Results 121 to 135 of 200
Thread: Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος.
-
29-04-2012, 15:35 #121
το να σου πουλαω μουρη μαρκελα και να σε κακοχαρακτηριζω με ενα σωρο μαλακιες, το θεωρεις βοηθεια ? εκτος του οτι η συζητηση ειχε προχωρησει, εσυ μου εγραψες για τα δηθεν υψηλα σου νοηματα, που κανεις δε σε φτανει και μου εδωσες καμποσους χαρακτηρισμους λες και ειμαι σκουπιδι σου.
τα δηθεν υψηλα σου νοηματα ομως τα θαυμασα στο θεμα της whitecandle. που δε μπορουσες να αρθρωσεις λεξη, κι οταν καταφερες και το εκανες και με εκρινες παλι αρνητικα, σου απαντησα και βγηκες αλλη μια μιξοπαρθενα. και μετα για να τα μπαλωσεις ειπες οτι εκανες πλακα.
καταταλλα εγω ειμαι ο συντηριτικος, ο μικροαστος, ο χαμηλης αυτοεκτιμησης, ο κομπλεξικος, ο σεξιστης, ο μισογυνης. οι χαρακτηρισμοι ειναι ευκολοι οταν δεν κοιτας καθολου τα μουτρα σου. κοιταξε τα ομως λιγο στο καθρεφτη κι αναρωτησου αν εσυ εισαι καλυτερη. οχι η υποτιθεμενη μαρκελα που θα ηθελες να εισαι, αλλα η πραγματικη μαρκελα εκει εξω, που ποσταρει συνεχεια εδω μεσα, γιατι προφανως δεν εχει τι αλλο να κανει ολη μερα.
λεξεις ψευτοεντυπωσιασμου οπως το "χτυπιεσαι" να ξερεις οτι δε με αγγιζουν. ισως πεισεις τους αλλους, μα δε καταφερνεις εμενα. κι αυτα στα γραφω χωρις να αγχωνομαι ή να αγωνιω ουτε στο ελαχιστο για την απαντηση σου, γιατι τετοιου ειδους αποψουλες δε μου προσφερουν τιποτα, ειναι απλα επιδειξη και ψωνισμα καποιας που προσπαθει να το παιξει υπερανω.
κι εγω απο ψωνισμενες συμπεριφορες μαρκελα εχω χορτασει, τις εμαθα τοσα χρονια απ'εξω στο ελλαδισταν με τις ομοιες σου, τα γυναικακια σαν του λογου σου. βρες καποιον αλλον λοιπον να του πουλησεις μουρη, γιατι εδω σε μενα δε μετρας οσο κι αν προσπαθεις.
- 29-04-2012, 15:41 #122
χαχαχαχα.. βγάζεις γι' αλλη μια φορά ΚΕΝΟ πολύ κακία! Δεν πειράζει όμως αρκεί που προβληματίζεσαι!
υ.γ.: το ποστ μου #119 το διάβασες ή σου ξέφυγε; Δεν απάντησες όμως! :confused:Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 16:02 #123
"Tα λιγα λόγια ζαχαρη και τα καθολου μελι"
29-04-2012, 16:09 #124
Μπλού ο ΚΕΝΟ είναι καλό παιδί, απλά κι ο ίδιος δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί, ώστε ν' αναδείξει τα καλά του στοιχεία και τα κάνει μαντάρα!
Έπειτα, από μικρά παιδιά μας ανατρέφουν με συνεχή καλλιέργεια του εγωιστικού πνεύματος, που εκδηλώνεται με τη φιλοδοξία, την επιθυμία να
διακριθούμε και να επαινεθούμε, την επιθυμία να κάνουμε εντύπωση και να μας θαυμάζουν για πράγματα ανάξια λόγου, όπως τα ρούχα μας,
το χτένισμά μας, το παράστημά μας, οι επιδόσεις μας στα μαθήματα, στη δουλειά μας ή στα αθλήματά και σε ανόητες κουβέντες.
Σ' αυτήν την παγίδα δυστυχώς είμαστε γι' αυτό και σήμερα το πληρώνουμε δυστυχώς ακριβά!
Κι όσο για μένα που λέει όσα λέει.., ναι είχα την τύχη μέχρι πριν λίγο διάστημα να είμαι εισοδηματίας, τώρα όμως και με την κατάσταση που επικρατεί
ψάχνομαι για να δω τί θα κάνω κι είμαι κι εγώ σε δύσκολη θέση όπως όλοι!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 16:16 #125
ετσι...για να φανουμε τα καλα παιδια στην γαμημενη την γειτονια και στουσ γειτονεσ που οταν ακουσουν ο confuse περασε στο πολυτεχνειο ολοι θα ερθουν απο το σπιτι να του πουν μπραβο, οταν ομωσ ενασ αλλοσ confuse περασει στο τει, θα πουν ελα μωρε δεν τν ξερεισ τον αλλον τον confuse, απο μικρο παιδι αλητησ ητανε!!!θυμαμαι 3η γυμνασιου και ειχε το τσιγαρο στο στομα....η γαμημενη αυτη καπιταλιστικη κοινωνια...που δεν σε αφηνει να γινεισ αγροτησ αλλα δημοσιοσ υπαλληλοσ....σε θελει μεσα στη λαμογια...γτ πολυ απλα οταν εισαι ο καλοσ...ολοι σε λενε μαλακα, αποτυχημενο και σε εκμεταλλευονται...τοσο απλο.....και δυστυχωσ και τοσο αληθινο....
29-04-2012, 16:29 #126
- In this old house where every door is open
Ο μονος τροπος να εστιαζεις στα θετικα και να μην εστιαζεις στα αρνητικα, ειναι να σκεφτεσαι τα θετικα και να μην σκεφτεσαι τα αρνητικα. Καθε φορα που παει η σκεψη ή η ψυχικη διαθεση να γινει αρνητικη, κανεις την αλλαγη, σκεφτεσαι "με το ζορι" θετικα. Στην αρχη ειναι δυσκολο γιατι ο ανθρωπος εθιζεται στο θυμο και καταληγει να τον γουσταρει, μονο που ο θυμος ειναι καρβουνο που το κρατας στο χερι με σκοπο να το πεταξεις σε καποιον, αλλα εσυ εισαι αυτος που καιγεται. Με αρκετες επαναληψεις λοιπον γινεται ολο και πιο ευκολο, απλα πρεπει κανεις να το κανει, να μη σκεφτεται τα στραβα του παρελθοντος, τα τρομακτικα σεναρια για το μελλον, και τα προβληματα του τωρα. Δεν χρειαζεται να προσπαθησει να λυσει το αλυτο προβλημα, να το αποδεκτει η να το υπεραναλυσει, πρεπει απλα να το ξεχασει. Πως γινεται να μην το σκεφτεσαι? Παει να ερθει στη σκεψη στοπ δεν το σκεφτομαι, ξανα και ξανα και ξανα.
Δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος που να εχει ανακαλυφθει μεχρι σημερα. Απαντησα πανω στην ερωτηση του θεματοθετη. Προσδοκω απουσια ριψης μαρουλοφυλλων, ντοματων και αλλων συμαπθων οπωροκηπευτικων επι ταυτης της απαντησης μου. Μερσω.
29-04-2012, 17:31 #127
οταν μου γραφουν μαλακιες μαρκελα μου ειναι αδυνατο να μην επιτεθω και να μη ξερασω κακια. κι αν θελεις να το ψαξουμε λιγο περισσοτερο αυτο που ειπα στη προηγουμενη σελιδα, εδω ειναι τα αποτελεσματα σου http://www.e-psychology.gr/forum/sea...searchid=38393 εκτος του πρωτου θεματος που εγραφες για εξαρτηση απ'τον ψυχοθεραπευτη, δεν υπαρχει κατι αλλο για σενα. γιατι αραγε ? τοσο τελεια εισαι ? μπηκες εδω μεσα να κρινεις αλλα χωρις να αφηνεις να σε κρινουν οι αλλοι. γι'αυτο λεω κοιτα λιγο και τα μουτρα σου στο καθρεφτη, το να χαρακτηριζεις τους αλλους μεσω ενος φορουμ, ειδικα οταν δε τους ξερεις κι ολας προσωπικα, ειναι πολυ ευκολο.
τι να απαντησω στο #119 ? να σου πω ευχαριστω που καθεσαι κι ασχολησαι μαζι μου για να με κακοχαρακτηρισεις χωρις επιχειρηματα ? τζαμπα ο κοπος, τις καρδιες μας χαλαμε και θα καταληξεις με ignore. θες να εισαι απλα αλλη μια οτι του φανει του λολοστεφανη ?
λιλιουμ οταν μιλας με ομορφο τροπο χωρις να προσβαλλεις και να μειωνεις αυτον που ζηταει βοηθεια για το οποιοδηποτε προβλημα του, δε προκειται να σου πεταξει ντοματες και μαρουλια. ακομα κι αν εχεις πει βλακεια θα σε σεβαστει. που δεν ειπες, γενικα μιλαω. αυτα που λες ειναι σωστα. απλα ειναι δυσκολο ξερεις οταν ζεις κι ολας ασχημες καταστασεις, πχ εχει πεθανει καποιος συγγενης ή χωρισες, να ελεγξεις τις σκεψεις σου. γιατι και μετα αν για παραδειγμα η καινουργια σου σχεση σου θυμιζει λιγο τη παλια, μπαινουν τα αρνητικα πιο πανω και λες αυτο το εχω ξαναπαθει και πιαστηκα μαλακας, οποτε δε μπορω να αφησω τα θετικα να επισκιασουν τα αρνητικα, γιατι θα τη ξαναπατησω. κι ετσι οταν δε βρισκεσαι κι ολας σε ανετο περιβαλλον, αλλα εχεις μαθει κι απο μικρος να εισαι συνεχεια στην αμυνα απλα και μονο για να προστατεψεις τον εαυτο σου, κοιτας πρωτα τα αρνητικα και ισως και τα μεγενθυνεις για να μη παθεις ζημια.
29-04-2012, 19:10 #128
ΚΕΝΟ, ούτε είμαι κι ούτε θέλω να είμαι τέλεια! Πώς σούρθε να ρωτήσεις κάτι τέτοιο, όπερ άτοπο;
Στο λέω γιατί πολύ απλά τέλειος-α-ο δεν υπάρχουν, εκτός εαν εσύ δεν το ξέρεις, οπότε σε πιάνω αδιάβαστο!
Έπειτα η τρομακτική λέξη που χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου Μισάνθρωπος(=που μισεί τους ανθρώπους), βλέπεις ότι σου κόβει
σχεδόν κάθε γέφυρα επικοινωνίας, ωστόσο κι επειδή αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι τέτοιο είναι δυσλειτουργικό για σένα ζητάς να δεις
πως θα τ' αντιμετωπίσεις. Έλα όμως που οι αντιλήψεις που έχεις διαμορφώσει και χωρίς να φταις.. είναι εντελώς αναχρονιστικές!
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιορίζεσαι σε απόψεις, γιατί έχεις κλειδώσει σε θέσεις που είναι τελικά αδιέξοδες, αλλά για σένα!
Πες λοιπόν ότι θες για μένα και κάνε ό,τι θες, εξ άλλου δεν χρειάζεται να με κρίνεις.., αφού με πολύ άνεση βρίζεις και χυδαιολογείς,
αλλά να ξέρεις πως όλα όσα καταλογίζεις στην γυναίκα, είναι τελικά γελοία και γραφικά, γιατί π.χ. και μόνο οι καθημερινοί βιασμοί
έως φόνου και οι συνεχείς κακοποιήσεις γίνονται από άντρες, βάζοντας την γυναίκα σε μια στάση διαρκούς άμυνας.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 19:35 #129
ελα μου ντε πως μου ηρθε, οταν σου γραφει καποιος αυτο το πραμα:και σε κακοχαρακτηριζει λεγωντας σου για μικροαστικες αντιληψεις, δειγματα συντηριτισμου κι ενα σωρο παπαρια μεντολες κρινωντας σε λες και μιλαει στον Καρατζαφερη, χωρις ουτε καν ενα επιχειρημα, τοτε εσυ δε θα το παρεις σαν ψωνισμα κι οτι προσπαθει να σου το παιξει τελειος ?
κι εκτος αυτου, ηρθες και μου εγραψες ενα σωρο επιπλεον μαλακιες με οτι σου φανει. λες κι εγω θελω να κρινω αρνητικα τις γυναικες ή να ειμαι μονος μου. το κανω οταν το κανω γιατι ειμαι straight και μονο γι'αυτες νοιαζομαι. με αντρες δεν εχω εμπειρια για να τους κρινω, το εγραψα και στη Χριστινα αυτο. η κοινωνια γενικοτερα ειναι πλεον ασχημα, αφου και λογο κρισης δεν εχουμε λεφτα να φαμε. εσενα σου κολλησε επειδη κρινω τις γυναικες οτι εχω αναχρονιστικες αποψεις λες και ειμαι κανας χριστιανουλης να μη γουσταρω το σεξ οπως η whitecandle και να μη θελω να ειναι απελευθερωμενες. τις αποψεις αυτες για τις οποιες με χαρακτηρισες ετσι δε μου τις εδειξες ομως, απλα πετας εναν χαρακτηρισμο χωρις επιχειρημα και περιμενεις μετα ο αλλος να μη σε βρισει.
επισης μου γραψες οτι αγωνιω κι αγχωνομαι για να προκαλεσω εντυπωση και για τη καθε απαντηση που παιρνω. αυτο κι αν ειναι η υψιστη μαλακια που μπορει να μου πει κανεις, γιατι αν το παρατηρουσες εστω και λιγο απ'το τροπο που ποσταρω τοσο καιρο εδω μεσα, θα καταλαβαινες οτι ειμαι τελειως αυθορμητος κι αδιαφορος και στ'αρχιδια μου πως παιρνει ο καθενας οτιδηποτε δικο μου διαβασει. δε προσπαθω ουτε στο ελαχιστο να εχω σοβαρο προφιλ οπως αλλοι κι αλλες. οι απαντησεις μου ειναι κυριολεκτικα οτι μου ερθει εκεινη τη στιγμη! και το εξηγησα και στον χρηστη confuse στις πισω σελιδες οτι ο καθενας παιρνει αυτα που γραφω συμφωνα με τα οσα εχει ζησει, οποτε δε με νοιαζει καθολου τι θα του φανει του καθενα. αλλα προφανως δε μπηκες καν στο κοπο να τα διαβασεις, και με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι τωρα και να καταντω κουραστικος στους υπολοπους.
29-04-2012, 20:03 #130
Συμφωνώ με τον Κενό για τα πάμπολλα κλισέ που του λέμε όλοι κάπου κάπου. Και μου αρέσει περισσότερο ο τρόπος που επικοινωνεί από κάτι παπαριές τύπου "υψηλό πνεύμα και ταπεινή ύλη" Εξκιούζ μι, τι είναι το "πνεύμα" Εχμ, είναι κάτι που δεν υπάρχει. Υπάρχει εγκέφαλος και γιου νόου, ο εγκέφαλός μας είναι ΥΛΗ.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
29-04-2012, 21:13 #131
- In this old house where every door is open
Eχμ, εγω πιστευω οτι υπαρχει πνευμα και ψυχη. Οποτε ειναι ολα θεμα οπτικης.
29-04-2012, 21:17 #132
Εμενα με αφηνει αδιαφορο το υλη , πνευμα , ψυχη αρκει να μην υπαρχει απαξιωση. Αλλα εαν ανεβαινουν οι εντασεις τετοια ωρα τετοια λογια:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-04-2012, 23:58 #133
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
[QUOTE]Ποιος ήρθε; Χαμένο το χεις εντελώς εσύ
και δεν το χεις πάρει και χαμπάρι!
Όταν γράφεις σε μια αγορά ιδεών (=φόρουμ), τότε να μάθεις να ακους και τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών επι αυτών που γράφεις, ασχέτως που απευθύνονται. Εαν αυτα που γράφεις δεν επιθυμείς να σσχολιάζονται απο τους άλλους, τοτε στειλε ΠΜ στο ΚΕΝΟ να συνδιαλλέγεστε πριβε.
θα σου ζητήσω την άδεια αν μου επιτρέπεις να γράψω δημόσια
ή αν προτιμάς να στείλω πριβέ μήνυμα!
Κατα δεύτερον, δεν απευθύνθηκα αποκλειστικά στους δικούς σου και μάθε οτι στον γραπτό λόγο γράφουμε με παραλληλισμούς και μεταφορές, με σκοπο να δειξουμε το πρόβλημα ΚΑΙ ΟΧΙ να προσβάλλουμε συγκεκριμένα προσωπα τα οποία φυσικά και δεν γνωρίζουμε.
"Εαν τωρα εσυ ή οι γονείς σου ή οι γονείς μου και κάποιοι άλλοι ήταν κορόϊδα και δεν βολεύτηκαν στο δημόσιο να φάνε κι αυτοί, αυτο δεν σημαίνει οτι η γενιά εκείνη ήταν αθώα".
Tο μάθημα λοιπόν για μεταφορές, παρομοιώσεις και λοιπά καλολογικά στοιχεία
καλύτερα να λείπει!
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
αλλά μια και μου τη σέρβιρες με το ζόρι,
πάρε τη δικιά μου στο ίδιο υφάκι:
Όποιος δεν πιστεύει σε ιδεολογίες της προκοπής
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Είπα, γράφεις δημοσίως σε μια αγορά ιδεών. Αυτο που διέκρινα είναι οτι εξαπέλυσες επίθεση πάνω σε απόψεις του ΚΕΝΟ, οι οποίες απόψεις είναι στα χείλη της μεγάλης πλειοψηφίας της νέας γενιάς σήμερα, η οποία και καλλείται να πληρώνει τα φέσια των ιδεολογικών παραληρημάτων και του φαγοποτιού των προηγούμενων γενεών.
είναι δικό σου θέμα και πρόβλημα.
Και το ότι γράφω σε αγορά ιδεών
δε σημαίνει ότι πρέπει να φάω στη μάπα αναγκαστικά
την αρλούμπα του κάθε τυχαίου που θέλει ντε και καλά
να μου σερβίρει την ασυνάρτητη σούπα του!
Επιλέγω με ποιους μιλάω
και σε ποιους απευθύνομαι!
Και στο ξανάπα:
δε σου έχω απευθυνθεί ποτέ
γιατί δε μου λες απολύτως τίποτα!
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.[/I]
Εμένα παρ οτι δεν μου πέφτει λόγος,
θα βγω να σου πω οτι με τον τρόπο που γράφεις προκαλείς άγρια, γιατι διοχετεύεις νεύρα πάνω σε ανθρώπους που ουτε τους ξέρεις, ούτε σου έδωσαν κανένα δικαίωμα να τους βρίζεις.
που δεν τους ξέρεις,
δε σου χουν απευθυνθεί ποτέ
και τους αραδιάζεις υποχρεωτικά τις θεωρίες σου
και το κοντό σου και το μακρύ σου;
Σταμάτα λοιπόν να ασχολείσαι με βλάκες, και πήγαινε ασχολήσου με την μελέτη καμιάς ιδεολογίας της αριστεράς-δεξιάς κτλ
Το "βλάκες" που έγραψα δεν ξέρω γιατί το πήρες τόσο άσχημα
-δε φαίνεται κάπου να το γράφω προσωπικά για σένα-
αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!
(στο εξωτερικό αυτα έχουν πεθάνει εδω και 2 δεκαετίες, εδω στο Αφρικανισταν ακόμα χρησιμεύουν ως εργαλεία ναρκωσης αφελών, ωστε να ασχολούνται με θεωρητικοαρλούμπες και να μην κοιτάνε το πλιάτσικο και την νομή δημοσίου χρήματος δίπλα τους).
έχουμε τους φωστήρες του forum από τας Βρυξέλας
να μας διαφωτίσουν για τη νομή του δημοσίου χρήματος!
Μετα σας φταίνε οι πολιτικοί, και οχι εσείς που τους εκλέγετε για να κονομάνε απο τα δανεικά οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, ΔΕΚΟτζήδες των 5.000€/μήνα και λοιπές συμμορίες φεσώνοντας τα παιδιά και τα εγγόνια σας.
Ως εδώ υποτίθεται ότι απευθυνόσουν σε μένα!
Μήπως έχεις παραισθήσεις;
Eπειδή γράφω σε forum,
δε σημαίνει ότι κάνω κέφι να ακούω το παραλήρημα του καθενός εδώ μέσα.
Eπαναλαμβάνω ότι διάλογο κάνω μόνο επιλεκτικά εδώ,
με όποιον εγώ εκτιμώ!
Kι αν δεν το κατάλαβες, να στο κάνω τάληρα:
δεν είσαι από τα άτομα που θέλω κουβέντες μαζί τους! :pLast edited by Joann; 30-04-2012 at 01:53.
30-04-2012, 00:42 #134
Δε σε ρώτησα την αποψούλα σου,
αλλά μια και μου τη σέρβιρες με το ζόρι,
πάρε τη δικιά μου στο ίδιο υφάκι:
Όποιος δεν πιστεύει σε ιδεολογίες της προκοπής
δεν είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ,
αλλά ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Πάντως μέσα στην γυάλα που ζεις, άκου και αυτό: η τυφλή πίστη σε απυρόβλητες "ιδεολογίες" πάσης φύσεως ξεκλειδώνει την έμφυτη ανθρώπινη ψυχοπάθεια. Πάνω στον εγκέφαλο δίνουν και παίρνουν μάχες πολιτικών ιδεολογιών, πολιτικής ιστορίας, ταμπελών κλπ... Ελευθέρα λοιπόν αλληλοφαγωθείτε για τις ιδεολογίες σας, που εδώ που τα λέμε ουτε καν δικες σας δεν είναι, φυτεμένες σας τις έχουν. Και καλό εμφύλιο (όλοι οι πολέμοι, είχαν ιδεολογικές αφετηρίες).
Eπειδή γράφω σε forum,
δε σημαίνει ότι κάνω κέφι να ακούω το παραλήρημα του καθενός εδώ μέσα.
Eπαναλαμβάνω ότι διάλογο κάνω μόνο επιλεκτικά εδώ,
με όποιον εγώ εκτιμώ!
Kι αν δεν το κατάλαβες, να στο κάνω τάληρα:
δεν είσαι από τα άτομα που θέλω κουβέντες μαζί τους!Forbidden dreams
30-04-2012, 01:41 #135
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
[QUOTE]Tη δική σου υστερία αντίθετα δε φαίνεται να την ξεσπάς κάπου
και να το προσέξεις αυτό :p
γιατί όταν συσσωρεύεται
είναι τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά επιζήμια.
Πάντως είναι καλό που υπερασπίζεσαι αδύναμα μέλη! :p
Και εαν εσυ δεν θέλεις μια φορά κουβεντα μαζι μου, εγω δεν θέλω χίλιες.
Μακρια απο μένα τα νευράκια σας.
Αυτό να το προσέξεις... χρήζει διερεύνησης... κρίμα είναι!
Μωρέ μακριά κι αλάργα!