι με τη τηλεοραση.
    Oύτ' εγώ! Μόνο με τον κινηματογράφο!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Οκ είσαι στρειτ και φυσικά ενδιαφέρεσαι για το γυναικείο φύλο αλλά θέλω να σου πω οτι δεν φταίνε και αυτες μονο αλλά και αυτοι οι γαμιάδες άντρες που θέλουν το μπιμπελο γιατι τους γυαλισε παρά εσένα. Οι άντρες σε θεσεις διευθυντη επιλέγουν αυτες και απλά για θέμα επιβίωσης κάποιες το εκμεταλεύονται.

Όταν αναφέρθηκα στην ελευθερια δεν αναφερόμουν στην ανεξαρτητοποίση των νεων απο τους γονεις αλλά στην κοινωνια που υπάρχει περισσότερη ελευθερία να εκφράζεται κάποιος και να λειτουργει χωρις να νιώθει οτι κατακρίνεται και ντροπιάζεται. Σου ξαναγράφω το συγκεκριμένο σημειο του προηγούμενου μνματος μου:

Οι άνθρωποι είναι μόνοι τους γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία κυρίως και οχι επειδή οι γυναίκες εγιναν πουτάνες και οι άντρες γαμιάδες (πάντα υπήρχαν αυτα γιατι στην σημερινη εποχή έχουμε μεγαλύτερη ελεύθερια για να φαίνονται όλα αυτα, σε σχέση με την παλια εποχη που δεν μπορουσες να εκδηλωθεις γιατι η κοινωνια δεν το επέτρεπε).

Εύχομαι να έγινα καλύτερα κατανοητη!
    δε μπορω να πω κατι στους αντρες ομως γιατι δε προκειται να παω μαζι τους και να τους παντρευτω. οποτε γιατι να μπω στη διαδικασια να τους κανω παρατηρηση μπας και διορθωθουν ?

με τα υπολοιπα ενταξει συμφωνω. τι να κανω ομως για την επικοινωνια ? αμα ολοκληρη η κοινωνια ειναι προβληματικη, πως μπορει ενας να την αλλαξει ? δε μπορει, γι'αυτο βασανιζομαστε ολοι.

Quote Originally Posted by confuse View Post
    ρε φιλε να σε ρωτησω κατι??εχω δει σε πολλα ποστσ να λεσ αυτο το πραγμα...το θεμα ειναι ομωσ εσυ τι κανεισ γι αυτο????λεσ οτι ενασ μισθοσ δεν φτανει γι αυτο...οκ να δεχτω λιγα τα λεφτα...αλλα γτ δεν ζητασ απο τουσ γονεισ σ να σε στηριξουν για καποιο διαστημα....ειναι τοσο απλο πεσ τουσ θελω να ειμαι ανεξερτητοσ απο ολουσ σασ....δεν θελωω να ζω εδω μαζι σασ γι αλλο....αφου εξαλλου λεσ και οτι οι σχεσεισ σασ δεν ειναι και οι καλυτερεσ δυνατεσ...
    οσο γι αυτο
    δε καταδικαζω μονο το γυναικειο φυλο ρε γμτ, απλα ειμαι straight και μονο απ'αυτο εχω εμπειριες, οποτε μονο γι'αυτο μπορω να μιλησω και να παραπονεθω.
    εχω δει και αλλα ποστ που εχεισ κανει και μονο αυτο βλεπω...ειναι πολλεσ οι φορεσ οπου υποτιμασ τισ γυναικεσ...καποιεσ απο αυτεσ τησ υποτιμασ ενω αυτεσ εχουν δικιο.....οχι μονο οταν εχουν αδικο ή ειναι τραβηγμενεσ οι αποψεισ τουσ.....και το οτι εισαι σστρειτ και εχεισ εμπειριεσ μονο απο αυτο δεν το βρισκω ωσ δικαιολογια που ειναι ορθη..
    τι αλλο μπορω να κανω απ'το να ψαχνω για δουλεια και να στελνω βιογραφικα ? το τελευταιο ηταν τα χριστουγεννα, μετα δε ξανασχοληθηκα με το θεμα γιατι ειναι ανουσιο πλεον. τι κι αν βρεις μια δουλεια με 200 ευρω, δε σε φτανουν να ζησεις μονος σημερα.

με αυτους τους ανθρωπους που ζω μαζι, τους υποτιθεμενους γονεις δλδ, δε τα παμε και τοσο καλα γιατι ειναι μεγαλοι σε ηλικια, κι εγω επρεπε να εχω ξεκουμπιστει εδω και καιρο απο δω. βοηθεια δε προσφερουν, εχουν 3-4 σπιτια δικα τους και τα νοικιαζουν, δε μου δινουν κανενα. τους εχω πει χιλιες φορες οτι δε μπορω πλεον να ζω αλλο εδω περα, παλιοτερα σκεφτομουν να φυγω και στο εξωτερικο και το ειχα δηλωσει πολυ εντονα, αυτοι δε βοηθανε καθολου κι αντιθετως με θελουν να σαπιζω μαζι τους στην ελλαδα. αν ειχα κοπελα θα την επαιρνα να φυγουμε, και θα μου ηταν ευκολοτερο. δε ξερω πως θα τα βγαζαμε περα, αλλα τουλαχιστον θα ημουν μακρια απο γονεις. τωρα ετσι βρισκω οτι δεν εχω λογο υπαρξης.

τελος δεν τις υποτιμαω τις γυναικες, το οτι ειναι ψωνισμενες και δυσκολες το βλεπουμε ολοι. ε αυτο λεω κι εγω, τα παραπονα που εχω απ'αυτες, μπας και βαλουν μυαλο και διορθωθουν.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ το ξέρω ότι θ' αρπαχτούμε πάλι, αλλά θα σου πω κάτι που μόνος σου έχεις πει κι ίσως δεν το θυμάσαι!
    Τα γυναικάκια και τα κοριτσάκια λοιπόν που κατηγορείς για ψωνισμένες, αδιάφορες κ.λπ. μόνος σου έχεις παραδεχτεί
    σ' άλλο σου θέμα, ότι τα απομάκρυνες με την νευρική συμπεριφορά σου, δηλ. τον άσχημο τρόπο με τον οποίο
    συμπεριφέρεσαι πολλές φορές αναίτια, ακόμα κι εδώ μέσα! Χρειάζεται ν' αποβάλλεις αυτήν την κακία, που έχεις-κι αυτήν την έχεις
    παραδεχτεί!-και γενικά να αρχίσεις να συγχωρείς, όχι για τους άλλους, αλλά για σένα, γιατί διαφορετικά μένεις δεμένος με το κακό.
    Όλ' αυτά που νιώθεις τα εκπέμπεις κι η κάθε μια άλλη τα διαισθάνεται κι όπου φύγει-φύγει.
    Άρα μήπως δεν φταίνε τελικά μόνο οι άλλοι κι αλλά εσύ κι η συντηρητική συμπεριφορά, που διαιωνίζεις;
    Κι όσο για το τι ψήφισαν οι μεγαλύτεροι, δεν σ' έχω ακούσει να λες ότι κάποιοι ίσως και να εξαπατήθηκαν και ψήφισαν
    τους κλέφτες, οπότε δεν θα χρειάζεται να βγάζεις τόσο δηλητήριο γι' ανθρώπους που δεν φταίνε τόσο όσο εσύ καταλογίζεις!
    αχ βρε μαρκελα να μη πεταγοσουν ετσι και τι στο κοσμο. αυτα που γραφεις ομως δεν ισχυουν και τοσο εκει εξω. τουλαχιστον οχι παντοτε. καταλαβαινω οτι εδω σας φαινομαι πολυ κακος, αλλα ειναι δυνατον οταν εχω ραντεβου με καποια και τη γουσταρω, να της συμπεριφερθω ασχημα ? μονο αν με νευριασει ή γινει κατι αλλο, που τοτε οκ δεν θελω εγω συνεχεια μαζι της. συντηρητικος δεν ειμαι (γκουγκλαρε τη λεξη να δεις τι σημαινει ακριβως), και σιχαινομαι καθε ειδους παραδοση. σκετο αυστηρο και κακιασμενο ισως μπορεις να με πεις, αλλα οταν καποια ανηκει στο κυκλο μου και τη γουσταρω, γιατι να της φερθω ασχημα ? δεν εχεις να κανεις με τερας αλλα με ανθρωπο.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ ο στόχος είναι να δεις κι από άλλη οπτική και να μην εγκλωβίζεσαι! Αλλοίμονο, θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε, όπως
    κάνουμε με όλους! Κι ο confuse χτες ήταν σε πολύ άθλια κατάσταση, μας άκουσε όμως, μας δέχτηκε και να που σήμερα
    όλα είναι πολύ καλύτερα για κείνον. Χτες για τους λόγους του.. μιλούσε κι εκείνος για το απόλυτο τίποτα, αλλά όλ' αυτό άλλαξε..
    δεν υπαρχει αλλη οπτικη οσο παραμενω εδω σ'αυτο το σπιτι, μονος και στην ελλαδα δυστυχως.:(

Senior Member
    Κενο πέρα απο την πλάκα εκτος απο τα μεγάλα κόμματα υπήρχαν και πολλά μικρα κομματα. Αυτο δεν το ήξερες? Επίσης αν εσύ δεν ψηφίζεις ή ρίχνεις άκυρο ή λευκο τότε βοηθάς τα μεγάλα κόμματα.. Αυτο το ξέρεις!

Senior Member
    δε μπορω να πω κατι στους αντρες ομως γιατι δε προκειται να παω μαζι τους και να τους παντρευτω. οποτε γιατι να μπω στη διαδικασια να τους κανω παρατηρηση μπας και διορθωθουν ?
    Βρε αγοράκι μου γλυκο (δεν ειρωνευομαι) δεν χρειάζεται να πας με άντρες για να τους κάνεις παρατήρηση όπως κάνεις με τις γυναίκες. Σου λέω τι συμβαίνει εκεί έξω στην κοινωνία. Ούτε εγώ έχω πάει με γυναίκες για να λέω οτι οι γυναίκες τα πετάνε για να έχουν δουλεία γιατι εκμεταλεύονται τον κυριο αυνάνα διευθυντη..

Banned
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Όχι, δεν είναι απαραίτητα μάγκες, απλά τους τρέφει η μάνα τους κι ο πατέρας τους!
    Σιγά τη μαγκιά!
    Μαγκιά είναι να βγαίνεις εκεί έξω και να τρως τα σκ#τ# στα μούτρα
    για πενταροδεκάρες!
    υπαρχει και η μαγκια του να μην υπαρχει δουλεια ενω θελεις να δουλεψεις και να γινεις ανεξαρτητος, και να ανεχεσαι μεχρι τα 30 και τα 40 τους γονεις σου, οι οποιοι κι αθελα τους μονο με τη παρουσια τους σε καταπιεζουν και σε καταστρεφουν ψυχολογικα.

Φυσικά και ψηφίζω
    και όχι βέβαια αυτά αυτά που λες,
    δηλ αυτούς που βγαίνουν.
    Κόμματα υπήρχαν και υπάρχουν, αν εσύ δεν το ξέρεις,
    εγώ δε φέρω καμιά ευθύνη!
    Εμπλούτισε τις ιστορικές σου γνώσεις
    για να κάνεις μια συζήτηση επιπέδου!
    αμφιβαλλω αν εκανε ο καθενας το δικο του για πλακα οπως σημερα. που ολοι ετσι κι αλλιως εχουν περασει απ'τα δυο μεγαλα. ειτε θες Καρατζαφερη, ειτε Καμμενο, ειτε Μπακογιαννη, ειτε κι απ'την αριστερα οποιον αλλον. δε με ενδιαφερει να κατσω να εμπλουτισω τις ιστορικες μου γνωσεις με κομματα που ανηκουν στο παρελθον. δε μου προσφερει τιποτα αυτο, αντιθετως με κανει να ξερναω, γιατι σιχαινομαι τη πολιτικη.

Περίμενε! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
    Απ' την άλλη, αν είσαι εισοδηματίας -όπως εγώ φερ' ειπείν- μπορείς κάλλιστα να τα εξαγοράσεις
    και να μη δουλέψεις ποτέ!
    δεν ηρθα σ'αυτο το κοσμο για να κανω υπομονη, δε θα βγαινα ποτε απ'το μουνι της μανας μου αν ηταν ετσι. σ'αυτο το κοσμο ηρθαμε ολοι να ζησουμε. στο ελλαδισταν ομως μπηκαμε σε παυση λογο ανεργειας και φτωχειας, γι'αυτο γιναμε ολοι ψυχροι κι αναποδοι.

Σοβαρολογείς; Πού την είδες;
    iron irony you know ?

Banned
    Κενο πέρα απο την πλάκα εκτος απο τα μεγάλα κόμματα υπήρχαν και πολλά μικρα κομματα. Αυτο δεν το ήξερες? Επίσης αν εσύ δεν ψηφίζεις ή ρίχνεις άκυρο ή λευκο τότε βοηθάς τα μεγάλα κόμματα.. Αυτο το ξέρεις!
    δε με ενδιαφερει ρε γμτ η πολιτικη, με κανει να ξερναω, ποσες φορες θα το πω ? εχω αλεργια, δε μπορω. και που βλεπω τις φατσες τους αναγκαστικα στο διαδικτυο και διαβαζω τα κατορθωματα τους, πολυ τους ειναι.

Βρε αγοράκι μου γλυκο (δεν ειρωνευομαι) δεν χρειάζεται να πας με άντρες για να τους κάνεις παρατήρηση όπως κάνεις με τις γυναίκες. Σου λέω τι συμβαίνει εκεί έξω στην κοινωνία. Ούτε εγώ έχω πάει με γυναίκες για να λέω οτι οι γυναίκες τα πετάνε για να έχουν δουλεία γιατι εκμεταλεύονται τον κυριο αυνάνα διευθυντη..
    αυτο που κανεις δεν ειναι παρατηρηση ομως, απλα αναγνωριζεις το τι συμβαινει. αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. επισης οπως ισως να ξερεις, οι αντρες δεν σηκωνουν και πολλα πολλα, κι απ'το να παιζω ξυλο για να διορθωσω τον ταδε, προτιμω να αδιαφορισω.

Senior Member
    δε με ενδιαφερει ρε γμτ η πολιτικη, με κανει να ξερναω, ποσες φορες θα το πω ? εχω αλεργια, δε μπορω. και που βλεπω τις φατσες τους αναγκαστικα στο διαδικτυο και διαβαζω τα κατορθωματα τους, πολυ τους ειναι.
    Δυστυχώς φταίει η κοινωνία και οι πολιτικοι που σε κάνουν να νιώθεις αηδια για την πολιτική αλλιώς είναι πραγματικά ενδαφέρον για να ασχοληθει κάποιος

αυτο που κανεις δεν ειναι παρατηρηση ομως, απλα αναγνωριζεις το τι συμβαινει. αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. επισης οπως ισως να ξερεις, οι αντρες δεν σηκωνουν και πολλα πολλα, κι απ'το να παιζω ξυλο για να διορθωσω τον ταδε, προτιμω να αδιαφορισω.
    Ναι οκ άμα το θέτεις έτσι αλλά θέλω να πω οτι αν κατηγορείς τις γυναικες πρέπει να κατηγορείς και τους άντρες που βοηθάνε στην κατάντια των γυναικών
    ............................

Senior Member
    τελος δεν τις υποτιμαω τις γυναικες, το οτι ειναι ψωνισμενες και δυσκολες το βλεπουμε ολοι. ε αυτο λεω κι εγω, τα παραπονα που εχω απ'αυτες, μπας και βαλουν μυαλο και διορθωθουν.

δεν εχεις να κανεις με τερας αλλα με ανθρωπο.
    ξερεισ κατι ομωσ?? καποιεσ φορεσ οι ιδεεσ που εκφραζεισ για το αντιθετο φυλο φαινονται στον καθενα ωσ βαθια ριζομενεσ αντιληψεισ, που πολλεσ φορεσ δεν ειναι σωστεσ αναφορικα με το αντιθετο φυλο...δλδ τι εννοω...δεν ειναι ολεσ οι γυναικεσ ετσι οπωσ τσ περιγραφεισ..σαφωσ και υπαρχουν γυναικεσ που αποσκοπουν στα υλικα αγαθα αλλα αντιστοιχα υπαρχουν και αντρεσ που σκεφτονται μονο με την ψ**η...βλεπεισ για παραδειγμα 50αρηδεσ να πηδουν 30αρεσ...και φυσικα το να συναψεισ σχεση με τερασ οπωσ λεσ εγκειται σε σενα...αν για παραδειγμα ωσ πρωτο σ μελλημα εχεισ το να ειναι ομορφη καποια τοτε την πατησεσ...αν αντιθετωσ κατσεισ και την γνωρισεισ τοτε οι πιθανοτητεσ λαθουσ επιλογησ, εξαλειφονται...

υ.γ. οταν τα βλεπεισ συνεχωσ ολα μαυρα φιλε μου τοτε λογικα και θα εισαι συνεχωσ βυθισμενοσ στο σκοτοσ....πολλεσ φορεσ και γω κανα το ιδιο λαθοσ αλλα αποδεχομαι οτι ειναι λαθοσ μου και για καποιεσ στιγμεσ κανω πραγματα που εστω εφημερα με ανεβαζουν γτ και συ για μια στιγμη να μν ανοιξεισ τα ματια σ να δεισ τη θετικη πτυχη ενοσ πραγματοσ...???

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    [QUOTE]
    αμφιβαλλω αν εκανε ο καθενας το δικο του σημερα για πλακα οπως σημερα. που ολοι ετσι κι αλλιως εχουν περασει απ'τα δυο μεγαλα. ειτε θες Καρατζαφερη, ειτε Καμμενο, ειτε Μπακογιαννη, ειτε κι απ'την αριστερα οποιον αλλον. δε με ενδιαφερει να κατσω να εμπλουτισω τις ιστορικες μου γνωσεις με κομματα που ανηκουν στο παρελθον. δε μου προσφερει τιποτα αυτο, αντιθετως με κανει να ξερναω, γιατι σιχαινομαι τη πολιτικη.
    Ω ναι! Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πέρασαν από τα δύο μεγάλα κόμματα ποτέ
    κι έδωσαν τη ζωή τους γιατί πίστεψαν ότι αυτός ο κόσμος μπορεί ν' αλλάξει,
    αλλά άσ' τους, αυτοί ήταν ρομαντικοί...

Το να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ήταν πλάκα, αλλά αρπάχτηκες!

δεν ηρθα σ'αυτο το κοσμο για να κανω υπομονη, δε θα βγαινα ποτε απ'το μουνι της μανας μου αν ηταν ετσι. σ'αυτο το κοσμο ηρθαμε ολοι να ζησουμε. στο ελλαδισταν ομως μπηκαμε σε παυση λογο ανεργειας και φτωχειας, γι'αυτο γιναμε ολοι ψυχροι κι αναποδοι.
    Πάλι παράπονα;

iron irony you know ?
    H irony ήταν αλλού!
    Χαιρετίσματα στο Los Ampeles!
    Νο offence!

Senior Member
    Εγω κενο γουσταρω πολυ που εισαι ετσι θυμωμενος,πριν καμμια δεκαρια χρονια που ημουν κοντα στην ηλικια σου ημουν κι εγω θυμωμενη με οτι εβλεπα γυρω μου μονο που δεν ηταν κανενας αλλος.Βαθυς υπνος και η ευδαιμονια της φρικης.Θεωρησε τον εαυτο σου τυχερο γιατι ζεις σε μερες που ειναι στο χερι μας να γινουν φοβερες ανατροπες.Κοιτα μονο να εκτονωσεις τον θυμο σου σε αγωνες και να εχεις πιστη οτι ειναι στο χερι μας να αλλαξουν ΟΛΑ.

Senior Member
    Εγω κενο γουσταρω πολυ που εισαι ετσι θυμωμενος,πριν καμμια δεκαρια χρονια που ημουν κοντα στην ηλικια σου ημουν κι εγω θυμωμενη με οτι εβλεπα γυρω μου μονο που δεν ηταν κανενας αλλος.Βαθυς υπνος και η ευδαιμονια της φρικης.Θεωρησε τον εαυτο σου τυχερο γιατι ζεις σε μερες που ειναι στο χερι μας να γινουν φοβερες ανατροπες.Κοιτα μονο να εκτονωσεις τον θυμο σου σε αγωνες και να εχεις πιστη οτι ειναι στο χερι μας να αλλαξουν ΟΛΑ.
    Την καλύτερη κουβέντα είπες! :) Μακάρι και απο το στόμα σου και στου Θεου τ'αυτί! ;)

Banned
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    ξερεισ κατι ομωσ?? καποιεσ φορεσ οι ιδεεσ που εκφραζεισ για το αντιθετο φυλο φαινονται στον καθενα ωσ βαθια ριζομενεσ αντιληψεισ, που πολλεσ φορεσ δεν ειναι σωστεσ αναφορικα με το αντιθετο φυλο...δλδ τι εννοω...δεν ειναι ολεσ οι γυναικεσ ετσι οπωσ τσ περιγραφεισ..σαφωσ και υπαρχουν γυναικεσ που αποσκοπουν στα υλικα αγαθα αλλα αντιστοιχα υπαρχουν και αντρεσ που σκεφτονται μονο με την ψ**η...βλεπεισ για παραδειγμα 50αρηδεσ να πηδουν 30αρεσ...και φυσικα το να συναψεισ σχεση με τερασ οπωσ λεσ εγκειται σε σενα...αν για παραδειγμα ωσ πρωτο σ μελλημα εχεισ το να ειναι ομορφη καποια τοτε την πατησεσ...αν αντιθετωσ κατσεισ και την γνωρισεισ τοτε οι πιθανοτητεσ λαθουσ επιλογησ, εξαλειφονται...

υ.γ. οταν τα βλεπεισ συνεχωσ ολα μαυρα φιλε μου τοτε λογικα και θα εισαι συνεχωσ βυθισμενοσ στο σκοτοσ....πολλεσ φορεσ και γω κανα το ιδιο λαθοσ αλλα αποδεχομαι οτι ειναι λαθοσ μου και για καποιεσ στιγμεσ κανω πραγματα που εστω εφημερα με ανεβαζουν γτ και συ για μια στιγμη να μν ανοιξεισ τα ματια σ να δεισ τη θετικη πτυχη ενοσ πραγματοσ...???
    δεν εχουν και τοση σχεση με μενα αυτα που λες. καταρχην το πως το παιρνει o καθενας που διαβαζει κατι δικο μου, ειναι καθαρα δικο του θεμα υποκειμενικο, αναλογα τα βιωματα του. καποια που ψαχνεται η ιδια για σχεση και δε βρισκει, μπορει να βλεπει επισης δυσκολια στις σχεσεις (σαν τη BloodyKate για παραδειγμα), και μπορει να συμφωνισει μαζι μου γιατι οντως σημερα εχουμε γινει ολοι χαλια και ειναι δυσκολο να ανεχτουμε καποιον διπλα μας. καποια αλλη που βρισκεται ηδη σε σχεση και καλοπερναει κι εχει συνηθισει, φυσικα και θα πει τι λεει ο μαλακας ο προβληματικος ο κομπλεξικος ο αγαμητος, το ενα το αλλο. αυτα ολα ομως δε με αφορουν και τοσο, γιατι ειναι απλα οτι νομιζει ο καθενας. κι εγω μπορει να νομιζω οτι η γη ειναι τετραγωνη, ελα ομως που δεν ειναι. το προβλημα στη κοινωνια με τις σχεσεις ειναι υπαρκτο, το εγραψα και πισω, αν δεν υπηρχε προβλημα δε θα υπηρχε τοση μοναξια και τοσα διαζυγια πλεον.

αυτα που λες περι εμφανισης επισης δε με αφορουν, γιατι δε ψαχνω κουκλαρες. το πρωτο μου μελημα ειναι η συμπεριφορα κι ο χαρακτηρας, κι απο εκει και περα να βλεπετε και να ειναι ταιριαστη (γιατι με τρεντυ σουργελακια δε πολυταιριαζω ειναι αληθεια). αυτα δε τα λεω επειδη ειμαστε σε φορουμ και πρεπει να το παιξω καλουλης, αλλα γιατι απλα ουτε κι εγω ειμαι κανας θεος για να ψαχνω θεα. το αντιθετο, δεν εχω προβλημα να ειναι καμια μετρια καστανιουλα και κοντη και χοντρη. μονο κοκαλα δεν αντεχω, γιατι τοτε θα εχουμε προβλημα (και δυστυχως οι περισσοτερες που μου τη πεφτουν ειναι κοκαλα).

τελος οσον αφορα τη μαυριλα, δεν ειμαι καθε μερα ετσι. απλα εγω ειμαι των ακρων και απολυτος. οταν ειναι μαυρο ειναι τερμα στα βαθια κι ετσι μου ερχεται να αυτοκτονισω. οταν ειναι ασπρο ειναι τερμα θεωση και τοτε μου λενε οτι ψωνιζομαι, λολ.

ενταξει ευχαριστω, μονο που υπαρχει ενα προβλημα. δε βλεπω τις ανατροπες να ερχονται. σε κανενα επιπεδο, ουτε καν στο προσωπικο. δε ξερω αν φταιει που με πηραν τα χρονια, αλλα ολο αυτο που ζουμε τωρα, νιωθω οτι καταληγει απλα σε αυτοκτονια και τιποτα αλλο. οι πιο δυνατοι και τυχεροι φευγουν εξωτερικο, αυτοι που δε μπορουν και δεν εχουν κανενα κονε, κανενα γνωστο, τιποτα, παραμενουν εδω μεχρι να αυτοκτονησουν.

Senior Member
    Την Ελλαδα Κενο την αγαπανε οι θεοι κι οπως λεει και το ασμα ...μονο λιγο καιρο ξαποστενει και ξανα προς τη δοξα τραβα.Μην μιλας για αυτοκτονια νεο παιδι γιατι με στεναχωρει και μονο η ιδεα....η ομορφη χωρα μας ειναι αθανατη κι ο πολυμηχανος Οδυσσεας συμπατριωτης.Θατην βρουμε την λυση ολοι μαζι....

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast